Hett.

Orkade inte skriva något igår. Det var i alla fall Fredag och jag åkte ner till lillebrors skola (där jag gick 1:an-6:an) för att kolla när han var med i Talangjakten. Den började halv 9 och slutade 3 timmar senare!!!! Det var 24 uppträdanden och lillebrorsan vad nr. 21.. Men det var roligt att kolla på, och han var duktig. Han kom faktiskt 3:a av de 7 som var med ifrån mellanstadiet. Så det var ju bra.
Sen åkte mamma och jag in till Ica Maxi i Motala och handlade lite och så. Och senare under dagen så åkte jag hem till pappa i Tjällmo.

Idag har det varit Tjällmo Marknad. Det har varit rätt mycket bilar som kört förbi, och det var rätt mycket folk borta vid marknaden. Det var så jävlans varmt ute men jag var ju tvungen att gå ett par varv där borta. Jag träffade Erika som jag inte träffat på flera flera månader, det var trevligt :). Jag köpte två planscher på Marilyn Monroe, dom hade faktiskt 5 olika, men en av dom hade jag redan. Och det var ta 2 för 100kr så jag gjordet. Rasmus fick en keps av mig och sen köpte jag några remmar och sen köpte jag Loka i affären, sen blev det att gå hem. Sen tog jag det lite lugnt och kollade lite på tv, sen var jag ute och spelade lite fotboll med lillebror och sen åkte vi till Lien för lillebror ville bada. Så var vi där en stund och när vi kom hem var lillebror och jag ute på baksidan igen och spelade lite basket och så. Pappa har tagit fram poolen nu med.

Jag har precis skrivit ut en artikel till engelskan. Så nu är det avklarat när det gäller måndagen. Måste peppa lite inför konserten på måndag med. Och den där jävlans essän kommer jag inte skirva. Tror jag inte i alla fall. Jag kommer bara tänka på annat så det kommer inte att gå... Har fortfarande inte slutat tänka på vårat samtal än.. Ahhh, blir så trött på't.!.. Så skulle jag ju komma på vad jag vill göra för projektarbete, och det har jag inte heller lyckats lista ut.!. Men det är så dåligt att alla lärare tror att man redan vet vad man vill göra. Och sen kommer jag å säger att jag inte har nån jävla aning om vad jag vill göra. Och då kan dom liksom inte ge några förslag!! Och Jonas sa att det jag vill jobba med är något som jag helst ska komma på själv. Det verkar inte som om att dom har tänkt på att det finns någon/några som inte vet vad dom vill göra och kanske behöver få lite ideér och förslag.. Men bläää, jag vet inte vad jag vill göra........
Åh vad jag inte älskar att ha mycket att tänka på..!!!

Usch.

Första lektionen satt jag mest och pratade och fick ingenting gjort. Marie sa till mig att jag skulle börja, men jag kom inte på vad jag skulle skriva. Var ju orolig för vad Marie skulle säga, och det hade jag all rätt till att vara. För efter svenska lektionen så bad hon mig att stanna kvar. Så pratade vi och det var kanske inte ett så jätte positivt samtal. Det var mest saker som jag/vi var tvungna att inse och saker som jag måste smälta. Och resten av dagen så tänkte jag bara på vårat samtal, vilket kanske inte gjorde mig till den mest lyckliga personen idag. Men jag måste bara ta in det som sades och smälta det. Vet dock inte hur långt tid det kommer ta... Det är väl bara att vänta och se.
Engelskan gick väl okej, vi gjorde ju inte så mycket. Kollade klart på filmen och sen hade vi klassråd. Och ensemblen efter engelskan gick väl okej. Jag spelade dock fel några gånger, men har mycket att tänka på som sagt.
Sen satt jag bara och lyssnade på musik och tänkte ända tills jag åkte hem kvart i 2..
Jag antar att jag nu kommer att tänka så mycket så att min hjärna smälter. Men så är det. Det finns inget som jag kan göra åt det, för jag kan inte stänga av mina tankar. Det skulle dock behövas just nu..

Terminsprov.

Vaknade av att alarmet på mobilen satte igång. Jag kom genast underfund med att jag var super duper trött och inte orkade gå upp. Så jag skickade ett sms till nicole och bad henne säga till Janne att jag skulle jobba hemma med matten. Tror inte att hon gjorde det, men i sånna fall så får jag säga till honom imorn.
Jag somnade om och gick upp några timmar senare. Tränade lite på tummorna och lyssnade igenom låten jag skulle sjunga på terminsprovet. Det var väl sådär med det. Tog 14.10 bussen till Motala och var i skolan 25 minuter senare. Sandra satt uppe vid estet och läste. Jag pratade lite med henne innan det var min tur. Bad dock att få köra igenom min låt med Kristina en gång innan. Så gjorde vi det och det gick väl bättre än förra gången.

Sen var det dags. Jag var inte lika nervös den här gången som jag var första gången. Började med sången och det gick väl hyffsat. Jag sjöng inte fel så det var ju ett +. Sen var det dags att köra Hot Stuff på trummorna. Lärarna var ju med och kompade, Jonas B hade dock sagt att jag skulle få spela till skivan innan. Det var lite svårt med kompet för jag visste ju inte vart vi var i låten. Men Jonas B och Kristina försökte sjunga, eller Jonas B skrek för det mesta så att jag skulle höra :P. Och det gick ju hyffsat :). Sen var det dags för extra grejen till trummorna. Men det var inte så farligt. Tappade bort mig typ 1 eller 2 gånger. Men det gjorde inget, ena gången var det för att Jonas B jävlades lite och körde skiiiiiiiit snabbt när vi körde dubbelslag :P. Men om man sammanfattar det hela så gick det bra. Och det känns jäääkligt skönt.
Sen gick jag ut till Sandra och så pratade vi en stund och väntade tills Lucas kom vid halv 4. Sen gick jag, Frida, Sandra och Lucas till bussen. Och när vi väntade kom Marie och pratade lite med oss. Sen kom bussen och jag åkte hem.

