I heard there was a secret chord.

Helgen har varit lugn... I lördags åkte vi till Linköping så fick Rasmus ett par nya skor av pappa. Idag har jag suttit framför tv:n hela dagen.

När jag kom hem förut så var Hajmat död.... min lilla Hajmat.... Jag var hos pappa i helgen och mamma skulle ju ta hand om honom.. Vet inte varför han dog.... Hajmat <3....


Ne, nu ska jag väl kolla på en film eller nått.. Är ledig imorn i alla fall, blir väl ännu mer tv då.

I wanna be loved by you.

Veckan har varit relativt lugn. Var barnvakt tis & ons och träffade Nicole igår <3. Annars har det inte hänt så mycket mer. Jag har organiserat om i min bokhylla och nu finns det plats för fler filmer och böcker, skit bra!

Ska till pappa idag och vad jag vet så ska vi inte göra någonting där. På måndag är jag ledig men sen jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag och fredag + att jag ska vara barnvakt på onsdagen. Men ja, det blir bra med det där.. Jag får ju jobba lite i alla fall!


Idol den här veckan har varit super, av de som gått vidare så är det bara 1 som jag ogillar och det är Jon. Tyckte Eddie skulle gått vidare istället, men hoppas att juryn väljer honom som en av de fyra wildcarden de har.
Det var även JÄTTEPINSAMT igår, jag höll på att dö och skratta ihjäl mig samtidigt. Det var Camilla och Karolina kvar och Jihde sa "Den som går vidare är........Karolina!" Och då trodde Camilla att hon hade gått vidare och blev typ överlycklig. Haha, så han fick säga till henne att det inte var hon utan det var Karolina som gått vidare. Slänger in klippet i inlägget!


Paramores nya album är förresten SKITBRA!! Har lyssnat på det om och om igen flera dagar i rad, soooo AWESOME!

Ne, nu har jag annat för mig.. ADIOS!





RSS 2.0