Städning och bio.

Jag städade faktiskt mitt rum idag. Det tog sin lilla tid men det var det värt. Hade även tid över till att dammsuga köket, vardagsrummet, badrummet, mammas sovrum, rasmus sovrum, tvättstugan och hallen.. YEEY! Känner mig lite duktig nu faktiskt.

Senare så var det dags att hämta Nicole och jag åkte på "hennes väg"  :) WOOHOO! Vi kom fram och köpte biljetter och sen gick vi till östenssons för lilla Nicole skulle köpa godis å så till filmen. Hon hade ju såklart lite svårt att bestämma sig. Men efter ett tag hade hon bestämt sig och sen gick vi till bion och satte oss och väntade. Tyckte att det var ovanligt mkt reklam innan filmen faktiskt. Men sen började det. Sex and the city filmen var rätt så bra faktiskt. Den hade endel roliga stunder. Jag gillade den! Sen skjutsade vi hem Nicole och vi åkte på "hennes väg" igen!! Två gånger på en dag, det är rekord!

Nu är jag hemma och har varit ute med Sixten en liten sväng. Är lite småtrött faktiskt. Ska kanske kolla på några gamla One Tree Hill avsnitt nu.. hmmm? Vi får väl se.

Jag har haft en bra dag. Det var jättekul att träffa Nicole igen och att se en film på bio var bara en bonus :P. Tack Nicole för en mkt trevlig stund med dig idag <3.

Vi höres!

Grill.

Har haft fullt upp idag, eller i alla fall för det mesta. När jag vaknade runt 11 blev det "frukost" och sen lite lek och fotboll med Sixten. Sen kom mamma hem och vi åkte vi till affären och handlade lite. Sen marinerade jag kött och gjorde mitt bästa med att sätta ihop våran nya stora grill. Det gick väl sådär. Själva stativet som grillen skulle "stå" på var hel konstigt och mamma hade inte tid att hjälpa mig så jag försökte gång på gång att försöka skruva fast grillen på stativet helt själv. Det gick ju inte särskilt bra så efter många försök gav jag upp och satte igång att skuva dit handtag å sånt istället. Jag höll på i säkert 2 timmar med den där jävla grillen. Mammas sambo kom hem vid halv 3 någon gång och hjälpte mig med stativet och sen var grillen klar.. Känner mig lite nöjd i alla fall.

Sen spelade jag lite fotboll med lillebror och efter det lirade vi lite Guitar Hero Aerosmith. En av mina favorit låtar med dom är ; Walk this way - Aerosmith feat. Run DMC.




Efter att vi lirat GH så var det dags att sätta igång med maten. Och självklart var det jag som grillade för jag är bäääääst :).
Senare sen så gick jag ner till sjön tillsammans med lillebror, mamma och sixten. Sen cyklade jag lite på min fina träningscykel och nu sitter jag här... 
Imorn ska jag städa mitt rum, skulle ha gjort det idag men jag pallade inte. SÅ imorn SKA jag göra det, annars kommer jag aldrig göra't. Ska även på bio med Nicole, ska se Sex and the city filmen. Det kommer nog bli trevligt. Ser fram emot det i alla fall :).

Ne, nu ska jag nog ta och sova snart, men först ska jag kolla på några gamla One Tree Hill avsnitt.
Vi höres!

Ny Header.

Det var runt en månad sen som jag fixade en header. Kändes att det var dags igen så har suttit och fixat å trixat i säkert över en timma. Det är så svårt att hitta bra grejer att sätta ihop. Men jag gillar den nya headern i alla fall :).

Det åskar massor här. Och sixten gillar det inte, han kommer och kryper upp till mig och ligger å flåsar.
Sitter för övrig och lyssnar på den här låten;



Idag har det inte hänt så mycket. Har lirat lite Guitar Hero Aerosmith och varit ute en liten stund. Ska nog lägga mig i sängen och kolla på någon film eller möjligen gamla One Tree Hill avsnitt.. Saknar mina vänner :(.