Det känns som om att det har varit en jäkligt onödig dag för mig. Åkte in till skolan för att ha ett terminsprov som tog 15 minuter för att sedan vänta på bussen och åka hem igen. Men jag ville ju ha provet gjort så att jag slipper tänka på det. Och nu måste jag bara fixa en artikel till engelskan. Men kom på att vi inte har någon färg i våran skrivare, så jag kommer inte kunna ta med mig någon :/. Jag får väl läsa någon och försöka komma ihåg så mycket som möjligt antar jag...
Jag oroar mig som tusan över vad Marie kommer säga imorn. Men det kommer nog gå bra. Och om det inte gör det så finns det väl inte så mycket som jag kan göra åt saken... Jag får väl ta det som det kommer. Men jag kommer ändå gå och oroa mig tills det är överstökat...
Ne, nu ska jag kolla klart på The Notebook, för jag somnade igår. Och sen blir det väl att ta en promenad med Sixten för att komma bort ett tag kanske?...

Vi hörs då!


Info.

Ne usch vilken slapp dag jag har haft.
Vaknade vid tjugo i 8 och skulle gå upp, men kom fram till att på första lektionen skulle vi bara fortsätta kolla på en film (vilket inte var så viktigt), och sen skulle vi ha rast i ca 2 timmar innan vi skulle gå på någon info. Så jag frågade mamma om inte hon kunde skjutsa in mig till halv 2 då infon börjar. Och det kunde hon, så jag gick ut med sixten en snabbis och gick och la mig igen. Sov dock bara i säkert två timmar till innan jag gick upp. Kollade lite på tv tillsammans med mamma och sen gick jag en promenad med sixten och sen beställde vi pizza och kollade lite på Rachael Ray. Sen skjutsade hon mig till skolan.
Infon var ju hur tråkig och dålig som helst.. uuuusch! Kändes jäkligt onödigt att åka till skolan för att lyssna på en info som inte gav någonting. När det var klart så satte jag mig och läste lite. Och sen gick jag till bussen och läste lite där medans jag väntade.. Sen kom Marie och sa att hon ville prata med mig på Torsdag. Vi ska typ reda ut saker och ting. Så nu kommer jag gå runt och tänka på vad hon kommer säga ända tills vi träffas på Torsdag, för jag är en sådan person som oroar sig för minsta lilla grej.. Men det är ju tur att det snart är Torsdag!.
Sen så kom bussen och jag åkte hem.

Väl hemma så läste jag ännu mer och började kolla på I Am Legend. Sen tränade jag liiiite på trummorna inför provet imorn. Kan inte direkt öva på sången eftersom att vi har höjt tonarten i låten, så jag kan inte lyssna på den och sjunga till, för det blir helt fel. Jag kan texten utantill i alla fall.. Men imorn kommer jag säkert glömma bort den. Känner mig dock inte lika nervös som jag var förra gången. Men nervositeten sätter väl igång imorgon.
Dagen imorn känns dock rätt så onödig. Har matte från 10 till 11 och sen har jag inte mitt terminsprov förens 14.45.. Skit kul att sitta och vänta i nästan 4 timmar!!!!!!!! Finns inget som jag kan jobba med. Kan kanske ta med mig en bok och sitta å läsa. Men palla att sitta å vänta i 4 timmar.!..
Men men, jag har i alla fall läst ut min bok nu och jag hoppas att mina böcker som jag beställt kommer imorgon! Då blir jag super duper glad :)! Men bara för att jag hoppas på att dom kommer imorn så kommer dom säkert inte komma förens Torsdag eller Fredag.. Men det fixar sig.
Ne, nu ska jag ta å duscha och sedan kolla på The Notebook tror jag :).

Just Another Day,

Har inte hänt något speciellt idag. Jag försov mig dock imorse så jag missade Gehören, men det gjorde inte så mycket. Jag är ju så bra ändå ;P. Jag kom ju till den andra lektionen som var Engelska. Vi skulle ju prata om artiklar som handlar om presidentvalet i USA (som jag inte hade gjort).. Men vi började kolla på film i stället, Crash heter den. Så vi ska ta upp det där med artiklarna på torsdag eller nästa måndag, så det var en jäklans tur för då hinner jag göra det tills på torsdag.. Om jag pallar, det är ju ett jäkligt tråkigt ämne! Speciellt eftersom att hela klassen ska prata om det. Men efter engelskan hade vi lunch och sen hade Sofia sin piano lektion.
Sen var det dags för Svenska. Vi gick igenom första texten och sedan berättade Marie lite kortfattat om andra texten och lite om tredje texten. Men vi måste läsa den tredje texten själva tills på torsdag, och även den fjärde om jag minns rätt?. Vi har ju essä skrivning om en vecka... Och eftersom vi har missat massor lektioner så är det endel saker som vi inte har gjort, som kanske skulle kunna vara till hjälp när vi ska skriva våran essä nästa måndag. Det känns så stressigt. Ser inte fram emot essä skrivningen, den handlar för övrigt om hur världen är/ser ut när jag är 50 år.. Hur fasen ska jag kunna veta det? Jag tror att om jag är på bra humör då på måndag så kommer min essä ha en positiv framtidsskildring. Men om jag är på dåligt humör så tror jag att min essä kommer ha en negativ framtidsskildring. Och jag vet i alla fall att jag behöver mycket tid på att tänka ut hur jag tror och vill att det kommer vara och se ut när jag är 50 år. Jag vet inte ens hur jag vill eller tror att det kommer att vara och se ut när jag är 25 år?! Och jag har mycket annat att tänka på än bara den där satans essä skrivningen. Men i alla fall.
Sen när den lektionen var slut så var det kör. Vi sjöng igenom de 3 låtarna som vi har valt till avslutningen och sen fick vi sluta. Och eftersom kören slutade 30 minuter tidigare så började vi med ensemblen direkt så vi kunde sluta tidigare. Och det gick väl hyffsat, låtarna sitter mer och mer nu. Det är jäkligt skönt.
Sen tog jag bussen in till stan, tog ut en hundring och gick till bokia för att köpa en pocketbok som jag velat ha. Kändes lite onödigt eftersom jag har beställt 4 pocketböcker och 1 bok som säkerligen kommer någon gång under veckan. Men jag ville ha den här pocketboken :). Har redan läst runt 100 sidor. Den är jäkligt bra faktiskt! Den heter; Mina Hemligheter och är skriven utav Sophie Kinsella. Tror att boken kommer att bli utläst redan imorgon.
Sen åkte jag hem och läste lite och tog det lite lugnt. Började även kolla på Fucking Åmål igen. Den är ju så rolig :D. När man såg den när man var mindre så var den dock mer "seriös". Men nu är den bara rolig. Det skulle vara kul att se den med klassen någon gång :D hahah.
Ne, nu ska jag ta å se klart filmen och sedan läsa tills jag inte orkar hålla ögonen öppna.. Har sovmorgon imorn :). GÖTT!
Ha det bra!

