Citat.

Allting blev så krångligt med citat och grejer så jag fick ta det citat som jag kunde hitta bäst förklaring till.

Och så blev det med det, jag är nevös inför citat grejen imorn, jag hatar verkligen sådana saker!

Och marie är ju där och hon är läskig och jag kommer dööö! Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, jag hoppas att det går bra för alla andra! =)


Nicole var i skolan idag och det var bra, jag blev happy =). <3


Skit.

Allt känns skit och så är det med det....

Funderar på att prata med Marie imorn och säga att jag inte kommer gå på något mer "möte" så att hon vet det. För det var trots allt hon som tog med mig dit... Men får se om jag vågar prata med Marie imorn, hon är läskig och jag känner hur jag bara tar mer och mer avstånd ifrån henne..


Jag hatar mig själv.


bort.

Jag vill inte vara mig. Jag vill bort ifrån mig själv, långt långt bort där ingen kan hitta mig. Jag vill försvinna..      Snälla låt mig försvinna!


Zero.

Jag är såå körd! Har fortfarande inte kommit på vad jag vill jobba med för projektarbete. Det är helt jävla tomt, jag har verkligen ingenting!! Har sökt massor på internet och i princip inte hittat något. Det är så kört!

Tjällmo nästa!

Det har varit en okej skolvecka faktiskt. Tror att både samhällskunskapen och religionskunskapen kan bli riktigt intressanta. Undrar hur rättskunskapen är, första lektionen är ju nu på måndag. Men den är nog helt okej kan jag tro. Marie kanske kunde ordna så att jag kan fixa mitt betyg i speak english, jag hoppas att det löser sig med det.

Var på biblioteket med mamma idag efter skolan. Lånade 3 engelska böcker. Dom hade inte så många så jag funderar på att kanske beställa några när jag har pengar, får väl se.

Ne, nu ska jag fixa lite innan jag ska åka till pappa i tjällmo. Där ska jag nog bara ta det lugnt och läsa och så. Måste dock sitta lite vid rasmus dator och söka efter projektarbeten eller något så att jag får någon idé till vad jag vill jobba med, har ju fortfarande inte kommit på något...

Vi höres! Hade bra!


Skola

Usch, jag är hur jävlans trött som helst =/. Dagen började med en liten samling av klassen klockan 9. Vi fick i princip bara schema och busskort och sen var det slut. Marie hoppade på kryckor, vi frågade faktiskt vad hon hade gjort. Det enda man hörde att hon sa var något med frisbee och sen att hon var klumpig. Men vi vet fortfarande inte hur det gick till. Vid 10 skulle vi gå runt till tre olika 45 minuters stationer. Två innan lunch och en efter.

Våran första station var rytmer, vi skulle spela typ afrikanska rytmer på "olika" trummor. Det var jäkligt kul faktiskt =)! Nästa station var gitarr. Man skulle typ spela ett litet "solo" och sen skulle nästa härma det och sedan spela ett eget som nästa skulle härma osv. Det var inte spec. roligt. Sen var det lunch, det var inte så jättegott men man åt ju. Sen var det dags för den sista stationen; sång. Vi fick värma upp och sen sjöng vi en kanon i typ 20 minuter. Det var väl sisådär. Den roligaste stationen var ju rytmerna såklart.

Sen var det en liten rast. Jag och Nicole gick och kollade efter Marie, vi skulle fråga om hon rättat uppsatserna. Men vi hittade henne inte. Så vi gick och frågade om Lotta rättat sina, hon hade rättat Nicoles men inte min, så jag får vänta ännu längre =(... Men sen var det dags för det individuella valet. Mitt är ju Engelska C och det var jäkligt många som valt det, det fanns inte ens stolar till alla så dom var tvungna att bära in en massa stolar och då var det ju ändå några som inte fick några bänkar å grejer. Det är dåligt att dom inte delat på kursen så att dom har två Engelska C grupper nu när vi är så många! Men det var väl sådär, lektionen var lite seg i början, men jag tror att det ska funka ändå.

Mamma hämtade upp mig när jag slutat, vi åkte och handlade och sen åkte vi hem. En stund efter att vi kommit hem ringde någon som hette Elin ifrån Cultural Care Au Pair. Hon frågade lite grejer och så. Jag ska få en ansökan hemskickad (kommer troligtvis imorn) och hon sa att jag skulle börja fylla i den lite smått å så. Jag kan ju skicka in den nu redan i höst om jag vill det så jag har det avklarat. Hon sa att hon skulle ringa om en månad igen och kolla om jag fyllt i något och så. Hon var faktiskt jäkligt trevlig.

