I'm gonna burn it down.

Jag är trött, har jobbat från 8 till 2 idag. Först var jag & Kristina i Linköping och städade ett jättestort hus på Teatergatan, det var segstädat och jobbigt! De hade tre våningar och vi städade bara på två, jag fick städa 4 badrum och sedan damma, dammsuga och moppa en våning. Det stället var ett "aldrig mer" ställe.

Sen åkte vi någonstans efter Fornåsa i Skänningeområdet och skulle storstäda ett hus, då hade vi med oss mamma och Markus. Han ville ha fönster och golv och badrummet gjort. Det verkar inte vara så mycket men usch vad smutsigt det var!! När mamma lyfte på mattorna var det nästan helt grått under på grund av allt grus som samlat sig där. Uuuuuuuuusch! Han måste ju gå med skor inomhus, annars har jag ingen aning om hur fan han fått in all smuts och grus :S.. Jag gjorde först och främst badrummet. Sen så dammsög och moppade jag och mamma. Vi blev klara tillslut, pust och stön!

Sen när vi kom till affären så låg det en lapp där som sade att Robin var sjuk.. Och han ska vara i Tjällmo kyrka imorn. Men ne, jag som är halvledig måste såklart hoppa in istället.. Så först måste jag åka med Kristina till Gästis i Tjällmo kl 8 och sen storstäda i kyrkan till (förhoppningsvis) 12, sen åka hem, äta, byta om och sen iväg och hämta Kristinas ungar på dagis/fritids kl 3 och sedan underhålla dem tills Kristina kommer runt 5. Och hennes ungar är inte den lugna typen, utan de är överallt och ingenstans. Uj vad jag längtar tills imorn... skjut mig!!


Mamma tänker säkert dra med mig på onsdag, men jag vill inte för jag börjar få mensvärk så då är jag glad för den lilla ledighet jag får.. För jag ska inte jobba förens på Fredag med Tone så.. 

Trött är jag och jag orkar inte ens spela Wii, eller gitarr och knappt läsa (för då somnar jag).. Jag ska lätt köpa pizza sen, bara för att jag kan.. 


I'm sure you've heard it all before.

Imorse kände jag mig lite snorig, men det var bara att klä på sig, käka frukost, svälja en ibumetin och sen iväg och städa. Kände även när jag började städa att jag hade ont i huvudet, sådär ont i huvudet som man får när man håller på att bli sjuk... Albert var ju lite snorig sådär när jag var barnvakt så jag hoppas att jag inte blir förkyld och får feber.
En bra grej var att jag slapp städa själv idag på det sista stället, för mamma och jag var supersnabba och blev klara runt 40minuter tidigare! REKORD!

Sen gick jag hem, vilade lite och var sur över att jag var så dum så att jag glömde fylla i mitt mobilnummer när jag beställde mitt Wii. För hade jag fyllt i det så hade jag fått ett sms-avi idag och hade då kunnat hämta ut det. Men istället får jag vänta tills imorn eftermiddag när jag kommer hem efter två hemmastäd och en flyttstäd. Jag är nog  trött då, men jag ska ta mig tusan skutta iväg till Ica och hämta ut det direkt! Usch vad glad jag kommer vara! Så jag kommer väl varva eftermiddagen och kvällen med Wii och gitarrspel!

Jag har faktiskt spelat en MASSA gitarr och mina fingrar gör ont. Men det är det värt bara för att min gitarr är sååååå snygg, är sååååå grym och låter sååååå bra!!!! <3

Ne, nu ska jag snart kolla på True Blood hade jag tänkt, hoppas att serien lever upp till sina förväntningar!

You tell me that you need me.

Hade en flyttstäd idag, och den tog bara 3,5 timme så jag var hemma redan tio i 12. Härligt!

