Valborg.

Skrev inget igår. Min dator kände för att stänga av sig själv runt 10 tiden så, det blev inget med det. Men dagen var väl bra.. Nicole och jag grejade lite efter skolan, känns bra att göra något med henne som är lite personligt å så. Lärde henne lite gitarr också, jag tycker om att umgås med henne.

Idag försov jag mig så jag missade första lektionen. Sandra berättade vad de hade gjort och jag kan inte påstå att jag missade någonting viktigt. Sen hade vi ett litet studentmöte, det diskuterades vagn och sånt precis som förra gången. Men det blir nog bra med det antar jag. Sen efter en äcklig lunch så värmde vi upp och sjöng igenom låtarna med kören innan det var dags att "uppträda". För idag var det våran vanliga vårkonsert med majsånger och sånt trams. Kan inte påstå att det var speciellt många som var där och lyssnade. Men jag är inte förvånad, vem går frivilligt och kollar när kören "sjunger in våren"? Frida och jag hade i alla fall roligt och det var huvudsaken :P.

Efter våran fina sångstund så slutade vi. Jag ville ha planeringscheman så jag var tvungen att gå upp till Marie och hämta några. Frida och Sofia hängde på. Sen satt vi där i typ 5 minuter och snackade med Marie och sen gick Frida och jag till bussen. Sofia ville inte hänga på bara för att vi inte skulle gå in till stan, meeeeeees :D! Frida och jag gick runt på stan och glodde lite, hon köpte lite grejer och sen åkte vi hem.

Väl hemma så gick jag ut med Sixten, kollade på 90210 (slumrade till en stund :P), skalade potatis och så. Sen satt jag och spelade facebookspel i brist på annat. Mamma tvingade med mig och Sixten till majbrasan förut. Sixten blir exalterad bara han ser en hund och några människor. Men där nere var det säkert 10 hundar och gud vet hur mycket folk. Han gnällde och skällde och ja, han ville nog hälsa på alla där. Efter att de tänt den stora högen så gick vi.
Jag förstår inte vad det finns för nöje med att stå vid en stor hög med skräp som brinner och får en att stinka rök och samtidigt lyssna på tanter som försöker sjunga. Jag förstår det bara inte, och jag vill inte förstå det heller.

Nu är jag trött och jag ska lägga mig i sängen och kolla på DH avsnitt ifrån 4:e säsongen, som jag har på dvd :). Gött. Imorn åker jag till pappa redan 12.50. Det är ju röd dag imorn och det går bara 3 bussar till tjällmo, så 12.50 bussen får det bli. Hoppas att alla haft en bra valborg!


Orka.

Åkte till skolan vid 8 imorse för att jag hade hoppats på att frida eller möjligen nicole skulle komma så att någon av dom kunde hänga med mig till Marie och be henne fixa en sal så man kunde plugga. Men nej, ingen av dom kom så jag gick upp till estet med Ted och Sandra och läste lite till gehör provet som är på måndag. Sen tränade jag pytte lite på Nicoles ensemble låt. Sen hade vi nutida konst. VI kollade klart på en film i typ 5 minuter sen fick vi papper och en "fördjupning" som vi ska börja med. SUCK!

Sen hade vi lunch och sen gick vi till musikaulan för att lyssna på någon skola som skulle ha en liten konsert för oss. Och den här gången var det bra musik! Ingen jazz eller blues utan text, utan vanliga låtar som man hört förut. Skit bra! Sen hade vi naturkunskap och jag fick G på provet som vi skrev förra veckan! GÖTT! Fick 0,5 poäng mer än Sofia, uuuuuhhh! :D. Sen hade vi engelska c, där pratade vi om olika ord och sånt. Det var även flera som hade artiklar med sig och sen fick man diskutera dom, tråkigt! Men efter det fick vi ett häfte med en massa dikter. Jag gillar dikter så jag blev glad när vi fick det. Vi läste 2 stycken, sen slutade vi 30minuter tidigare. Fick reda på att vi kommer ha en jobbig uppgift nästa torsdag, suug!

När jag kom hem kollade jag som vanligt på 90210 klockan tjuo över 4. Sen käkade vi och sen dess har jag suttit här. Finns inte mycket att göra. Är lite pepp på imorgon tack vare Nicole den söta ungen.

Det jag är mindre pepp på är alla saker vi måste göra nästa vecka och framåt, hur ska man orka med att göra allt?

V. 19 : Prov i gehör, Prov i engelska, lämna in labbrapport.
V. 20 : Terminsprov, Samhälls fördjupning inlämnas, Prov i ljudteknik, Studiebesök.
V. 21 : Nutida konst fördjupning klar och ska redovisas.
Under V. 21 eller senare: Samhälls uppgift, Test i ljudteknik (mixa en låt), Engelska boktest (kanske), Studiebesök, Prov i nutida konst.

Sen kan det hända att vi får andra läxor också.


Mycket att göra.

Helgen är slut och idag var det återigen dags för skola. Det mesta gick väl bra i skolan, jag var jävligt trött så jag gick på överskottsenergi mest hela dagen (höll på att somna på bussen hem). Vi har tränat på låtar inför vår konsert som är den 20:e Maj och så diskuterade vi även hur vi ville göra och hur vi skulle lägga upp det och lite så. Vi har haft samhäll och kör och det gick väl bra..

Vi hade klassråd idag också och Marie kom faktiskt :O whooot?! Hah, hon är som hon är den där människan alltså. Hon är så jävla svår! När klassrådet var slut så frågade Marie bara Frida om hon hade snackat med rättskunskapsläraren, hon frågade inte mig.... varför inte liksom? Jag blir så trött på det här nu och det gör att jag inte orkar bry mig, för hon bryr sig ju inte.

Vi har typ 1 miljoner grejer att göra nu bara för att projektarbetet är slut. Ett prov nästa vecka + en inlämningsuppgift. Veckan efter det har vi ett prov och så har vi våra terminsprov. Veckan efter det så har vi vår konsert vilket innebär att vi ska ha övat 24/7 = så pass mycket att alla våra låtar sitter som en smäck. Och så ska vi ha ännu en uppgift i samhällen som vi inte vet när det ska vara inne. + att vi säkert får fler läxor, som i t.ex. engelska c. Har endel saker kvar i naturkunskapen också. Man blir trött bara man läser allt som vi har att göra. Våra hjärnor kommer att vara fullproppade!

Jag kände mig på hyffsat bra humör idag faktiskt, det kanske märktes? Blev minde glad förut när Sixten gick från mitt rum - genom rasmus rum - till vardagsrummet - till sin korg och kissade samtidigt. Jag förstår inte varför inte mamma går ut med honom när hon kommer hem från "jobbet"? Ne, hon förväntar sig att det första jag gör när jag kommer hem efter en lång skoldag är att gå ut med Sixten, trots att hon är hemma och mycket väl hade kunnat göra det själv. Orka.. Jag förstår mig inte på vissa människor och varför de beter sig som de gör, syftar inte endast på min mamma och Marie nu. Men ja.

En rolig grej igår var faktiskt att Rasmus kom hem efter att ha varit ute med en kompis. Han lägger en chokladkaka på bordet. Mamma frågar vad han fått den ifrån och då berättar han att han och hans kompis hade hittat en majblomma och sålt den till någon gubbe. Gubben hade tydligen varit lite misstänksam men han köpte majblomman och sen gick Rasmus och hans kompis och köpte choklad för pengarna. Haha, så klockrent! Han har ett sinne för affärer han!


Minnen.

