Pfft.

Vem fan bryr sig om mig egentligen..?...


vänta, jag tror jag kan komma på svaret själv.......


....hmmm.... .... jo nu vet jag!



Ingen jävel bryr sig egentligen!!!

Mina låtar.

Första låten heter Slip Away och är skriven av mig då såklart ;). Och om man vet om allt som hänt så är det inte så svårt att veta vem låten handlar om..

Slip Away


Vers 1:

I never saw it coming,
the day you stopped me and said goodbye.
It felt like a slap right in the face,
so confusing and out of place.

I don't understand,
why you pulled back your reaching hand
and did I do anything wrong?
Now I'm sad and it's hard to stay strong.


Refr:

Why did you let me slip away,
just turned your back and walked away.
You just let me slip away,
you never gave a damn in the first place.


Vers 2:

Is it so hard to understand,
why I feel sad when I see you.
You said you where someone I could trust,
but you just left me like I was dust.

How was I supposed to be,
to not make you turn away and leave me.
Why did you do this to me,
I shed tears 'till I can't see.


Refr: x1


"Stick":

But it's okay,
'cause I don't know what else to say to you.
What you did is done, there's no turning back now.


Refr:

Why did you let me slip away,
just turned your back and walked away.
You just let me slip away,
you never gave a damn

Why did you let me slip away,
just turned your back and walked away.
You just let me slip away,
you never gave a damn but it's okay.



Den andra låten heter nog You And Me... har inte kommit på något annat låtnamn så.. Den handlar inte om någon speciell..

You And Me


Vers 1:
Emotions so strong I can't stand,
being without you much longer.
I can feel you under my skin now,
and I can see you infront of me.

It's just a dream, but I want it to be true,
please make it come true right now.
I'm here, I'm not going anywhere,
please come to me now.


Refr:
Do you feel it? 'Cause I can feel it.
Do you see it? I can see it.
If you do then what's left to be said?
Take my hand let's walk away.
You and me in eternity, please take my hand.
Let's leave right now, just you and me.


Vers 2:
You know how I feel, And I know what you feel,
we're just the same.
I need you and you need me,
that's how life's supposed to be.

Let's depend on eachother, take care of eachother,
we do it together.
You're never alone I'm by your side,
in rain or in sunshine.


"Stick"
What you feel is real, what I feel is real.
We don't need words, let our emotions speak.


Refr: x1



Sådär, där är dom. Har i princip skrivit en tredje också, men den är inte så bra.. Så jag vet inte.... Kanske blir att skriva om den i sånna fall.


Tidsfördriv & M.

Och vad har jag gjort sen ungefär klockan 11? Jo alla inlägg på min blogg har jag klistrat in i dokument och sorterat efter datum och sedan sparat på datorn. Bra tidsfördriv var det eftersom att klockan nu snart är 3, men hann med en fika med farmor&farfar och folket här hemma...Jag skummade igenom de flesta inläggen.

Det stod mycket om sånt som berörde Marie. Marie sårade mig, jag ville glömma Marie, önskar att jag aldrig pratat med Marie, Marie ignorerade mig, jag ville prata med Marie och få ur mig allt, var för feg för att prata med Marie, tankar kring Marie, saker som Marie gjort osv osv... Mycket som hade med henne att göra till och från. Det var jobbigt att läsa allt det eftersom att känslorna kom tillbaka, satt här och försökte andas normalt och skakade i kroppen. Helt sjukt!!

Jag är nog ändå lite nervös över det där mailet jag skickade i fredagskväll.. Så fort det kommer in ett nytt mail håller jag andan och hoppas att det inte är hon :P... Men jag tror inte att hon kommer ta upp mailet med mig, jag tror faktiskt inte det. Precis som med det där "brevet" jag la i hennes fack i typ Februari, hon har inte nämnt det en endaste gång. Vilken normal människa gör så? Det förstår jag verkligen inte, och jag förstår det ännu mindre när jag tänker på vad jag skrev. Att det är JAG som känner skuld över att det blev som hon blev, att jag känner skuld över det HON gjorde och att jag tycker att det är svårt att träffa henne och blir ledsen när jag ser henne. Hur kan hon låta bli att ta upp det med mig??? Jag förstår henne inte....

Ne, nu måste jag göra något annat än att sitta här.. Ska väl läsa eller spela min nya låt lite ;). Ska förresten lägga in båda låttexterna här.. Lite uppenbart vem den första låten handlar om dock..

Film och Robinson.

Jadu... Idag har jag inte gjort så värst mycket. Jag tog det lugnt under förmiddagen och vid 1 så gick jag och lillebror en sväng och kollade in marknaden. Det var otroligt varmt ute idag så vi blev rätt svettiga. Han köpte en morsdagpresent till mamma och sen köpte vi några filmer. Köpte 6 filmer för 50kr, de var billigare eftersom att de inte hade några fodral.
Sen kom vi hem och jag käkade glass och sen kollade vi på Ciao Bella (som jag köpt, tänkte att den kunde vara värd 10kr). Den var väl sådär, 10kr var den väl ändå värd, har ju velat se den ett tag så.
Sen gjorde jag inte mycket mer, kollade på en till av filmerna som jag köpte idag. Switch hette den och var en norsk snowboard film, jag tyckte att den var rätt bra ändå. Synd bara att subtitles bara fanns på norska eller engelska, men det funkade ju med engelsk text ;). Peter Stormare var med i den också, awesome!

Sen har jag spelat min nya låt lite grann och så kollade jag på Robinson förut. Sååååå sämst att Eleonor vann!! Jarmo skulle vunnit! Tycker inte riktigt att hon förtjänade att vinna, hon har mest bara glidit med eftersom att hon varit så pass svag och inte gjort någonting så att hon inte utgjort något slags hot. Och sen att hon vinner de två sista avgörande tävlingarna tycker inte jag visar att hon är en värdig vinnare, hon hade bara tur som kom så långt överhuvudtaget, man kan ju inte rösta på någon som bara har tur. Man måste ju grunda sitt beslut på hela tiden då de varit där.... Ne, jag tyckte inte att hon skulle vinna, Jarmo var och kommer alltid vara Mr Robinson liksom, han var den sanna överlevaren!

Har bara funderat på Stockholm helatiden, usch. Jag önskar verkligen att jag sagt något till henne då, det gör jag. Och jag brukar ofta vara nervös när jag typ skrivit något till henne eller så eftersom att hon brukar ta upp det med mig. Men jag är inte speciellt nervös nu, jag säger ju bara sanningen till henne... Det är ju upp till henne om hon är stark nog att klara av att höra den... right??

Min dag.

Tänkte först vara hemma idag, men sen ångrade jag mig och lyckades komma till skolan.. Hur jag var i skolan tänker jag inte kommentera (men bakfull var jag definitivt inte då det är ytterst sällan jag blir det), men vi hade bara en lektion idag. Det var naturkunskap och vi var ute och gick och kollade växter och blommor, skit tråkigt! Sen åt vi lite soppa och sen fick vi reda på att resten av lektionerna var inställda.

Jag, Sofia och Frida åkte in till stan och gick runt där en stund innan vi åkte till McDonalds och käkade lite. Sen satt vi i solen och väntade på Fridas buss och min buss. När de kom så åkte jag hem och handlade, duschade och packade. Sen var det dags att åka till pappa.

Har inte gjort så mycket ikväll, ätit, kollat tv, har skrivit en till låt och så slängde jag iväg ett mail till Marie förut.. Hah, vi får väl se hur lyckat det blir, tror dock inte att hon kommer att läsa det, men jag har i alla fall skrivit något och det är upp till henne att läsa det hon vill. . . . . . ........


Ne, nu ska jag sova. Jag är hur trött som helst och imorn är det marknad!

Stockholm.

