Songs.



Två låtar jag lyssnade mycket på för ett par år sen, hörde dom idag igen och fastnade för dom ännu en gång.



Da Buzz - Dangerous

 



Stacie Orrico - (there's gotta be) More To Life






Spice it up!




Har börjat lyssna på Spice Girls igen, jag förstår ju att jag tyckte om dom när jag var liten.
Spice Girls 4-life!





Spice Girls - Wannabe
(en av dom absolut bästa!)


 





Spice Girls - Stop (älskar "dansen" till refrängen :D)


 




Spice Girls - Say You'll Be There (dom är ju bara för grymma, älskar deras namn som t.e.x Trixie Firecracker, vem fan kom på det?!)






Spice Girls - 2 become 1 (fin låt, men det var kanske inte så smart att gå och sjunga "i wanna make love to ya baby" när man var 8-9år)




Skola å grejer.




Jadu, jag vet inte riktigt hur det är just nu. Tänker mycket på det där med Marie fortfarande, kan inte släppa det tyvärr. Känns som om att allting måste lösa sig innan jag kan släppa allting, men så fort man har pratat om något så kommer det alltid upp något nytt i huvudet när man gått därifrån. Och jag vet inte om jag kan lösa allting själv heller. Usch, vill inte tänka på det. Jag som har så jävla svårt för att prata med folk.

Men mamma ska ju träffa rektorn och Marie någon gång snarast och prata tror jag, så det blir nog bra.

Skolan har varit bra igår och idag i alla fall. Nicole är jättekramig och det är mysigt! Och Sandra är på bättre humör och det gör mig glad! Och konserten idag gick okej, och jag behöver inte göra svenska muntliga förens efter lovet på "mina villkor" ungefär. Så ja, allt är okej på den fronten. Förutom att jag måste ta tag i Engelska C nu, och det måste Sandra med. Vi måste fixa det där hon och jag!

Min dator vill jag ju bara slänga i väggen, en massa reklamfönster ploppar upp och datorn kan stänga av sig helt plötsligt. BAJS!

Hade lust att lira lite X-box men är för trött nu så jag får spela imorn när jag kommer hem.

God Natt!



Så är det!




Jag pallar inte mer. Mitt humör åker upp & ner och just nu i denna stund är det myyyycket nere! Jag vill bort härifrån och inte tänka på något annat än mig själv och göra saker som får mig att slappna av och ta det lugnt!





Jag vill kunna njuta av det lilla jag har här i livet.
Jag vill kunna vara mig själv och bli accepterad för det.
Jag vill kunna berätta saker som inte får andra att tänka annorlunda om mig eller se mig på ett annat sätt.
Jag vill kunna känna att jag är bra på något.
Jag vill kunna säga det jag vill säga utan att alla andra klagar.
Jag vill kunna finnas där för mina vänner och ställa upp så mycket jag bara kan.


Jag saknar att sitta och prata om allt möjligt med Nicole på msn och spela slajm.
Jag saknar att kunna slappna av och bara vara en i "gänget" utan att känna mig utanför.
Jag saknar att kunna skriva och läsa och bara fokusera på det jag vill utan att tänka på annat.
Jag saknar den person jag en gång var som säkerligen var mer omtyckt än denna.
Jag saknar att verkligen umgås och prata med personerna jag älskar.


Jag tycker inte om folk som ljuger och är allmänt irriterande.
Jag tycker inte om att vara beroende av bekräftelse.
Jag tycker inte om Marie för att hon tänker och gör som hon gör.
Jag tycker inte om mitt liv just nu.
Jag tycker inte om att känna mig osäker och rädd.


Jag hoppas att jag kommer vara lycklig i framtiden.
Jag hoppas att mina vänner vet att jag alltid ställer upp för dom, vad som än händer.
Jag hoppas att Nicole vill umgås mer med mig på fritiden.
Jag hoppas att Sandra vill umgås mer med mig på fritiden.



Faktauppsats om en ko.




Skrivet av en mellanstadieelev;


Nyttan med Kon

Kon är ett husdjur...Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv. Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kallas mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu.

Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med. Kon äter inte så mycket, men när den gör det äterm den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.



Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!




Fezt.




Det var rätt så trevligt igår. Hände både bra och lite sämre saker men allting ordnade upp sig i slutändan. Synd att Sofia och Emilia stack så "tidigt" och det var ett minus att jag saknade Nicole jättemycket.

Jag hade tydligen skickat två sms till pappa igår kväll, jag vet att jag skickade ett, det andra har jag absolut inget minne av att jag skickat. Jag vet också att jag skrev till Nicole på msn, kommer inte ihåg vad jag skrev men jag hoppas att det inte var något dumt???.