Mors Dag.

Igår kollade jag mest på film. Såg säkert 3-4 filmer.
Såg även Eurovision Song Contest på kvällen. Det fanns endel hyffsade bidrag. Men vi förtjänade definitivt en bättre placering och mer poäng!!! Men alla jävlans grannländer röstar ju på varandra hela tiden, hatart!

Idag är det ju Mors Dag. Den började med att mamma ropade att sixten ville ut. Så fick yrvaken gå upp och gå en sväng med sixten. Och självklart följde lillebror med och sprang efter och tjatade som vanligt. Sen kom jag hem och käkade ett äpple till frukost och la mig i sängen och kollade på Förtrollad. Den var hyffsad. Sen åkte jag till affären med mamma och handlade mat å så. Köpte även en pocketbok till henne som hon ville ha. Och som vanligt så tjöt hon nät hon fick den :P. Ajja, hon blir ju i alla fall glad när hon får nått.. Sen kollade jag på P.S I Love You och sen grillade vi lite. Och sen lirade jag, lillebror och sebastian (en av hans kompisar) lite fotboll :). Det var roligast när jag råkade skjuta bollen i sebastians huvud och mellan hans ben. Det var ju inte meningen, han var ju i vägen hela tiden! Sen gick jag ner med Sixten till sjön så han fick bada lite. Han är så söt när han ska ta upp pinnar ur vattnet och kör ner hela nosen under vattnet och andas ut så det kommer luftbubblor :).
Sen kollade jag på Fucking Åmål. Och sen har jag suttit lite vid datorn och sen såg jag på det där Sanningens Ögonblick på 5:an, och det var väl lite sisådär. Det är okej att kolla på men jag skulle inte "skämma ut mig" på det viset.. Nu har jag duschat och lagt in lite musik på mobilen. Ska alldeles straxt gå och sova.. Ska dock gå ut med sixten så att han får uträtta sina behov. Han har varit lite sjuk idag, kräkts och lite så :(. usch...

Ajja, men God natt då :).



Film.

Idag har jag kollat klart på Bee Movie, som var helt okej. Den hade sina roliga stunder. Sen såg jag på December Boys, som även den var helt okej. Han som spelar Harry Potter är ju med i den. Nästa film blev Juno, trodde att den skulle vara roligare eftersom att det är en komedi, men den var ok. Sen kollade jag på Atonement, hade dock rätt höga förväntningar då den blivit nominerad till en massa Oscar, men den var inte mer än ok. Den vart dock lite långtråkig ibland. Och sen vart det dags att se The Notebook, och den var ju skit bra! Och självklart så började jag ju gråta lite i slutet, men det var filmens fel alltihop :P.. Den var skit bra i alla fall och jag kan lugnt se den fler gånger! Har dock inte hunnit kolla på Stay Alive än, hoppas att den är bra.. Får se den sen när jag vaknar, klockan är ju 4 på morgonen nu och jag måste nog sova lite innan det blir dags för nästa film. Ska även se Alvin Och Gänget för att jag gillade den när vi såg den på bio :). Och sen ska jag se på I Am Legend för jag tror att den är bättre nu när jag ser den hemma än när vi såg den i skolan. Så det blir mycket film under Lördagen med.

Dagen var bra då jag var på mitt rum och kollade på film eller när jag var ute med Sixten. Men självklart så blev det mycket provocerande och bråk under eftermiddagen/kvällen så det förstörde i princip hela min dag. Taaaaaaaaaaack så mycket! Men jag pratade lite med Nicole på msn och det kändes lite bättre då i alla fall...
Men ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg senaste gången jag kände mig lycklig. Och det är ju lite deprimerande såklart..

Blä.

Igår kväll mådde jag så jävlans dåligt. Hade en konstig känsla i kroppen och kunde inte slappna av på något sätt. Kunde inte sluta tänka på saker och det blev typ bara värre. Fick lägga mig i sängen och lyssna på lugn musik tills jag tillslut somnade.

Imorse var jag helt off. På svenskan satt jag bara och tänkte på annat. Och det såg väl Marie som vanligt för hon ställde en fråga till mig och jag sa; jag vet inte. Så ställde hon om frågan igen och hon fick samma svar ännu en gång. Hon gjorde det säkert endast för att hon såg att jag tänkte på annat och inte sa så mycket. Men det var ju flera i klassen som inte sa något och så ställer hon en fråga till mig. Typiskt!
Sen var det rast i en timma, då satt sofia och jag och pratade lite om allt möjligt. Sen hade vi ensemble och det gick väl hyffsat. Låtarna börjar sitta nu och det är jäkligt skönt. Det är ju uppspel om runt en och en halv vecka, den 2:a Juni klockan 19.00.
Sen var det dags för lunch och sofia åt soppa istället för hamburgare, hon är knäpp! :P. Visserligen är de hemmagjorda hamburgarna godare än dom man får i skolan. Men hellre att man tar skolans hamburgare än nån äcklig soppa! :P. Efter det så väntade vi en stund, och sofia och jag tog en lång väg till hennes speciella engelska lektion. Så efter att jag lämnat sofia på sitt dagis så satte jag mig bara på en bänk och varvade ner innan jag gick upp till min sånglektion som skulle börja fem över halv ett. Och jag kom dit vid halv. Och då hade Amanda gått in istället, för att jag inte var där fem i halv när kristina var klar med dom innan mig. Men vad fasen! Jag börjar ju fem ÖVER halv. Så amandas lektion drog över tiden och jag började inte förens typ kvart i, nästan tio i. Och kristina hade glömt att fixa tonarten så hon var tvungen att göra det, sen var hon tvungen att komma ihåg hur hon skulle spela och sen körde vi nästan igenom låten. Kompet lät ju inte direkt så jättebra och det här var typ min sista sånglektion innan terminsprovet. Har ingen aning om hur det kommer gå asså. Och min sånglektion drog över tiden så vi kom försent till matten. Men jag hann ha typ 20 minuters matte i alla fall. Sofia hjälper mig och jag har ungefär bara en halv sida kvar :)! YEES.
Sen åkte jag hem och började kolla på American Gangster. Sen var det dags för pizza :). Sen vilade jag en liiiiten stund innan vi skulle skjutsa rasmus till hans basketträning. Och när vi kom dit så var det ingen så vi gick in på Ica Maxi och köpte DVD skivor så jag kan bränna lite filmer och sen åkte vi hem igen.
Sen dess har jag kollat klart på American Gangster och bränt Bee Movie och December Boys. Ska kolla på dom filmerna nu innan jag lägger mig. Blir kanske att bara se en av filmerna, beror på hur mycket jag orkar. Men Bee Movie står först på tur i alla fall :)!