Mot Stockholm:
Det regnade och blåste när vi skulle åka till Stockholm. De hämtade upp mig vid gamla statoil i Borensberg typ kvart i 6. Sen åkte vi för att hämta upp Petra, Marie och Lucas i Linköping. När vi kom dit var bara Petra där, vi fick vänta en stund och sen kom Lucas. Sen fick vi vänta i säkert 5 minuter på Marie. Svårt att passa tiden? Sen bar det av mot Stockholm! Jag, Sofia och Frida satt och babblade ett tag och käkade frukosten vi fick. Sen blev vi lite trötta så vi vilade en stund.


Riksdagen:
Väl framme så gick vi till riksdagshuset för våran "roliga" guidade tur. Men först var vi tvungna att gå igenom säkerhetskontrollen. Det pep om mig så han var tvungen att "visitera" mig, lääääskigt! Efter det blev det toabesök och sen slängde vi in våra grejer i skåp innan vi tog hissen upp mot åhörarsalen (eller vad det hette). Ludmilla var så söt, hon bara"du har klippt dig, vad fint!" heh, kul att hon såg det ;).
Sen när vi kom upp dit så stod guiden och snackade i 100000år! Det var inte många som såg speciellt intresserade ut. Sen skulle vi gå in och sätta oss i den där stora salen där de har debatter och sånt. Marie var så konstig. Hon stod och höll upp dörren först och sen precis när jag skulle gå in så slank hon före och då när vi skulle sätta oss så satt ju jag automatiskt brevid henne, kuuul. Hon satt och fipplade med sin nyckel och grejer och satt och hummade när guiden snackade. Och hon började prata med Lars och Lucas som satt på hennes andra sida, men mig snackade hon inte med...
Efter det så gick vi runt lite överallt och kollade och så pratade guiden skiiit mycket om massa ointressanta grejer. Sen var det slut, phuuu! När jag hörde att hon sa "Tack.." så började jag klappa händerna såklart eftersom att det var slut. Och då skulle hon precis säga något mer, men hon struntade i det. Tack gode gud!


Synagogan:
Sen gick vi mot synagogan. Det regnade fortfarande. Vi gick förbi någon dansskola eller nått och Petra snackade och "skröt" som vanligt eftersom att hon gick där när hon var ung eller nått. Vem bryr sig?
Sen kom vi fram till synagogan och vi fick komma in trots att vi var ungefär 30-20minuter tidiga. Det var rätt fint där inne, men bänkarna var inte speciellt bekväma. Hon som pratade kom från ett annat land och hade varit i Sverige i 6år, men hon pratade ändå hyffsat bra svenska. Det var väldigt imponerande! Hon sa att vi fick rätta henne om hon sa fel och hjälpa henne om hon inte kunde något ord, hon var rätt cool, och rätt lik Marie i ansiktet. När vi satt där så sa frida att hon ville att jag skulle ta kort på henne när hon stod vid en typ talstol och då råkade jag säga "fuck you". Marie försökte vända på huvudet och sa något i stil med " hörrdö, passa dig väldigt noga med de där orden!". Jag råkade säga dem igen lite senare, meeeeeen hon hörde mig inte :D.

Efter det fick vi käka lunch. Det hade slutat regna, YES! Jag, Sofia, Lucas, Ted, Frida, Hannes, Bob och Lars gick runt i ungefär en halvtimma för att hitta någonstans att käka. Vi hittade till slut ett Thai ställe, det var jäääkligt god mat där!


Moderna Muséet:
Sen så skulle vi gå till Moderna Muséet. Vi hade fått en minisize karta av Petra, den var inte speciellt bra. Och som tur var så hade jag GPS på min iPhone så vi använde oss av den för att hitta dit vi skulle. Vi kom ungefär 30minuter förtidigt, men bättre att komma förtidigt än försent. Resten kom efter ungefär 20minuter och då var det bara att gå in och vänta på våran guide. Guiden var rätt bra, dock var det rätt så tråkigt att sitta och lyssna när hon pratade om några saker som vi redan visste om. Hon hann bara att prata om ungefär 4-5 olika målningar/saker innan det var slut. En av dom var ketchupsandwich (eller vad den nu hette). Den var rätt äcklig, det var som massa glasskivor på varandra med ketchup emellan som hade torkat och lämnat efter sig klumpar längst med sidorna. Och runtom var det ketchup på golvet och en massa Heinz ketchupglasflaskor. Såg rätt äckligt ut!


Fritid:
Men efter Moderna Muséet så fick vi fritid i ungefär 2 timmar innan vi skulle träffas och åka ut till musikalen vi skulle se. Jag, Sofia, Frida, Ted, Lucas och Bob drog med oss Lisa och letade upp en krog/pub där vi satt och snackade och drack lite. Marie hade tydligen varit orolig för Frida när hon berättade att vi skulle göra det. Pfft, Frida är väl den som inte hamnar i "trubbel" direkt. Det var jäkligt kul att umgås och att prata med Lisa. Kul att någon lärare är ung och rolig nog att umgås med oss och att dricka lite med oss..
Först tog jag två cider, kände redan av skiten då. Brukar inte göra det efter bara två stycken, men Lisa sa att vi hade ju varit uppe länge och sådär. Men, sen tog jag 4 shots också, då du. Full blev jag ju, de andra blev lite påverkade, men jag mest, men ännu gick det inte "utför" för mig. Lisa, Sofia, Ted och Bob gick i förväg för att köpa något och efter ett tag gick jag, Frida och Lucas till bussen. De skämtade med mig bara för att jag sa "Frida, det är varmt i magen!"

Vi hittade bussen och gick å satte oss. Usch vad jag var varm i kroppen, de andra bara skrattade åt mig när jag sa det. Ropade på Sandra minst fem gånger när vi satt på bussen, ropade rätt högt, meeeen hon kollade inte ens på mig, snacka om diss!


Musikalen:
Sen bar det av mot musikalen. Jag, Sofia och Frida var tvungna att gå på toa först. Jag hörde att Sofia sa att hon skulle vänta på mig och Frida, men när jag kom ut så hade de redan gått upp. Jag lyckades ta mig in till "scenen" och upptäckte att jag skulle vara tvungen att sitta brevid Marie. Det enda jag tänkte var "Fan i helvetes jävla skit". Det hade inte började än så jag satte mig brevid Marie och kollade lite småsurt på Frida, Sofia och Lucas och mimade "vafan, jag vill inte sitta här!". De flinade åt mig och jag började skratta. Marie sa åt mig att lugna ner mig och frågade typ "har du druckit något", jag sa "det kanske jag har". Då säger Frida "Rebecca är fullast", då tog Marie mig på armen och sa "Jo, jag vet". Haha! Började garva och hon sa ännu en gång åt mig att vara tyst. Jag vände på mig flera gånger för Frida, Lucas och Sofia satt precis bakom mig. Men ja, Marie sa åt mig att kolla framåt.

Sen kom den där jobbiga känslan som involverar Marie. Jag kände ju hur hon flyttade sig mer och mer bort och då flyttade jag mig också mer ifrån henne. Men efter ett tag orkade jag inte mer.. Jag satt och försökte koncentrera mig på musikalen, men det funkade inte, satt och härdade ungefär 30-40minuters musikal innan jag tog Frida på foten och mimade att jag skulle gå. Jag petade på Marie och viskade "jag går ut nu, jag pallar inte mer". Och precis när jag reser på mig tar hon tag i min tröja och drar ner mig igen och säger" Du går ingenstans, du får inte gå ut. Mår du illa?" Jag : "nej, jag vill bara gå." Då säger hon "Det är bara ungefär 40minuter kvar, det klarar du". Sen lägger hon handen på min rygg, säkert i fall att jag skulle få för mig att resa mig igen. Men det kändes som om att hennes hand och arm bara brände på min rygg. Då kände jag verkligen att jag måste ut, jag ville inte sitta där med henne och hennes hand på min rygg när alla känslor bara rusade omkring i huvudet på mig. Som tur var så blev det paus efter ca 5minuter. Då säger hon " Du får inte gå någonstans nu, okej?". Jag svarade inte utan gick ut tillsammans med de andra och satte mig på någon soffliknande grej.
Då kommer Marie efter och frågar om jag måste kräkas, neeee det behöver jag ju inte. Det enda jag ville var att få ut henne ur mitt huvud! Hon sa något i stil med "jag förstår inte vad som fick er att dricka innan det här" och bla bla bla. Sen frågar hon om jag mår dåligt eller är ledsen. Svarade inte på det eftersom att jag var ledsen, så hon bara reste på sig och gick. (hon hade tydligen sagt till Lucas och Frida att det luktade sprit om oss.. men det var antagligen bara hon som kände det).

