Falling out of a perfect dream.

Jobbade lite idag då. När jag kom ner till affären på morgonen så var mamma och Kristina där. Då sa Kristina vad Sandra skulle göra på flyttstäden och vad Marcus skulle göra. Sen så sa hon att JAG var bättre än dom på att flyttstäda så det var jag som skulle kolla så att de gjorde det de skulle och inte missade något och att jag skulle kolla så allt såg bra ut. Hah, jag blev lite paff när hon sa det men ja... jag är sååå bra :D!

Det gick bra på flyttstädningen. Sandra blev klar med sitt rätt snabbt så hon hjälpte mig med köket. Hon är faktiskt rolig att jobba med, trots att hon inte är så snabb. Vi skämtade och höll på helatiden, vi blev klara redan halv 12 så det tog bara 3 och en halv timma för oss. Awesome.

Sen kom jag hem och duschade och sen råkade jag slummra till en stund. Mamma väckte mig när hon kom in med en inköpslista, så jag var tvungen att gå och handla.. gaaah!
Jag drog med mig Rasmus och Sixten så gick vi en sväng först och sen handlade vi. Vi gick in på biblioteket innan vi gick hem, för den tredje Twilight boken Eclipse hade kommit. Så jag fixade ett lånekort och lånade den, så jag ska allt ta å läsa snart. Är så sugen!

Igår fick jag reda på att det är klassfest hos Hannes idag, MYCKET kort varsel kan man säga! Tyvärr allt för kort för att jag överhuvudtaget orkar att komma. Hade jag fått reda på det i måndags (då sandra tydligen fick reda på det) då hade jag nog kommit. Har ju inte hunnit fixa dricka ens, så det sket sig med det. Mycket synd tycker jag men ja, så är det när man får reda på saker kvällen innan.

Ne, nu ska jag nog läsa lite. Är ledig ända tills onsdag nästa vecka, det är vad som stod på schemat i alla fall.

I'd walk a thousand miles.

Imorse så gick jag upp klockan 7 eftersom att Robin skulle komma då och hjälpa mig att klippa Sixtens klor. Kom han? Ja! Hjälpte han mig? Nej! Jag fick ta hjälp av en strumpa och tejp :P haha. Jag lyckades klippa dem lite ändå så det var väl bra... Sen ringde mamma och sa att Sixten skulle till veterinären klockan 1. Jag råkade somna i soffan vid halv 12 och sov i ungefär en halvtimma. Sen ringde mamma och sa åt mig att jag skulle gå ner och bära upp matkassarna hon hade med sig.

Sen vid tio i 1 så åkte vi till veterinären. Fick vänta en liten stund innan vi fick komma in. Jag berättade att han inte tycker om att man pillar med hans klor så han sa att då var det bäst att söva honom. Så han gjorde det, det såg rätt läskigt ut men min Sixten var så duktig så. När han väl sov så kollade han på hans klo och sa att den inte var skadad ända in i själva "roten" så att vi inte behövde ta bort hela klon, vilket var en väldans tur. Men han var tvungen att klippa av den så mycket att han var tvungen att klippa i själva pulpan, så det blödde massor. Sen så klippte han alla hans andra klor lite mer och sen var det dags för min skruff att vakna. Han låg på golvet jättelänge och rätt var det var så flög huvudet upp och han kollade sig omkring. Veterinären hjälpte honom på benen och det var som bambi på hal is i princip. Sen vinglade han med mig ut så var jag tvungen att bära honom ner för trappen och lyfta in honom i bilen.

Väl hemma så var jag tvungen att bära upp honom för ALLA trappor, 24 kilo och 3:e våningen here we come! Mina armar höll på att dö när vi nästan var framme. Sixten vinglade in och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen. Han åt som en häst och jag fixade nudlar. Nudlarna smakade som playdo lera, UUSCH! Så fick slänga dem.

Vid 3 kom min söt Nicole. Vi satt och pratade, gick igenom en massa filmer i min bokhylla, kollade på tv, köpte godis och kollade på film. Det låter ungefär som en eftermiddag med Nicole det där :D. Hon åkte för en 50 minuter sen ... Det var i alla fall mycket trevligt och förhoppningsvis träffar jag henne en stund imornbitti nere på affären innan hon åker iväg och provjobbar ;).

Ne, nu är jag trött och ska kolla på SYTYCD och sen ska jag sova!

I can see your halo.

