Heroes.

Har mest legat och tittat på Heroes idag. Har tittat på 7 avsnitt hittills, ska kolla på fler nu :).
Har inte gjort mycket mer idag. Suttit vid datorn en liten stund och lyssnat på musik.
Sen så var jag ju tvungen att kolla på finalen i fotbolls EM mellan Spanien och Tyskland. Självklart gjorde den snygga Fernando Torres 1-0 till Spanien i första halvlek. Och sen blev det inga fler mål. Och det var tack vare Torres som Spanien vann. GÖTT SOM FAN! Det var för övrigt en bra match. Tyskland hade några chanser att göra mål och Spanien hade endel chanser att göra 2-0. Men 1-0 blev det.
Ne, nu är jag lite småtrött och ska lägga mig i sängen och kolla på Heroes.
Vi hörs väl imorn..

Gitarr.

Spelade lite gitarr förut. Kollade upp ackorden till låten jag la in förut och dom var inte så himla svåra. Typ 5 olika ackord allt som allt. Och det tog inte så långt tid att komma ihåg dom så det var bra :).
Spelade FIFA med lillebror förut, vann med 5-1 och jag hade bara 9 spelare på plan och han hade 11. Hah, snacka om att jag är bättre än honom. Men jag har ju spelat det mer, han lär sig snart hur man ska göra.
Ne, nu ska jag lyssna på lite musik, sen blir det Heroes och sen ska jag sova.
Vi hörs imorn!

Everything Burns - Anastacia & Ben Moody.




Fastnade för det här låten när jag lyssnade igenom mina brända skivor. Den är lika bra nu som den var för ungefär 3år sen :).

Stora Staden.

Åkte in till Motala med storebror förut. Det fanns dock inte så mycket att ha vid festival området. Hälsade på Sofie ifrån blid. Hon var i princip den enda jag såg att jag kände. Sen bar det av till ica-maxi. Köpte en dvd-box med första säsongen av Heroes som jag ska nörda igenom sen. Köpte även Chasew nötter med sourcream smak, mums!

Körde Guitar Hero igår. Spelar ju på Hard numera. har klarat liite mer än hälften av låtarna på Hard. Känner mig jätteduktigt faktiskt. Körde även lite imorse. Blir till att spela lite mer sen, om jag inte kollar på Heroes förstås.
Lägger in lite låtar just nu ifrån en massa gamla cd-skivor som jag bränt. Det finns en hel del låtar som jag helt glömt bort och som är rätt bra :).

Men nu ska jag fortsätta lägga in låtar.
Vi hörs då!

Aj aj.

Min kära mensvärk satte igång igår. Usch vad jag hatar den! Och pappa har bara Panodil och dom hjälper inte så hade rätt ont när jag skulle sova. Och det var inte mycket bättre när jag vaknade imorse. Tog två Panodil och åt en banan, och då satte min magkatarr värk igång också! TYPISKT! Men mamma skickade med Ibumetin förut som jag ska ta nu. Hoppas att magkatarr värken går över snart bara. Orkar inte med den.
För övrig har jag inte gjort så mycket idag. Spelat FIFA, Guitar Hero, varit ute på promenad med Mozart och tagit det lite lugnt. Det ligger för övrigt en död grävling vid sidan av vägen när man ska gå bort mot kiosken. Och det stinker som fasen!! Den har tydligen legat där ett tag.. Den ligger helt stel på sidan med benen i vädret och så är det miljontals flugor runt omkring. BLÄ!
Men men, nu ska jag väl ta å göra något annat än att sitta här. Blir kanske att åka in te Motala imorn med Storebror eller Pappa om han är snäll. Vill kolla runt lite om dom har några roliga saker vid festivalen och kanske köpa en till myströja efteråt :).. Men vi får väl se.
Hade så bra!