Lisa satte sig brevid mig och frågade om jag var ledsen, sa ju att jag var det och hon satt där med mig ett tag och klappade mig på ryggen. Hon sa att jag kunde prata med henne om det vore något. Då fick jag värsta flashbacken till den gången Marie sa så till mig. Mådde ju såklart ännu sämre då och Lisa var tvungen att gå och fylla på vatten. Sofia kom istället och då började jag ju gråta såklart. Sa åt henne att jag ville få ut Marie ur mitt huvud. Självklart blev jag ju sån här just på grund av att Marie var med, hade aldrig känt så annars. Marie var såklart grunden till det hela, som alltid...

Sen började musikalen igen. Orkade inte gå in, Lisa sa att jag kunde sitta med henne men jag sa åt henne att gå in och titta själv. Sen gick jag ut och satte mig på en bänk utomhus, det började regna. Efter ungefär 30minuter öppnade Marie dörren och ropade på mig och bad mig komma in, men jag ville inte in där när hon var där. Så hon kom ut och sa att bussen hade kommit och att jag kunde sitta där. Så följde med henne dit och gick in och satte mig. Det tog säkert 20minuter innan resten kom. Sen började färden hemåt.


Från Stockholm:
Marie pratade inte med mig något mer.. Hon gick förbi mig i bussen men sa inte ett knyst, hon tittade på mig och hon stod brevid mig och pratade med Emelie och Emelie men vände sig inte om för att prata med mig. Det är sånt där som gör mig totalt galen. (jag och Sofia var nog de personer som hon överlag pratade minst med, visst att jag mötte hennes blick en miljarders gånger men, men det passar tydligen inte att prata med mig som hon gör med alla andra). Jag bara tittade ut och orkade inte med att lyssna på alla andra. Tror att jag somnade lite till och från så hemfärden gick rätt snabbt. Vi släppte av folk i Linköping och sen släppte de av mig i Borensberg.

Hemma så drack jag vatten och sen gick jag och lade mig. Och så var det med den dagen, rolig, ledsam och.... intressant?


Klippa och dona.

Skrämde Sofia imorse. Hon stod med ryggen mot dörren så jag smög mig på henne, hon blev skapligt rädd :P. På första lektionen, som var naturkunskap, fick jag reda på att jag kommer att få G i den kursen. Ligger på ett väldigt stabilt G enligt Janne, och det är väl bra :). Sen blev det till att gå och prata med Melissa om betyget i samhäll. Det visade sig att jag kommer få G i den kursen också, niiice!

Sen kollade vi på 2:ornas konsert igen. Den här gången var det en lite yngre publik, de var väl mellan 6 och 8 år kanske. De var så härliga. I början kommer Kristina upp på scenen och berättar lite och säger "för ni vet väl vem Mowgli är?" Alla unger säger i kör "jaa aaa!". Så otroligt gulligt. Sen så är det så att Mowgli får på sig en kunga krona i slutet för att han är så bra och alla barn bara "bra kungen!" "kungen är bäst!". Men den roligaste grejen måste nog varit när Mowgli berättar att han har en konstig känsla i hjärtat och Tarzan säger att det är för att han är kär i en tjej. Då säger en unge "och sen har ni sex." Man bara wtf?! :P

Efter dagens slut, = efter min sånglektion vid 1, så gick Sofia och jag in till stan. Gick för att kolla om de hade en klipptid där Sofia skulle klippa sig vid 3, det hade dom! GÖTT! Och den var samtidigt som Sofias tid så det vart ju perfa! Så Sofia och jag gick ner till Motorcafét, där hennes syster jobbar, för att fördriva tiden lite. Sen gick vi på stan och sen så blev det äntligen dax att klippa sig. Klippte rak lugg och ett par centimeter på resten av håret. Det känns nu otroligt kort och jag saknar min långa lugg!! Och nu är jag 270kr fattigare.

Hann med kvart i 4 bussen hem, awesome. Men Marie gick ju på vid sporthallen. Hon sa hej och sen tog hon mig på axeln, log och sa "vi syns imorgon!" Jag var nära på att säga något men jag knep ihop munnen och fick ut ett "mmm!" Jag vill ju inte säga något dumt, vilket det är en risk att jag gör då det är flera som inte förstår vad hon ska med å göra. Troligtvis ska hon med för att hon vill shoppa kläder, det är nog faktiskt en av anledningarna till att hon vill hänga med till Stockholm. Hon brukar ju ha så fullt upp annars eftersom vi i princip ALDRIG träffar henne längre, men unna sig en heldag till Stockholm kan hon tydligen. Det är väl bara att vänta på att jag ska dra någon sarkastisk kommentar imorn, men vi får se om jag kan "hålla mig".

Ne, nu ska jag greja lite. Tänkte spela in min låt med mikrofonen som finns i min kamera, inte världens bästa kvalité men vad fan ;).


Blubb.

Skoldagen har väl varit okej. Började med nutida konst vid halv 11. Där fick vi info om Stockholmsresan med tider och sånt. Vi trodde att vi skulle åka vid 6 på morgonen och komma hem efter 12 på "natten". Men det visade sig att bussen åker från Motala vid halv 6 och att vi kommer hem runt 23.30. Det var väl det som blev den "största chocken". Sen är det ju synd att vi inte får så jättemycket fritid heller, men det är så det är, man kan inte få allt. Vi får ju en nästan gratis resa till Stockholm... Vi måste ju stå för lunchen och kvällsmaten.

Sen så gick Sofia, jag och Fridus och tittade på 2:ornas "musikal". Den hade inte en så tydlig handling men den var väl okej. De är ju duktiga på att spela så.
Sen åkte jag, Fridus och Sandra in till stan och glodde ett tag. Fridus handlade lite och jag köpte äntligen en plånbok, har känt ett tag nu att jag behövt en plånbok, och den kostade bara 80kr, så det var såååååå värt det!

Mamma ringde till två ställen idag och kollade om de hade någon klipptid idag eller imorn, men nej. De hade fullbokat. Såå typiskt! Men ska kanske kolla på ett annat ställe, i värsta fall får jag väl bara klippa luggen då, det är ju den som jag verkligen behöver klippa. Hoppas det fixar sig....

Adios!


På topp!

Dagen har väl varit hyffsad ändå.. Kan nog påstå att jag har varit på topp idag :P. Mina idéer och tankar har bara flygit ut ur munnen på mig, kanske inte alltid lika bra att dela dem med lärare men shit the same :D haha. Jag, Sofia, Lars och Gullman satt och pratade ett bra tag. Sen kom det några till, men det var riktigt kul! Det var då mina smarta grejer bara flög ur munnen på mig. Har två ordspråk nu 1: Kärleken har ingen ålder. 2. Om du vill ha ett vettigt svar, fråga inte Sofia. Haha, uj vad jag är bra.

Vi snackade även om att på torsdag när vi åker till Stockholm så missar vi en föreläsning som Marie och några till skulle hålla. Men Marie hänger ju med oss så Jonas kom med den smarta idéen att hon kan föreläsa för oss i bussen. Grejen är den att ämnet är typ porr någonting. Och Sofia tog genast upp att hon ville kolla på film, haha. Snusk Sofia! Till sitt försvar så sa hon att det är vanligt att man kollar på film i typ sexualkunskap och sånt. Så jag kom ju med det mest smarta av alla. Sa att Marie kunde ju ta med några hemmagjorda filmer i sånna fall. Haha, uj uj. Kul att Gullman satt där när jag sa det också. Gullman och Lars var på mig som tusan efter det :P.