Idag har jag jobbat lite. Det var en flyttstäd här i Borensberg och det var bara mamma och jag. Robin var med i början och gjorde fönstren men sen var det bara mamma och jag. Och jag fick testa och göra köket eftersom att jag ska göra det på torsdag. Jag är rätt så noggrann av mig och det tog lite tid, mamma fick hjälpa mig lite i slutet men det gick hyffsat ändå.

Vi var klara vid 1 och då gick jag hem och diskade, duschade, gick ut med Sixten och sen beställde Robin och jag pizza. Sen satt jag mest och glodde vid datorn en stund innan jag gick och lade mig framför tv:n och kollade på 90210.
Sen blev det dags för Paris Hilton my BFF. Det var rätt bra idag och jag vill att Brittany ska vinna!!! Hon är så grym!

Sen gick jag ut med Sixten igen och när jag kom in så märkte jag att han gick och slickade på sin tass. Så jag kollade lite närmare på den och såg att han skadat en klo. Hans klor har hunnit bli långa och vi har sagt att vi ska klippa dom men jag kan inte klippa själv, någon måste hålla honom för han tycker inte om att klippa klorna så han bits. Men i alla fall den har liksom spruckit på något sätt vid pulpan så det blödde lite och jag skulle försöka klippa bort en bit men det gick inte, jag vågar absolut inte klippa i den när den är trasig. Så vi lindade om ett bandage så att han inte ska slicka på den inatt, hur bra nu det går?? Och så sa jag till mamma att hon måste ringa veterinären imorrn och kolla vad de säger, och då börjar hon tjata om att hon inte har pengar till att gå till veterinären och grejer. Men vi får se, hon kan ju ringa i alla fall.

Och så bad jag Robin komma hit imorn bitti innan han börjar jobba så att han kan hålla Sixten medans jag klipper alla hans andra klor, förutom den skadade. Så får vi det gjort, får väl köpa en munkorg eller nått till det att det är dags att klippa dom igen. För då kan jag i alla fall klippa dom själv. Förra gången jag klippte så klarade jag nästan av att klippa alla helt själv, fast det var JÄVLIGT svårt.

Åh, kan inte sluta tänka på min skruffskruff som har ont i sin klo, visst det är mest mitt fel skulle jag tro och jag behöver inte höra det fler gånger tack.

Please, don't leave me.

Jag är så väldans trött just nu, trots att jag försökte vila lite mellan halv 4 och 6. Notera FÖRSÖKTE, min kära storebror älskar ju att jävlas så han sprang fram och tillbaka och störde mig och lockade upp Sixten i min säng och busade med honom så att han hårade ner mina täcken ännu mera. GAAH!

Har varit på två flyttstäd idag, båda i motala, en på östermalmsgatan och en i bråstorp. Jag har kämpat på bra idag och imorn har jag en flyttstäd till. Sen så började Kristina prata om Marcus och Sandras flyttstäd på torsdag och jag ska tydligen vara med på den, jag stod inte ens med på schemat så jag var lite paff. Blev ännu mer paff då hon sa att jag ska städa köket! Jag har aldrig gjort köket på någon flyttstäd! Min specialité är ju alla rum då jag tar lister, eventuella garderober, fösterkarmar, element, dörrar och dörrkarmar... det är min grej. Och nu ska jag helt plötsligt göra ett kök, OMG! Och varken Kristina eller mamma är ju med så vi får väl se hur det går. Ska be mamma skriva en punktlista som jag kan ha med mig så jag håller koll på allt jag ska göra... Wish me luck!


Och sen på onsdag ska jag träffa min söt Nicole, awesome! Och hon ska förresten provjobba torsdag-fredag, det kommer nog gå bra. Synd bara att Anna har semester nu så att inte Nicole kan jobba med henne de första gångerna, för jag hade turen att få jobba med Anna mina första gånger då Kristina var på semester, men för Nicole är det tvärtom :P. Jag ska ge Nicole några tips när vi träffas på onsdag bara för att jag är snäll ;D.

Ne, nu ska jag nog försöka sova tror jag.. Måste ju vara pigg tills imorn.

The best part of me was always you.