FIFA 07

Somnade inte förens halv 2 någon gång. Var tvungen att installera Sims studentliv och testa det innan jag gick och lade mig. Och det funkade skapligt..
Imorse gick jag upp vid 8.. Är så jävla trött just nu. Men jag var ju tvungen att duscha, packa, gå ut med sixten och sen åkte mamma och jag in till Linköping en sväng.
Vi kollade runt lite inne i Ikano-huset och det enda jag köpte var FIFA 07 till X-box 360 för 150kr.. Ett bra köp.
Sen åkte vi till Biltema och kollade runt lite. Sedan bar det av hem till Tjällmo. Söt Mozart väntade ju på mig och han var kissnödig. Så packade upp mina saker och sen gick jag ut en sväng med honom.
Sen blev det ju såklart en hel del FIFA nördande. Har spelat hela eftermiddagen!.
Var ju dock tvungen att se matchen på tv nyss. Spanien vann med 3-0 mot Ryssland. YEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!! Jag hoppas verkligen att dom vinner mot Tyskland i finalen.

Ne, nu ska jag nörda lite mer FIFA och sen ska jag sova..
God natt!


Trassel.

Sims 2 vill absolut inte fungera på min dator. Eller, man kommer till att man ska "flytta in" eller "välja kvarter" och då hakar det sig. Har ominstallerat det säkert 3 gånger och laddat ner uppdateringen, men det fuckar sig fortfarande. Laddar ner ett expansion pack, för några sa att det skulle funka bättre då. Så vi får väl se om jag får det att fungera. Annars blir det väl till att fixa det på något annat sätt. Är ju så pepp på att spela!!!

Imorn blir det nog till att åka till Linköping med mamma och sedan blir jag avsläppt hos pappa idag istället för imorn. För jag ska ta hand om Mozart :). Min mys vovve.. Ska lira Guitar Hero imorn med, medans jag kan. För på fredag kommer ju rasmus också. Och han spelar ju nu mera på hard/expert den jäveln så han vill väl spela också... Men det blir som det blir.

Nu ska jag vänta på att Sims grejen ska laddas klart och se om jag kan installera den skiten. Och sen ska jag nog sova..
Kom på att jag skulle duschat idag. Men får väl gå upp tidigare imorn då..
Vi hörs!


Usch.

Sims spelet hakade sig hela tiden. Beror dock på att jag har Vista och spelet är äldre så det har svårt för att fungera. Men laddade ner en grej så det funkar hyffsat nu.
Men höll på och byggde på ett nytt hus i säkert 2 timmar. Hade bara några rum kvar att inreda innan det var klart, och då hakade sig skiten igen! Och iiiiiiiiiiiiiingenting sparades såklart. Så mitt spelande för ikväll är nu över. Det blir nog en ombyggnad av huset imorgon. Är förbannat trött i ögonen men ska kolla på Hitman nu :)... Håller på att ladda ner Stomp The Yard så den ska jag se imorgon.. YEEEY!
Nu blir det film och sedan är det dags att sova.
Men vi hörs då! ;)


Sims2

Jaha, mötet gick väl bra antar jag. Nästa möte är den 27:e Augusti, vilket är en vecka efter att skolan börjat. Får väl se hur det blir med nya schemat och så med. Men det fixar sig nog.
Efter mötet fick jag vänta i ungefär en halvtimma tills mamma och rasmus kom. Vi åt lunch på Balkan. Sen gick mamma för att köpa en ny Cd-freestyle, eftersom hon har lyckats ha sönder ungefär 3st och hon måste ju kunna lyssna på sina cd-böcker. Sen gick jag och köpte Sims2 och sen fick rasmus en till Gitarr till Guitar Hero. Sen var det dags att åka hem till en kissnödig hund.
Spelade lite Guitar Hero med lillebror förut och har precis spelat lite Sims2. Ska kolla efter fusk så att man kan få massa pengar.. Om jag hittar något??. Det som är jobbigast med Sims är ju att man fastnar direkt och timmarna bara flyger iväg. Fast det är ju bra på ett sätt om man inte har något att göra :P..
Ne, nu ska jag fixa lite. Så vi hörs då :).



Broken - Lifehouse

You And Me.



Älskar den där låten. You And Me - Lifehouse.

Nu har jag ätit lite frukost och tagit på mig kläder osv. Och snart går bussen in mot stan och mitt möte. Mamma skulle hämta mig efteråt. Vi skulle kanske ut å äta eller något efteråt så.. Det blir nog bra.
Vi hörs då! :)

Hallelujah - Kate Voegele.