Men i alla fall, det var det mest roliga på hela dagen. Sofia och jag tog faktiskt en promenad till Östenssons. Kollade då mitt kontoutdrag och såg att pappa satt in 1000kr extra till mig. Usch vad jag älskar min pappa!! Han vet att jag har det tajt med pengar och sådär nu när det är så mycket med studenten och så. Fy vad glad jag blev!!! Min pappa är BÄST!

Funderade på att beställa klipptid förut men det blev för sent för det. Får be mamma ringa imorn när jag är i skolan och se om hon kan fixa en tid snarast.

.....

Jag vill inte vara dum och säga fel saker. Men ändå så gör jag det, så förlåt.

Skola imorn och jag är inte pepp alls. Visst att jag saknar att vara omringad av personer jag tycker om, men jag är inte pepp på lektionerna... Dock så är måndagar en av mina "favorit" dagar i skolan.. Har dock tappad glöden totalt och uppepå allt det så bär det av till Stockholm på torsdag..... Man får väl göra det bästa av situationen antar jag.


Förstår inte.

Jag känner att jag gör det nu.. Försöker få avstånd till människor jag tycker om och bara vill ha nära. Jag vet inte varför jag överhuvudtaget ens vill göra det, men ändå är det något som säger att det skulle bli bäst så. Jag vill inte bli osams med någon, jag vill inte säga dumma saker eller något sådant.. Jag vill prata med mina vänner för att jag saknar dom, men jag gör inte det, för jag tänker som så att om de saknar mig så borde ju dom prata med mig.. Men det är det ingen som gör, så varför ska jag säga att jag saknar dom så att dom sedan kan dra till med det vanliga "jag saknar dig med".. Så jag struntar i att prata med dom såklart.... Pfft, jag förstår knappt vad jag pratar om... Jag förstår mig inte på mig själv!





Mamma "upptäckte" youtube idag. Jag har ju visat henne klipp därifrån några gånger, men idag satt hon själv och sökte och kollade i flera timmar :P. Skojj skojj.
Hon hittade det här roliga klippet på James Brown när han är full i TV. Kanske inte är så värst bra att vara full i TV när han ska berätta om att han gett sig på sin fru och skjutit på bilen som hon satt i. Men kul är det.



Orkar inte.

Jag vill få ut henne ur huvudet, ut ur mina tankar. Jag vill inte tänka på henne, vad som kunde ha hänt, varför det blev som det blev, vad jag vill säga till henne. Jag vill inte tänka på det mer! Jag vill kunna radera henne lika lätt som det är att trycka på delete. Men det går inte. Jag vill få henne att försvinna för jag orkar inte med det här mer. Jag orkar inte med att tänka på henne, att se henne, att höra henne... Snälla få henne att försvinna ur mina tankar!


Blaah!

Har inte direkt gjort något roligt idag.. Har kollat på film, spelat gitarr, varit i Linköping med mamma och handlad mat... Jaa, that's about it. Joo jag har bakat sockerkaka med Rasmus idag. Hade egentligen ingen lust men han ville så gärna baka en sockerkaka och jag ville inte att han skulle bränna ner hela lägenheten, så jag hjälpte honom...

Jag har ingen lust med någonting. Sitter bara och funderar och är allmänt tråkig...
Jag är i behov av pengar känner jag. Jag kommer inte alls ha mycket pengar till att göra något. Frida, Lucas och Ted sa ju att de ville till krogen när vi var i Stockholm, klart man vill hänga på. Sofia skulle nog också med.. Men jag kommer ju inte ha pengar till att göra något knappt.. Känns lite surt. Jag måste klippa mig, köpa skor till studenten, ha lite pengar till studentveckan så jag kan vara med på någon av festerna i alla fall och gud vet vad mer..
Ge mig pengar!! Om man ändå vore rik.. som Sofia ungefär ;).

Ne, nu har jag ont i magen.. Ska nog lägga mig och läsa en stund, måste sluta tänka på pengar, marie, studenten... eller måste sluta tänka överhuvudtaget och bara försvinna...

Marie..

Personen som jag tänker mest på är såklart Marie (det är för mig helt sjävklart att jag tänker mest på henne).  Ända sen första dagen jag träffade henne så har jag tyckt om henne. Jag tycker om henne nu med, jättemycket, men samtidigt så tycker jag inte om henne för att hon agerade på det sättet som hon gjorde. Varje gång jag ser henne, hör talas om henne, tänker på henne osv. så känner jag alltid olika. Ibland kan jag känna att jag ska vara trevlig mot henne just för att jag tycker om henne, och ibland kan jag känna att jag inte alls behöver vara trevlig mot henne bara för att hon "sårade" mig. Hon sårade mig när jag hade det svårt, när hon visste att jag behövde henne.

En sak jag alltid känner när jag ser henne är smärta. Jag känner verkligen hur ont det gjorde när hon i princip gav mig en verbal  och psykisk örfil, när hon sa att jag inte kunde prata med henne mer. Bara sådär helt plötsligt. Vad fan tänker man då? Marie är en person som jag tycker så mycket om, en person som ville att jag skulle öppna upp mig och släppa in henne, TROTS att hon visste att jag var otroligt reserverad och för att jag skulle öppna upp mig skulle det krävas en enorm tillit till henne. Vi lyckades bygga upp den, hon och jag. Men sen en dag tog det bara stopp och det var HON som såg till det. Personen som ställde krav på mig, som fick mig att offra så mycket av mig själv, sa att nu räcker det.

Så vad tänkte jag den dagen? Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tänkte. Jag vet bara att det gjorde så fruktansvärt ont på något konstigt vis. Jag kände mig sviken och sårad. Jag var påväg att börja gråta där i hennes arbetsrum, men jag gick ut med huvudet högt och bara kände smärtan. Jag gick inte på klassrådet som skulle börja 10 minuter senare, hur skulle jag någonsin klara av att sitta där och se henne? Och jag stuntade i ensemblen efter klassrådet. Jag bara satt bland skåpen och försökte förstå vad jag gjort för fel. Jag svalde gråten hela dagen, jag försökte sluta tänka, men det gick inte och jag kan fortfarade inte göra det.

Det är ju trots allt hon som är vuxen. Hon skulle aldrig ställt en massa krav på mig. Så jag kan inte säga att jag borde vetat bättre och inte berättat någonting för henne, trots att det är så jag känner. Hon borde aldrig tagit på sig ansvaret för mitt välmående. Men hon gjorde det, och hon visste om det. Men sen när hon kände att det blev för mycket så slutade hon. Hon kunde släppa mig hur enkelt som helst, verkar det som i alla fall. Men jag då? Tänkte hon någosin på hur jag skulle tänka eller känna när hon bara satte stop för det? På hur jag skulle kunna gå vidare? Jag hade ju offrat mer än henne i det hela. Hur skulle jag kunna släppa taget om den första person som fick reda på "min hemlighet", den första person förutom mina föräldrar som jag litat så mycket på, personen som visste mer om mig än någon annan?

Jag har inte släppt taget och jag vet inte hur eller när jag kommer göra det. Nu mera har Marie en tendens att få mig att säga saker på ett negativt sätt. Kanske för att så fort hon är i närheten åker min skyddsmur upp fort som bara fan, skyddsmuren som hon en gång var innanför. Anledningen är väl att jag inte vill att hon ska komma innanför den igen.. Och så har hon förändrats så himla mycket, tror att jag har påverkat henne rejält om jag får säga det.
När klassen tyckte att hon inte brydde sig så mycket om dom så var jag den som berättade det och efter det så bättrade hon sig faktiskt ett tag (hon är dock sämre nu), när jag tyckte att hon var annorlunda efter sin resa till Thailand så skrev jag det till henne och då berättade hon för hela klassen om sin bilolycka osv. Det var de positiva sakerna jag bidragit till. Den negativa saken som jag har gjort är väl just det att hon har blivit mer reserverad nu, hon är inte längre lika öppen och personlig som innan. Och jag vet att en del av det är på grund av mig, hennes erfarenhet med mig har visat hur lätt det är att blir för personlig...