Har inte gjort så mycket sen förra gången jag skrev. Flyttstädningen som jag hade i fredags gick bra, vi blev klara rätt snabbt och sen åkte mamma och jag till strandbadet och städade i Stockholmarnas sommarstuga. De är jätterika, men trots det så har de det inte så fint. Mamman är något som har med kyrkan att göra eller nått och hon jobbade med moderaternas valkampanj när valet var (sa mamma i alla fall) och pappan är högt uppsatt i Stockholm och brukar prata med Philippa Reinfeldt. Och DOM har sommarställe i BORENSBERG, haha totally sjukt! Och en annan sak som inte är speciellt trevlig, de har kattlådan under MATBORDET! UUUSCH!!!! Men katten är söt, det är en tjock svart katt som har haft bröstcancer två gånger, den är söt!

I fredags åkte vi även hem till pappa så det är där jag har varit hela helgen. Gjorde inte speciellt mycket på fredagen eller lördagen. Idag så åkte jag, rasmus och robin till Linköping för jag ville köpa nya hörlurar. Så vi gick in på SIBA så jag fick köpa dem, sen kollade vi Stadium lite, sen vidare till Game i Ikano-Huset och sen blev det en sväng på Ica-maxi också. Sen åkte vi hemmåt. Kom hem för 20 minuter sen, jag testade hörlurarna och det var jäkligt härligt ljud i dom, AWESOME!

Hem till mamma vid 7 och imorn har jag tydligen två flyttstädningar med mamma och Kristina, mina fötter kommer dö! Jag städar i mina flipp-flopp så jag får rätt ont i fötterna. Jag kollade faktiskt efter tofflor på Maxi men hittade inga så det sket sig. Jag överlever nog, om det inte är allt för skitigt på golvet där vi ska städa så får jag väl gå barfota, det är lite skönare ändå.

Build me up buttercup.

Jag har såååååååååååådan beslutsångest så det är inte sant. 50% av mig vill åka bara för att det är säkert en stor upplevelse och jag vet att jag kommer utvecklas jättemycket osv. Men 50% av mig vill inte åka bara för att jag inte känner mig redo. Och jag trodde att mamma hade sagt till Kristina att jag sökt au pair jobb, men det har hon tydligen inte. Och Kristina har en massa planer för mig i höst osv. Så det känns ju dumt att säga som så att "jag har fått jobb i Nederländerna i 10 månader och jag åker 17 Augusti, bye bye!".

Visst, det är inte säkert att jag får jobbet, men de hade ringt till två av mina tre referenser idag.. Vet faktiskt inte om de ringde min tredje också... Och jag vet att mina referenser säkert smörade vilket gör att familjen säkert tror att jag är bättre än vad jag är.. Och det kommer inte gå bra i slutändan. Det är nästan så att jag hoppas på att de skickar ett mail och säger att de valt någon annan bara för att göra slut på min beslutsångest. Och om jag inte vill ha det så måste jag ju höra av mig snarast, kan ju inte vänta på att de ska säga att jag får det och sen tacka nej..... Usch, jag gillar inte det här!


Jobbade från 07.30 till 15.00 idag, det är klirr i kassan det! Har en flyttstäd med mamma imorn och sen har vi en hemmastäd också. Och på måndag har jag TVÅ flyttstäd med mamma och Kristina och så har jag en flyttstäd på tisdag också. Sen har jag inget mer den veckan, men jag kommer väl vara helt slut ändå... Såg nya Harry Potter idag med mamma och Rasmus. Ärligtalat, boken är så mycket bättre! Men filmen var okej ändå, mamma tyckte inte om den. Den slutade skitdåligt och jag hade för mig att Hermione och Ron skulle pussas i den här filmen, men jag hade tydligen fel :P.

Nu orkar jag inte med det här mer, ska ringa till pappa nu tror jag, och fråga om några goda råd :P hah.

I'm already gone.

Idag har jag träffat Sandra som kom runt tjugo i 2. Vi gjorde i princip ingenting, först satt vi och pratade på mitt rum, sen gick vi ner till Ica så hon kunde köpa cola och sen gick vi tillbaka till mig och satt i köket och pratade. Det var på ett ungefär allt vi gjorde :P. Det var faktiskt trevligt ändå, att sitta och snacka och ta det lugnt bara. Hon glömde sina solglasögon här, så hon ska väl kanske hämta dom någon gång i nästa vecka beroende på hur jag jobbar.

Har sms:at med min söt Nicole idag. Hon frågade såklart om vi kunde träffas i helgen, den helg när jag ska till pappa... Så typiskt! :D Sandra har i 99% av fallen alltid frågat om vi kan träffas de helger som jag ska till pappa, jag förstår inte hur hon har lyckats med det. Och nu var det Nicoles tur :P hah. Men vi sa att vi ska försöka träffas nästa vecka, jag sa att jag skulle försöka klämma in henne :D.

