Yepp.



Var ett tag sen jag skrev här. Har fått jullov, firat jul, fått fina julklappar osv. Mycket jul kan man säga att det varit. Nyår nästa och Egypten om 9 dagar. Tiden går fort som f-n! Det känns nästan overkligt.

Saknar Sandra & Nicole, tveksamt om jag träffar någon av dom innan jag åker. Och då är det långt kvar tills jag får träffa dom igen :/.

Måste börja läsa min engelska bok nu snart. Den är inte så lång men ändå, jag bara skjuter upp det hela tiden. Såg nyss filmen som är baserad på boken och det hjälpte mig nog att förstå boken bättre. Nu vet jag ju vad den handlar om och så :P.

Ne, nu orkar jag inte skriva mer. Slänger in en bra låt. Vi hörs!


Eric Hutchinson - Rock & Roll


 


Telenor



Jag älskar denna telenor reklam! :D



Do, did, done!



Har inte mycket kvar att göra nu. Bara läsa min engelska bok och skriva ett test på den torsdag v.4. Skrev min engelska artikel idag. På läraren lät det som om att den skulle vara rätt så lång, men min är en a4 plus en tredjedel ungefär. Hon får ta den som den är helt enkelt! Jag har i alla fall gjort den nu och lämnar in den imorn istället för efter lovet. Känns skönt!!

Det är dock mindre skönt att jag inte börjat med mitt projektarbete, jag vet ju inte hur jag ska forma arbetet eller vad jag ska "specialisera" mig på. Men arbetet ska vara om Elvis Presley, så mycket vet jag!

Denna oändliga mensvärk, jag hatar den! Och för en gångs skull så kommer jag inte ha mens på julafton som jag alltid lyckats ha annars. Och så vet jag att jag inte kommer ha den när vi åker till Egypten, för den kom som den skulle och blev inte försenad. GÖTT! Det som är mindre gött är att jag haft PMS i runt 3-4 dagar, den borde tona ner sig lite nu.

Julavslutning och två julklappar på fredag, härligt! Tiden går så fort och jag vill inte tänka på allt som kommer sen när jag är tillbaka i skolan efter jul. Vill inte tänka så mycket framåt som på studenten och liknande, för jag vill inte att allting ska ta slut.

Nu blir det Harry Potter och Fången Från Azkaban, det var ett tag sen!


Sånt där.



Känns som om att jag har en massa kvar å göra. Jag har gjort religions seminariet, svenska talet, romanredovisningen och samhälls fördjupningen.

Nu ska vi ha samhällsprov på onsdag, mina engelska C stenciler ska vara klara på torsdag + att jag helst ska ha hittat 2 artiklar att skriva om till min Written Report och på fredag ska religions fördjupningen in. Och så måste jag börja läsa min engelska bok som ska vara utläst när jag kommer tillbaka efter Egypten, för då blir det prov på den. Och då ska även min Written report in så den måste jag börja med snart. Och så måste jag börja med mitt projektarbete. Jag känner mig inte direkt motiverad till något av det jag ska göra. BLÄ!

Skolan går ju som den går. Men snart är det lov, bara 2 veckor kvar! Om bara 19 dagar så är det julafton! Och om 32 dagar åker jag till Egypten, skönt som f-n att komma bort ett tag!

Jag måste köpa en julklapp till Sandra snart, känner mig lite stressad när det gäller det. Jag har verkligen INGEN aning om vad jag ska köpa. Såg en grej idag men jag tror att hon har en sån + att den kostade runt 300kr... Jag vill vara miljonär och jättesmart! Jag känner mig sämst.

Idol ikväll! Så skönt att johan har åkt ut. Men det var riktigt roligt förra gången, fast jag tyckte faktiskt att hon var pinsam! Men jag kunde inte sluta garva, hon är ju störd.






Men ja, så kan det ju vara, det blir en skön kväll framför tv:n i alla fall.

Är ensam hemma imorn, rasmus och mamma åker ju till Göteborg för att kolla på Bullet For My Valentine. Så Sandra kommer till mig och då blir det pizza & film, och en och annan cider. Det blir nog roligt och mysigt!

RSS 2.0