Jag är trött på att alltid hamna i mitten. Jag har aldrig tyckt om det och kommer aldrig göra. Det är så otroligt jobbigt.

Jag saknar 1:a året, det kändes så jävla bra då. Och tack vare att jag läste sandras blogg nyss så saknar jag musikalen. Brukar dock tänka på den lite då och då, vi hade så grymt roligt! Tycker att alla borde få en kopia av musikalen på dvd när vi slutar. För de filmade den ju.

Usch usch, "gamla" minnen det... Orkar inte skirva mycket mer än så. Ska sova nu, jag är trött.


rubrik...

Försov mig imorse. Kom efter halva nutida konst lektionen, tänkte först inte gå dit eftersom att halva lektionen gått.. Men jag gick dit och de kollade på film så det var ingen fara.
Sen hade vi naturkunskap och vi mätte ph-värden i olika sjöar och grejer. Vi fick byta utrustning 2-3 gånger innan vi fick en som fungerade, surt! Men ja, Janne sa att vi var väldigt duktiga i alla fall, haha :D.

Sen var det lunch och efter lunchen hade vi gehör. Vi "pluggar" inför provet som är den 4:e Maj. Vi hade ett litet quiz igen. Vi delades in i två lag och så skrev Mattias och Jonas toner, ackord och sånt på tavlan. Förra gången så var jag med det vinnande laget och det var jag även den här gången. Men det var tack vare Johan som vi vann den här gången, och gången innan så var det tack vare Ted. Nicole kom med en rolig idé att på studenten så kommer varje klass få typ 2minuter att göra någonting på en scen som vi kommer ha. Och då kunde vi dansa Soulja Boy dansen, vore skit kul.. Synd bara att jag är sämst på att dansa :P hah.
Sen hade vi ljudteknik. Vi fick en massa papper som vi gick igenom, för vi ska ha prov i ljudteknik den 15:e Maj. Alla dessa jävla prov alltså! Och så ska vi även få vara i grupper och mixa Hooked On A Feeling och sedan jämföra varandras mixningar. Det blir nog... kul?.. Sen slutade vi.

Frida ville att jag skulle hänga på in till stan och jag tjatade på Sofia så hon följde med. Och Lucas och Lars också. Frida ville in och kolla på kläder såklart. Det var så roligt när Sofia och Frida gick in på H&M, Lucas och Lars bara tvärstannade utanför som om att de gått in i en osynlig mur. Och sa att de skulle gå till Synsam istället :P. Och när vi kom ut och skulle gå över till JC så kom de och gick och de följde med in på JC i typ 1-2minuter, sen gick dom. Killar är härliga dom.
Frida köpte i alla fall ett par jeans och sen gick vi ner till busscentralen och satt i solen ett tag innan vi gick och köpte dricka. Sen åkte alla hem till sitt.

Jag kollade på gamla 90210 när jag kom hem, uj vad jag gillart. Mamma tyckte också om det i sina unga dar :P. Sen var jag tvungen att gå och handla (för mamma inte orkade som vanligt? trots att hon hade varit och handlat i motala så var jag tvungen att gå ner och handla på ica... wtf.)... Sen lirade jag lite gitarr och gick ut med Sixten en sväng. Och så var jag tvungen att diska. Kollade på talang förut. Och sen började jag kolla på Oceans Eleven, men jag kände inte för att kolla på film sååå, jag satte mig här i stället. Inte mycket roligare det, men men.

Måste väl sova snart. Mamma sa att vi måste städa imorn = Jag och rasmus dammar och dammsuger i princip hela lägenheten, mamma kanske dammar vardagsrummet, vad vet jag?. Måste tvätta också, pust! Äntligen när man är klar med projektarbetet och vill ta det lugnt så måste man städa och hålla på. Guuud vad skönt det skulle vara om jag kunde slippa allt under en hel dag, bara lämnas ifred liksom.. Kommer ALDRIG att hända kan jag lova! Sånt är livet.

Engelska och p-arbete.

Har inte varit en så jobbig skoldag idag. På samhällen så var vi i grupper och så fick ett parti att hitta lite information om. Jag var tvungen att skriva (som vanligt) och det var jag som hittade vår information, uj vad jag är bra! Så berättade vi om de olika partierna i klassen sen. Det var inte så svårt. Kan vara för att vi har en lärarkandidat, dom är ju slappa av sig.

Sen hade vi ingen mer lektion. Eller jag hade trummor vid tio över 12, vi spelade till en låt som jag ska spela upp på terminsprovet. Hoppas att det går bra bara, man får hoppas på det bästa men förbereda sig för det värsta ;). Den du!

Jonas (min mentor) snackade med mig om att jag måste prata med min engelska lärare, för det ser inte så bra ut där. Så efter min trumlektion så gick jag, Sofia och Frida upp för att prata med henne. Vi hade tänkt snacka med Marie också om rättskunskapen men hon var inte där. Jag hittade min engelska lärare och vi snackade lite. Det ser inte så ljust ut för mig att få ett G i kursen. Jag sa det att "Om du säger vad som krävs för att få ett betyg så gör jag det!" IG är ju också ett betyg liksom, och ett IG kommer jag att få. Men det är inte alls stor sannolikhet att jag kan få ett G tyvärr. Vi diskuterade om det var andra ämnen som jag skulle prioritera före engelskan och sånt och att jag skulle prata med henne på tisdag igen. Sen pratade vi om vad jag skulle göra efter studenten. Berättade lite om vad jag skulle vilja göra och hon snackade om förskollärare och it-tekniker och grejer. Vi snackade ett bra tag, sen gick jag till Sofia och Frida som väntade uppe vid estet.

Sofia och jag gick på informationen om studentveckan. Jag gillade inte de teman som vi har, får se om jag ens har pengar till att gå ut något då i veckan. Hörde att det var folk som skulle fråga sina föräldrar om massa pengar och grejer, men ja. Efter det så åkte jag och Frida in till stan. Hon skulle äntligen beställa en studentmössa. Det gick galant! Och mössan var faktiskt inte ful, visst att den saknar en lila strimma och en lila sten, men det är ju en mössa med hennes namn och klass på i alla fall! Sen åkte vi hem.

När jag kom hem så startade jag datorn och grejade lite, sen tog jag en paus framför tv:n. Det var ju gamla 90210 ju, det kan man inte missa! Sen var jag tvungen att gå och handla (för mamma är slö???) och sen satte jag mig för att skriva projektarbete.

Det har tagit ett tag men nu anser jag att mitt projektarbete är finito! Det är så klart som det kan bli! Nu ska jag duscha och sen ska jag lämna in det innan jag går och lägger mig. Känns skönt, man hoppas ju på ett IG, men bara för att jag har slitit så borde jag få ett G, i alla fall i hemlighet :P.


Så äre.

Har haft så ont i magen idag. Min mens skulle ha kommit den 17:e förra månaden, men det gjorde den inte, och den kom inte den 17:e den här månaden heller. Såå ja, jag har inte haft mes sen i Mars, rätt skönt att slippa den men det är ju inte bra egentligen. Det är all jävla stress och oro och skit som bara förstör.

Tror jag har hittat mina kläder till studenten nu. Ska nog ta och beställa imorn, man vet ju aldrig hur långt tid det tar innan kläderna kommer så, det är nog bäst att göra det snarast.

Har inte skrivit något på projektarbetet idag, hade tänkt att göra det men det blev aldrig så. Måste verkligen sätta mig med det imorn när jag kommer hem från skolan! För på fredag ska det in och jag hinner nog inte sätta mig och skriva någon timme innan det ska in, det funkar inte..