Sofia fyller ju idag, grattis till henne!.

Vi höres!

Ålandskryssning.

Det var jäkligt kul faktiskt. Bussresan dit och hem tog ca 4 timmar. Men då så plockade vi upp/lämnade folk i Linköping och Nyköping + att vi stannade och "fikade" vid ett ställe.
Min och Robins hytt var inte så jättestor men det fanns två sängar, tv, ett litet kylskåp, toalett och ett rätt så stort fönster ut mot sjön. Det var jäkligt mysigt faktiskt. Och maten ombord var inte så tokig den heller. Det fanns en MASSA olika grejer att äta. Jag tog  3 olika slags kött som tog upp lite mer än halva tallriken och sen lite potatis, MUMS! Och till efterätt tog jag Chokladmoussé. På kvällen var det disco. Jag är inte mycket för att dansa så jag satt och kollade på alla roliga människor som dansade runt :D haha. Dom hade massa olika barer och en drink kostade runt 51kr. Dom hade några jäkligt goda drinkar!. Runt 1 tiden när båten kom fram i Mariehamn eller vad det hette, på Åland, så tog jag, pappa och åsa varsin kvällsmacka och lite te. Sen gick jag och la mig och robin kom runt halv 3 och väckte mig precis när jag hade somnat.
Frukosten idag var också jäkligt god, fanns lite allt möjligt. Sen var det dags för lite TaxFree shopping. Köpte en hel del godis till familjen och jag köpte nötter och en parfym till mig + lite "dricka". Sen gick vi runt lite på däck och "njöt" av värmen och solen.
Sen packade jag lite smått och tog det lugnt innan det var dags för lunch som för min del åter igen bestod av kött och potatis :). Sen gick vi och lyssnade på ett band som spelade vid en bar på däck och sen var det dags att packa ner det sista och vänta på att få gå i land.

Och så var det med det.. Det var jäkligt kul faktiskt. Gör gärna om det, tror jag :P...
Nu ska jag slappa och ha det gött :).
så vi höres!

O'Learys och Brygget.

Mamma, storebror, lillebror och jag åkte till O'Learys vid kvart över 6. Vi kom dit och tittade lite på när några körde Guitar Hero och sen gick vi och satte oss vid vårt bord. Vi åt och hade det trevligt. Sen sms:ade jag Sandra och sa att jag tyckte att hon kunde komma och träffa mig. Och det kunde hon, mamma och storebror fick ta bilen och möta upp henne :). Sen kom hon och mamma bjöd oss på varsin Pina Colada. Sen åkte "familjen" hem och jag stannade kvar med Sandra.

Efter en stund så gick vi till Brygget. Det var inte så mkt folk, dom kom runt 11 halv 12 tiden. Vi satt där och pratade lite å så. Sandra testade även att spela Black Jack. Första gången förlorade hon och andra gången när jag bjöd henne på insatsen så vann hon :D! YEEY!. Jag drack dock inget där, ville bara ta det lugnt och umgås ändå. Det var jättekul att träffa Sandra :). Jag åkte hem med den sista bussen vid tjugo över 12.

Sen när jag kom hem så hade mamma varit smart nog att låsa ALLA dörrar, fast hon sa att hon skulle lämna en öppen. Så efter ca 20min lyckades jag väcka lillebror så att han fick komma och låsa upp....
Jag är trött och ska snart sova, såå, vi höres.


Tråk.

Har i princip inte gjort något idag. Eller, har mest suttit vid datorn och bara glott. Försökte skriva lite förut men det gick inte så bra. Ska försöka sova nu. Brukar vanligtvis somna mellan halv 3 och halv 4 eftersom jag "vänt" på dygnet. Ska försöka vända tillbaka det lite nu :P. Ska nog kolla på någon Marilyn Monroe film tror jag, det var ett tag sen. Saknar mina vänner mer än vad jag brukar göra :(.. Men det är sånt man får stå ut med antar jag. God Natt.

trött.