Älskar låten! Tycker att den är bättre när Kate Voegele sjunger den. Usch vad bra den är.

Fix och Trix.

Gjorde klart min header som jag började på innan min "paus". Så har lagt upp den nu. Och sen fixade jag lite med överskriften till inläggen å så.. Hade nästan glömt vad som va vad när jag skulle göra lite ändringar. Men eftersom att jag har så bra minne så tog det inte så långt tid innan jag kom ihåg vart jag skulle ändra inställningarna.

Nu tar jag det lugnt... Jag borde skriva ner vad jag ska göra på sommarlovet för det var min "läxa". Men jag har inte gjort det. Jag måste göra det ikväll, för imorgon klockan 11.00 har jag "möte".. Och får sitta å vänta i nästan 45 minuter när det är slut, för min buss går 12.43. Kul jul. Men jag hittar väl något att fördriva tiden med antar jag.. Hoppas att det inte regnar imorn bara.

Men, vi hörs då! :)


Sommarlov??

Jag har ingen lust till att skriva blogg längre. Jag vet inte varför. Men jag antar att lusten snart kommer tillbaka?..

Det känns inte som om att det är sommarlov. Det känns inte ens som att sommarlovet har börjat. Jag har ingenting att göra. Jag vill ha saker att göra så att jag inte bara sitter och glor hela sommaren. Jag ska i alla fall försöka läsa ut alla de böcker jag köpte innan sommarlovet började, klara hard på guitar hero hos pappa, cykla på min trevliga träningscykel... och vad mer? Det finns inget annat att göra.... Och om 57 dagar börjar skolan igen, jag ska ärligt säga att jag saknar den mer än vad jag trodde att jag skulle göra. För då har man i alla fall något att göra. Och nu försöker jag att inte tänka så mycket på skolan så att jag kan fokusera på annat. Men istället för att jag tänker på den så drömmer jag om den, typiskt...
Äsch, nu ska jag ner å glo på tv.. Vad ska man annars hitta på? Det är ju inte världens bästa väder ute heller...


Paus.

Jag tror att jag ska ta en paus ifrån blogg, bdb, msn osv. ett tag.. Jag vill bara vara liksom. Jag måste hitta ett sätt så att jag kan sluta tänka på endel saker som jag inte vill tänka på. Få dom att försvinna så att jag kan försöka få en bra sommar.
Just nu mår jag ju inte bra.. Känner mig frustrerad, ledsen och jag vet inte vad. Antingen så kommer sommarlovet att förstöra mig helt eller få mig att må bättre.. Det återstår väl att se antar jag.

Men från och med imorgon så kommer jag endast vara kontaktbar via mobilen. Vi får väl se hur länge min paus varar..
Ha det bra så länge!

Blä.

Det gick väl som det gick idag antar jag..
Det var ju kul att träffa Marie och det var ju bra att hon var med. Men det var rätt så jobbigt ändå. Ska dit på Tisdag igen :/. Just nu känns det som om att jag inte vill tillbaka dit, jag har ju testat det och gett det en chans nu. Men jag vet inte asså...
Jag tror inte att jag gjorde det för min skull. Men jag antar att jag kanske behöver det?...

Nu har jag i alla fall sommarlov och jag har absolut ingenting att göra. Ska dock till pappa i helgen. Det blir nog skönt..
Ne nu ska jag kolla lite på fotbollen innan den är slut och sen ska jag kolla på CSI..
Jag antar att vi hörs.

Sommarlov.

Dagen såg inte speciellt lovande ut när man vaknade. Det hade regnat och det regnade fortfarande jättelite, och så var det mulet. Och det låter inte direkt som en bra avslutning och början på en härlig sommar direkt.
Och så höll dom på och asfalterade på väg till skolan så endel bussar blev försenade å grejer, typiskt! Men vem fan bestämmer att; Ja den 10:e juni då nästan alla i motala kommun slutar skolan då börjar vi att asfaltera om tidigt på morgonen så att trafiken inte flyter på som den ska. För det är ju inte så många som ska till och från skolan den dagen heller?! Jävla puckon.
När jag satt på bussen så tänkte jag på att om bara några timmar så har jag sommarlov.. Det är helt sjuk egentligen. Jag känner inte av det ett jävlans dugg. Det känns inte som om att det är sommarlov, det kan bero på att jag inte vill ha sommarlov kanske?. Ne usch...