Orsaken till att jag tänker på henne så ofta och pratar om henne så ofta är väl för att hålla henne levande. Jag vill inte att hon ska försvinna, det är något som jag verkligen inte vill. Men jag vet att det kommer hända om bara några veckor.. Det är nu jag inte vet hur jag ska vara mot henne. Det är några veckor kvar, jag kommer inte träffa henne alls många gånger tills det är dags att säga hej då, så hur fan ska jag bete mig?... Tankarna rusar omkring och det susar i huvudet samtidigt som smärtan alltid gör sig påmind. Allt det här kanske verkar enkelt eller "töntigt", men det gör ondare än du tror.


Som en dröm.

Jag vet inte vad det är. Jag bara funderar på endel människor, händelser osv. Jag kan inte släppa taget och kommer inte kunna det, så som det känns nu i alla fall.

Jag tänker på studenten. Vad händer efter den? Allt som händer nu kommer vara som bortblåst. Ungefär som min storebror sa när vi var i Egypten "Nu när vi är här känns det så verkligt, jag kan ta på det här bordet nu och känna det, jag är här. Men när vi åker hem är det bara ett minne som finns på kort".  Det är så det kommer vara när vi tar studenten, vi har våra minnen och endel kort.. Och det enda sättet vi kan hålla minnena levande är genom att se på korten, minnas eller prata om upplevelser. I övrigt kommer det vara borta, människorna man umgicks med kommer man troligtvis tappa kontakten med, sakerna vi upplevde kommer bara vara minnen, salarna man varit i, korridorerna man gått i kommer inte längre vara där. Jag kommer inte kunna ta på dem och känna att det är verkligt. Allting kommer kännas som en dröm, en dröm som under 3 år formade mig. Det är det jag kommer sakna, människorna, upplevelserna, byggnaden. Visst, jag kommer sakna vissa ämnen där jag lärde mig nya saker, ämnena jag tyckte om. Det är nog därför jag inte längtar till studenten som alla andra, jag vill inte att det som är bra just nu ska ta slut.

Konserterna.

Phuuu, nu är konserterna avklarade! Och det gick väl hyffsat ändå. Dagen skulle börjat med rep vid 8, men eftersom våran klass är som den är så var inte alla där då. Men vi fick göra det bästa av situationen och övade med de som var där. Sen var det flera i min grupp som skulle ha nutida konst redovisning så det försvann endel efter ett tag. Så var tvungen att hoppa in för Hannes när frida och dom skulle repa.
Sen var det dags för första konserten, som var för skolan. Jag spelade fel en gång på Golden Eye. Var tvungen att stanna upp och lyssna för att komma in i kompet igen, surt men... shit happens! Sa även typ helvete rätt högt när jag stannade upp :P hah. Hoppas att inte så många hörde det. Marie kom faktiskt och lyssnade ett tag, jag bara WOW! Fick nästan en chock!

Sen gick Sofia jag och Emilia med Nicole till matsalen och satt där och pratade med henne, Lars och Hannes. Sen strövade vi runt på skolan för att hitta till rätt sal till samhällen. Det tog ett tag kan jag lova! Men vi hittade rätt och satt och lyssnade på någon tjej som snackade. Sen hade vi "rast" tills konserten vid 18.30, vi skulle dock träffas igen 17.30 så vi skulle hinna att repa igenom det mesta en gång innan sista föreställningen. Sofia, jag och Emilia åkte in till stan och gick där och glodde innan vi gick till McDonalds. Där spenderade jag mina sista 40kr, vi var ju tvungna att käka ju. Och sen kom Sofia med den smarta idén att vi skulle käka glass också. Det slutade med att vi alla tre blev proppmätta och mådde illa. Och påvägen in mot stan igen snackade vi bajs, passande efter en måltid ;).

Vi kom tillbaka till skolan runt 16.50. Det var ingen där så vi fick vänta ett bra tag. Ted och Lisen kom efter en stund och sen kom äntligen Jonas och öppnade åt oss. Vi grejade lite och sen var det ännu en gång så att det var flera som var sena så vi hann inte repa igenom allting innan det var dags att släppa in "den stora släkten". Den sista spelningen gick absolut bäst, satte allting i princip. Var väl något virvelslag här och där men annars satt det! Sååå gött!

Sen fixade vi iordning med kablar och instrument och sen åkte vi hem. Eller var tvungen att vänta en liten stund för mamma stod och snackade med Sandras föräldrar :P. Lite coolt att mamma kände Sandras moster redan innan jag hade träffat Sandra, aaaawesome!

Ne, nu är jag helt slut och ska kolla på tv. Har en härlig långhelg som väntar. Efter Stockholm kan jag slappna av igen. För då är det sista gången jag måste spendera en heeeel dag med Marie-Louise :P. Om hon klagar på mig så kommer jag fan klaga tillbaka!! ajja, tv:n vare nu ja!

Green Day

Två av de bästa låtarna från Green Days nya album 21st Century Breakdown!


Know Your Enemy

 



Horseshoes And Handgrenades


Repa.

Usch vad jag är trött! Att repa flera timmar tog verkligen på krafterna. Jobbigt bara att jag hade huvudvärk... och att jag senare fick en magvärk som inte alls kändes bra (känns som om att magkatarren kan vara tillbaka). Men det gick väl hyffsat att repa, en del grejer sitter bättre nu i alla fall så det känns bra.
Marie kom ju in helt plötsligt och lade sig i lite, jag var bara glad att jag inte spelade då. Sa till flera om de inte kunde vara snälla och säga åt henne att gå, jag klarar inte av henne just nu och jag fattar inte varför hon kom. Hon sa att det till och med inte ens var säkert att hon skulle komma och kolla på oss imorn, bra mentor va? Jag blir bara glad om hon inte kommer, hon ska ju med oss till Stockholm nästa vecka också. Då får jag verkligen passa mig för vad jag säger, det är endast med henne jag måste göra det. För så fort jag öppnar munnen så blir hon förbannad eller klagar på mig. Fuck U!

Vi repade i alla fall från typ 10.00 till 16.30 idag, länge men välbehövt. Jag hoppas på det bästa imorgon, tror inte att det kommer gå helt felfritt, om så är fallet så får jag hantera det då. Nu ska jag snart föna håret och sen ska jag sova som en stock!

Konsert.

Idag har vi inte haft speciellt många lektioner. På ensemblen så tränade vi på låtarna inför konserten. På kören så fixade frida och jag en affisch till konserten. Klassråd hade vi inget, eller Jonas hade tänkt ta det lite snabbt inna gehören men vi insåg sen att det inte fanns tid till det så.
På gehören fick vi göra om de grejer som gått mindre bra på provet och jag fick även se att jag fick G på ljudtekniksprovet vi gjorde i fredags. Fattar verkligen inte hur han lyckades rätta mitt prov så att jag fick G, jag hade ju lätt satt IG på mig själv :P. Sen satt vi och snackade ett tag innan vi gick till samhällen för att fortsätta kolla på filmen vi började kolla på förra veckan. Men ljudet krånglade så vi var tvungna att byta sal och sen krånglade bilden där istället och ja.. Men vi lyckades se ungefär 20minuter till av filmen. Hah, inte mycket men alltid något.

När jag kom hem så kollade jag på 90210 och funderade lite. Laddade ner Green Days nya album, det var rätt hyffsat. Fanns några bra låtar i alla fall, det är ju alltid något... Jag är inte pepp på konsert på onsdag, men jag ska göra mitt bästa. Första föreställningen är 12.00 och den andra föreställningen är vid 18.30 och då kostar det 20kr. Pengarna ska gå till frukost på studentdagen. För på champagnefrukosten så käkar vi typ bara jordgubbar och dricker champagne och för att vi ska få något i magen så ska vi käka lite frukost senare efter det och det är till det pengarna ska gå (om det var någon som undrade :P). Ajja, nu ska jag försöka lista ut vad jag ska ha på mig på konserten, blir väl bara mörka kläder eller nått.. Sen ska jag sova. Imorn blir det rep hela dagen.