Jag hoppas att den konstiga känslan i kroppen försvinner snart....

 

Jag vet inte.

Det finns några textrader ifrån en låt som beskriver lite hur jag känner just nu; I'm forced to fake, a smile, a laugh every day of my life. Because of you I tried my hardest just to forget everything. Because of you I don't know how to let anyone else in. Because of you I find it hard to trust not only me, but everyone around me.

Det finns ju oftast några textrader ur någon speciell låt som man känner att det här stämmer in på hur jag är eller hur jag känner just nu. Men dom där textraderna ur den låten beskriver lite hur jag känner om en sak i alla fall. Sen finns det ju andra grejer också.

Men asså, just nu vet jag inte hur jag känner. Allt känns bara dåligt just nu, det är kanske därför jag börjat plugga lite mer nu för att på ett sätt tänka på annat? Det är ju också typiskt att jag får ork för att plugga nu precis innan sommarlovet. Men usch, jag vet inte hur något kommer att bli eller om det någonsin kommer att bli bättre? Just nu känns det som om att allt bara flyter på liksom. Inget nytt händer, det är inga ändringar eller någonting. Tiden bara går medans allt är precis som vanligt. Visst önskar jag att att det kommer bli bättre, att jag ska bli bättre. Och Marie och jag kom ju överrens om att jag skulle försöka vara "den jag en gång var". Och det gick ju bra dom första veckorna men det förstördes förra veckan. Och nu vet jag inte, det känns som om att det inte spelar någon roll just nu. Det är snart sommarlov och då är det ju ingen som behöver stå ut med mig i skolan längre, om jag är på ett visst sätt.

Men jag vet inte, jag tror att jag på ett sätt försöker att förneka det jag egentligen känner. Innerst inne mår jag ju skit, men på utsidan så döljer jag det och försöker att glömma, fastän att tankarna och känslorna ligger precis under ytan. När man gång på gång försöker men inte får något resultat så når man en speciell gräns då man inte orkar försöka mer. Och jag har snart nått den gränsen. Jag har försökt, det har jag, men jag vet inte hur mycket mer jag klarar av. Jag är bara förvirrad, jag vet inte vad jag vill, jag vet inte hur mycket mer jag klarar av, jag vet inte hur det kommer att bli, jag vet inte hur jag vill att det ska bli, jag vet inte vad jag känner.... Jag vet ingenting........


Slappt.

Började dagen med mitt muntliga nationella prov i engelska, vilket gick sådär. Sa kanske inte så mycket, men det hade nog varit lättare om man bara var två stycken, vi var ju dom enda som var tre. Sen gick vi och åt mat och fick reda på att vi inte hade någon arbetsmiljö lektion så vi slutade tidigare, så Sofia gick hem efter att vi ätit. Sen var det dags för min trummlektion. Jonas var först tvungen att gå runt och sätta upp lappar så hade bara en halv lektion, men det gick bra den lilla stund jag hade. Satt och väntade på Nicole medans hon hade pianolektion och sen gick vi till historian. Några ifrån bild pratade om vad dom hade sagt på elevrådet och sen fick vi kaka. Fick ju även skriva vad som varit + och vad som varit - med kursen. Sen slutade vi halv ett. Men jag gick upp till estet och försökte förstå mig på lite matte och läste igenom svenska grejen vi har tills på torsdag. Och sen så ville Kristina att jag skulle prova på tonarten i min sång, men den var för låg så vi måste höja den. Sen gick jag in till stan. Var inne på bokia en sväng och kollade om dom hade några bra pocketböcker. Såg några som jag ska köpa sen när jag får pengar, måste ju ha lite att läsa under sommaren. Jag såg Sandra och Lucas och nån mer på torget när jag gick till bussen. Sen åkte jag hem och gick ut en långis med Sixtenplutt. Har försökt läsa igenom svenska grejen en gång till. Den är lite krånglig men jag fattade mer andra gången jag läste det.

Jag får inte glömma att göra engelska läxan tills på måndag, det där med att hitta en artikel om valet i USA.. Får inte glömma!! Det är ju dock nästan en vecka kvar, men jag ska nog göra det imorn så jag har det gjort.. Har nog ändå inget annat att göra imorn..?
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film tror jag. Hmm, får se vad det blir för någon idag?


Trötter.

Usch vad jag har varit trött idag. Kan dock bero på att jag inte kunde sova och har sovit ungefär 2 timmar inatt. Dagen började med att vi fick sitta och vänta 20 minuter för att Jonas inte hade sin nyckel med sig. Men sen kom vi in och hade lektion i ungefär 40 minuter, skiiiiiiit tråkigt med musikteori. Men det är något som måste genomlidas. Fick reda på att jag fick VG på mitt arbetsmiljö och säkerhets prov. Gött då! Har varit på typ 2 lektioner och sedan skriver jag VG på provet. Härligt är det. Fattar dock inte hur jag klarade det, trodde jag skulle få IG.
Sen var det dags för den långa härliga 3 timmars rasten, mmmmmmmmm vad jag älskar'n. Sofia hade ju sitt engelska nationella idag så jag fick sitta och vänta i en halvtimma på henne innan vi kunde gå och äta. För någon Nicole såg man ju inte till i skolan :(! Fick även vänta när Sofia hade sin piano lektion, uuuusch vad tråkig 3 timmars rasten var!! Satt mest och glodde eller vilade.
Sen var det dags för svenska, vi skulle se klart No Country For Old Men. Missade när vi satte på den för Marie ville prata med mig en stund. Hon sa typ att det var mycket med betygssättning och grejer just nu och att efter sommarlovet ska vi boka in så att vi träffas en gång i veckan. Det blir nog bra, sen pratade vi om lite annat med. Men i alla fall. Slutet på filmen var skit dåligt!!! Den bara slutade helt plötsligt, den var störd helt enkelt! Sen kollade vi lite på Terminator och jämförde Terminator med han mördaren i No Country For Old Men. Sen fick vi ett häfte som vi ska läsa "ett kapitel" ur tills på torsdag. Sen var den lektionen slut.
Sen var det dags för den underbara körsången. Vi sjöng igenom Idas sommarvisa, Studentsången och Nu Grönskar Det. Sen fick vi sluta typ 15 minuter tidigare. Kristina kom fram till mig och sa att hon hade "jobbat" med min låt jag ska sjunga på terminsprovet. Och det var ju bra det antar jag.
Sen var det ensemble och det gick typ dåligt först men det blev lite bättre sen. Har ju fått ett helt nytt komp till Hot Stuff, men andra gången vi körde låten idag så gick det bättre. Och det är uppspel den 2:a Juni, om 2 veckor. Det blir att öva, öva, öva OCH öva...