Familjen från Nederländerna hade svarat på mitt mail om att de fick ringa nån referens och de svarade att de skulle göra det. Hehe, mamma och jag snackade om det där förut. Och hon är så blödig så hon fick tårar i ögonen och sa att det skulle bli så tomt, men att det ändå var närmre hem än om jag skulle åka till t.ex. Usa.

En orsak till att jag hoppas på att familjen väljer någon annan är att jag verkligen vill köpa min gitarr när jag får min lön i slutet på augusti :D haha. Dålig anledning, JAG VET! men ändå, jag är såååå himla sugen på gitarren alltså! Men om jag åker iväg så får jag ju 350 euro i månaden vilket är ungefär 3872kr och då behöver jag inte betala mat eller så. Och jag tror absolut inte att jag kommer handla upp alla dom pengarna, nej nej. Så jag kan lätt köpa gitarren när jag kommer hem.
En grej som jag inte frågat dom om är flygkostnader, om jag måste betala. För i sånna fall vet jag inte hur mycket det kommer kosta och om jag kommer ha råd med det.. Och mamma har det mycket tajt med pengar, så i sånna fall så måste jag fråga min pappa lite snällt sådär. Men det är sånt som löser sig om det väl blir så att jag åker.

Usch, nu blev jag nervös!! Nog pratat om det.. Vi ska på Harry Potter imorn! WOOOH! Pepp! Pepp! Pepp! Fast måste dock jobba imorn men det klarar jag vettu! På tal om jobb så ska Nicole nog provjobba någon gång nästnästa vecka om det går för sig. AWESOME!

Ajja, nu orkar jag inte skriva mer :D ADIOS!


I'm all choked up.

Laddade ner Kelly Clarksons nya skiva igår och den var rätt bra. Laddade även ner en skiva med The Script som var skit bra! Och nu har jag en låt på varje skiva som jag bara älskar!!


The Script - Breakeven





Kelly Clarkson - Long Shot


If no one will listen.

Har jobbat idag, vi hade en flyttstädning i Motala. Det gick rätt bra för vi blev klara snabbt. Sen så släppte Sandra av mamma hos Kina, för Kristina skulle hämta henne sen för de skulle städa någonstans i Motala. Och så åkte jag hem med Sandra. Jag berättade att jag sökt au pair jobb och hon tyckte det verkade intressant och berättade att hon hade jobbat som volontär i Spanien och tog hand om hundar och sånt. Så snackade vi om det och så berättade hon att hon varit i Skottland och rekommenderade det osv. Det var rätt trevligt, jag fick hemsidan till den där hundgrejen i Spanien.

Imorse såg jag att familjen från Nederländerna hade svarat. De hade varit på semester så därför hade de inte svarat på mitt mail. Och så frågade de om jag fortfarande var intresserad så att de kunde ringa en referens. Och jag gick och tänkte på det där hela dagen, om jag verkligen vill åka. Skrev ett mail förut att jag fortfarande var intresserad, för en del av mig är det. Det jag är mest rädd för är väl att jag totalt lämnar min trygghetszon här hemma när jag åkter iväg. För jag känner ju att jag har det hyffsat bra här hemma ändå. Och sen en annan grej är ju att jag gör hela grejen helt ensam, jag åker iväg helt själv till en rätt främmande familj för att bo hos dom i ungefär 8 månader och jag har ingen vän med mig som jag kan känna trygghet i. Och jag är väldigt blyg av mig och känner att det är rätt läskigt att träffa nya människor. Så det är ändå ett rätt stort steg att åka iväg sådär, och jag tror att jag kommer att utvecklas något enormt om jag lyckas komma iväg.

Ne, nu missar jag början på So You Think You Can Dance, I got to go!

Hard work work.

Det var ett par dagar sen sist... Jag skyller på... på... mig själv. Har inte orkat skriva någonting, för vad finns det att skriva? Har i princip inte gjort ett skit de senaste dagarna så... eller idag var vi och grillade hemma hos Nils. Men förutom det så har det inte hänt speciellt mycket. Skulle sett Harry Potter idag men mamma hade inte pengar till det så det får bli på måndag eller tisdag sa hon.