Men vi fick i alla fall sitta och vänta på Marie för bussen var försenad på grund av asfalteringen. Sen kom hon och vi fick glass, men jag ville inte ha någon, hade lite ont i magen. Sen satt vi där en stund och tog det lugnt och dom som inte hade fått reda på resultatet på sin essä fick reda på det. Och sen pratade jag med Marie och hon fick sin present. Så nu vet hon hur hon ska uppföra sig när hon är ute och reser ;). Men det hoppas jag att hon redan vet. Och den jäkeln ska typ först åka till västkusten i USA, till San Francisco, jag vill meeeeeeeeeed!! :(. Sen vet jag inte vart hon skulle, hon ska väl åka runt lite överallt tror jag väl.

Efter det så gick vi ner och väntade på att själva avslutningen skulle börja. Vi sjöng våra låtar och lyssnade på en del prat och sen fick vi sluta. Jag gick fram till Sigrid och sa hej då och gav henne en kram, bara för att jag är snäll och kommer sakna henne sen när jag börjar Engelska C..
Sen satt jag och Sofia å väntade på att Mamma skulle komma och hämta mig. Sen åkte vi till Ica Maxi och handlade lite och nu är jag hemma.
Jag är hungrig... ska kanske fixa till lite nudlar? det är ju så svårt också! ;).

Imorn gäller det..! Nicole säger att det kommer att gå bra i alla fall. Och Nicole vet mycket så hon har nog rätt ;).
Vi hörs då..

Sista dagen.

Eller det är ju kanske inte direkt sista dagen i skolan så, för vi har ju avslutning å så imorn. Men det var sista dagen med "lektioner". Vi hade dock bara engelska som vanligt. På morgonen var vi ju tvungna att städa, men vi fick ju varsin festis efteråt. Sen fick vi sitta och vänta på engelska lektionen i en och en halv timma ungefär. Inte kul.
På engelskan fick vi tillbaka grejen som vi skrev förra veckan som var avgörande för betyget, vick VG+, så jag antar att jag får VG i slutbetyg sen? Och sen så fick vi lyssna på 20 låtar i ungefär 20sekunder vardera och sedan skriva låtnamn och artist. Det var roligt, men det gick inte så bra för sofia och mig :P. Sen fick vi godis av sigrid, hon är snäll :).

Sen gick vi till matsalen för att vänta på Marie. Det tog så långt tid att jag gick upp till hennes arbetsrum för att hämta henne, men då var hon inte där så vi gick in för att äta i alla fall. Hon kom typ 5 minuter efteråt. Det var god mat i alla fall, kycklingfilé (som såg ut som köttbitar) och sen klyftpotatis, muuums! Vi hade ingen svenska, kör eller ensemble efter maten så vi fick sluta. Efter att vi hade ätit så ville Marie prata med mig och vi gick å kollade lite saker på internet å så. Och på Onsdag då gäller det..!.. Vet inte om hon ska få sin present imorn eller på onsdag då? Måste ju komma på vad jag ska skriva till henne också.... Det fixar sig nog. Sen så gick jag upp till estet, för jag hade precis missat bussen. Satt där en stund och Frida spelade piano. Sen gick jag till bussen och Cecilia kom typ precis när bussen kom. Vi pratade på bussen och hon var arg för något betyg å grejer :P... Så det kan vara.

Nu är jag hemma och ska kolla på CSI Miami, vänta på att marie ska ringa till pappa och fundera ut vad jag ska skriva till henne... Vi hörs då.

CSI.

Har börjat kolla mer å mer på första säsongen av CSI Miami. Fick ju boxen i måndags men kollade inte så mycket då. Det har blivit så nu i helgen att jag börjat kolla mer å mer. Har sett ungefär halva första säsongen nu i helgen. Och fler avsnitt blir det senare sen, om jag inte läser förstås.