Har funderat mycket sen jag kom hem. Är dock jäkligt trött så min hjärna är jätteseg och jag vill bara sova just nu. Men jag ska lägga mig vid 9 hade jag tänkt, så att jag inte lägger mig för tidigt och vaknar mitt i natten och är pigg. Men det brukar oftast bli så i alla fall. Men ändå, klockan 9 går jag och lägger mig och imorn är det sovmorgon och sen har jag mitt engelska nationella.... jag undrar hur det kommer att gå?.. Bra hoppas jag, men man vet ju dock aldrig.

Fix och trix.

Har inte gjort så mycket idag. Kollat på gamla Gossip Girl avsnitt på 5:an och gamla Pussycat Dolls avsnitt på 3:an. Det har varit en slapp dag helt enkelt. Har spelat Guitar Hero med lillebror med. Endast för att han sa att han ägde mig på det. Och självklart så var han stor i käften och jag vann ALLA gånger som vi körde. Har suttit framför datorn i några timmar och fixat lite på den här kära lilla bloggen. Den ser nu myyyyycket bättre ut..... tycker jag i alla fall.

Nu är klockan 00.00 och jag ska gå upp ungefär 05.30. Blir inte många timmars sömn inatt inte.
Känner att jag nog inte mår så bra. Inte fysiskt utan mer psykiskt. Vilket kommer innebära en mindre rolig skoldag med mig imorgon. En sak som också är mindre rolig är att jag har lektion från 08.00-09.00 och sedan rast från 09.00-12.10.. KUUUUUUUL! Känner mig redan opepp på grund av att jag inte är på topp och detta långa hål i ca 3 timmar gör ju att humöret sjunker ännu mer istället för att det stiger. Visst, slappt att ha rast i 3 timmar men vi är i en skola!!! Och det enda tidsfördriv skolan har att erbjuda är att man går på lektioner. Men har man inga, vad fan gör man då?

Ne, nu ska jag gå och klippa mina naglar. Dom är jättelånga och jag hade ju tänkt att spara dom, men det börjar bli lite jobbigt att ha långa naglar. Så ska klippa dom nu och sedan spara dom nästa gång. Så får det nog bli..

Namnsdag.

Jepp, idag är det den 17:e Maj, Norges Nationaldag OCH min namnsdag :). Det känns coolt att ha namnsdag på en så "viktig" dag. Vaknade vid halv 11 idag och satte mig vid tv:n och slappade. Käkade lite frukost och sen skulle jag kolla på nån grej på tv4+ som handlade om att dom skulle komma i kontakt med Marilyn Monroes ande. Då kom pappa och åsa med glass och bulle och sen fick jag en lite blomma, en chokladask, en tidning och två tian lotter. Schysst då, bara för att det var min namnsdag å allt :). Så kollade vi på det där om Marilyn Monroes ande, det var lite konstigt men samtidigt häftigt. Vet ju inte riktigt om jag tror på sånt där men ändå. Resten av dagen har i princip spenderats framför tv:n. Har inte funnits så mycket att göra. Spelat lite guitar hero också, det var skit länge sen jag körde det, fick typ 534 notstreak och 99% på through fire and flames, på easy dock men den är roligast att köra då. Har nästan klarat den på medium, men den är svår asså. Var ute en stund förut när pappa, åsa och mozart var ute. Sen gick jag bort till kiosken för att köpa cola, jag tog med mig mozart såklart. Han är så lydig och går utan koppel, min söt vovve! :).. Har inte funnits något bra på tv ikväll men har kollat på CSI, det var rätt bra den här gången.

Och snart är det sommarlov. På sommarlovet kommer jag nog inte ha någonting att göra, uuuuuuuuuuusch vad jag inte längtar efter sommarlov!. Kommer ju på ett sätt vara skönt då man kan sova länge. Det är det enda positiva med sommarlovet. Fast det är dock så att man oftast sover bort hela sommaren om man inte har något att göra. Jag kommer säkerligen sova bort hela min sommar om jag inte hittar på saker att göra... blääääääääääääää..

Ne, nu ska jag nog ta å sova ett par timmar och sen är det dags för en ny dag som kommer gå jäääättesnabbt och sen är det helt plötsligt måndag och man måste gå upp tidigt för att åka till skolan.. jiiiiiiiippieee :(.. Jag ser så positivt på framtiden ;).

PUSS!

Lugn dag.

Pappa kom och hämtade mig igår. Så jag kom till honom en dag tidigare, skönt vare. Tog det lugnt då på kvällen och kollade lite på tv å så. Vaknade vid 10 imorse och åt lite frukost och pluggade matte. Det var några tal som jag inte visste hur jag skulle lösa, det blev bara fel hela tiden. Men det fixar sig. Sen bäddade jag rent i sängen och kollade lite på tv. Jag var ensam hemma så jag tränade lite på låten jag ska sjunga på terminsprovet: Lifehouse - Whatever It Takes. Gillar låten skit mycket och det var skönt att jag äntligen fick välja en låt. Hoppas bara att det kommer gå bra.. Pappa, åsa och rasmus kom hem vid 4 och då kollade jag klart på en film som jag började kolla på igår och sen åt man lite mat.. Tacos, muuums :)!
Har precis kollat på Talang och nu ska jag fortsätta ta det lugnt, slappna av och försöka att inte tänka så mycket.. Och vi får väl se hur det går.. Ska kanske ta å läsa lite sen så jag kan koncentrera mig på boken istället för allt annat som far runt i huvudet..

PUSS!


Engelska och Matte.