Har tre flyttstädningar nu i veckan som kommer. Tisdag, torsdag och fredag. Och på torsdagen ska jag inte vara med varken mamma, robin eller anna. Så det blir läskigt, har i princip bara hälsat på de andra så vi får väl se hur skojj det blir. Och sen vet jag inte om mamma vill ha med mig något på måndag eller onsdag.
Om inte mamma vill ha med mig så ska jag troligtvis träffa Sandra på onsdag. Får väl se hur skojj det blir, jag är ju pank så kan inte ta mig någonstans eller köpa någonting :P hah surt är det. Får ju pengar på fredag men de ska jag hålla hårt i nu, inget slösande då inte! För då kan jag förhoppningsvis köpa min gitarr när jag får lön i slutet på augusti. AWESOME!!!!!! Så nu får jag skärpa till mig lite!


Jag är trött och ska snart sova... Imorn ska jag väl ligga och kolla på film i sängen eller liknande. Om inte mamma hittat på något "roligt" som vi ska göra. Pfft ;).


Play that funky music.

Jobbat lite idag... ju mer jobb desto mer pengar. Och om jag sparar ungefär 1000kr från lönen som jag får nu i juli (vilket är typ 2000kr) så kanske jag kan köpa min gitarr redan nästa gång jag får lön, vilket är i slutet på Augusti. Det beror på om jag får jobba något sista veckan i juli. Vilket jag hoppas att jag får. För jag har två flyttstädningar nästa vecka och båda är från 8 till 15, så det är endel timmar det! Och sen kanske mamma vill att jag ska vara med henne någon gång nästa vecka med.

Men på tal om sista veckan i Juli, vi ska kanske åka till Göteborg 31 Juli. Jag har då inte planerat att spendera några pengar där inte, de ska gå till min gitarr. Så jag vet inte vad jag har där och göra, visst vi ska till Liseberg och gå lite på stan. Men om mamma inte har tänkt betala åkband och inträde åt mig på Liseberg så vettefan om jag ska med.....

Saying you'll never need me.

Känner mig fortfarande nere osv osv. Har inte funnit något tillfälle idag till att prata med mamma om det. Dagen började med en post-it lapp i köket där det stog att jag skulle damma, dammsuga och tvätta idag och till råga på allt så sa jag igår att jag kunde laga mat idag. Så jag har haft fullt upp kan man säga. Och att mamma sen säger något om att jag inte ska vara otacksam för att hon diskade och hackade min purjolök (som JAG VILLE hacka själv) gjorde inte dagen mycket bättre. Vad är det mot allt som jag gjort idag? Och jag har faktiskt inte sagt något om att jag inte är tacksam eller något sånt....


Just nu har jag ont i magen..... sugen på choklad är jag också. Ska lägga mig i sängen och kolla på film nu. Om jag bara kan hitta någon film i min bokhylla som jag är sugen på att se..


Doctor, doctor, won't you please prescribe me something?

Det måste vara det här som gör att jag är som jag är, speciellt just nu. Jag vet att jag känt av det här förut, men inte lika mycket som nu.

Får väl försöka prata med mamma om det när jag kommer till henne..

Jag vet inte vad det kan vara annars, om det inte är det där :S.
Och det står   "Extra stöd från familjen och omgivningen kan vara viktigt."   Till det säger jag bara pfft, kommer aldrig att hända.

Our song.

Har skrivit en ny låt idag..

Ska på bio imorn och se Ice Age 3.

I hope that's gonna make you notice.

Är hemma hos pappa nu, kom hit runt tjugo i 6. Vi har ätit mat, tittat på film och så var jag och Robin ute med Mozart för en liten stund sen. Men det har inte gjort mig mycket gladare, vissa stunder kan jag känna mig glad men sen går det över. Jag kan vara med och skratta och ha roligt en stund men efter en stund så känner jag mig lika nedstämd igen och känner att tårarna är nära.

Vad gör man? Jag vill prata med mina vänner men jag vet att jag bara kommer starta ett gräl eller något sådan och det vill jag inte göra. Därför håller jag mig på avstånd och pratar bara med dom om jag måste. Men det är inte speciellt svårt eftersom att i princip ingen någonsin hör av sig till mig så.

Och vad ska jag göra imorn? Jo pappa ska hålla på och skrapa på huset hela helgen vad jag vet så det kommer inte hända mycket här. Jag kommer väl mest sitta och glo, försöka läsa lite, kolla på tv... det vanliga...


I wanna break down and cry.