Känner mig trött helatiden.. usch vad jobbigt det är!
Idag har jag inte gjort speciellt mkt. Suttit framför datorn, lyssnat på musik och spelat lite guitar hero. Klarade en låt på expert och sen så klarade jag Through Fire And Flames på medel.. Gött vare :)!
Sen har jag inte gjort så mkt mer. Åkte hem till mamma runt 7 och packade upp å så. Sen har jag bara suttit och glott för det mesta.

Jag vill skriva, det vill jag. Men jag vet inte vad jag ska skriva om, hur jag ska skriva osv.. jag vill, men jag kan inte... varför ska det vara så jävlans svårt?!

Ne, nu ska jag nog gå och lägga mig.
Det är en ny dag imorgon......
Vi synes.

Klassfest.

Klassfesten igår var trevlig. Vi pratade och umgicks. Det blev dock en massa prat om skolan osv. typiskt! Jag sa det; "Vi har inte träffats på en månad och det första vi pratar om är skolan!". Men det är ju det vi har gemensamt så det var ju inte så konstigt att vi kom in på det.
Kvällen var för övrigt rolig och trevlig och allt sånt. Vi var dock bara ungefär halva klassen men det lät ungefär som om vi var hela klassen plus 10 pers till :P. Men ja, vi hade ju roligt så det var ju bra.
Vid kvart i 1 kom mamma och hämtade mig och Nicole. I bilen vart det en massa prat om Au Pair och sen började Nicole prata om "sin väg". Haha, för hon har en alldeles egen väg. Men jag har åkt på "nicoles väg" nu i alla fall :D. Men det var en trevlig biltur. Vi skjutsade hem henne och sen skjutsade mamma hem mig till pappa.
Jag gick och la mig i sängen, somnade efter att jag kollat lite på Jay Leno.

idag vaknade jag av att jag fick ett sms av Nicole vid klockan 8.. Fattar inte hur hon orkade att gå upp klockan 8?! Jag sov i alla fall till klockan 12.
Sen satt jag vid tv:n en stund och packade upp datorn och satt där och kollade på ted's bilder från igår kväll. Har spelat lite guitar hero och tagit det lugnt resten av dagen..
Nu ska jag väl kolla på tv eller något.
Så vi hörs!

Pepp?

Jag är inte så jätte pepp inför ikväll. Hade gärna varit hemma hos pappa och tagit det lugnt. Men jag saknar ju endel ifrån klassen så det blir ju roligt att träffa dom ikväll.
Var på systemet med mamma förut och det var två tjejer bakom oss som skulle handla. Och den ena sa "Men hon behöver inte visa leg för hon har nyss fyllt.".  Jävla dumhuvud egentligen. Tror dom verkligen att det funkar :S ?! Idioter säger jag bara.
Men men, nu ska jag fixa lite och sen ska jag spela lite Guitar Hero 2 innan det är dags att åka och hämta Sofia..
Vi hörs då!

trött.

Jag är så trött om dagarna. Kan knappt sova om nätterna längre. Somnar inte förens 3-4 någon gång och går upp vid 10-11. Och sen har jag fortfarande min "oroliga" sömn, då jag sover, vaknar, sover, vaknar, sover, vaknar osv.. Ne, usch vad jag är trött.

Imorn blir det klassfest. Var först tveksam till att komma men nicole och sandra ville att jag skulle komma så... Jag gör det. Så imorn under dagen blir det en tur till systemet. Ska hämta upp sofia vid halv 7 och sedan ska sandra möta mig och sofia runt tio i 7 så att vi inte går vilse :P.
Det blir nog trevligt.

Fick reda på att det flugit in en fladdermus i mitt rum hemma hos pappa!!! Nu vill ju inte jag ha fönstret öppet där någon mer gång. När dom försökt mota ut den så hade dom tydligen råkat ge den en smäll så att den dog.. Men usch vad läskigt!!!
Nu ska jag i alla fall försöka att sova lite. Ska nog kolla på någon film tills jag somnar,... Om jag somnar?.....
Vi syns och hörs!