Sen åt jag lite och la mig i sängen för att kolla på film. Somnade runt klockan 6 och vaknade vid halv 9.... Ska gå och lägga mig nu igen. Det är en ny skoldag imorgon. Jag börjar 8 varje dag om det är så att jag har matte på tisdagar =/.. SUUUURT!

God natt!

Vi höres!


Negativ? JA!

Idag har jag dammsugit, cyklat, spelat Rock Band, busat med Sixten, kollat på film, duschat och tagit det lugnt. Man måste ju passa på att göra saker nu sista dagen man har sommarlov. Sen är det ju bara skola, skola, läxor och läxor som gäller!

Imorn gäller det. Första skoldagen efter sommarlovet..... Jag såg vårat nya schema, jävla bajs schema. Jag tycker att det var sug dåligt! Sen får man hoppas på att man får bra instrument tider. Vilket kanske inte är så sannolikt att man får. Jag blir ju inte alls förvånad om jag får sämsta möjliga tid, för det räcker ju inte med att schemat suger.. Och ja, jag är väldigt positivt inställd till att komma tillbaka till skolan (inte!!).. Nicole är bara positiv hela tiden så hon förstör min negativa inställning! Måste ju in tidigare imorn för att städa mitt skåp och fixa.. Kuuuuuuuuuuuuuuul........... Inte.

Men för att bli lite mer positiv så kan jag ju säga med 99,9% säkerhet att en av våra katter har kattungar i magen. Hon har blivit fet och äter som en ko. Jag har dessutom känt lite försiktigt på hennes mage och jag kände att det var något där inne =). Andra gången hon ska ha kattungar. Min söt misse!

Var även med på ett online au pair möte idag. Det var faktiskt bra och lite intressant. Dom tog upp en massa olika saker som var rätt bra att få reda på.

Ne, nu ska jag sitta här och deppa inför skolan imorn och sen ska jag sova.

Vi höres!


It ends tonight

Har inte gjort så värst mycket idag. Kollat lite på OS på tv:n. Var även ute och gick med Sixten i regnet, det var rätt skönt faktiskt. Sen har jag kollat på film och spelat lite tv-spel. Cyklade 11km förut. Blir nog att cykla en bit imorn med antar jag. Har faktiskt inte ätit godis på typ 3 veckor heller, saknar det lite men det funkar ju. Man kan ju unna sig något någon gång liksom. Men har ju gått ner ca 5kg på 3 veckor så det är ju bra =P.

2 dagar kvar till skolan och jag är inte pepp just nu. Men nicole sa att det kommer att bli bra för att hon är där så jag litar på henne =P heh. Jag känner verkligen hur det börjar närma sig nu.... Usch vad det är läskigt...

Ne nu ska jag lyssna på musik och sen ska jag sova. Ska nog gå upp vid 8 imorgon bitt så jag är trött imorn kväll. Den här låten är bra! The All-American Rejects - It Ends Tonight;




Vi höres då ;).

=-=-=

Har inte gjort så värst mycket idag. Var med mamma en sväng till Linköping. Vi köpte en ryggsäck till lillebror och sen handlade vi på Coop Forum som vanligt. Nils (mammas sambos låtsaspappa) är här. Så vi har spelat lite kort och umgåtts. Trevligt är det.

Jag vill till skolan, men ändå inte. Jag kommer sakna Sigrid sen när vi börjar igen. Och jag saknar faktiskt Marie lite nu. Men hon kommer säkert tjata och så som vanligt sen när man kommer tillbaka till skolan =P. Vi kommer ju få läxor i mängder på grund av alla nya ämnen å så... Usch.. 3 dagar kvar nu..... Och jag måste städa mitt skåp när jag kommer tillbaka =/..

Sandra skrev ett jättegulligt inlägg på sin blogg förut. Hon är så söt hon. Älskar dig Sandra, finns ALLTID här för dig =) <3.

Ne, nu orkar jag inte skriva mer..
Vi höres imorn!


Skola = jag vill inte!

Usch. Jag känner verkligen hur all stress och press inför skolan kommer nu. Just nu så vill jag inte dit. Det var ju roligt för en vecka sen, för då det var ett bra tag kvar. Men nu är det bara 4 dagar kvar, och nu är det inget roligt längre!!! Jag är mest stressad inför det där jävlans projektarbetet. Jag vet inte ens vad jag vill göra, jag har verkligen ingen jävla aning.. Det är helt tomt i huvudet när jag försöker komma på något, det är sjukt! Och sen så har vi ju alla tråkiga kurser kvar som Naturkunskap, Samhällskunskap, Religionskunskap, Nutida Konst osv.. Booooooooooooooooooring! Så just nu så vill jag inte till skolan, bläää...