Gårdagen slutade inte speciellt bra och den här dagen började inte så bra heller. Jag är sur och ledsen. Att en liten skitsak kan påverka mig såpass mycket så att jag börjar utveckla den och tänka på en massa är helt sjukt.

Det är nog bäst att jag håller mig undan ett tag så att jag inte startar någonting som jag egentligen inte vill starta. Jag vet inte varför jag blir sånhär... Det skulle inte alls förvåna mig om jag led utav Premenstruell dysforisk störning, då jag känner att ett flertal symptom passar in på hur jag känner.  Kul kul..

Ne, nu har jag packat och jag vill åka hem till pappa redan nu egentligen! Får se hur länge jag blir kvar där, jag är inte med på jobbschemat inför nästa vecka så... Men man vet aldrig om man får hoppa in och jobba ändå. Får väl se.

Jag har försökt.

Jag försöker få kontakt, få någonting ur det hela. Men i slutändan har jag fått lika mycket som jag hade innan. Vad är det då för mening med att försöka..... Och trots att det flertalet gånger knappt resulterat i någonting så fortsätter jag gång på gång att hoppas, i tron om att den här gången kanske det fungerar bättre, den här gången kanske vi kan dela fler synpunkten, händelser, tankar, dagsförlopp osv. Det har inte hänt på ett tag, och nu tar jag en paus. Nu tänker jag inte fortsätta hoppas, för besvikelsen tär mer än orken att försöka.

Don't let me get me.

Har jobbat idag. Det blev inget på Stjärnan så jag slutade runt 1. Trodde att jag inte skulle jobba något mer den här veckan... meeeeeeen det visade sig att en av Annas söner är sjuk, så jag måste hoppa in för henne imorn och jobba med mamma... Blaagh! Tror att det är från 8.30 till 15.00 imorn, men mamma och jag är rätt snabba så vi blir nog klara innan 3 skulle jag tro..

För övrigt så är jag jättetrött och mitt humör dalar som tusan. Ena stunden är jag glad och nästa är jag ledsen och tjurig och gud vet vad. Minsta lilla just nu får mitt humör ur balans. Känns inte bra men vad ska jag göra... Just nu kan jag inte göra speciellt mycket..

Ska se So You Think You Can Dance 21.55 och efter det ska jag sova. Var nere och fiskade förut, men jag gav upp rätt snabbt. Sms:ade pappa så att han kan fråga farfar vilket bete det är bäst att fiska med här i strömmen. Min farfar är en storfiskare så han borde absolut veta.

Ne, nu hade jag tänkt gå ut med Sixten och passa på att gå ner till RAMmakaren och se om Anna satte upp schemat inför nästa vecka..

Cocaine nose and trendy clothes.

Igår.... vad gjorde jag igår... mitt spektakulära minne börjar tyna bort :P. Igår har jag för mig att jag inte gjorde speciellt mycket. Hade mest en rätt tråkig dag.. Kollade på The Wrestler som var helt okej, har velat se den ett tag så nu har jag gjort det minsann.. Fyllde även på mobilen med 150kr så nu har jag 1000 gratis sms. Har drygt 900 kvar då jag sms:at en del.

Inatt har jag haft sån magvärk så det var ur denna värld. Det var inte mensvärk då jag borde ha det nu, det var mer som en magknipvärk som satt längre upp. Så det blev en rätt så sömnlös natt och värken hade inte gett med sig imorse så jag sa till mamma att jag inte skulle kunna jobba idag. Det var synd eftersom jag skulle ha jobbat rätt länge, och arbete ger lön och jag vill ha en gitarr så det var synd... Så jag spenderade mestadels av dagen i sängen, magvärken lugnade ner sig mot eftermiddagen så jag låg i soffan och kollade på 90210 då.

Jag uppdaterade även min iPhone idag. Och nu är jag som nyförälskad i den igen. Nu kan jag skicka och ta emot mms, spela in ljud, åäö finns på tangentbordet (istället för att vara tvungen att hålla inne o och a när man vill skriva åä eller ö), man har en ny sökmotor där man kan söka i iPhonen, när man är inne i biblioteket och lyssnar på en låt så kan man skaka iPhonen så byter den till någon slupmässigt vald låt. SÅ AWESOME!!! Och sen vet jag inte om det var mycket mer, skitsamma det där räcker gott och väl. WOOOHHH!!!