Btw, så är jag sugen på en bartenderutbildning i Nyköping.. meeene, så äre.

Tisdag.

Har varit så oerhört trött idag, men det är jag nästan varje dag..
Marie verkar inte bry sig längre. Jag och Frida fick ju göra som en planering förrra veckan som gällde just den veckan och vi kom överrens om att vi skulle komma till Marie nästa gång vi hade rast så vi kunde plugga. Och det gjorde "vi" (bara jag, eftersom Frida var sjuk). Men då är det klart att vi tror att vi ska komma till henne varje gång. Men imorse fattade hon inte att vi väntade på henne, Frida sa det och Marie sa något i stil med "Jasså? Utan att vi bestämt någonting. Men det är bra att ni visar initiativ". Men vad tusan, vi träffar knappt Marie, hur skulle vi då kunnat bestämma igår att vi skulle komma idag t.ex.? Det är klart att vi trodde att vi skulle komma till henne varje gång. Jag tycker att det är bra om vi kommer till henne, för hon kan i alla fall se till så att vi gör det vi ska och kan hjälpa oss. Men ajja, tror inte riktigt att hon fattar vad hon håller på med... Hon tyckte i alla fall att vi var söta när vi satt och läste i våra böcker och väntade på henne..Hon fixade ett rum till oss och kollade lite vad vi skulle plugga om och så. Frida och jag satt och pluggade till provet i en timma och sen sa vi hej då till Marie. Hon sa att vi gärna får komma till henne när vi ska plugga.. Duuude, trodde att det var det vi skulle göra?.. Sen gick vi till estet.

Resten av dagen flöt väl på. Hade ingen nutida konst för skolan har besökare från Ukraina så Ludmilla var med dom. Så vi gick och åt och sen satt jag och halvsov uppe i en av fotöljerna. Det var ju 1 och en halv timmas rast, då är det klart att man sover lite.. Sen hade vi naturkunskap, vi skrev prov. Man hoppas ju på ett G men kändes som om att jag gissade rätt så mycket... Men ja, det blir som det blir. Sen satt Frida och jag uppe vid estet och tog det lugnt innan vi gick till tågstationen. Hon skulle få skjuts därifrån och jag gav henne sällskap dit eftersom att jag kunde gå på bussen där.

Sen åkte jag hem och jag var gryyymt trött. Jag la mig i soffan och väntade på att det gamla 90210 skulle börja. Såg ungefär ett och ett halvt avsnitt (det är två avsnitt varje eftermiddag). Sen slumrade jag till i kanske 10 minuter. Sen var det käk och sen satt jag vid datorn en stund och var ute med Sixten å grejer.

Jag har faktiskt skrivit lite på mitt projektarbete idag. Satte mig en stund med det förut efter att jag hade duschat. Hittade lite  fakta om tv:n och grejer. Skit bra! Får fixa lite med det imorn och på torsdag. Måste skriva diskussion och grejer nu också. bajs.

Nu ska jag sova.. Ska ju upp vid kvart i 6 imorn igen.. suck.

Jag vet inte.

Jag vet inte riktigt vad det har varit med mig idag. Jag har funderat hela tiden och ena stunden visste jag inte vad fasen som pågick så jag var helt off och ville ingenting, och andra stunden så hade jag sån lust att bara krama någon och känna mig omtyckt. All press och stress i skolan gör mig helt körd, jag vet fan inte vad jag ska göra..

Visst alla frågar helatiden vad man ska göra efter skolan och det är riktigt jävla tjatigt nu. Pappa var på mig i helgen och idag när jag kom hem var det mammas tur. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra, jag har inte något drömjobb eller vet vad jag vill "utbilda" mig till. Och om det nu skulle vara så att det var något jag ville göra så är jag körd ändå eftersom jag har streck i idrott. Grejen är den att jag tycker om att lära mig och det finns mycket som jag skulle vilja göra men som det troligtvis inte blir något av. Jag skulle vilja bli journalist, bartender, barnskötare och möjligen massös, och jag skulle vilja läsa psykologi... Men vilket av det kommer jag kunna bli? Inget.

Grejen är den, jag känner att om jag skulle säga det så skulle ingen kunna ta mig seriöst ändå. Och jag skulle inte känna någon mening med att ta upp dom sakerna eftersom att de inte finns inom räckhåll liksom, känns som om att jag totalt skulle göra bort mig.. Så är det, och när folk frågar vad jag ska göra efter skolan så säger jag ju som det är, jag vet inte. För jag vet inte och jag vet inte mer bara för att alla tjatar på mig om att jag måste göra något och måste veta vad jag vill. Det spelar ändå ingen roll vad jag vill göra, det är frågan om vad jag kan göra med tanke på mitt steck i idrott...

Jag blir bara så frustrerad när jag tänker på allt det här. Det finns så mycket som man vill, men det är inte alltid man får som man vill.

Nu måste jag plugga lite naturkunskap.. Imornbitti blir det att plugga med Frida.

Plugga.

Nepp, det blir inget pluggande nu. Har en sån förbannans jävla huvudvärk!

Men, jag funderar på att åka till skolan tidigt imorn (trots att jag har sovmorgon) och kolla om Marie är där och plugga lite. Om hon inte är där så löser det sig väl ändå. Oh yeah, jag är duktig som offrar en otroligt skön sovmorgon för att plugga. Eller så är jag möjligtvis dum i huvudet?.... ajja, det blir nog så att jag kommer runt 8 imorn.

Btw, jag läste på fronter att projektarbetet ska lämnas in på fronter senast fredag klockan 17.00 (om inte handledaren säger något annat). Phu! Då har man torsdagskvällen på sig också, gött!

Inget pluggande.

Vaknade och satte mig vid datorn för att kolla på mtv. Efter en timma så valde min dator att spontant stänga av sig själv. Och den ville inte starta igen, sämst! Så fick gå in och ockupera Rasmus dator, han var inte hemma så det gjorde inte så mycket :). Sen vid halv 1 så frågade pappa om jag skulle med till Linköping, jag skulle egentligen börja plugga vid 1 men man säger inte nej när man får en chans att komma ut lite. Så vi åkte till Linköping, kollade Rusta, Plantagen, K-rauta, Pc City, Ikano och Ikea. Sista stoppet blev Burger King, mums! Kom hem vid tio över 6. Och när jag kom hem var jag tvungen att packa och greja innan det var dags att åka till mamma. Så något pluggande har det inte blivit ännu. Jag körde hem till mamma, pappa satt och grejade med en ny grej som han köpt. Känns bra att han litar på mig så pass mycket att han kan göra annat när jag kör. Trots att jag inte kört så mycket.

Kollade på Wipe Out nyss. Kul är det, dock är det synd att bara en svensk har vunnit än så länge.. Vi är sämst! Vi var nära idag men missade med typ 6 sekunder. Surt!

Nu måste jag ut med Sixten, sen ska jag duscha och sen ska jag försöka greja med projektarbetet. Det är så mycket nu i veckan. Naturkunskapsprov på tisdag, boktest i engelskan på torsdag och det färdiga projektarbetet ska in på torsdag med. Jävla skit, känner mig skit stressad och vet fan inte hur jag ska lyckas klara av allt.. Och så tror jag att jag måste ha med mig en nyhet imorn till samhällen, sug!!!!!


Jävla skit.

Tråkigt tråkigt tråååååkigt. Vaknade vid tio och käkade macka. Sen satt jag och spelade spel på facebook till ungefär halv 1 då min dator kände för att stänga av sig själv och inte starta igen. Där rök mitt puggande som skulle börja klockan 1. När pappa kom hem så gjorde han en massa uppdateringar och tog bort några grejer, och det tog ungefär till klockan 4. Så himla typiskt att det var tvunget att göras när jag skulle plugga! Jag hatar min dator!!