När jag kom hem sms:ade jag mamma och frågade om inte hon kunde ringa till MB och kolla om min gitarr kommit. Och tio minuter senare fick jag ett sms. Jag trodde ju att det var mamma som svarade, men det var från MB! Min gitarr hade kommit och jag skrek "yes!" i flera minuter och ringde mamma och sa att den hade kommit och frågade när vi skulle åka. Heh, så runt tio över 1 åkte vi mot Linköping för att hämta min underbart fina gitarr! De kollade den så att den inte hade några skador vilket var bra, ifall att liksom. Och så köpte ett axelband och så skulle jag köpa 5 plektrum, men de fick jag gratis :D! AWESOME!

Sen åkte vi hem och jag var underbart lycklig och ville plocka upp den och spela och stämma och pilla. Och när vi kom hem så var det precis det jag gjorde. När Rasmus kom hem stog jag i vardagsrummet och han såg först inte att jag hade den, men sen blev hans ögon stora som tefat och sa "Har du fått den?!?!". Heh.

Ett till plus med den här dagen var att jag fick ett e-mail där det stod att mitt Wii hade skickats! Men kom på att jag glömt fylla i mobilnummer så att jag får sms-avi. Så jag fyllde i det i efterhand, men tror inte att jag får det via sms ändå tyvärr. Så då kommer det på Torsdag istället för imorn... Mene, huvudsaken är ju att det kommer överhuvudtaget!  Lycklig! :D

Är mindre lycklig över jobb på tor och fre, på tor har jag ju två hemmastäd + att jag ska till en flyttstäd direkt efter.. Lite mycket att stå i sådär. Och på fredag har jag tre hemmastäd med Kristina! Gaaah! Får väl se hur det går.

Hade tänkt att jag struntar i So You Think You Can Dance ikväll för jag ville lägga mig tidigt, kan ju se reprisen på sön... Mene, fick ett ryck och städade en massa papper och satte in i pärmar och grejer.. Och det tog nästan 1,5 timme, så det blev inte mycket tidigare det här.. Visserligen slutar SYTYCD om 20 minuter så, lite extra tid har jag... Men det beror väl på när jag lyckas somna...

Idag är jag lycklig i alla fall. Och min Sixtenskruff ligger här lite halvt i mitt knä och sover :D myyys! Ne, nu ska jag med försöka sova.

Hey big spender!

Spenderade helgen i Tjällmo hos pappa. Det hände inte så mycket där, blev mest slappande framför tv:n...

Idag så skulle jag ju hämta Kristinas söner på dagis respektive fritids klockan 3. Och då tänkte jag att jag kunde sova till halv 11, gå till banken och fixa med min internetbank och sen varva ner tills det var dags att hämta dom..
Meen... så visade det sig att Nicole var sjuk idag, och hon skulle städat hemma hos Kristina, dels som "prov städ" för att visa att hon kan och sen för att Oskar (Kristinas son) fyller imorn så det kommer främmat... Så Kristina ringde mig runt 11 och frågade om jag kunde göra det istället..
Så jag fick stressa till banken, ut med Sixten, slänga i mig en macka och sen börja gå till Kristina. Ont i foten hade jag med, jag trampade väl snett eller något igår när vi lekte krig ute.. Men som tur var kom Robin, mamma och Kristina tillbaka från sin fönsterputs så Robin tog mammas bil och så åkte vi till Kristina och städade. Sen fick jag vänta en stund och sen gick jag haltandes och hämtade vilddjuren.

Ett litet hinder var grinden till Alberts dagis, den var hur konstig som helst och jag kom verkligen inte in! Jag fick ropa och fråga en som bodde mittemot dagiset hur man gjorde, så hon ledde mig igenom processen. Dra upp svar plupp, dra metallgrejen den satt på åt sidan, trycka in alla tre utstickande grejer på ett handtag under, hålla inne dom och vrida samtidigt och sen trycka upp grinden. Tack gode gud att hon var där. Sa till när jag kom in att jag inte fattade hur grinden fungerade, så en av dagisfröknarna följde med oss ut och öppnade den åt oss :P hah. Tjaaa, den var ju barnsäker i alla fall.