Nationella läs och hörförståelse i engelska b gick väl sådär. Det kändes som om att läsförståelsen gick typ okej så jag får nog G. och hörförståelsen gick nog sämre. sista grejen var helt cp, hon pratade jättesnabbt och det verkade inte som om att något av alternativen passade till det hon snackade om.. Cp var det i alla fall.
Sen hade jag bara min sånglektion då jag bestämde vilken låt jag ska köra på terminsprovet. Har bara en sånglektion till innan provet är tror jag. Vi får väl se hur det går.
Sen hade vi matte. Jag fick reda på innan att jag kommer få G i matte a. och det är ju bra! Sen får jag inte G i matte b utan måste nog läsa förlängd kurs i 3:an, om jag vill ha G i matte b. Jag ska få uppgifter att jobba med under sommaren så får vi se sen efter sommarlovet hur det blir. Men mattelektionen gick bra, började att jobba med de första 15 sidorna i matte b light. För jag hade inte gjort alla innan så jag gör om allt ifrån början igen. Jobbade typ 2 sidor eller nått. Sen åkte man hem.

Och hemma var det ju skit. Men har gjort massa matte. Var på sidan 3 när jag åkte hem och nu är jag på sidan 8 tror jag. Känner mig duktig faktiskt :). Men ajja, det går inte att koncentrera sig så mkt längre p.ga. allt runtomkring. SKIIT.. funderar på att åka till pappa idag istället för imorn men måste duscha och sen vet jag inte hur det skulle bli med rasmus imorn då, så jag tror inte jag åker till pappa idag :/.. Men imorn gör jag det i alla fall, och vad skönt det kommer att bli..

Nu ska jag gå och dö.. vi hörs då!


Historia prov.

Vaknade imorse och ville verkligen inte gå upp. Hade värsta magvärken men ville inte missa omprovet så det var bara att gå upp och ta en ipren. Läste näääästan igenom alla 50 sidorna på kapitlet igår och när jag satt i skolan och väntade på att göra omprovet så läste jag igenom sammanfattningen av kapitlet. Provet gick väl sådär, första sidan var inte så svår men andra sidan var svårare. Tveksamt om jag får G, men man kan ju alltid hoppas.
Sen var det dags för matte och endel fick reda på vad de fick på nationella provet. Nicole var pepp på att få reda på hur det hade gått och det hade gått bra för henne... Det hade gått bra för Sandra och Sofia med. Jag frågade dock inte hur det hade gått för mig, men jag tror att jag kan vänta med att få reda på mitt resultat :P. det gör mig inte ett dugg.
Sen var det kör dags, och det var inte så jätteroligt och inte heller jättetråkigt.. Det var ungefär som vanligt. Synd bara att vi för det mesta sjunger tråkiga låtar. Sen var det dags för lunch och maten smakade..... hmm.?... Äckligt! Men är man hungrig så äter man lite i alla fall.
Slagverksensemble nästa. Vi fick först lyssna på hur alla rytmer skulle låta och sedan spelade vi. Det var roligt som vanligt :). Och efter den lektionen slutade jag. Eller jag hade ju rörlig bild meeeeeeen. det är inget som jag går på.
Frida och jag gick in till stan och väntade på våra bussar. Sen åkte man hem..

Skoldagen var okej, men det var inte super när man kom hem. Men det är inget att göra något åt. Jag kollade klart på en film när jag kom hem och började kolla på en annan, men jag somnade lite. Är så jävla trött, så idag blir det nog att lägga sig runt klockan 9 nån gång. Det är ju nationella i engelska imorgon och då måste man ju vara lite pigg. MIn mage kommer säkert kurra hela provet :P haha, men det brukar den göra. Nu ska jag duscha och sedan kanske kolla på ett One Tree Hill avsnitt jag laddade ner, sen blir det att sova sova och sova.

PUSS!

Godis och Plugg.

Dagen var rätt okej. Började ju inte förrän 10 så det vart en sovmorgon idag. Träffade sandra på bussen, det var trevligt :). Engelska lektionen gick väl helt okej, ser dock inte fram emot muntliga nationella i engelska nästa vecka. Sen hade jag trummlektion och jag ska köra hot stuff på mitt terminsprov.. Han visade mig ett heeeeelt nytt komp som jag måste lära mig, suck!! Men det är bara att bita ihop och köra på.
Historia lektionen var hmm...? delvis intressant. Lämnade in mitt "tal" så alla fick det skriftligt så att jag slapp prata. Men sofia pratade om estonia i typ 10-15 minuter eller nått. Sen pratade lucas om två olika revolutioner som tog typ 20 minuter och sen pratade lars om nått.. lyssnade inte direkt på det, det var om marshallhjälpen och pengar eller nått. och det pratade han om i typ 15 minuter. Så det vart att bara sitta och lyssna i ca 1 timma. Men endel av sakerna var intressanta, så det var ju bra..

Sen lyckades Sandra och Nicole få med mig till Godishuset.. Det var länge sen jag var där. Köpte lite godis och sandra och nicole köpte massor :P haha. Och dom började käka redan när vi gick ut ur affären, själv sparade man det ju tills man kom hem ;). Nicole åkte typ 10 minuter senare och Sandra och jag gick in på McDonalds och köpte varsin cola och pratade ett tag. Det var trevligt :). Sen gick jag in till stan och kollade lite på Bokia och gick till filmaffären och hittade 3 filmer för 99kr, så jag har bränt lite pengar idag. Behövde inte köpa några filmer egentligen eftersom jag skulle hem och se på Fight Club, men tydligen kunde jag inte motstå frestelsen att köpa 3 filmer jag aldrig sett, som säkert inte är så bra som jag tror att dom är. Sen gick jag till bussen. Såg marie i skolan idag och hon verkade sur, men när hon gick förbi mig i bussen så hälsade hon jätteglatt och klappade mig på axeln, jag fattade typ ingenting för jag trodde inte att hon var på bra humör, så jag log lite stelt tillbaka :P.

När jag kom hem så åt jag godis och började se på fight club, har typ 30 min kvar av filmen.. men vad ska jag säga. Den är inte så bra som förväntat och den är inte heller dålig. Den är liksom okej för min del, och jag tror att sandra kommer få spader när jag säger att den bara är okej :P.. haha.
Jag har läst typ 10 sidor i Historia boken, nu är det ungefär 40 sidor kvar.. orka. Och jag måste få G på provet, och det kommer jag ju inte få. Nu är klockan 8 och jag är skiiiiiiiiiiiiiiiiittrött! men måste läsa igenom de resterande sidorna och försöka minnas någonting tills imorn.. S U C K!



PUSS!


Studiedag.