Men jag satte mig en stund efteråt och försökte skriva lite. Blev bara så frustrerad och visste inte vad fan jag höll på med, vad jag skulle skriva och vad jag skulle söka efter. Försökte läsa men jag kunde inte koncentrera mig, hoppade runt i texten och kunde inte fokusera på vad fan det stod. Skrev till och ändrade lite, men inte alls mycket... Det här kommer inte funka och jag måste plugga imorn igen. Sug.. Jag vill bara slänga projektarbetet åt helvete, jävla skit.

Kollade i alla fall på Robinson förut. Jag gillart och jag vill att det ska vara lördag imorn igen för jag vill se hur det går.. Ska snart sova tror jag, för jag kan inte spela spel på facebook för datorn är otroligt seg för tillfället.

Lägg ner attityden.

Det var 4 väldigt irriterande tonåringar på bussen till pappa. Det var två killar och två tjejer. Och de pratade inte, de snarare skrek till varandra. De spelade även hög musik på mobilen och jag kan inte påstå att det var någon bra musk. Någon kille som tror att han är något som rappar och spelar in egen musik som man kan ladda ner från någon konstig hemsida som ungefär 1 av tio ungar lyssnar på. Visst jag erkänner själv att jag lyssnade på sådan musik när jag gick i typ 8:an, men man behöver inte plåga bussens alla passagerare med skiten bara för att man själv tycker att den är bra.

Sen var det en av tjejerna som hade en sån gäll röst och hon höll ju aldrig käften! Det var hon som skrek mest av dom. Hon är en sån person som tror att hon har en sån attityd som skulle kunna få vem som helst att göra vad som helst för henne, bara för att hon tror att hon är något. Hon är en sån person som man verkligen vill tjaffsa med bara för att se om hon har något ordförråd eller om hon bara kan använda ord så som jävla, hora, fitta och fan.

Den är till sådana som hon som jag bara vill säga: "Lägg ner attityden, du tror att alla älskar dig bara för att du själv tror att du är något. Visst, det är bra med självförtroende men du är en sån som alla tycker är en pain in the ass bara för att du tar alldeles för stor plats och tror att du är på toppen av näringskedjan. Du tror att man får respekt när man är uppkäftig och ber lärarna att dra åt helvete. Du är en patetisk unge som borde ställa sig med båda fötterna på jorden. Du borde verkligen granska dig själv och komma underfund med hur fan du beter dig. Är det så här du vill att folk ska se på dig? Ingen kommer att respektera dig förens du visar andra lite respekt. Så snälla, istället för att käfta emot så var bara tyst och lyssna. Då kanske du för en gångs skull kan lära dig något?"

Jaa.. nu har jag nog fått ut mina aggressioner för idag.. phu!

No school

Var hemma från skolan idag. När alarmet satte igång imorse så kände jag att jag verkligen inte ville gå till skolan. Det fanns inget som lockade och jag hade ingen energi alls. Så jag somnade om brevid en snarkande och varm hund.
Mamma väckte mig vid halv 8 någon gång för att säga att hon skulle åka och jobba lite. Hon frågade om inte jag skulle till skolan, jag sa nej och hon sa okej. Hon blir inte direkt hysterisk när jag är hemma vilket är skönt. Jag sov till halv 11 ungefär. Jag satt vid datorn en stund, gick ut med Sixten, duschade, packade och kollade på tv. Och sen åkte jag och Rasmus hem till pappa.

Har kollat på Talang och Berg Flyttar In. Imorn är det Robinson, gött! Måste plugga imorn också, i tre timmar enligt Marie. Det är tydligen vår deal, men vi får väl se....

Ingen energi.

Var jättetrött imorse, tänkte egentligen inte gå till skolan bara för att vi ändå inte hade något viktigt, men nog pallrade jag mig ur sängen i alla fall. Gick dock inte på engelskan, låg och sov i en av fotöljerna i stället..
Sen hade vi samhäll. Vi pratade lite om filmen som vi såg innan lovet och så pratade vi om att lärare på skolan kommer att få sparken och så var det några som berättade några utrikesnyheter. I slutet av lektionen så fick vi tillbaka vårat prov. När jag såg att Sofia fick 14,5p och G var 13p så trodde jag definitivt att jag skulle få IG. Meeeen, det fick jag inte! Jag fick också 14,5p! GÖTT! Sen fick vi gå tidigare för att hinna äta innan infon om studentveckan skulle vara..

Men sen när vi ätit och var på väg upp till aulan så ropade någon att det inte skulle vara något för att rektorn inte hade gått med på det och att det var så många lektioner som var tvungna att avbrytas osv. Så det blev inget med det. Efteråt så hade jag tänkt att plugga, men Sofia orkade inte gå till datasalen och jag ville inte gå dit själv.. så det blev inget med det heller. Sofia gick hem och jag satt och kollade på när Nicole städade Sandras och sitt eget skåp. Och i brist på annat så följde jag sedan med de två till stan. De gick runt och kollade kläder å grejer. Sen gick Sandra och jag och Nicole gick och glodde en stund till innan jag åkte hem.

När jag väl kom hem så tjatade så klart mamma på mig om jag var tvungen att damma och dammsuga lägenheten IGEN! Jag gjorde det för en vecka sen.. Fattar inte varför inte hon städar när hon ändå är hemma nästan varje dag?! Nee, hon tjatar på mig som har gått i skolan en hel dag istället! Och jag är redan trött när jag kommer hem och den lilla energi som är kvar ska jag egentligen lägga på skolarbetet. Men så tjatas det och efter jag gjort det mamma tjatat om så är jag ju ännu tröttare och då finns det ingen energi över till pluggandet. Det funkar inte. Var även tvungen att diska förut.. Och sen när jag dammsuger så springer mamma efter mig och säger vart jag ska dammsuga och att jag inte dammsugit på vissa ställen som jag visst dammsugit på, bara för att hon ser något osynligt litet dammkorn. Blir så otroligt trött på det så det är inte sant...

Mamma höll på och ringde och grejade om något papper som någon sagt att hon kunde kasta för att hon inte behövde fylla i det. Men det visade sig att hon visst hade behövt fylla i det, för nu får hon inga pengar imorn, vet inte när hon får dom. Och vi ligger efter med en el-räkning som ska betalas senast måndag. Lite surt om dom stänger av elen...

Ajja, nu orkar jag inte mer. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är hur trött som hellst!! Imorn ska jag till pappa och då blir det lugnt och skönt. En Ben & Jerry's ska jag köpa med mig också, GÖTT!

Sur.

Dagen började med att jag skippade naturkunskapen för att jag var så trött. Kom till ensemblen. Vi spelade igenom Golden Eye och Lady Marmalade. Det gick väl som det gick.. Frågade Jonas om Frida var sjukanmäld, det var hon. Då skulle jag bli tvungen till att gå till Marie själv vid 1. pust!
Sen hade vi kör, det var inte så många där. Det är många som är sjuka och Sofia skulle te tandläkaren och laga hål, aj! Vi sjöng 3 låtar ifrån Ronja Rövardotter och sen sjöng vi en valborgslåt.

Sen var det dags för nutida konst. Ludmilla hade genomgång och gick igenom grejer. Jag lyssnade inte så noga för att jag var trött. En stund in på lektionen så kom Sofia tillbaka, hon hade ont och var bedövad, hah. Efter lektionen så frågade Ludmilla mig hur det gick idag, om det var lättare att lyssna. Sa att det var det och hon blev glad. Sen gick vi och åt. Äcklig mat var det, konstig var den också för den delen.