Låt.

Har inte gjort så värst mycket i helgen, har mest suttit och försökt "bli klar" med min låt :P. Det var ett enormt tidsfördriv kan jag lova för timmarna bara flög förbi, men endel frustration blev det! Men ja, jag är typ klar med den nu :P. Både pappa och storebror ville höra den, men eftersom att jag anser att jag inte kan sjunga så fick de inte det... vadå mes ;)? Btw så är mina fingertoppar lite sönderspelade, aaaj!

Skola imorn och jag ska göra om några delar i gehören som jag inte har orkat plugga på.. bra jobbat! Jag orkar inte! Och så har vi vår konsert på onsdag och Frida och jag har inte gjort någon affisch än.. även det bra jobbat! Vad duktig och ansvarstagande jag känner mig.

Fredag.

Studiebesöket idag var inte speciellt roligt. Det enda roliga var hjälmarna som vi var tvungna att ha på oss, ingenting slog det. Janne blev i extas och tjatade om att vi var tvungna att ta ett gruppfoto. Han är så werid, men kul var det.
Efter det åkte vi tillbaka till skolan (lucas var jättesnäll som plockade upp mig imorse btw) och så käkade vi och sen var det dags för prov i ljudteknik. Det verkade inte som om att det gick bra för någon :P. Vi satt och pratade massor under provet och skämtade och höll på.

Sen slutade vi mycket tidigare än vanligt, vilket var vid tjugo över 12. Då hade jag egentligen tänkt att åka hem, men Fridus buss gick inte förens tio över två och jag var så otroligt snäll så jag hängde med henne in till stan. Vi satt mest och pratade och sjöng, heh. Vi hade det roligt i alla fall. Sen åkte jag hem och grejade lite, var ute med Sixten, packade, kollade på 90210 och sen åkte Rasmus och jag till pappa. Där det första jag gjorde var att springa ner till tv:n och fortsätta kolla på 90210, hah. Uj vad jag är bra. Missade dock slutet på ett avsnitt och början på det andra, men det gjorde inte så mycket.

Sen har jag fixat med min låt, så den är typ klar nu. Kan inte påstå att det är den bästa låt som någonsin gjorts, det är ju trots allt min första låt. Men jag skulle tro att man fattar vad och vem det handlar om om man läser texten.. Så äre.

Kollade på talang nyss, awesome! Det var riktigt roligt den här gången måste jag säga.. Men ja..
Nu ska jag kissa och sen ska jag nog läsa lite. Var ett tag sen jag läste. Jag beställde ju hem säkert 5-6 böcker för typ 3 månader sen och jag läste 2 av dom. Men på grund av all stress i skolan så har jag inte haft lust att läsa. Men känner att suget kommer, sakta men säkert. Tur att jag tog med en av böckerna hit till pappa.. Så jag ska nog unna mig lite läsning nu...

My day.

Hmm. Hade bara samhäll idag då. Vi började kolla på Hotel Rwanda eller nått. Den var väl rätt okej. Sedan tog Martin ut grupperna var för sig och berättade vad man fick för betyg på redovisningen. Det hade gått bra för oss, vi hade fått tio 5:or, fem 4:or och tre 3:or av de i klassen som var där och betygsatte oss. Melissa och Martin gav oss MVG för framträdandet och i det stora hela fick vi typ MVG-, minuset var på grund av att vi kunde ha berättat lite mer om konflikten vi hade valt. Och efter det så fick vi tillbaka våra inlämmningsuppgifter, jag fick G+. Är rätt nöjd ändå, skönt att inte få IG.

Sen käkade vi och sen hade vi möte inför studenten. Det var rätt skojj. Vi diskuterade vad vi skulle göra på scenen då när vi springer ut. Och kom fram till att vi ska välja en låt och skriva om texten så att den handlar om våra år på platen och handlar om lärare och så. Det blir nog bra, om vi hinner fixa det.. Men det gör vi nog!

Sen så skrev Sandra rent sin kladd om vilka scenkläder vi ska ha på konserten. Det blir nog bra med det får vi hoppas. Sen satt jag och väntade på att mamma skulle ringa, för hon skulle möjligen vara i stan och kunde skjutsa hem mig. Så jag hängde inte på Sandra och Sofia in till stan.. Mamma ringde sen vid typ kvart i 2 och sa att hon fortfarande jobbade så hon kunde inte skjutsa hem mig.. Så jag satt uppe vid estet och väntade på bussen.

Lärarna har ju möte vid typ tio i två och Ludmilla kom upp och stannade och frågade om mitt terminsprov som jag gjorde den här veckan hade gått bra. Sen stod hon och dansade lite till cirkus låten som Jonas Brandt spelade på pianot. Haha, såg roligt ut! Sen kom Marie och Sigrid. Marie bara kollade på mig lite snabbt och sen försvann hon in i lärarrummet, men Sigrid snackade jag lite med. Tvåorna ska göra nationella muntliga i engelska, hon kom ihåg vilka jag var med när jag gjorde det och att jag efteråt hade kommenterat att jag inte hade sagt speciellt mycket, men att jag ändå fick VG. Så idag frågade jag hur jag lyckades få VG, hon sa att jag inte sagt så mycket men att det jag sagt var mycket vettigt :P. Hah, där ser man, smarta Rebecca var i farten ;). Sen började deras möte.

Jag åkte hem och gick och handlade med mamma osv osv. Sen kollade jag på 90210 (som vanligt). Sen har jag suttit och försökt skriva lite på en egen låt. Jag kan inte påstå att jag är skillad men ja, jag har fått till en text nu i alla fall... Vi får väl se vad som händer härnäst.

Prov i ljudteknik imorn och är inte förberedd, IG here I come!! Sen har vi studiebesök imorn bitti med. Lucas kunde plocka upp mig eftersom han åker den här vägen, snällt! Men jag är inte pepp på studiebesök, inte alls.

Blaaah!

Hade så grymt ont i magen idag men tog mig till skolan ändå. Vi skulle ju ha ensemble så kände mig tvingad till att komma. Vi spelade igenom alla våra låtar i den ordningen vi ska ha dom å så. Sen slutade vi lite tidigare och käkade och sen gick vi till nutida konsten. Vi kollade på en hyffsad film idag faktiskt, om beatles, rolling stones osv osv. Mycket bättre än de andra filmerna som vi har sett, hade dock velat jobba med min redovisning....

Efter det slutade vi, då var klockan kvart över 12. Och Sofia och jag gick och satte oss vid datorerna för att skriva klart "manuset". Vi blev klara, har bara en grej kvar som vi måste kolla men det går superduper snabbt så.. Duktiga är vi! Frida och jag måste bara göra affischen nu, sen är jag klar med mina uppgifter :P.

Orkar inte skriva mer nu, har förbannat ont i magen och ska kolla på tv. Imorn har jag bara en lektion, fun fun...

Hemma.

Blev ingen skola för mig idag. Hade sån värk imorse och som tur var så hade vi ändå ingenting som jag klassar som viktigt att göra idag.Mamma började inte jobba förens 12 så hon gick ut med Sixten imorse så att han fick kissa. Men det bästa på hela dagen måste nog vara att vi fick ett nytt kort till tv:n. Och vi hade alla kanaler också! Så jag kollade på Superhero Movie på canal + (den var inte alls så bra som jag trodde att den skulle va).
Sen dammsög jag lite och väntade jag på att klockan skulle bli fem i halv fem, för då börjar 90210. Jag har missat 10 avsnitt på grund av att kortet till tv:n inte har fungerat och det har hänt så jävla mycket märkte jag. Men jag gillart. I framtiden när jag blir rik ska jag köpa dvd-boxarna. Det gamla 90210 är 10 säsonger tror jag och det finns 6 säsonger på cdon.com och att köpa dom skulle kosta nästan 2000kr. Men det skulle såååå vara värt det!