Så skönt med studiedag idag. Somnade ju inte förrän typ 1 halv 2 och vid 7 ville sixten gå ut, så jag gick ut med honom då. Sen gick vi och la oss igen och vaknade vid halv 11 och gick upp. Var dock fortfarande skit trött. Men satte mig vid tv:n och åt lite frukost och tog det lugnt, kollade klart på en film jag började kolla på igår när jag somnade. Sen kom mamma hem vid 1 nån gång och vi åkte bort te affären och köpte kycklingsallad :), muuuums.
Sen gick jag ut med sixtenplutt och sen spelade jag ballongspelet på hamsterpaj, skiiiiiiiiiiiiit kul !. Sen vilade jag och sixten i några timmar..
Försökte plugga lite förut men det gick inget bra... bilr att råplugga imorn asså, men tror inte att kommer klara omprovet ändå :/.. Mamma gjorde lite ljusa slingor på mig förut, vet inte hur hon lyckades men det ser helt okej ut faktiskt. Blev lite förvånad för hon brukar inte vara så bra på sånt där :P.
Just nu är jag inte alls trött eftersom jag vilade en stund förut, sitter och försöker hitta några bra låtar att ladda ner, men jag hittar inga bra :(..

Skola imorn då, blir nog en helt okej skoldag tror jag.. Det återstår väl att se dock ;).

PUSS!


Känslor.

Jag har grymt svårt för att prata om känslor. Jag vet inte varför det har blivit så, men så är det. Jag har till och med svårt att säga till någon  "jag tycker om dig". Det är ju liksom bara att säga det egentligen, men det tar stopp. Och om jag väl säger det så brukar det låta som om att jag inte menar det, och då blir det fel..

Jag kommer inte ihåg senaste gången jag sa eller skrev till någon med de exakta orden "jag älskar dig". Det är ju läskigare att säga det än att skriva det. Endel kan ju bara säga det eller skriva det utan att mena det eller för att någon annan sa det. Men jag kan inte det. Jag måste verkligen innerligt känna att jag kan och vill säga det, annars går det inte.. Och det är ju bra, för om jag då säger eller skriver det till någon så vet den ju att jag verkligen menar det jag säger och att det inte bara är tomma ord ifrån min sida. Jag behöver mycket bekräftelse och trots att jag är blyg så har jag en tendens att ge mycket tillbaka när jag väl får den bekräftelse jag behöver...

Jag önskar att jag kunde visa mer vad jag känner. Men på något sätt tycker jag att det är läskigt. Jag är rädd för att visa "mig". Jag är rädd för att lämna ut mig själv på ett sätt, och genom att säga vad jag känner så lämnar jag ut mig och gör mig sårbar. Och det är det sista man vill om man har blivit sårad många gånger.

Just nu så vill jag bara att någon håller om mig och säger att jag betyder något. Det är sånt som jag behöver säkerligen varje dag. Men det är inte alltid som man får det man behöver.... right?

Jobbigt.

Skrev ett inlägg förut och när jag skulle publicera det så bara försvann det. JOBBIGT.
Men min dag har varit rätt lugn. Varit ute mycket och legat och läst, spelat lite fotboll och basket och sedan lekt med sixten. Har ätit massor med glass idag :). muuuums! Har rätt mycket kvar i frysen, ska nog käka lite sen och spara lite tills imorn. Jag fick sån lust att kolla på film, började titta på en men tappade suget efter typ halva filmen. Jag tycker inte att jag har några bra filmer och ändå så har mer än 100 dvd filmer i min bokhylla och ingen av dom har jag någon lust att se, det är konstigt....

Tänkte skriva en novell förut men det tog stopp, så jag raderade alltihop. Får se om jag får lust till att skriva sen, annars kanske jag skriver en imorn.. får väl se. Jag har haft skrivkramp ett bra tag nu, men det brukar gå över under sommarlovet.. Kanske för att man har så mycket fritid.. usch för sommarlov!

Har inte haft några dåliga tankar idag i alla fall. Eller några har jag säkert haft men inga som påverkat så mycket att jag mått dåligt, och det är ju bra. Hoppas att det håller i sig hela dagen bara.

A million thoughts

En miljon tankar går runt i mitt huvud varje dag. Det är så jobbigt, vill bara stänga av. Tankarna har ju sina positiva respektive negativa effekter. Endel tankar får mig att må bra medans andra får mig att må så jävla dåligt. Tänker på allt som hänt, allt som jag vill ska hända, saker jag måste göra, saker jag gjort, saker jag kunde gjort annorlunda, saker som gör mig glad, saker som gör mig ledsen och arg, saker jag tycker om, saker jag hatar osv.. det bara fortsätter och fortsätter. Det tar aldrig slut... snälla låt mig få stänga av någon gång..! Alla dessa tankar gör att jag inte kan sova, jag blir orolig och stressad, jag tappar helt fokus, jag kan inte alls koncentrera mig och jag vet själv inte ibland hur jag mår. Ena stunden kan jag må bra och vara glad och sen kan jag helt plötsligt tänka på något och då sjunker mitt humör som tusan. Jag hatar det. + att jag är så jävla känslig för allting, spelar ingen roll vad det är. Jag kanske inte visar hur jag påverkas av saker, men minsta grej kan få mig att må jättebra och minsta grej kan få mig att må dåligt. Jag tar åt mig av det folk säger, även om dom inte menar allvar. usch vad jag hatar det..

Riddartornering.

Åkte till Ekenäs slott runt tjugo över 10 imorse. Var framme ungefär en timma senare.
Det var hur jäklans varmt som helst och mozart satt och flåsade mig i örat hela vägen dit.
Vi kollade på en riddartornering, som var helt okej trots att man satt i en backe och höll på att glida ner, men som tur var så satt man i skuggan. Sedan gick vi runt och kollade lite innan vi satte oss och fikade. Efter fikat gick vi runt och kollade lite till. Träffade Ted och Lisen där, Ted hade köpt något Mjödhorn eller nått, han gillar ju sånadär gamla medeltidsgrejer :P. Vi åkte i alla fall hem vid halv 4 kanske. Det var trevligt och roligt att komma iväg lite idag och inte bara sitta hemma och glo i väggen hela dagen.

just nu så funderar jag på att gå bort till affären och köpa lite Chasewnötter med Sourcream & Onion smak? hmm.... vi får väl se.
Final i körslaget ikväll då, ska självklart kolla på't. Efter det kanske jag skriver lite blogg, det återstår att se.

Det fixar sig.