Försökte få Nicole och Sandra att hänga med till Marie och plugga, men de var inte särskilt sugna på det.. Kan inte förstå varför :P? Sofia hängde med i alla fall. När vi kom upp så var Marie inte där. Men vi hörde henne någonstans ifrån så vi satt och väntade. Vid kvart över 1 kom hon ut ur ett rum och pratade i telefonen. Hon såg oss och sa att endel väntade på henne så hon var tvungen att lägga på. Hon frågade om vi väntat länge, det hade vi ju nästan gjort. En kvart är rätt lång. Hon frågade om jag pluggade något igår, jag sa att jag inte gjorde det för att jag var för trött. Hon frågade om jag kände mig stressad och så... och ja, det gör jag. Sen så frågade hon hur det var med stackars Sofia, hon berättade att hon lagat en tand och Marie sa då att hon ska till tandläkaren imorgon. Hon har haft en förkylning som satt sig i örat och en nerv från örat till typ käken eller något hade blivit skadad och dödat en tand, så hon ska få rotfyllning! Utan bedövning också... AJ! Låter inte speciellt skönt inte.

Sen sa hon att hon snart var tvungen att åka hem men att jag hellst skulle sitta till halv 4 trots att hon inte kunde komma och kolla till mig. Pfft, visst ;). Vi gick in i datasalen och ja det var bra. Sen börjar hon fråga om jag kollat komvux tills då att jag slutar om jag ska gå det. Jag säger att jag inte har det och att inte har en aning om vad jag ska göra. Sen frågar hon vad jag ska göra efter gymnasiet, jag säger igen att jag inte har någon aning. Och hon blir typ tjurig, säger att jag inte behöver säga det på ett sådant sätt som om att hennes fråga var helt dum. Säger då att alla frågar vad man ska göra efter gymnasiet och att det är tjatigt. Då säger hon tjurigt typ "Visst, jag ska inte fråga. Jag ska inte vara som alla andra och tjata om de." Något sånt. Hon blev sååå tjurig! Hade lust att fråga henne varför hon jämt blir så tjurig, jag sa ju bara som det var för fan.. Sen så lät hon mer positiv och sa att hon var tvungen att gå och att jag skulle försöka jobba på och att hon visste att jag skulle klara det och bla bla bla. Sen gick hon.. Jag var sur, är det fortfarande. Det är något som gör att hon blir tjurig, det är säkert mitt tonläge och så som jag säger vissa saker,och jag känner detsamma med henne. Det går inte ihop sig.

Sen började vi arbeta. Eller "arbeta". Jag satt och googlade och läste och googlade och läste och hittade inget användbart. Sofia fixade på sitt projektarbete. Sen vid fem över 2 så gick vi. Jag skulle ha sång tio över och jag hade ingen lust att gå tillbaka dit sen och jobba, trots att jag nog borde gjort det.

Men ja, sången gick väl okej. Lisa hade sänkt låten lite och det gick väl bra, hon tycker att jag ska sjunga starkare och ta i mera.. Yepp, när det kommer till att sjunga ut så är jag en mes!

Sen åkte jag hem vid halv 3. Träffade Elina vid bussen, hon berättade om en Michael Moore bok som hon läser i samhällen och den var helt störd. Så hon läste ur den hela vägen till borensberg. Sen satt jag där med henne och Ullis och väntade på deras buss. Skönt att snacka lite med Elina. Sen gick jag hem och grejade lite. Kollade på 90210 och åt lite mat.. Sen så tog jag det lugnt. Är nu otroligt trött och måste ut med Sixten snart. + att jag måste duscha och jag borde ha pluggat. Googlade faktiskt lite förut!! Känns som om att jag inte kommer i säng än på ett tag.. Och så börjar man 8 imorn med engelska... Jippie! + att jag borde stanna kvar efter skolan imorn och plugga. Men eftersom att Marie inte är där och inte kan kolla mig eftersom att hon åkt till tandläkaren, så är det inte så troligt att jag sitter och pluggar :P

Jag är nu trött och sur och ska gå ut med min olydiga hund..

Tisdag.

Det var roligt att träffa alla igen, trots att jag gärna haft påsklov en vecka till. Och Frida och jag började våran dag med att plugga. Visst, det var jättebra att Marie kunde hjälpa oss och så, men att plugga är så otroligt tråkigt! Vi började med att fylla i en planering för den här veckan, vi skrev i när vi hade rast och kunde jobba och vilka tider vi skulle jobba hemma osv.  Kommer man att följa det måntro?? Men i alla fall, Marie läste igenom mitt projektarbete och skrev saker jag kunde söka på osv. Och saker som jag kunde utveckla och så. Det är jättebra att få tips ifrån någon. Frida skrev i alla fall klart ett arbete i Samhällen och jag googlade hela tiden. Och imorn klockan 1 ska vi komma till henne igen.

Sen hade vi nutida konst. Otroligt tråkigt som vanligt. Vi fick papper som vi skulle läsa och allting var så komplicerat och jag fattade nästan ingenting. Jag sa det till Ludmilla och hon sa att det hjälpte om man antecknade medans man läste. Men då orkade jag inte läsa om allt en gång till.

Sen var det lunch och sen naturkunskap. Vi fick papper som vi skulle plugga på till provet på tisdag och sen pratade vi lite. Vi har labb på fredag och några skulle ta med sig vatten ifrån olika sjöar som vi ska mäta PH-värdet på eller nått.. Vi får väl se.

Sen hade vi engelska. Vi fick såklart ett oförberett test och det gick nog inte så bra. Sista grejen var typ 10 ord som man skulle skriva substantiv av, och jag vet inte vad ett substantiv är så jag hoppade hela den grejen. Jag kan inte verb, substantiv och sånt. Vet inte ens vilka bokstäver som är vokaler och vilka som är konsonanter. Tog upp det där med vokaler och konsonanter med Ulrika när vi gick i första året och hon frågade: Har du svår att veta när det ska vara två bokstäver och en bokstav i ord. Då sa jag nej och då sa hon att det inte var någon fara.. PHU! Resten av lektionen så skulle vi jobba och berätta typ en berättelse för varandra, den ena satt vänd mot väggen och lyssnade medans den andra satt vänd mot tavlan och pratade. Sen kom det upp ord på tavlan som man skulle ha med. Jag ville inte göra det så jag gjorde det inte, men när det var Sandras tur så gjorde hon det. Tror hon blev lite sur när jag inte gjorde det.

Sen åkte jag hem och jag var skit trött. Läste igenom en engelska grej i en bok som Marie lånade mig och sen orkade jag inte mer. Så den timmens pluggande hemma blev det ingenting med! Sen somnade jag vid 7, var så trött så tänkte att jag skulle lägga mig. Men sen kom mamma in vid 9 och frågade om jag sov och stängde in sixten i mitt rum. Sen kunde ju inte jag somna om. Jag var dock trött men kunde inte sova. Somnade inte förens vid 2 igen. Hatar när jag inte kan somna om fastän att jag är trött!

Inget speciellt.

Har inte gjort något speciellt idag. Kollat lite på tv, spelat spel, tvättat och duschat. Och nu sitter jag här och fixar ihop en spellista på min iPhone, man måste ju ha musik när man åker buss! Är inte pepp på skolan imorn och är definitivt inte pepp på att plugga. Sa till Frida att jag kunde hjälpa henne, trots att jag har massa engelska att göra. Vi ska hjälpas åt, för vi kan om vi vill :).