?

Jag önskar att jag innerst inne kunde säga vem jag är. Men jag vet inte det. Jag har svårt för att hitta rätt ord just nu. Jag är bara förvirrad och fundersam. Jag vet inte vad jag ska göra.. Det känns bara så konstigt.


Hmm..

Har inte orkat skriva blogg. Men det har varit rätt så lugnt. Har mest kollat på film och desperate housewives. Har funderat rätt så mycket också, men det är väl ingen nyhet direkt.
Hade svårt för att somna inatt så jag somnade inte förens runt 05.30 imorse. Jag sov i kanske 5 timmar. Så jag har varit rätt så död idag.
Cyklade 1 mil förut. Det var ett tag sen jag cyklade och jag kände att det var dags igen. Ajja, finns inte så mycket mer att säga. Drömmer jämt att det är sommarlov och jag är någonstans och så träffar jag Sandra eller Nicole.. Lite tråkigt när man vaknar sen och inser att man inte har träffat dom på typ 1 månad. Då saknar man ju dom bara ännu mer... typiskt.

Nu ska jag kolla på desperate housewives, har bara 3 avsnitt kvar så... Väntar på att South Of Nowhere säsong 2 ska ladda klart.. Den är väl klar inatt någon gång.
Vi hörs då.

Doktor och Bio.

Var hos doktorn runt två tiden idag. Hon sa att jag inte hade halsfluss eller öroninflammation, men att det går en förkylning just nu. Så det kan vara så att jag har ont i halsen i en vecka och sedan bryter förkylningen ut. Så, det återstår väl att se om jag blir sjuk någon gång nästa vecka. Vill bara att det onda i halsen ska släppa nu. Men som tur är gör det ju bara ont på en sida än så länge.. Fick dock ta blodprov när jag var där. Det är lite läskigt faktiskt. Men fick reda på att jag hade jättebra blodvärden. Så det var ju positivt..

Sen runt 5 tiden åkte storebror, lillebror och jag till linköping för att se Narnia Prins Caspian som började klockan 6. Den var rätt så bra faktiskt. Tycker att tvåan var lite coolare än ettan. Men båda är ju bra.
Man fick se en trailer på Batman The Dark Knight som har bio-premiär den 25:e. Den MÅSTE jag se! Den verkar sjuuukt bra!!! Vill även se Kung Fu Panda som har bio-premiär den 18:e, den verkar rätt så rolig... Typiskt att alla bra filmer har premiär samma månad.

Efter det så åkte vi hem och hämtade upp mamma och åkte till Gästis här i bbg. Vi åt och hade det trevligt. Notan var dock mindre trevlig, 1.200kr!!!! Det är helt sjukt att mat, efterrätt och dricka kan kosta så mycket för 4 pers. Men det är ju inte alls ofta vi går ut och äter så.

Nu är jag hemma och jag är lite små trött sådär. Ska väl lägga mig i sängen och kolla på Desperate Housewives antar jag. Känns inte som om att det är fredag idag, men det är det minsann..
God natt.
Vi höres.

Ont i halsen.

Har haft ont i halsen i 3 dagar nu. Eller det gör som ondast på min högra sida, känns som om att det är påväg upp till örat. Är inte direkt pepp på någon öroninflammation nu. Har testat att käka glass, halstabletter osv. men inget funkar. Mamma får ringa till vårdcentralen imorn om det fortfarande känns, så får jag gå dit och kolla om jag är påväg att få halsfluss. Typiskt att något ska hända nu.

Har inte gjor så mycket idag. Gick till affären runt 11 tiden för att köpa glass och halstabletter. Sedan har jag kollat lite på desperate housewives och varit ute å spelat fotboll med lillebror. Kul äre. Satt även ute i solen och läste lite förut, men inte fasen syns det att jag har varit ute i solen. Jag blir aldrig brun.. hatart.