Ingen bra dag idag direkt. Önskar att jag hade haft en anledning till att åka till skolan så jag kunde varit hemifrån en liten stund i alla fall. Men det hade jag ju inte, typiskt. Och inte har jag pluggat idag heller, jag vet ju att jag måste göra det men jag har inte orken till att ta tag i saken. Kommer ändå inte kunna koncentrera mig för folk kommer bara störa mig helatiden, så det blir ändå inte gjort.

Allting går så fort, är redan 18 år. Det var inte länge sen som man var 10 och lekte med dockor liksom. Men nej, nu är jag 18 och "vuxen". Inte för att jag direkt beter mig som en vuxen, men alla förväntar sig att när man är 18 så ska man bete sig vuxet och agera som en vuxen person. Tssss, Rebecca Järnefjord, vuxen? nej nej! Visst att jag kan vara det i vissa situationer när det behövs, men aldrig att jag är det bara för att jag är 18. Vi är alla barnsliga innerst inne, endel kanske bara inte visar det lika ofta som andra.

Inte långt kvar till sommarlovet och början på tredje året på gymnasiet, fan! Vill verkligen inte! Det trodde jag aldrig att jag skulle kunna säga, men så är det. Jag vill inte ha sommarlov och jag vill inte känna att 'nu är det ett år kvar sen är det dags att börja om igen'. Man lämnar ett ställe där man spenderat 3 år, där man skaffat vänner och där man skapat en slags trygghet någonstans. Man lämnar det och ger sig ut till ett nytt ställe där man säkerligen inte känner en enda jävel och man får försöka ge ett bra intryck, skaffa nya vänner, hitta en ny trygghet och få nya erfarenheter. Det är som om att man börjar om från noll. Det känns som om att man bara kastar bort någonting som tog 3 år att skapa för att göra om det igen, fast med nya människor i en ny miljö. Och det är riktigt jävla surt.

Jag vill att första året på gymnasiet ska gå om och om igen. Det var faktiskt en tid då jag verkligen VILLE gå till skolan, konstigt att jag säger det men så var det. Jag tyckte om skolan och det är konstigt för nu gillar jag den inte alls lika mycket, kanske för att det är så mycket press på oss nu i tvåan. Men fasen, jag vill att det ska vara första året på gymnasiet igen, nu är andra året snart slut och jag har inte direkt presterat mitt bästa under mitt andra år. När jag tänker på det så blir jag faktiskt besviken på mig själv, jag vet vad jag kan och jag har inte visat det. Precis som Jonas sa på mitt utvecklingssamtal, han sa att nästan alla lärare hade sagt att jag verkligen kunde prestera mer, men att jag inte gjort det. Och jag håller med.. Tyvärr så finns det saker som tar mina tankar till ett annat ställe, så jag har liksom inte kunnat fokusera och ge mina 100%, vilket jag tycker är väldigt synd, och det visar sig ju i betygen sen.

Tror inte att jag orkar skriva så mycket mer idag. Känner mig inte direkt pepp idag, ångrar att jag inte pratade med marie igår, men sånt är livet. Som en god vän alltid säger; Det fixar sig.

Det är en ny dag imorgon och då ska man åka till Ekenäs slott och kolla på riddarspel å grejer, det kommer nog bli kul.


Sommardag.

Det är ungefär 20 grader varmt i skuggan här hemma. Och det är hur skönt som helst ute. Men ändå så har jag bara varit ute i säkert 20 minuter. Jag vill gå ut, men ändå så går jag inte ut. Jag vill göra nått, men vet inte vad.
Jag vill att saker och ting ska hända, men allt är bara som vanligt, inget nytt. Samma jävla skit.
Det är som en varm sommardag ute, och här inne sitter jag och glor.

Matteprov.

Tog bort de inlägg jag skrivit här. Dom var ändå inget att ha.. tycker jag då.
Jag får helt enkelt börja om, och förhoppningsvis skriva mer än vad jag tidigare gjort.
Det är ju alltid bra att ha ett mål, som att jag ska skriva här minst en gång om dagen, men tror dock inte att jag kommer att hålla det.

Hur som hellst. Det stora nationella provet i Matematik B var ju idag. Och fy vad dåligt det gick! Är glad om jag får ett poäng. Säkert två tredjedelar av alla olika sorters uträkningar som fanns i häftet har jag aldrig arbetat med, det kan jag lova. Och det känns ju lite surt, men jag vet ju att jag säkert kommer att få förlänga Matematik B kursen, kuuuul !
Som tur var så fick man ju gå när man var klar med provet, vilket jag var efter en timme. Provet var den enda lektion som jag hade idag. Så jag slutade vid 9. Men jag stannade kvar i skolan.
Resten av förmiddagen gick åt till att skriva lite mer på en historia uppgift som sofia och jag var tvungna att bättra på. Och en del av eftermiddagen tillbringades med Sandra på stan, vilket alltid är trevligt.
Kom hem runt tio över 2 och då blev det att kolla på gamla Desperate Housewives avsnitt, älskart ! Har snart sett klart box nr. 2. Blir väl att köpa box nr. 3 nån gång i framtiden.

Dagen i skolan och på stan var i alla fall bra. Det var ju inte lika bra när man kom hem dock, är så trött på skiten!
Låt mig flytta hemifrån! skänk pengar till de behövande, tack!
Ingen skola imorn då, skulle ju åkt in för att prata med Marie. Det var tur att jag idag för säkerhets skull frågade henne om hon inte skulle ha utvecklingssamtal imorn efter sin lektion. Och hon kom på att hon skulle ha det, så jag kan inte prata med henne imorn.
Hon ville att jag skulle ta det då idag när jag träffade henne, men jag var ju så inställd på att prata med henne imorn att jag bara inte kunde göra det idag, kände mig inte redo och det kändes osäkert, låter säkert konstigt.. men men.. så jag kommer ju inte kunna prata med henne på säkert en och en halv vecka. och mycket hinner säkert förändras och hända tills dess. usch...

Så imorn ska jag vara hemma, jag funderar på att kanske plugga lite till historia omprovet jag ska ha på onsdag, och det kan ju också vara en bra idé att komma på något till historia redovisningen på tisdag.. vi får väl se, annars blir det väl att ta det lugnt och tänka, tänka och tänka som vanligt. Önskar att man bara kunde stänga av tankarna, jag skulle behöva stänga av dom dygnet runt om jag någonsin skulle kunna få någon ro.


RSS 2.0