Vi lekte krig idag igen och så spelade Oskar Wii. Och jag testade faktiskt det igår och det var såååååååååå roligt! Så när jag kom hem idag så funderade jag lite på hur mycket ett Wii skulle kosta... Så jag fick igång min dator och gick in på cdon.com och tittade lite.. Och jag blev ju såååå sugen, för sugen! Och det bästa är ju att de har delbetalning nu..

Sååååååååå.................. Jag beställde ett Wii, Mario Kart spel där man får med en ratt som man sätter kontrollen i, köpte två rattar till och sen Tony Hawk Downhill Jam spel. Men upptäckte att man nog bara får en kontroll, så ska kolla med alla utgifter osv. sen och se om jag kan beställa en till kontroll så att man kan köra två. Men det räcker med en för tillfället tycker jag.. Det gick på runt 3.300kr och då delbetalar jag minst 600 någonting i 6 månader. Känner mig vuxen nu när jag delbetalar själv. Men pappa kommer nog tjata på mig och tycka att det var onödigt, då jag även måste delbetala gitarren 3 månader till honom på 1000kr vardera. Men ändå!! Kommer tjäna runt 4000kr i månaden skulle jag tro och jag köper ju nästan aldrig kläder så då lägger jag pengar på andra saker istället! sådeså.

Ne nu måste jag sova.

Mitt schema den här veckan:

Mån: 1 hemmastäd + barnvakt
Tis: Flyttstäd
Ons: 2 hemmastäd, varav en har jag själv.
Tor: 2 hemmastäd och 1 flyttstäd
Fre: 3 hemmastäd.

De e bara å köra på!


When a heart breaks it don't breakeven.

Har jobbat och grejat och ja... Beställde 5 böcker i A House Of Night serien, den 6:e boken har ju inte kommit ut ännu. Och så beställde jag en Quick Silver tröja för halva priset. Och båda de beställningarna kom idag, jag är lycklig! Mindre lycklig är jag över att min gitarr KANSKE kommer på måndag. SUG! Pappa frågade till och med han som beställde den åt mig i affären om han skulle hinna få hem den tills lördagen den 22, då sa han jaaa! Men näää tydligen inte, så dåligt att han sa att han kunde fixa det då!!

Imorn ska jag jobba, blir tre ställen imorn, och sen duscha lite snabbt, ta en runda med Sixten, packa och sen kommer pappa och åsa och hämtar mig och rasmus vid tjugo över 3. Vill komma tidigare till pappa för jag måste åka hem tidigare på söndag, för jag ska vara barnvakt från halv 6 till säkert 8 halv 9.
Och så frågade Kristina mig idag om jag kunde hämta hennes ungar på dagis respektive fritids på måndag klockan 3 och underhålla dem tills hon kommer hem vid 5 någon gång... vad säger man? Jomenvisst!
Måndag är den enda dag nästa vecka då jag är ledig, då jag kan slappa hela dagen och läsa och bara ha det skönt.. men neee! Måste hämta hennes ungar såklart. Hon sa även att jag ska vara med dom en gång i veckan hädanefter... Ajja.

Nu måste jag sova, ska upp vid 6!

How did we get here?

Är hemma efter en rolig helg i Göteborg.
På lördagen åkte vi hemifrån runt kvart över 6, då åkte vi in till stan för att hämta upp Kina. Och nästa stopp blev i Jönköping då vi åt frukost på McDonald's. Efter det blev det raka vägen till Hotellet i Göteborg.
Vi var framme efter 10 tror jag och vi gick in på hotellet för att betala våra rum och för att kolla om man inte kunde checka in tidigare än klockan 3. Då visade det sig att ett av rummen var klara så vi lassade in våra väskor och sen tog vi spårvagnen in till stan.

Första stoppet blev på affären "Shock". Där köpte jag ett halsband med ett knogjärn på som kostade 79kr. Medans rasmus,jag och mamma var där inne så gick Robin och Kina till puben "Dubliner". Efter en stund så gick Rasmus och jag till "Akademibokhandeln" mittemot och där köpte jag The Host av Stephenie Meyer (hon som skrivit Twilight böckerna) för 129kr. Sen gick vi mot affären "Hollywood", där blev det en t-shirt för 199kr (som visade sig vara liiiiite liten sen). Vi rog även en runda in på Buttericks, bara för att....