Mja.. har inte mycket mer att säga. Funderar rätt mycket och så och är kanske inte på världens bästa humör, men så äre. Ska upp tjugo i sex imorn bitti så jag borde gå och lägga mig snart.. Tror dock inte att jag kommer somna förens efter tolv.

Grymt tråkig dag.

Den här dagen har inte varit mycket att ha. Har i princip bara suttit framför tv:n hela dagen, när jag inte har varit ute med Sixten förstås... Och inte finns det mycket bra att ha på tv på söndagarna, eller de bra programmen kommer efter klockan 18.00. Men ja, suttit framför tv:n är vad jag har gjort hela dagen... Grymt tråkigt.

Imorn är det sista lovdagen och sen är det skola. Surt att jag måste vara i skolan vid 8 på tisdag istället för halv 10 för att plugga, jävla skit.. Nu hoppas jag bara på att jag får någonting gjort och inte bara sitter och drömmer mig bort eller något sånt.. Jag har en tendens att göra det.

Usch, nu när jag börjat fundera över att det är sista lovdagen imorn så kommer jag att tänka på mitt projektarbete som jag måste fixa till. Usch! Jag hatar det!

Ne, nu måste jag fokusera på något annat än skolan! Ska ju njuta av de sista dagarna i friheten, det sista skollovet i mitt liv.

Vänner.

Usch vad jag saknar endel personer. Nicole är den jag pratat med på msn som mest under lovet. Sofia har jag snackat med några gånger. Sandra har jag inte hört mycket ifrån, pratade med henne typ en gång i onsdags tror jag. Jag undrar hur det blir efter studenten. Som Robin sa idag, man säger att man ska höras av och man ska snacka på msn och träffas och skit, men det blir oftast inte så. Jag undrar verkligen hur det kommer att bli. För om exakt 2 månader står vi  ute i solen i våra vita mössor och skriker oss hesa. Vad fan kommer hända?

Redan nu känner jag att jag har inte en så bra kontakt med mina vänner som jag skulle vilja ha. Kan dock bero på att jag är väldigt bekräftelse beroende och skit, men ändå. Känns inte som om att jag får samma "respons" tillbaka. Men ja, sånt är livet. Och den jävel som säger att det är skönt att ta studenten och börja jobba smäller jag fan till på käften. För jag kommer sakna gymnasietiden så otroligt mycket så det är inte sant. Och det känns redan nu som om att mina vänner kommer att glida ifrån mig hur enkelt som helst... Jag vill inte det här.

Påskafton.

Dagen har väl varit sådär.. Var tvungen att skala 5 miljoner potatisar imorse, det är oftast jag som måste skala potatis.. Hatar det! Sen kom Robin vid 12 någon gång. Han och jag satt i min säng och kollade på Dreamgirls, den var helt okej faktiskt! Någon gång efter 1 så kom Kina och Nils, då käkade vi mat och så. Jag åt så mycket så jag fick jätteont i magen, men är man så dum så man inte käkar frukost och sedan käkar massor med påskmat så får man skylla sig själv. Jag lade mig i sängen och grejade lite med mobilen medans de andra spelade kort.

Sen hände det massa grejer och de "vuxna" blev sura på varandra och gud vet vad. Det slutade med att det bara var jag, Robin och Rasmus kvar hemma. Vi gick och köpte godis och kollade på en film. Det var skönt att bara göra något tillsammans. Synd att det inte händer oftare. Sen åkte Robin hem och jag kollade på Robinson "ensam" (mamma ville bara se utröstningen och Rasmus kom lite till och från).

Nu har jag varit ute med Sixten en sväng, det var rätt svalt och skönt ute. Ska väl kolla på film eller något snart.....Som vanligt. Finns inte direkt mycket att göra..

Brev.

Såg nyss en film, eller såg klart den för en timma sen. Kom på det att Robin kommer imorn och pappa ville att han skulle ta med mitt personliga brev tillbaka till honom. Och jag hade ju inte skrivit det än, hade totalt glömt bort det. Så jag har suttit med det ett tag nu. Jag känner mig rätt sämst, tycker att man låter så fjäskig i såna brev. Hah. Men sånt är livet..

Nu ska jag nog sova. Det ligger redan en mysig hund i min säng och snarkar.

Pizza och film.

Förmiddagen var tråkig som vanligt. Men runt halv 2 så åkte vi in till mammas särbo i motala. Han bjöd oss på pizza på Tre Lyktor som ligger i princip mittemot hans lägenhet. Vi bestämde oss för att fråga om Nils också ville ha. Så vi gick till Nils och han ville också ha pizza, så vi satt ute och åt.. Mums.
Sen åkte vi till Ica Maxi och jag köpte 2 filmer och rasmus köpte Låt Den Rätte Komma In. Sen åkte vi hem.

När vi kom hem såg vi på Låt den rätte komma in. Den var hyffsad, den var ju trots allt svensk. Men jag gillar dom blodiga scenerna i filmen :). Mamma sa att boken var mycket bättre, så jag vill läsa den!

Har jätteont i magen. Ingen aning om varför, men sånt är livet. Nu ska jag kolla på Talang och sen ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på någon av filmerna som jag köpte.


Blää.

Förmiddagen var inte speciellt händelserik, jag kollade lite på tv, var ute med Sixten och satt vid datorn, det vanliga. När mamma kom hem vid halv 2 någon gång så åkte vi till Linköping. Rasmus ville inte handla mat tillsammans med mig och mamma, så jag sa att jag kunde hänga med honom till Ikano-Huset istället. Vi gick runt där ett tag och glodde. Jag såg endel tröjor som jag inte skulle tacka nej till. De kostade typ runt 200-400kr st men ja. Har man inga pengar så har man inte. Har inte köpt nya tröjor på skitlänge! Senaste gången var i somras, wft!

Men i alla fall. Sen åkte vi hem och då var Rasmus och jag tvungna att damma och dammsuga hela lägenheten. Mamma pratade i telefonen och lagade världens enklaste maträtt, chili con carne och ris. Och så klagade hon på att hon gjort massor medans Rasmus och jag har slavat runt i lägenheten. Och hon var förresten inte nöjd med min dammsugning inne i duschrummet bara för att hon hittade en liten dammtuss kvar under någonting. Så hon blev skit arg och fick värsta utbrottet, så jag var tvungen att dammsuga om där.. För hon kunde tydligen inte göra det själv?! Det roliga är att hon typ beordrar mig att dammsuga lägenheten när det behöver dammsugas, då måste jag dammsuga hela lägenheten. Men när hon dammsuger (har sett henne dammsuga säkert två gånger sen vi flyttade hit) då dammsuger hon allt utom mitt rum, för där är jag tvungen att dammsuga själv. WTF?!

Orka.. Blir bara så trött på det där. Sen kollade Rasmus och jag på film och sen kollade vi på Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show. Det var rätt skojj, har ju sett det som var på engelska. Vi svenskar bara härmas hela tiden! Blir lite trött på det...

Ne, nu ska jag göra något annat än att sitta här. Finns inte mycket annat att göra, så ska nog kolla på film. ADIOS!


Så äre.

Har inte gjort så värst mycket idag. Rasmus åkte vid halv 12 och mamma kom hem vid 1 någon gång. Så det var rätt tyst och skönt här ett tag. Sen åkte mamma och jag in till stan för att kolla efter lite böcker till mitt projektarbete inne på biblioteket. Hittade inga, så jävla surt!! Sen handlade vi hundmat och sen åkte vi hem.