Jag väntade på att mamma skulle komma hem vid två idag, och för att fördriva tiden kollade jag ju såklart på CSI Miami. När hon kom hem så kom robin med bilen och vi skjutsade hem honom och åkte sen till Linköping idag igen. Vi var inne på Ikano Huset och gick runt å kollade lite. Lillebror fick ett par nya typ badbyxor och två t-shirts. Och jag köpte en pocketbok och sen en grej till Marie. Jag tror att hon kommer gilla den, om hon inte redan har en sån förstås, men det hoppas jag att hon inte har. Men i sånna fall så har hon ju två :P..

Sen åkte vi hem och jag har kollat ännu mer på CSI Miami, ska duscha snart och sen sova. Jag känner mig rätt så trött idag. Känslan att kasta saker omkring mig och ta sönder saker finns fortfarande där... Jag hoppas att Marie ringer till pappa imorgon innan vi har svenska så att hon på svenska lektionen informera mig om hur vi ska göra.. Och om hon inte ringer så får jag spader kan jag lova...

Avslutning på tisdag då, usch.....

Linköping.

Mamma, jag och storebror åkte in till Linköping en sväng. Storebror lämnade tillbaka ett spel som var dåligt och bytte till ett annat och jag köpte ett dataspel. Skulle ha köpt något till Marie när vi ändå var i stan, men ska nog göra det imorn istället. tror jag.....

Dataspelet typ hackar, kan beror på att min bärbara inte är så bra när det gäller att spela spel? Körde i säkert 2 minuter men gav upp för att det typ gick i slowmotion. Har gjort lite nya inställningar på spelet så får se hur det går att spela det sen.

Mår inte direkt bättre idag. Vill fortfarande slå sönder saker och känner mig fortfarande misslyckad, dum i huvudet och störd.. och jag kan ju inte direkt säga att jag älskar mitt liv just nu..




Dåligt.

Dagen har väl varit sådär. Var på hyffsat bra humör på morgonen. Marie tjatade på mig om fikat å så imorse. Och det fixade sig ju sen. Efter att vi sjungit våra sånger å varit med när dom delat ut massa skit så gick vi upp till estet för att vänta på Marie och Sigrid. Vi gick och fikade och satt där en stund och bara glodde typ. Jag sa till alla att Marie fyller på lördag och att vi skulle sjunga för henne, så vi gjorde det. Sen gick dom flesta men jag, Sofia och Nicole följde med Marie för att få reda på resultatet på essän som vi skrev i måndags. Jag vart ju godkänd så det var ju bra. Sen gick Nicole och jag in till stan och pratade å väntade på min buss. Då kom Cecilia ungefär samtidigt som bussen kom. Så hon och jag satt å pratade i bussen. Och sen när Marie klev på bussen så gick hon förbi mig och hälsade å log. Och jag log mot henne. Då typ smäller hon till mig på armen och säger att jag inte ska le sådär.. Jag fattade typ ingenting. Visste inte att hon bestämde hur jag ska le mot andra. Åhh, blir så trött på henne ibland...! Sen kom jag hem och lekte ute med sixten å lite sånt. Trodde att det kunde bli en bra dag, men som vanligt hade jag såå jävlans fel! Jävla tjat å skit.. ORKA!

Jag önskar bara att Marie kan ringa till pappa någon gång. Jag pallar inte att gå och vänta på att hon ska göra det! I måndags sa hon att hon skulle göra det i veckan. Men igår frågade hon efter nummer å grejer. Så hon har haft igår och idag på sig. Det tar väl inte så långt tid? Bara gört för guds skull så jag slipper det sen!! Veckan har ju typ redan gått.!. Och sen skulle hon och jag göra en grej på tisdag, och idag sa hon att det bara var öppet på onsdagen och då har vi ju sommarlov så hon visste inte hur vi skulle göra. Men sen gick jag in på en hemsida och kollade på tider och då stod det att det var öppet både tisdag och onsdag. Ajja, jag vill bara göra det så jag liksom har försökt och gett det en chans..

Usch, mår inget bra för tillfället och jag vet inte vad jag ska göra. Pallar inte en hel sommar här. Vill bort här ifrån, vill vara ensam eller något en tid och liksom bara vara. Allt är helt fucked up just nu känns det som. Mina känslor och tankar går på högvarv och jag vet ingenting. Ena stunden mår jag bra och skrattar och i nästa stund mår jag dåligt och vill gråta. Jag vill inte ha sommarlov för jag kommer bara isolera mig själv och bli helt störd...
Vad fan ska jag göra?!