Klippte luggen hos frisören idag.. Den vart kort och det känns ovant och jag längtar tills den blir längre. Ångrar att jag klippte den, men den var rätt så lång så det var dags att få den klippt =/.

Känner mig inte spec. nöjd med något just nu. Men det är väl så det ska vara här i livet. Man är nöjd och sen missnöjd och sen nöjd och sen missnöjd och så fortsätter det.
Men när något går dåligt så har jag ju alltid min charm ;) haha!

Ne, nu ska jag nog kolla på film och sen ska jag sova.

Vi höres!


Shopping.

Gick upp vid halv 9 idag, för vi skulle åka till Ikano-Huset vid halv 10. Jag tog på mig kläder, gick ut med sixten och slappade till dess att det var dags att åka. När vi väl var framme så skulle Rasmus handla byxor och lite t-shirtar först. Det tog ett tag för honom att välja ett par byxor såklart. Men han valde tillslut ett par jeans och sedan såg jag en skit snygg t-shirt med en gitarr på som han absolut ville ha. Sen valde han en till t-shirt som var orange med vita ränder, å det var väldigt förvånande eftersom han aldrig har velat ha en sån t-shirt annars. Men när han var klar så kollade vi inne på bokia en sväng, där köpte jag inget eftersom jag i princip har det jag behöver (kom dock på för en stund sen att jag nog behöver en pärm eller liknande, men det löser sig nog med det). Sen gick vi bort till Intersport för att kolla efter någon snygg ryggsäck, men dom hade självklart ingen sådan. Sen skulle jag kolla efter ett par jeans och hittade ett par svarta som jag köpte. Sen köpte jag lite andra kläder så att jag kommer att se mer ut som en tjej =P hah. Hoppas att ingen blir för förvånad, det räcker med att jag själv är lite förvånad över mitt klädköp =P. Sen var vi klara där inne och begav oss till Stadium i ett sista försök för mig att hitta en bra ryggsäck. Och självklart såg jag en snygg en, men var tvungen att rådfråga mamma om jag skulle köpa den först, den kostade 400 och jag hade bara 550 kr kvar. Men hon tyckte att jag skulle köpa den och så blev det... Nu har jag bara 150kr kvar =(. Jag måste ladda mobilen med, vi får väl se hur jag klarar ut det. Men i alla fall... Vi handlade lite på Coop Forum innan vi åkte hem.

Väl hemma så packade jag upp varorna och sen spelade jag lite trummor och lillebror spelade bas. Han har dock inte riktigt lärt sig att kunna spela bas till en takt och hålla den takten, men det är sånt som kommer. Vi tänkte spela lite Rock Band men jag orkade inte =P... Sen fixade jag lite med grillen och åkte bort och köpte grill briketter som min kära mamma hade glömt att köpa. Sen grillade jag lite kött och grönsaks spett och sen åt vi upp dom, mums var det. I alla fall köttet =P. Sen plockade jag undan allt och plockade in disken i diskmaskinen osv.. Sen skulle jag kolla lite på film, men jag vart så trött att jag somnade och sov från halv 6 till halv 9. Funderar starkt på att gå och lägga mig nu, annars kommer jag aldrig somna. Så det blir nog så.

Vet inte vad som händer imorn. Ska kanske rensa häcken för jag har tydligen sagt att jag ska göra det =S. Annars ska jag väl ladda inför skolstarten på tisdag, jag längtar faktiskt mer nu. Men det känns lite pirrigt i magen av oro ändå.. Men det löser sig.

Vi höres..


Jag vill sova.

Idag gick jag upp klockan tjugo i 8. Vilket är mycket tidigare än vad jag är van vid. Men, det var ju tack vare att Nicole "tvingade" med mig på en teori lektion på Motala Körskola. Men i alla fall, jag gick upp och tog det lugnt och klädde på mig (jag ska försöka komma ihåg att tänka på i vilken ordning jag tar på mig mina kläder, vad jag börjar med och slutar med osv. Låter kanske tråkigt, men har man inte mycket att göra så kan minsta lilla sak roa en) och väntade på att få gå till bussen. Jag tog tio över 9 bussen från bbg och när jag kom fram fick jag sitta å vänta på Nicole.