Sen ville ingen annan gå in i någon mer affär så vi styrde stegen mot Liseberg. Men vi kom på att vi inte ätit någon lunch så vi stannade på en Kinarestaurang och käkade. Det var superdupergott! Sen gick vi vidare mot Liseberg, och då började det såklart att regna. Och jag var den enda som var smart och hade jacka!

Vi nådde slutligen fram till Liseberg och Robin och Rasmus gick iväg och åkte en massa karuseller. Jag är inte mycket för karuseller så jag tyckte att det var onödigt att spendera pengar på åkband eller biljetter, så jag lade ungefär 300kr av mina egna pengar på olika hjul och allt möjligt, sen fick jag väl kanske 200kr av Kina att spela för. Så det var det jag, mamma och Kina gjorde. Vi gick runt där och spelade på alla möjliga grejer och så satt vi ju på "Tyrolen" där de drack öl och grejer.

Vi vann faktiskt endel grejer, jag vann två stora ankor, en film, en liten panter (som kina fick), två nyckelringar. Sen så vann Kina två filmer till mig. Mamma vann allt möjligt. Snapsglas, ljusstake, 2000g Marabou Mjölkchoklad, 10 stora Plopp chokladkakor, en liten kyckling (som jag fick) och så vann hon säkert något mer, jag minns inte.. Sen vid 8 tog vi en taxi tillbaka till hotellet. Där lassade vi in våra inköp och vinster på våra rum och sen åt vi mat. Sen kollade jag, Rasmus och Robin på film och sen somnade vi.




Idag så åt vi frukost vid halv 9 och runt halv 10 så åkte vi mot Jönköping... För mamma sa att det inte var någon idé att åka in till stan idag igen så vi åkte till "A6" i Jönköping istället. För de som inte varit där så är det ett STORT köpcentrum. Där köpte jag Twilight filmen för 199kr och ett tuggben till Sixten för 9kr. Rasmus storhandlade och köpte sig en ny hjälm, en t-shirt och en tröja :P. Om jag hade fått min lön som kommer nästnästa vecka så hade jag ju handlat lite kläder skulle jag tro. Nu hade jag ju bara 500kr kvar av 1400kr så jag ville inte handla upp dom nu... och jag hade nog inte fått så mycket kläder för den pengen ändå.

Tanken var den att vi skulle stanna på McDonald's i Jönköping, precis som på ditvägen, men det såg smockfullt ut så vi fick vänta med att äta tills vi kom till Mjölby. Sen lämpade vi av Kina i Motala och sen åkte vi hem. Vi var hemma redan tio i 3. Då var det bara att vänta en timma och sen åkte vi och hämtade Sixten.

Sixten verkar lite konstig, känns inte som om att det är min skruffskruffen :/.. Undrar om det inte hänt något eller så, han verkar inte alls lika pigg och glad som vanligt...

Ne, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Twilight. Kollade på filmen med Rasmus förut, han tyckte att den var bra. Jag hade ju redan sett den ungefär 5-6 gånger så jag visste ju att den var superduperbra!


Before the worst.

Har inte orkat starta min dator förens nu, men nu behövde jag verkligen göra det för jag skulle föra över några låtar från datorn till mobilen. Det har varit rätt skönt att inte ha min dator igång. Har kanske kollat sidorna en gång varannan dag på den andra datorn dock, men ändå...

Har jobbat för det mesta och i tisdags väcktes jag kvart i 8 av mamma som sa "du måste upp och jobba nu"! För det hade blivit något strul så jag var tvungen att hoppa in för Nicole och Nicole fick ta göta istället för mamma för hon var då tvungen att laga mat på ett dagis :S... Värsta magvärken hade jag och det var inte så lyckat. Mindre lyckat var väl också att vi skulle till ett ställe dit jag sagt att jag ALDRIG med vill städa. Härlig "ledig" dag för mig det där!