Såg dock bara ett 90210 avsnitt idag, för sen torkade jag disk, diskade och började laga mat utan att mamma visste om någonting, kul att överraska lite ibland. Jag ringde mamma och bad henne köpa mjölk, smör och saft. Då sa hon åt mig att jag kunde komma ner till henne och hämta pengar och köpa det för att hon var trött och skulle bli tvungen att börja med maten när hon kom hem. Jag sa inget och gick utan protest ner och handlade. Mamma blev riktigt glad när hon kom hem och det var dukat och maten var klar. Yeey, jag är duktig!!

Imorn måste man till skolan, vi har ju ensemble själva så det blir rep inför filmkonserten som är nästa vecka. Är inte pepp eftersom att det känns som om att vi ligger efter tidsmässigt. Vi skulle behöva repa många gånger till för att det ska kännas som om att vi är redo för en konsert. Vi är inte ens klara med manus, affisch, bildspel osv. Jag önskar verkligen att vi kunde flytta fram konserten lite, men det kan vi ju tyvärr inte. Det får väl bli som det blir antar jag.

Måste även fixa en powerpoint presentation imorn inför redovisningen i nutida konst. Har absolut ingen aning om hur man gör! Jag kommer ha en sååå dålig redovisning, tro inget annat!. Har verkligen ingen aning om hur min redovisning kommer gå och jag vet inte riktigt vad jag pratar om. Haha, skrattretande.


Ladda.

Hade lust att ladda batteriet till min kamera förut, så det laddas för fullt här just nu. Kanske blir några kort på något tråkigt så småningom. Vem vet.

Terminsprov och redovisning.

Dagen började inte speciellt bra. Jag kom såklart till ensemblen där vi skulle öva själva. Var det någon där ifrån min grupp mån tro? Lars var där, men han gjorde sitt terminsprov och sen försvann han, Hanna var där men sen försvann hon när jag sa att det bara var jag där ifrån vår grupp, Nicole var där men hon kom aldrig och Gisela kom till sitt terminsprov. Vart Lucas, Sandra och Simon var har jag ingen aning om. Den andra ensemble gruppen hade fattat poängen med att komma och öva till konserten nästa vecka, men min grupp hade tydligen inte det? Vi har inte satt någon av våra låtar sådär klockrent ännu som den andra gruppen har, och konserten väntar runt hörnet. Så varför i helvete kommer man inte idag för? Idag när vi hade mycket tid att repa. Jag vill fan inte höra något klagande sen.

Mitt terminsprov gick väl som det gick. Trummorna gick väl bra, jag spelade inte fel. Eller jag trodde att låten skulle sluta tidigare än vad den gjorde men jag lyckades rädda mig själv så att säga. Sen på den andra trummuppgiften gick det väl okej. Gjorde life fel men jag satte det sen. Sången gick väl sådär. Jag bara sjöng på och började nästan skratta när Jonas satte sig vid pianot och ställde in trummor och spelade loss. För när jag kollade på honom satt han och log ett brett leende mot mig. Men ja, det gick väl okej antar jag. Jag förväntar mig inte skyhöga betyg inte.

Sen satt Sofia och jag och skrev på manuset till konserten. Vi skrev ner handligen till filmerna och när låten är med och sånt. Det gick rätt bra och vi hann nästan med alla.
Sen hade vi redovisning på samhällen. Alla utom en grupp redovisade. Martin (lärarkandidaten) blev "rörd" och tagen av våran låt sa han, det känns ju bra. Det var roligt att sätta eget betyg på alla andra, självklart satte man ju en 5:a på sig själv, hihi. När han gick förbi mig i bussen tog han mig på armen och sa "bra redovisning!". Heh, så man hoppas ju på ett bra betyg på redovisningen, vi var ju tydligen duktiga.

Usch vilken mensvärk jag haft hela dagen. Det var nästan värst när jag kom hem och inte kände någon nervositet inför terminsprov och redovisning längre, då kände jag av den andra värken mer. Blääk! Och inte kunde jag ta det speciellt lugnt, var tvungen att skala potatis och så. Men ja, sånt är livet. Imorn är jag nog hemma om jag har skit ont igen. Hade varit hemma idag om det inte vore för att vi SKULLE ha övat till konserten och för att vi hade terminsprov och redovisning.




I stop to catch my breath, and I stop to catch your eye.
No need to second-guess that you've been on my mind.
I dream days away, but that's okay.

It's like I want to hear a silent sound and then hold it in my hand.
But a rose won't blossom from a ground of desert sand.
But I like to pretend that one day I'll turn around and I'll see your hand reach out.
I'm only fooling myself but maybe when you smile it means you'd stay a while.

I slip away to a day that'll never come.
It's like a splash of water to my face when I suddenly realize.
Realize that you could never find a place for me in your eyes.
I'm lost in your eyes, I'm lost in your eyes.


Stuff.

Har mest legat i sängen idag, har haft en sån förbannad jävla mensvärk. Den valde ju att komma inatt så ja. Jag är bara glad att jag inte kommer ha den när vi åker till Stockholm. Det kommer dock vara jobbigt om den väljer att komma samma gång nästa månad, då kommer jag ha den på studenten och det är inte kul. Men med den oturen jag har så skulle det inte förvåna mig ett dugg.

Terminsprov imorn och jag är inte pepp för fem öre, vet att det kommer gå åt skogen. Tänkte på det att vi har ju typ bara en lektion på hela dagen eftersom att musik lektionerna är inställda på grund av terminsproven. Men ja, vi ska ju öva ensemble själva så jag hoppas att så många som möjligt kommer. Vi behöver verkligen öva nu, det är ju inte långt kvar till konserten. Förut om att öva till konserten den här veckan så måste jag och Frida fixa en snygg affisch till just konserten och sen måste jag och Sofia skriva ner ett "manus". Och så måste jag bli klar med mitt nutida konst arbete och så är det ett jobbigt prov i ljudteknik på fredag + ett studiebesök i naturkunskapen. USCH! Ge mig lite lugn och ro ett par dagar tack.

Ne, nu orkar jag inte skriva mer. Har ändå inget vettigt att säga, så nu ska jag ta mig en ibumetin och försöka sova.

Fredag och Lördag.

Well well. I fredags var det slappt, kändes rätt slappt i alla fall. Nutida konsten gick bra och det gjorde naturkunskapen också. Och på gehören fick vi tillbaka proven. fick 23 av 39 på gehörsdelen och 28,5 av 39 på teoridelen. De hade inte satt några specifika gränser för betygen, men sa att gränsen för VG gick vid typ 20-22 någon stans på gehörsdelen, så man kan säga att jag fick VG.. Och på teorin var det nog samma, jag vet inte. Men totala poängen var inte det viktigaste egentligen utan delarna i teorin var viktiga, endel grejer hade man ju bommat eller klarat midre bra så de sakerna ska man få göra om. Tror att alla hade någon sak som de måste göra om, jag hade 4 grejer som jag måste kolla upp.
Sen skulle vi haft ljudteknik men Jonas och Mattias ville prata med alla en och en om provet och säga vad man skulle göra om så det drog ut på tiden så vi hade ensemble istället, i ungefär en och en halv timma. Det var välbehövt så. Vi övade på och det gick hyffsat bra faktiskt! Sen åkte jag hem och grejade.

Idag har vi varit inne i stan och kollat lite. Mamma ville åka ner till hamnen och kolla för det var grejer med båtar där idag, först åkte vi till Nils och hämtade honom och Kina och sen åkte vi in till stan. Det var inte mycket att ha, och vi skulle ha grillat efter det men så blev det tyvärr inte. Och vi ville inte käka på den vanliga pizzerian (Tre lyktor) så vi käkade på Svea istället. Och ja, det var väl gott men det är mycket godare på Tre lyktor!
Sen åkte vi hem för mamma ville inte vara kvar för Nils klagade för mycket eller nått.. På väg hem så åkte vi förbi netto för Rasmus ville kolla lite, och sen ringde Kina och vi funderade på att åka tillbaka till honom men då skulle nog Nils bli sur osv. så vi struntade i det. Så vi åkte hem. Väl hemma så tog vi det lugnt och kollade på Hostel 2, som inte var så bra. Sen gjorde vi inte mycket mera. Har kollat på robinson och sen var jag nere och fixade med tvätten för att mamma inte har "orkat" ta med tvätten ner.