Väl hemma så gjorde jag inte så mycket. Funderade på om jag ville åka till Sandra med Nicole eller ej. Jag var inne på det ett tag, men sen sa Sandra att hon var lite ur balans och inte riktigt visste om hon kunde än. Så då kände jag att jag nog struntar i det, jobbigt att gå runt och inte veta om man kan eller ej. Så det blir en lugn kväll hemma som vanligt.

Pappa ringde förut. Han sa att han hade snackat med en på sitt jobb om sommarjobb. De brukar ta in några sommarjobbare och han sa att de kanske kunde bli så nu i sommar. Så nu måste jag typ skriva ett personligt brev. Får sätta mig med det senare eller imorgon. Man kan ju alltid hoppas på ett sommarjobb, då tjänar man ju lite pengar i alla fall. Det som är bra är ju att pappa jobbar där, så de har oftast lite "förtur" och han kan lägga in ett gott ord å sådär. Gött.. Vet dock inte vad jag ska jobba med/göra :P. Men det löser sig.

Nu ska jag snart ut med Sixten. Ska nog köpa lite nachos och sen ska jag nog sätta mig vid tv:n. Imorn blir det nog Linköping en liten sväng, om det är öppet. Vet inte om det är något speciellt med skärtorsdagen? Det är ju inte en röd dag så... Ajja, det löser sig.

Sakna.

Jag tycker inte om att sakna personer. Det är bara jobbigt, eller jag tycker snarare att det är extremt jobbigt. För jag känner mig så sårbar på något sätt. Tänker på hur mycket de här personerna betyder för mig och att de faktiskt kan såra mig något så jävla otroligt mycket om de bara känner för det... Jobbigt är det. Men trots att det är fruktansvärt jobbigt så fortsätter jag att sakna dom, jag kan inte sluta.

Bowling.

Yeey, jag är tydligen hyffsad på att bowla. Jag vann i alla fall, det måste ju betyda någonting? Fick strike 3 gånger första gången vi körde. Sen hann vi med att köra en gång till och då fick jag strike 1 gång. Oh yeah! Sen fick jag ju några spärrar också. Och för dom som inte vet vad en spärr är så innebär det att man lyckas få ner alla käglor på två försök. Uj vad bra jag är på att förklara :).
Men ja, det var jäkligt roligt att bowla faktiskt. När vi var på väg in till stan så kände jag att jag saknar mina vänner :/.  Lite jobbigt sådär, men sånt är livet.

När vi kom hem så gjorde jag inte speciellt mycket, fixade lite nudlar som jag åt till kvällsmat och sen gick jag ut med Sixten en sväng. Har precis suttit vid tv:n och kollat på något program på någon fakta kanal. Det är ju bra att både mamma och jag tycker att mord och sådant är intressant, för då gillar ju båda programmet som är på tv:n. Super bra.

Ne, nu ska jag sitta här och ha tråkigt eller nått... woo!


Mycket att göra.

Igår gjorde jag i princip ingenting. Låg i sängen och kollade på film och satt vid datorn, det var inte direkt någon händelserik dag inte. Kollade på första Matrix filmen för första gången. Den var inte så jättedålig, den var hyffsad helt enkelt.

Eftersom att jag gick upp vid 11 idag så har jag inte hunnit med att göra så mycket. Jag har suttit vid tv:n en stund och  sen så har jag duschat. Ska tydligen med mamma och rasmus och bowla klockan 3. Jag är så sämst på att bowla!
Vad som händer resten av dagen har jag ingen aning om.. Blir väl att sitta och glo framför datorn eller tv:n...

Lov.

Har ingen jävla aning om vad jag ska göra på lovet. Kommer väl bli så att jag ligger i sängen eller sitter framför datorn, trots att jag vill ha saker att göra. Det är skit att i princip allt man gör ska kosta pengar. Det enda jag kan göra som är gratis är att gå runt i Borensberg eller vara hemma, kul liv. Måste dock till biblioteket med mamma och låna böcker till mitt projektarbete. Anledningen till att mamma ska med är för att hon har ett lånekort och för att jag inte känner för att skaffa ett, så hon ska med! Kommer att bli ett förjävlans tråkigt lov!

Helgen.

Har inte gjort så mycket i helgen. Haft tråkigt för det mesta faktiskt, eller varit rastlös. Har suttit vid datorn, spelat Rock Band, läst bok, kollat på tv, spelat gitarr osv. Har varit lite överallt. Jag körde faktiskt bil igår med, senaste gången jag körde var innan jul så det var ett tag sen. Hade glömt lite hur man gjorde men efter en stund kom jag på det.

Körde faktiskt hem till mamma idag. Det är rätt skojj att köra, men det är läskigt också! Har precis kollat på Wipe Out, nu kollar jag lite smått på Sanningens Ögonblick, tjejen som är nu är så jävla skön. Hon verkar inte nervös för frågorna, hon bara sitter och garvar. Hon fick en fråga som löd "Har nu någon gång köpt ut alkohol till minderåriga?" Hon svarade ja och hennes förklaring var "Dom var törstiga" :P. Hah, härlig människa!

Ne, nu ska jag kolla vidare. Sen blir det att gå en sväng med Skruffen (sixten) och sen ska jag kolla på film. ADIOS!


Sådära.

Dagen började med samhäll. Vi kollade på en film av Michael Moore om 9/11 och bombningarna i Irak. Vi såg inte hela filmen, för det hann vi inte, vi såg lite i början, lite i mitten och lite i slutet. Hade gärna sett hela filmen. Moore får nog de flesta att tycka att USA och Bush är helt idiotiska.

Sen hade vi nutida konst. Även där kollade vi på film, eller ett pragram som Ludmilla säger. Det var bland det tråkigaste jag varit med om kan jag lova! För det första så satt man obekvämt och för det andra så var filmen usel! Det var en konstnär som målat en stor svart kvadrat på en vit duk. Målningen blev ju populär i alla fall, men så värst fin var den inte.

Sen hade vi naturkunskap. Janne gick igenom massor på tavlan och delade även med sig av gamla minnen. Idag var det hur han fick betyg i engelska och sång. Han är ju så jävla rolig, man bara skrattar åt honom. Han kan brista ut i värsta asgarvet ena sekunden och i nästa sekund se jätteseriös ut. Man kan inte göra annat än att skratta.

Sen var det lunch, rester ifrån påskbordet igår. Janssons och köttbullar blev det! Sen hade vi gehör. Det var tråkigt som vanligt. Vi gick igenom trasponering.. Fattade lite i alla fall, kunde inte skriva upp allt för Nicole snodde min penna!!

Sen hade vi ljudteknik. Vi skulle mixa vår låt. Och alla skulle prova. Jag ville absolut inte göra det. Jag vet inte varför, jag gillar inte att sitta vid datorn när folk kollar på, visst att det är okej med typ en eller två pers. Men inte en hel klass, känner mig så satans obekväm då. Jag gillar det inte. Så jag vägrade, Jonas blev rätt så sur. Men jag vill verkligen inte göra det.

Sen så blev det att en del åkte till stan. Jag åkte in till stan för att jag äntligen skulle få min glass av Nicole. Wooh! (har inte ätit den ännu, den ligger uppe i frysen). Sen så följde jag med Sofia när hon skulle hämta ett par skor som hon hade klackat om. Nice nice. Sen åkte jag hem och packade, gick till affären osv. Sen åkte jag till pappa.