Sen har jag jobbat ons-tor och idag var jag barnvakt åt chefen. Klockan 7 kom jag och så lekte jag med Albert och vi hann med en massa olika lekar tills det var dags att äta, sen hämtade vi Oskar klockan 1 och vid halv 4 kom Kristina hem. Tjänade 400kr så det var inte så illa.

Sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till Fornåsa och lämnade min skruffskruffen på hunddagis. Vi åker ju till Göteborg vid 6 imornbitti och kommer hem på söndag runt halv 6 på kvällen skulle jag tro. Så min sötvovve ska vara på dagis tills dess, han kommer nog ha det bra!

Ne, nu är jag trött och hungrig och ska svara på Nicoles sms :P. PUSS!

It's a call I'll never get.

Var ett tag sen... Min dator stängde av sig i Torsdags eftermiddag och jag har inte haft någon lust att starta den igen..

Har inte gjort speciellt mycket de senaste dagarna. Igår var det personalfest och möte. Nicole skruff kom till mig halv 4 och så åkte hon med oss ner till Kristina vid 4. Hon gick igenom det nya pärmsystemet och lite sånt. Sen var Nicole tvungen att gå och inte långt efter så gick Sandra också.
Sen dukades det fram dricka och salta pinnar osv. Sen pratades det och sen blev det grillat och två olika potatissallader osv. Mums mums, Robin var knäpp och tog mat 4 gånger! Sen blev alla fullare och fullare och det hoppades på studsmattor och dansades till hög musik. Det var rätt trevligt ändå. Vi gick hem vid kvart över 1, det tog ett tag för mamma var inte särskilt snabb av sig. Så vi var hemma runt tio i 2. Då skulle SIxten ut och kissa och sen gick jag och lade mig.

Vaknade vid 10 och gick upp, väckte Robin också, mamma var redan vaken. Sen satt vi och kollade på tv, jag gick ut med Sixten och sen så tog vi 12.50 bussen till Tjällmo. Där slappades det framför tv:n för min del. Jag mår hur bra som helst idag i alla fall, Robin var tydligen bakis :P hah. Mes är han!
Jag följde med pappa när han skjutsade farfar till sjukhuset vid halv 5. Han ska operera bort gallsten imornbitti så han skulle vara där 18.00 idag. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här och tråkar, ska väl lira lite gitarr tror jag. Skulle åkt hem till mamma ikväll vid 7, men jag var ju faktiskt hos henne igår och så jobbar pappa & åsa dag imorn och då ska jag ta hand om Mozart när de är borta. Myyyyys! Så åker jag hem imornkväll istället.

Ne, nu orkar jag inte sitta här längre.


You don't believe a word I'm saying.

Igår blev det en lugn dag, låg mest och läste. Anna kunde inte komma för att hennes son var tvungen att åka till sjukhuset igen. Han har feber och vatten i lungorna och grejer, och han är bara 3 år. Usch usch. Jag läste ut Eclipse igårkväll, usch vad bra den var!

Idag har jag jobbat. Vi hade en flyttstäd i Godegård, vi visste inte riktigt hur det såg ut eller hur stort det var för de som beställde städningen kunde tydligen inte förklara det. Vi kom i alla fall till ett stort gult hus och jag kände redan att jag bara ville åka därifrån. Jag tycker verkligen inte om jättegamla grejer, varken hus eller saker, foton osv. Så fort jag tagit i något sådant så känner jag att jag måste tvätta händerna. Och här stod vi framför ett stort gammalt hus. Och det blev inte bättre när vi gick in och fick reda på att han som bott där inte städat på minst 10-20 ÅR! Usch vad det var skitigt och tjockt med spindelnät och spindlar och allt möjligt! Och det var två våningar + en tredje våning högst upp med handfat eller nåt.. jag ville inte gå ända längst upp och kolla.

Vi satte igång där och det var verkligen jätteäckligt. Man kände att det luktade konstigt och ingen av oss vill veta vad fan det var vi andades in. Men säkert en massa mögel och MASSOR med damm och skit. UUUUSCH!  Robin och jag hade roligt i alla fall och hittade på en historia "Roland och Kinesen" hette den. Det var skönt att skratta lite mitt i allt slit. Kristina lyssnade och skrattade åt vår historia. Jag jobbade från halv 9 till halv 5. Längsta jag jobbat någonsin!