Har haft rätt ont i magen de senaste dagarna. Antingen så är det stress/oro eller så ska min mens komma snart. Har ju inte haft mens sen i Februari på grund av att jag stressat och oroat mig så mycket för skolan och andra saker. Usch, inte bra att det påverkar kroppen så mycket men jag kan ju inte göra så mycket åt det. Man kan ju inte sluta stressa och oroa sig när man har så mycket att göra och när man inte har någon aning om vad som komma skall. Jobbigt det där.

Kort skoldag.

Har inte varit en speciellt lång skoldag idag.Hade engelska argumenterande essä skrivning imorse. Det gick nog inte speciellt bra, men det var jag inte ensam om. Sen satt man och väntade in lektion nummer två, samhäll. Frida var inte här men vi blev klara med våran estetiska uppgift förra lektionen. Så på en lektion som var 1 timma och tjugo minuter hade inte Sofia och jag speciellt mycket att göra. Jag skrev våran låttext på ett overheadpapper och sen gick vi och åt lunch. Vi hjälpte bob lite med hans konflikt arbete också, vi är snälla.

Sen satt jag och väntade på min trummlektion. Den gick väl hyffsat, är absolut inte pepp på terminsprovet på måndag! Jag vet att både sången och trummorna kommer gå åt helvete. Men ja, man får hoppas på det bästa men förbereda sig för det värsta. Efter mina trummor så åkte mamma och jag till netto för att kolla, har nämligen aldrig varit där. Det var lite rörigt och så men ja. Vi handlade några få saker och sen åkte vi hem. Skönt att vara hemma runt tjugo över 1, mycket tidigare än vanligt.

Skrev lite om jazzen och bluesen till mitt arbete i nutida konst. Ska be Ludmilla kolla igenom det och se om jag behöver ha med något mer eller så. Det blir nog bra med det. Nu gäller det att träna på ljudtekniksprovet som vi har nästa fredag, det är jättemycket att läsa! Och imorn får jag nog reda på om jag fick G på gehörs provet vi gjorde i måndags, eller om jag fick IG? Man kan ju alltid hoppas på ett G liksom.

Ne, nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på film eller något. Finns inte mycket annat att göra.

Skolarbete och ekonomi.

Dagen har väl varit hyffsad. Höll på att försova mig imorse. Bussen jag brukar ta går tio över sju och idag vaknade jag klockan sju. Lyckat! Men som tur är så går det en buss runt halv 8 också. Så jag gick ut med sixten och tog på mig kläder och gick till bussen så jag kom i tid! Phu. Vi lämnade in labbrapporten idag, gött! Och så lämnade jag in min samhällsuppgift om en konflikt som ska vara inne imorn egentligen, känns bra det med. Och så satt jag nyss och skrev på mitt nutida konst arbete. Har inte mycket mer att skriva på det. Måste möjligen skriva lite om jazzen och bluesen. Ska be Ludmilla kolla på det på fredag och se om jag behöver skriva mycket mer. Känns bra det här!

Mina studentkläder kom idag. Skorna var för små så det var synd. Men ja, resten passade väl. 400kr gick det på, fy fasen. Och mamma sa såklart att inte hon tänkte betala det så, hon har ju trots allt betalat min studentmössa för 800kr. Jag frågade pappa om han kanske kunde sponsra mina studentkläder. Det kunde han :D. Min pappa är såååå snäll!!!! Så det gjorde mig mindre nervös inför min ekonomi i slutet av maj - början på juni. Jag kommer dock bara få 900kr i slutet av maj för mamma måste få 400kr för att det blev fel med en grej. Och de pengarna ska då räcka till Stockholm, studentveckan och möjligen klippning?. Det kommer absolut inte att fungera insåg jag nu :P.

Ajja, det är som det är. Men, nu ska jag försöka sova. Är otroligt trött och har jävla engelska prov essä skrivning imorn bitti. BAJS! Mamma och jag ska handla på Netto efter skolan i alla fall, aldrig varit där. Hoppas på en dag utan regn imorn!

Pengar och skola.

Är såå trött, måste sova snart. Ska ju upp om drygt 5 timmar.
Igår så skrev jag prov i gehör. Det gick väl sådär, man hoppas ju såklart på det bästa. Jag är glad att jag försökte i alla fall. Det hände inte mycket mer den dagen. Vi hade ensemble och ja, vi måste öva mycket nu!! Konserten är ju om typ två veckor eller nått, fyy.

Idag har jag varit grymt trött och haft ont i magen och huvudet. Men jag har överlevt en hel skoldag. Vi fick reda på att den 28:e Maj så åker vi bild och musik till Stockholm. Som en liten klassresa sådär, men vi ska kolla på konst och sånt. Lite fritid får vi på eftermiddagen och efter det skulle vi kanske kolla på någon föreställning innan vi åker hem. Det kommer nog bli roligt. Hoppas bara att jag har några pengar. Är skyldig mamma 400kr för en grej så har bara drygt 900 i slutet av Maj som ska gå till studentveckan och så vill man ju ha lite pengar med sig till Stockholm. + att jag måste klippa mig och det kostar typ 250kr. Sen vet jag inte om mamma betalar mina studentkläder eller inte..... Tveksamt.. Usch, någon som kan bidra med pengar till mig kanske :D??

Vårat tv-kort fungerar inte. Vi har sånt som man kan ladda på liksom. Och i söndags kväll runt 9 så gick det ut. Och då fixade jag det så vi fyllde på 1 månad. Påfyllnadsdagen var igår och igår fungerade det inte. Det brukar kanske ta max 24 timmar för det att fungera. Så mamma ringde igår, de sa att det borde börja fungera. Det gjorde inte det så vi gav upp. Sen fungerade det inte imorse heller, så mamma ringde. De sa samma sak så vi väntade. I eftermiddags fungerade det fortfarande inte, mamma ringde två gånger till. Sista gången sa de att det kunde ta upp till 48 timmar. Det har nu gått mer än 48 timmar och det fungerar fortfarande inte. Vad fan?! Jag har missat massa 90210!! Jag dör!

Jag var otroligt trött när jag kom hem så jag la mig i sängen och kramade Sixten och vilade typ 1 timma. Sen så hade jag tänkt att börja på min samhällsuppgift, men jag orkade inte. Men nu för typ två timmar sen så kände jag att jag ville ha den gjord så jag bara skrev och skrev och nu är den klar. Känns skönt! Då kan vi kanske börja på att skriva om en låttext till en låt imorn på lektionen, för Sofia var också klar.. Frida vet jag inte, men hon skriver nog hellre arbetet hemma än i skolan. Så hon är nog på. Det blir nog bra det där..

Ne, nu ska jag sova. Är sååå trött!


Orkar inte.

Haha, det bästa måste nog vara att det inte är någon som bryr sig. Alla är så totalt uppe i sitt.

Det är fortfarande jag som måste höra av mig för att saker och ting ska hända eller för att överhuvudtaget kunna kommunicera med någon. Och om det är någon som hör av sig till mig så är det endast för att devill att jag ska göra något eller hjälpa till med något. Vafan, är jag så jobbig att snacka med? Duger jag bara att prata med när ni vill något? Jag orkar inte det här....

Fuck off.

Jag gillar det inte.

Det känns som om att alla glider ifrån en mer och mer. Den där trygga känslan som en gång var så stark börjar att försvinna. Jag gillar det inte för fem öre och jag försöker verkligen vara så bra som möjligt. Men det verkar inte som om att det riktigt fungerar. Jag vill känna den där samhörigheten och känna mig lugn igen. Jag finns här men det är inte alltid jag som måste ta första steget varje gång, jag försöker ju verkligen men jag vill inte vara den enda som försöker.

RSS 2.0