Oro.

Dagen började med en allra sista matte lektion som varade i kanske 20 minuter. När man kom dit så började Janne svamla om massa annat såklart och ja. Sen så pratade han lite till och sen fick vi gå. Såg att han hade skrivit ner i punktform allt som han skulle säga, till och med - tycker om alla i klassen och - hoppas ni får det bra i trean.. Saker som man inte glömmer att säga liksom :P.
Sen hade vi kör och det var som det var. Sandra var alt med mig idag :). Det var trevligt.
Sen gick vi för att äta lunch. Och sen gick Sofia och jag för att kolla om Marie var i sitt arbetsrum, men det var hon inte. Så vi gick upp till estet och väntade på lektionen. På lektionen kollade vi nääääääääääästan klart på Blues Brothers, den var väl sådär. Musiken är ju bra men nja.. Sen gick Sofia och jag upp till Marie. Och Marie skulle hämta våran matsäck imorn och komma med den runt halv 11, efter att vi sjungit å grejat. Så det fixade sig. Och sen pratade Marie och jag lite. Och på Tisdag efter avslutningen gäller det. Är så jävlans nervös och oroar mig inför det nu... Och sen så skulle hon ringa till pappa innan Tisdag, det är jag med lite orolig för. Men ajja, det går som det går egentligen......

Resten av dagen har jag oroat mig, läst lite, kollat på ett avsnitt av CSI Miami, sovit i nästan 3 timmar, varit ute med sixten och laddat ner ett nytt One Tree Hill avsnitt och ett nytt Gossip Girl avsnitt. Har kollat på OTH avsnittet och vill att nästa avsnitt ska komma nu!!! Har kollat på halva Gossip Girl avsnittet, det blir att se klart det och sen sova... Och fundera ut vad jag ska köpa te M.... Det fixar sig..


Läsa.

Tråkig dag idag. Började vid tio med engelska. Vi lyssnade på en novell och sen fick vi olika frågor som vi skulle svara på. Det gick nog rätt så bra, tror jag? Jag bara skrev och skrev. Det blev som det blev helt enkelt.
Sen hade vi en jättelång rast mellan 11 och tjugo i 2.!
Sofia och jag gick och hämtade hennes bok och sen frågade vi Jonas om vi fick ta ut varsin stol och sitta ute, det fick vi ju. Så Sofia och jag satt ute och läste i 1 och ½ timma. Det var skönt. Sen kom emilia lite till och från. Hon bara satt å babblade när vi läste, men jag fick henne att städa sin låda :). Så hon fick något att göra i alla fall.
Sen hade vi arbetsmiljö och vi började kolla på Blues Brothers, den var inte så bra.... Lite små tråkig sådär.
Sen slutade den lektionen och jag gick till bussen. Satt och läste och orkade inte ta kvart i bussen, tog kvart över bussen i stället :P.

Har mått lite illa idag igen och haft ont i magen lite till och från.. Har även haft en konstig och jobbig känsla i kroppen.. Usch!


Konsert.

Mamma och jag åkte in tidigare för hon ville köpa någon Columbo box eller nått och sen fick jag första säsongen av CSI Miami :). Köpte Tenacious D skiva till lillebror, för han var ledsen över att han inte kunde komma och kolla, för han hade fotbollsträning.
Men konserten gick bra. Missade typ ett virvelslag i nån låt och sen var det lite cp med foten på giselas låt. Men det gjorde inte så mycket. Och märkte att hi-hat grejen lossnade så jag kunde inte göra lyften på hot stuff. Men för övrigt så var det ju okej :) hah. Mamma kom ju och kollade och Nils kom oxå. Fick en hundring av honom när vi var klara. Efteråt så åkte mamma och jag å handlade och sen åkte vi hem och lagade mat och jag kastade lite boll med sixten.
Har läst lite i Marilyn Monroe boken. Hade tänk börja läsa Brunstkalendern av Emma Hamberg. Den boken ska tydligen vara lite smårolig sådär :).