När jag kom hem tog jag mig en skön och lång dusch. Sen gick jag till biblioteket och lämnade tillbaka Eclipse. Hon kände igen mig och sa "det gick fort". Jag skrattade och undrade om de hade nästa bok också, alltså Breaking Dawn. Hon kollade datorn och den fanns i Motala, men den var utlånad. Så hon reserverade den åt mig, sista återlämnings dag på den boken var dock 1 September så det kunde ta ett tag och så sa hon "men om du har tur så läser de lika snabbt som dig". Hah, så hon sa att de ringer när den har kommit.

Annars har jag inte gjort mycket annat idag. Jag är jättetrött i kroppen och längtar efter att få sova. Jag är ledig imorn så det blir skönt med en sovmorgon efter idag hah. Sen blir det att jobba på onsdag igen. På lördag är det jobbmöte hos Kristina och efteråt ska vi grilla och så. Jag är ju hos pappa så det blir lite problem med hur jag ska ta mig hem.. Robin ska ju dricka öl där så han kan inte köra, och sista bussen till Tjällmo går tjugo över 7 har jag för mig. Så jag får ringa till pappa imorn och kolla om inte han kan hämta mig (och robin?) i Borensberg på lördagkväll någon gång. Jag hoppas verkligen att han kan det, jag får be snällt!

Ne, nu ska jag hänga på rasmus till östensson. Har ingen aning om vad han ska ha där...

My head speaks a language I don't understand.

Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde igår.. Jag läste Eclipse, diskade och lagade mat...

Idag åkte vi till Nils och Kina vid 1. Kina bjöd oss på pizza, rasmus och jag delade. Sen spelade vi lite kort och efter en stund blev det kräftor. Jag brukar inte vilja äta kräftor eftersom att jag hatar att jag inte kan få bort kräftlukten från händerna. Men idag så åt jag glatt en massa kräftor, det var ju så länge sen. Dock är det godare med sådana som man kokar själv än de som är frysta och köpta på Ica eller Östenssons. Sen spelade vi lite mer kort och jag jag vann när vi spelade Chicago, så jag tjänade 30kr på det ;).

Sen så åkte jag, robin och rasmus hem. Mamma skulle vara kvar för hon och Kina skulle ner till hamnen vid 10 eftersom att min farbor och hans gamla band ,som inkluderar andra personer vi/de känner, skulle spela. Men innan vi åkte hem så åkte vi in i stan och hyrde två filmer, det blev Kenny Begins och Changeling. Vi kollade på Kenny filmen förut, det var sådär. Jag trodde att den skulle vara bättre, själva tv-serien är mycket bättre än filmen! Och Changeling filmen ska jag nog se imorgon.

Imorn kommer även Anna hit (hon jobbar på rammakaren). Hon tar nog med sig båda eller en av sina söner och sin mamma. För vi ska bjuda på mat och så. Det blir nog trevligt, jag saknar henne lite faktiskt. Det var ju henne jag jobbade med i början och nu har hon varit borta i 2-3 veckor, först var det p.g.a sjukdom och nu är det p.g.a semester. Träffade henne två gånger nere på affären i veckan, men ändå.


Jag har så fantastiskt jävla ont i munnen! På tandköttet precis bakom min tand längst bak i munnen på min vänstra sida. Mamma tror att det är en visdomstand som är på väg. Men det känns som om att det inte skulle få plats en tand där! Det är så litet utrymme tycker jag. Och det gör såååååå ont i tandköttet och i tanden som sitter framför där. Jag kan inte tugga på den sidan, det gör lite ont att tugga överhuvudtaget. Och smärtan har börjat sätta sig i käken och ena sidan av tungan. Usch, jag vill att det ska gå över nu!!!

Ne, nu ska jag sova... Är jäkligt trött!


RSS 2.0