Imorn ska jag jobba i alla fall... för jag hoppas att jag inte får ont i magen inatt så. Imorn blir det först Morkullevägen här i bbg, sen Karlkvist i fornåsa eller klockrike nån stans och sen Stjärnan här i bbg. Jobbar troligtvis 8-16, men vi får se. Jag längtar till helgen då jag får komma hem till pappa, min pappa :). Jag saknar honom faktiskt lite just nu, tycker synd om honom för det här med källaren och allt... Mene, snart får jag träffa honom, fredag är inte så långt borta.

Kollade på So You Think You Can Dance nyss. USCH vad bra det är!!!! Uj uj vad de är duktiga och jag bara älskart!!!

Ne, nu är jag trött och måste sova... Ska upp klockan 7 imorn bitti.. Suck...

Ain't no sunshine when she's gone.

Igår var vi först iväg och badade i salstern hos några av Kinas släktingar. VI fikade och grävde efter mask som Rasmus och jag kan testa att fiska med. Det är ju lite svårt att gräva efter mask när man bor i lägenhet :P.

Senare vid klockan 6 gick vi till Mia och grillade. Det var trevligt och gott. Det kom en regnskur och åskade lite men de hade altan med tak så det gjorde inte så mycket. Sixten blev dock lite skraj och satt och tryckte sig mot mitt ben. Efter maten spelade jag, Mia, mamma och Rebecca UNO. Mia vann 2 gånger och jag vann 1 gång. Efter det gick vi hem, klockan hade hunnit bli kvart över 10. Vi var hemma runt fem över halv 11.

Då tittade jag lite på tv men jag blev uttråkad så jag gick och lade mig och somnade rätt fort.



Idag har vi inte gjort så mycket. Kina kom hit vid 1 och då käkade vi lite sen frukost och lite senare gick vi ner till strömfiket och köpte glass. Mjukglass är mums! Sen gick vi ner till strömmen och satt där och käkade glassen, vi matade fåglarna med våffelstrutarna. Det var en fågel som tog en bit och flög upp på en bänk och matade en lite mindre fågel, och trots att jag inte gilla fåglar så tyckte jag att det var gulligt :P.

Vi har precis kollat på något roligt program på tv400. Jag är jättesugen på Cola så ska nog ta med mig Sixten och gå bort till östenssons..... hmm..

För övrigt så jobbar jag inte imorgon. Men jag jobbar tisdag och onsdag. Och jag tror inte att jag jobbar torsdag eller fredag, det beror väl på hur mamma jobbar och om hon känner att hon måste dra med mig. Det är sånt som återstår att se. Och vad jag vet så ska det inte vara speciellt fint väder i veckan, men det gör inte så mycket för min del...

It's raining men.

Igår jobbade jag en stund på morgonen och efter det så duschade jag och vilade en stund. Sen kom Nicole och vi tittade på mtv, gick ner till strömfiket och åt glass, kollade au pair jobb, tittade på film osv.. Det fanns inte så värst mycket roligt att hitta på men jag tycker om hennes sällskap så så mycket.

Sen när vi skulle käka så ringde familjen i Holland. Så jag var tvungen att stänga in mig på rummet för att snacka med dom. Samtalet gick bra och de verkade jättetrevliga och ställde frågor osv. Så det samtalet kändes mycket bättre än det första jag hade med mamman i Cypern. De sa att de hade pratat med några tjejer den här veckan och att de skulle höra av sig och att jag skulle höra av mig om jag ville fråga något eller så. Så det kändes bra!

Dock mindre kul att Nicole hade gått när jag hade pratat klart. Hennes mamma hade väntat och hon var tvungen att gå så vi kunde inte säga hej då... Vilket resulterar i att jag saknar henne redan idag, jobbigt är det men det är bara att köra på antar jag....

Idag har jag, mamma, Rasmus och Sebastian varit inne i Linköping. Vi gick till Musik Börsen och jag hittade en grymt snygg akustisk Fender gitarr som jag vill ha! Den kostar dock runt 3000 men jag får väl spara eller nått. Sen gick vi till Skivlagret och kollade en stund och sen åkte vi till McDonalds. Och nu har jag ett till McDonalds glas, Yeey! Hade ett grönt innan men nu har jag ett rosa/rött också. Sen åkte vi hem lugnt och sakta. Regnet bara öste ner och vi fick stanna en gång och vänta på att det skulle lugna ner sig så att lite av vattnet kunde rinna av vägen.