Ne, nu ska jag kolla på desperate housewives och käka lite popcorn.
Blir nog bio med storebror och lillebror imorn. myyyys!
vi hörs då.

Ingen sömn.

Kan inte sova, kan bara tänka.
Så jag antog att det var bra att jag skrev av mig lite. Det blev två olika "texter".

Vem finns där när jag inte har något kvar?
Är det bara jag som ger och ger, men inget tar?
Hos vem kan jag finna tröst och lycka?
När jag inte vet, vem som bra om mig tycka.
Ska det vara lätt att lista ut vem man är?
När man inte ens vet vem man kan hålla kär.
Spelar alla bara ett falskt litet spel?
Där inget kan gå rätt, men allt kan gå fel.
Det finns ingenting som blir som man vill.
För tiden, den räcker inte till.
Tiden den bara går och går
Men jag antar att tiden på något sätt läker alla sår.



Jag trodde att det var tyst, men vad är det som låter?
Det är en flicka, jag tror att hon gråter.
Snyftningarna blir högre, hon börjar att skaka.
Alla hennes känslor, dom kommer tillbaka.
Så ensam och ledsen, vad kommer att hända?
När ska denna flickas otur vända?
Förblir hon ensam, för resten av livet?
Finner hon någon som hon kan ta för givet?
Hon förblir ensam tills hon hittar ett svar.
Just nu är ensamheten det enda hon har.


Det var resultatet av min hittills sömnlösa natt. Ska lägga mig i sängen och försöka sova nu. Får väl se hur det går.

Säsong 2..

Såg klart Heroes säsong 1 igår. Det var ju skiiiiiiiiit bra! Sen så laddades Heroes säsong 2 klart ungefär vid 12 tiden på natten. Var tvungen att se 3 avsnitt innan jag kunde gå och lägga mig. Såg klart alla andra avsnitt idag. Och andra säsongen var med skiiit bra! :) Tredje säsongen kommer ju inte på tv förens i höst :(.

Har varit i stan med mamma en liten stund idag. Vi gick runt och glodde lite bara. Köpte desperate housewives säsong 3 :). Har inte hunnit kolla på den idag eftersom jag var "tvungen" att kolla på heroes. Sen så ska jag kolla på en film snart; Bring it on, All or nothing. Hoppas den är hyffsat bra i alla fall. Och när jag har sett den så kan jag nog börja kolla på DH.

Känns som om att jag kommer att bli sjuk :/. Har dock känt mig dåligt ett tag. Har haft ont i huvudet i princip varje dag. Fast idag så fick jag lite ont i halsen och ont i nacken med. Så vi får väl se vad det leder till. Ingenting hoppas jag...

Nu blir det till att kolla på film.
Vi höres.

Ännu mera Heroes!

Det jag har gjort mest idag har ju varit att kolla på Heroes såklart. Har nu 3 avsnitt kvar av första säsongen. Håller på att ladda ner avsnitt 1-11 av andra säsongen, dom är nog klara imorn så det blir gött :). Heroes 4-life!
Fick lust att lira lite gitarr förut så jag gjorde det. Fick dock lite ont i fingrarna. Men det är sånt man får ta.

Det finns några som jag saknar så in i helv... Och jag vill bara träffa dom nu! Tror att det skulle kännas lite bättre då. Men jag har ju vant mig vid att inte träffa någon av dom varje dag, som jag gjorde innan sommarlovet. Så det skulle nog inte kännas så bra efter att jag träffat nån av dom. Om jag träffar någon av dom så måste jag ju efteråt börja vänja mig vid att jag inte kommer att se och träffa dom på ett tag och då kommer jag sakna dom jättemassor!
Men men. Så äre.

Ska kolla vidare på Heroes nu. Vet inte om jag orkar se klart på alla 3 avsnitten. Måste få lite sömn med. Ska nog in till stan med mamma en sväng runt halv 11 tiden. Och jag vill ju inte vara helt död då.
Vi hörs.


RSS 2.0