Vi gick till trafikskolan och satt där och lyssnade i 2 timmar. Det var lite intressant faktiskt men jag var grymt trött och ville hem och sova. Jag tror att det mesta som sades fastnade i alla fall, jag är rätt bra på att komma ihåg saker (sådana saker som jag vill komma ihåg), så det var bra.
Efter det tog jag ut pengar och sen gick Nicole och jag till Bokia. Jag köpte 10 skrivblock, 2 stiftpennor, 2 suddigum och 4 stiftgrejer. Och det gick på runt 235kr. Men man måste ju överleva ännu ett år på gymnasiet, så antar att det är värt det?.?.. Sen skulle jag gå och kolla om dom hade någon snygg ryggsäck på något ställe (nicole vet namnet på affären :P), men det hade dom inte så vi gick till busscentralen för att vänta på min buss.

Sen åkte jag hem och diskade och plockade ur diskmaskinen. Sen la jag mig i sängen och glodde på film i ett par timmar innan det var dags att äta mat. Var nyss uppe vid statoil med lillebror, han skulle hyra en film. Om man har bråttom eller måste skynda sig eller nått så ska man inte ta med sig min lillebror. Han går verkligen i slow motion ibland. Och om han får för många alternativ att välja emellan så tar det 100år för honom att välja även om man säger åt honom att skynda sig. Så när det gäller honom så har jag knappt något tålamod.

Jag var jättetrött förut vid klockan 5 halv 6 och funderade faktiskt på att gå och lägga mig redan då. Men sen tänkte jag som så att jag vilar inte eller något nu för då är jag nog ännu tröttare senare sen.. Men jag är fasen piggare nu! Hatar det, jag vill vara trött och somna jättefort!! Imorn blir det Linköping med mamma och lillebror, ska kolla om dom har någon ryggsäck där.. Hoppas, hoppas, hoppas.!.. Blir väl att gå upp vid halv 9 imorn då...

Ne, nu ska jag kolla på film tills mina ögon strejkar och jag somnar!


..--..

Blir galen på min dator som troligen har virus igen. När man skriver så försvinner bokstäver å grejer, stört är det och jag hatar det!

I veckan så har jag varit i stan ungefär 4 gånger. Var och hämtade min kära film hos Nicole i onsdags, så onsdagens höjdpunkt var ju att få träffa Nicole såklart ;). Filmen var rätt så bra, visste i princip allting redan :D hah. Och i Torsdags så var mamma och jag inne i stan och köpte Rock Band. Och i fredags åkte jag till pappa.

Har inte gjort så mycket i helgen. Har mest spelat Rock Band som är skit kul! Det är som en blandning mellan Guitar Hero och Singstar, + trummor då. Vi har spelat som galna i princip hela helgen.

Var i Linköping igår och gjorde ett sånt där syntest som krävs för att man ska få övningsköra. Fyllde även i papper å grejer och vi skickade in det idag. Så nu är det fixat å klart i alla fall. Pappa och jag ska nog gå den där kursen den 6:e September så att jag får övningsköra med honom. Det blir nog bra det.

Om typ 9 dagar börjar skolan. Är nervös, men vet inte varför. Det är ju sista året och det gäller att ge gärnet nu.. Har dock inte kommit på något ämne till mitt projektarbete än vilket oroar mig skit mycket... usch.

Ne, nu blir det lite film och sen ska jag sova.


Regn..

Har regnat nästan hela dagen idag. Tycker faktiskt att det är mysigt med regn, så det gör inte mig nått att det regnar.

Mamma, jag och Sixten åkte in till Linköping en sväng för att handla mat på Coop Forum. Sen åkte vi hem igen. Sixten äääälskar ju att åka bil, så det var ju bra att han fick ha det lite roligt i alla fall =). Har inte direkt gjort mycket mer än det. Eller jag var ju ute och gick med Sixten i regnet förut. Blöt blev man ju, men det gör inte mig nått.

Ska nog läsa lite nu tror jag, har inte läst på ungefär 1 vecka så jag är lite sugen. Eller så kanske jag ska kolla på något film jag inte sett på länge. Fick reda på att Nicole fått hem min film/dokumentär idag och jag vill såååååå gärna ha den nu! Men jag får väl vänta antingen tills jag och Nicole ska hitta på något eller tills dess att mamma har tid att skjutsa mig så jag kan hämta'n.. Ajja, men det löser sig, är bara såååå sugen på att se den =P..

Vi höres!

RSS 2.0