Har spelat lite Rock Band med lillebror och läst lite i min bok. Har ungefär 30 sidor kvar, ska läsa ut den alldeles straxt. Såg på talang förut också, det var helt okej. Ingen sådär jätterolig som gjorde bort sig eller så. Sen blev det att kolla på Carina Berg när hon flyttade in hos Pernilla Wahlgren. Jag gillar Carina, hon är härlig!

Ne, nu är jag jättetrött så jag ska läsa ut min bok och sen sova. Nu äre lov minsann!!

Inte min dag!

Inte min dag idag. Först fick jag ju inte så bra respons på det jag skrivit i mitt projektarbete, vilket betyder att jag i princip inte fick någon respons alls. Och sen så var det ju den här jävla grejen med digital foto tidningen. Och så hände en till grej nyss. Hade ett rätt stort glas med saft på mitt skrivbord... behöver jag säga mer? Spillde såklart ut nästan all saft på halva mitt skrivbord, på golvet, på mina strumpor och på en lånebok från biblioteket. Och saft är ju inte bland det bästa att spilla ut, det blir bara kladd om man inte torkar upp det ordenkligt.. Bara väntar på att något mer ska hända innan jag somnar. JÄVLA SKIT!

Opponering och skit tidning!

Dagen började med en engelska lektion. Trodde att hon skulle snacka åtgärdsgrejsamojs (vad jag ska göra för att få G) med mig. Men det gjorde hon inte. Hon visade bara vad de hade gjort på planeringen och jag har massa engelska att göra, suck. Sen var det dags för opponering.

Vi började med opponeringen kvart över 9. Tog en paus på ca 10 minuter någon gång i mitten och sen höll vi på till halv 1. Det blev lite långtråkigt mot slutet, men ändå intressant att höra vad alla gjort och kommit fram till osv. Jag fick kanske inte så jättebra opponering på mitt arbete, det var ju inte så mycket men han kunde i alla fall sagt något användbart, orka!

Sen slutade vi, men vi var såklart tvungna att äta lite mat först. Påskbord, mmmm det är gott! Och påskmust är skiiiiit gott. Yummie! Sen satt vi uppe vid estet ett tag och tog det lugnt. Sen så tog Frida och jag en buss in till stan för att gå på våra bussar där. Det var jäkligt varmt ute! När jag kom hem så hade jävla Digita Foto skickat ännu en tidning, jag som bad mamma att avbeställa de där nu eftersom min gratis prenumeration tog slut förra gången. Men nej, det hade hon glömt så jag är tvungen att betala. Det stod på fakturan att förra tidningen inte ingick i min prenumeration. Men det gjorde den, det vet jag mycket väl. Svär på att jag bara fått hem tre tidningar, fyra med den som kom nu. Så jag är tvungen att betala drygt 130kr nu. Skulle egentligen varit typ 196kr för att det stod att jag inte betalat de 69kr man skulle betala först. Men jag gjorde faktiskt det. Vad fan äre för skit?!! Jag kommer fan inte ha pengar till någonting den här månaden! 130kr är för mig jäääkligt mycket, 130 kr som nu är bortkastade pengar på en tidningsjävel som jag inte ens läser. JÄVLA SKIT! Och så har jag fan inte fått några jävla knivar som jag skulle ha fått, vad fan?!!

Jag blev såklart skit sur, dels för att jag är tvungen att slänga 130kr i sjön och för att jag var trött. Så jag la mig och vilade en stund. Skönt vare! Sen dess har jag läst i min bok (skiiiiiiit bra!), ätit lite och duschat. Känner mig lite småtrött trots att jag vilade förut. Ska lägga mig i sängen och läsa snart, har bara runt 140 sidor kvar. Om jag inte läser ut den ikväll så blir den definitivt utläst imorgon! Och då är det bara att börja på nästa.

Ska till pappa imorn. Ska bli skönt att ta det lugnt, Talang 2009 börjar imorn med. Härligt.

1:a april.

Imorse när jag kom så var det låst uppe vid estet. Nicole, Ted och några 1:or satt utanför. Så jag satte mig där jag med. Sen efter en stund så hörde man att Sofia och Frida kom. De hörde inte att vi satt där så Frida gick på Teds ben och höll på att snubbla. Roligt var det i alla fall, trots att Ted fick lite ont i benet. Tillslut kom Mattias och öppnade åt oss.

Då hade vi ensemble. Vi körde Time Of My Life och Golden Eye. Det gick rätt bra ändå. Golden Eye lät dock tom, var mest trummor och piano kändes det som. Sen skulle vi har kör, men den andra gruppen frågade om vi fick ha ensemble istället. Det fick vi. Så jag gick till deras grupp och vi körde Twist It låten. Min ensemblegrupp gick, bara för att jag gick till den andra gruppen och Hannes hade gått så jag satt kvar och spelade på en av Hannes låtar tills han kom tillbaka.

Sen hade vi Nutida Konst. Woooh skit kul, inte! Ludmilla gick igenom den abstrakta konsten och visade en massa bilder. Jag satt och snurrade Fridas snusdosa på bordet under i princip hela lektionen. Vi fick gå tidigare från den lektionen för att det inte funkade att öppna några andra "epoker" i power point eller vad fan det heter.

Sen hade vi rast/lunch och sen var det dags för Samhäll. Lärarkandidaten lyckades faktiskt lura oss. Han sa att Melisa, han och Sven hade snackat betyg och det var flera som inte låg så bra till så att de hade fixat ett oförberett prov. Alla bara "ÅH NEJ!". Men sen påminde Lars alla om att det var första april så då fattade vi att han bara skämtade. Tur det! Vi fick sitta och jobba hela lektionen. Svara på frågor i boken, inga specifika frågor som Melisa brukar ge oss utan han sa bara att vi skulle göra så många som vi hann med. Sämst.

Sen slutade vi. Eller, jag slutade inte för jag hade sång. Jag sjöng igenom God Bless The Child och Lisa sa att jag var duktig och att jag skulle vara stolt, hah! Sen sa hon att jag skulle få en ny låt, och att jag inte skulle bli rädd när jag såg den för att hon skulle förklara. Fick I Will Always Love You, mest känd av Whitney Houston. Jag bara VAAA?! Då sa hon att vi inte skulle köra den så som Whitney kör den, vi ska göra den mer soft liksom. Jag sa att jag tyckte att den lät/var lite hög. Hon sa att jag skulle känna efter lite till nästa gång och om jag ville sänka den så kunde vi fixa det. Great!

Sen slutade jag och då åkte jag hem. La mig i sängen och läste ett bra tag tills jag blev jättetrött och fick för mig att vila lite. Det gick inte så bra, jag hann vila i säkert 10-15 minuter innan Rasmus och hans kompisar kom och förde ett jävlans liv. Sen var det dags att äta också. Typiskt.

Ikväll har jag bara läst i princip. Tycker att min bok är skit bra! Fick hem en till bok idag med, gött äre. Ska snart läsa igenom Emilias arbete en gång till. Har bara läst igenom det två gånger allt som allt. En tredje gång skulle nog inte skada. Dock mår jag förjävlans illa och känner hur mina händer skakar, jag fattar ingenting. Hoppas bara att jag inte måste kräkas, för det är bland det äckligaste som finns. Hoppas att det går över och att jag inte blir sjuk eller något sånt. Vill inte missa Opponeringen imorn! Sämst att alla måste sitta med hela tiden, så har det aldrig varit förut. Typiskt att det blir så nu när vi ska ha... 

Inga april skämt idag inte. Jag har inte kommit på något bra så.. Det får vara. Ne, nu ska jag läsa. ADIOS!

Btw, jag har namnsdag på lördag. WOH!


RSS 2.0