Sov inte särskilt bra inatt men det är inget ovanligt, men jag mådde hyffsat när jag gick upp och käkade frukost. Men när vi gick till bussen kände jag ju att det varit fest kvällen innan, inte mys. Så jag har varit trött och tjurig och haft huvudvärk hela dagen, men allting har sitt pris.

Nu har jag duschat och jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på någon Marilyn Monroe film tror jag, det var ett tag sen. Imorn blir det skola och jag känner på mig att jag inte kommer att få så mycket sömn inatt även fastän att jag är grymt trött, så jag kommer nog inte vara pepp imorn, men det beror på om jag orkar gå in på affären imorn bitti och köpa energidryck...

Har inte börjat på mitt svenska tal ännu, stress! Måste klara det, men allting bara blockeras. Jävla skit!



Idiot!





Känner mig lite tjurig just nu, eller har känt mig lite små tjurig sen igår. Tänker på den idiotiska förklaring Marie hade till att hon berättade en sak för min andra mentor om mig, hon sa; "det bara blev så". Uuuusch vad jag stör mig på det, det går runt och runt i huvudet och jag tycker att det är lika idiotiskt varenda jävla gång. Och man ska kunna ha förtroende för lärare, men jag har absolut inget förtroende för Marie längre. Och lärare ska "föregå med gott exempel". Som om att jag skulle åka fast för att jag rånat en bank och när dom frågar varför jag rånade banken så skulle mitt svar vara "det bara blev så".. Arrrgghh, idiot!

+ att jag är så jävla trött på att saker å ting ska ske på alla andras villkor hela tiden, jag vet inte vart jag ska dra min gräns när det gäller såna personer. Jag är trött på att bara duga när det passar dom, det är inte roligt för fem öre.

Orkar inte med att gå upp tidigt längre, orkar inte göra alla "läxor". Fick dock G på mitt samhällsprov och religionsprov så jag "sitter ju säkert" där just nu. Men shit, engelska c kursen. Det går fan bara utför, jag vill klara den men jag hatar att det är en så lång lektion vilket gör att jag känner att jag inte orkar med den..

Och projektarbetet är ju skit det med, finns fasen inget jag vill göra. Och det muntliga svenska nationellaprovet på måndag eller torsdag har jag inte ens förberett mig inför, har inte ens valt ett ämne och jag är så jävla körd. Jag känner att jag verkligen inte kommer att palla att göra det, vad fasen händer då? Jag har verkligen aldrig känt såhär inför något muntligt test innan, visst att jag varit nervös och så men jag har ju klarat att göra det. Men nu känner jag att det verkligen inte kommer att gå. Och att välja ämne har varit svårt innan, men nu är det fan skit svårt. Vad har hänt med mig egentligen?!..

Usch, mycket att tänka på och mycket att "göra". Klassfest hos Frida på lördag blir nog okej, skulle dock hellre vilja vara hemma och bara slappa så jag är inte sådär jätte pepp på det, men det blir nog bra när man väl är där. Hoppas jättemycket på att Nicole kommer, skulle vara grymt kul och hon skulle kunna få mitt humör på topp, och vi skulle nog vara dom som är minst pepp men som får det roligt ändå. Jag hoppas hoppas hoppaaaaaaaaas på att hon kommer!!!



Så är det.



Jag vet varken ut eller in. Det är antingen kaos eller helt tomt i huvudet..... Alla säger; "det kommer att blir bra, det kommer att ordna sig." Det är stora tomma ord som jag inte kommer någonstans med. Jag vet att förändringarna inte sker över en natt eller en vecka. Det kommer säkert ta flera flera månader eller till och med år, och jag kommer inte orka. Så är det.


Bara för att jag har fastnat för den här låten ännu en gång;





Saker å ting.



* Evk grejen idag gick ju bra. Rektorn var dubbelbokad så han var inte där och Marie kom aldrig. Men vi hade möte i alla fall. Mamma berättade dock senare att dom tydligen "inte får" ha evk om inte rektorn är närvarande. Men men, vi hade ju det i alla fall, eller så gott det gick. Men jag ska ju ha en evk igen om typ en månad bara för att inte rektorn var där.

* Jag tycker inte om Marie just nu. Man tror ju verkligen att man ska kunna ha förtroende för en lärare, en vuxen person, men tydligen kan man inte ha det. Eller, jag kan inte ha det. Jag hade det förut, men inte längre.. Jag borde ju prata med henne, men jag vet inte om jag kan..

* Idag är det 9 år sen Morfar dog. Jag granskade ett foto på honom som vi har i bokhyllan och jag kände inte igen honom. Han såg inte ut som min morfar, det var ju så länge sen. Jag saknar honom så så mycket..



RSS 2.0