Väl hemma så lirade jag Rock Band och försökte lugna ner Sixten som är livrädd för åskan. Han var överallt och ingenstans och satt i hörn lite här och var och flåsade, stackarn. Vid ett tillfälle hörde vi värsta smällen, som om att åskan slog ner någonstans nära. Det lät som en explosition.

Fick reda på av Robin när han kom att det hade varit vatten nästan upp till knäna på honom på baksidan hemma hos pappa. Så vattnet hade bara forsat in genom springorna i dörren på nedervåningen. Den nedervåning som pappa fick klar för bara några månader sen. Han hade lagt nytt golv osv. och allt det förstördes. Usch usch :(, tycker synd om honom. Nu när hans semester börjar idag så händer det här. Så typiskt.

På tal om roligare saker nu då så kom mina två "for dummies" böcker idag. Jag har inte hunnit börja läsa i någon av dom än. Men jag ska börja snart, antingen ikväll eller imorgon. Imorn ska vi med Kina och bada vid något ställde där hans moster bor tror jag, eller så är det hans morbror... Skit samma, och senare sen så ska vi till Sebastian och grilla. Jag har inte träffat Mia på ett tag så det blir nog skojj..

Nu har jag ont i fingrarna så nu ska jag inte skriva mer.

You are my sunshine, my only sunshine.

Samtalet med mamman från Cypern gick väl bra. Men min magkänsla säger att jag inte ska ta det. Stället de bor på är en bit ifrån civilisationen så att säga, det bor inga au pairer i närheten och det är långt till stranden. Så det var lite surt, men Cypern är ju en stor grej liksom. De måste bestämma sig rätt fort för vem de vill ha och hon sa att om jag nappar på något annat erbjudande från de andra jag skickat till eller om jag inte längre är sugen på att åka till dem i Cypern så måste jag höra av mig snarast.

Och jag såg förut att jag fått ett mail från familjen i Nederländerna och de vill ha ett telefonsamtal med mig imorgon klockan 20.00. Så jag skrev tillbaka att det går bra att de ringer då. Jag åker hellre till Nederländerna än till Cypern, och det är bättre betalt också. Så om samtalet med dom i Nederländerna går bra så får jag meddela de i Cypern att jag inte längre är intresserad.

Men jag vill ju att familjen i Kanada ska höra av sig. Det är dit jag verkligen vill men det är väl 1 på 100 eller nått att de vill ha mig. Det är nog rätt många som sökt det au pair jobbet tror jag....tyvärr. Men jag vill ändå att de ska höra av sig och säga om de är intresserade eller inte.

Men så är det. Så imorn är det ett nytt samtal och förhoppningsvis så går det bra!
Jag hoppas även att mina böcker jag beställt kommer snart, det var leveranstid på 2-5 vardagar och nu har det gått 3. Så jag hoppas hoppas att de kommer imorn, om inte så måste de komma på fredag.
Imorn ska jag jobba en stund på morgonen och sen måste jag hem och duscha, diska och kanske vila lite.. För mamma ska åka förbi och hämta Nicole runt halv 2 - 2 när hon är klar i stan och då är det bra om jag är pigg och glad när hon kommer... Sen får vi väl se vad hon och jag hittar på.


You gonna find someone new.

Gick upp klockan tjugo i 7 för vid halv 8 gick vi ner till RAMmakaren och fixade och sen åkte vi till Dynudden för att städa.
Det var skit fint där, stora fönster nästan från golvet upp till ett högt högt tak med utsikt över sjön. Och duschrummet med bastu och toalett på källarvåningen påminde om ett spa. Sjukt fint var det, och man märkte ju att de hade pengar, de hade en massa tekniska grejer osv. Jag skulle inte ha något emot att bo där.

Sen när jag kom hem så upptäckte jag att familjen från Cypern, som jag skickade en ansökan till igår, hade svarat. De var intresserade, berättade lite om sig själva och sa att de ville ringa mig ikväll eller imorgon. Jag mailade tillbaka och fick ett svar, så ikväll efter 20.00 kommer mamman att ringa mig. Läskigt läskigt. Måste skriva ner lite saker som jag ska fråga, om sjukförsäkring osv. För de kommer stå för flygkostnader (Y). Och anställningen är så fort som möjligt så det får man väl komma överrens om om det blir så.. Hah, jag är så nervös!


Fixade lite med kastspöt förut så att vi kan gå och fiska sen. Man hoppas ju att man får någon liten fisk i alla fall.

RSS 2.0