Oroar mig över att Marie kommer att ringa hem till pappa någon gång i veckan och prata om mig. LÄSKIGT!
Fick förresten reda på att hon kommer åka till USA i sommar :S.. Hon bara reser och reser, hon sa att hon kände sig rastlös.. Jag vill med åka till USA!!!!!!! :(

Ne, nu ska jag läsa lite innan jag ska sova. Har ju sovmorgon imorn :), men magen gör fortfarande ont. Det är nog magkatarr igen. Jag bara oroar mig och stressar och har mig. Jävlans skit...

Magont.

Har haft ont i magen som tusan idag, det har inte alls varit skönt. Ett tag funderade jag på att åka hem. Men det fick jag inte för alla andra :P.
Gehören var helt okej, lite slapp men det var roligt på samma gång. Det gick dock inte så jättebra att sjunga olika intervaller, men det är sånt man lär sig :D haha. Sen hade vi rast och sen engelska. Jag fick typ VG-, VG och VG+ på de olika grejerna. Så fick VG på själva nationella provet. Jag vet ju att jag ligger på VG i betyg, hon sa typ det när hon hade samtal, hon sa att jag hade chans att få MVG. Men imorn så skulle vi lyssna på en novell och analysera och det kunde höja betyget. Så vi får väl se.

Sen var det mat och jag mådde illa så åt typ två gafflar med mat och sen mådde jag ännu mer illa. Och jag var inte direkt pepp inför essä skrivningen som var efter lunch. Vi kom in där och då gick johan, för han hade skrivit klart eller nått :S.. stört. Men jag satt och tänkte på annat, och sen kom marie och sa; "inte?". haha, lite roligt att bara komma fram å säga "inte?". Men jag skakade på huvudet och så fick jag gå ut och vänta. Sen gick vi in till ett rum och pratade om lite andra grejer och sen frågade hon hur jag ville göra med essän. Hon sa att hon skulle hämta den och sen hjälpa mig lite. Det var dock skiiiiiiiiiiiiiiiiiit svårt. Jag satt skit länge och tänkte och tänkte men jag kom inte på något.. Sen så kom ulrika och hjälpe mig lite, för hon var tvungen att fixa lite med pärmar å grejer i sitt rum. Och då kom jag på en hel del. Skrev nästan två såna där hela häften. Så det var bra. Men jag kommer ju bara få typ G.. Om jag ens får det? Jag satt ju hela tiden ut från tio över tolv till halv tre. Usch vad jobbigt det var.
Sen fick jag skynda mig till ensemblen..

Vi spelade upp våra låtar för varandra och sen fick vi gå. Och usch vad nervös jag är inför ikväll. Hoppas att det kommer att gå bra.
Mina böcker hade kommit när jag kom hem, och jag blev skit glad :D!! Nu blir det att läsa galet. Ne, nu ska jag gå och peppa inför konserten..


Ont.

Har inte gjort så mycket idag. Tror att jag kanske kan ha magkatarr igen. Kände att det gjorde ont igår kväll och det har inte gått över än. Det gör ont och jag hatar't!!!
Har varit ute rätt mycket idag. Spelat fotboll och lite basket å så med familjen. Trevligt har det varit. Mozart har badat med, eller han hoppade i poolen och "simmade" rakt över till andra sidan och hoppade ur. Men han fick ju svalka sig lite i alla fall :). Pappa och lillebror badade och lekte massor. Usch vad jag längtar till Egypten!
Åkte hem till mamma framåt kvällen. Har ätit nudlar, duschat och lagt in några nya låtar på mobilen sen jag kom hem hit. Har varit ute och lekt med Sixten med.

Jag borde ha förberett mig inför essän imorn, men just nu känns det som om att jag inte kommer kunna skriva den.. Så jag har ju inte förberett mig något. Sen har vi ju konsert imorn kväll med. Jag hoppas att det går bra!! Vi får ju reda på våra resultat på de nationella proven i engelska b med. Hoppas att även det gick bra.. Och min böcker som jag beställt kommer nog imorn :)! Det är nog det enda jag är pepp på angående morgondagen. Är ju lite nyfiken på engelska resultaten med. Men jag längtar mest efter mina böcker :).

Ne nu ska jag nog försöka sova lite trots att det gör ont i magen :/. Måste ju få några timmars sömn i alla fall.

RSS 2.0