It's not a dream anymore.

Har i princip inte gjort någonting i helgen, men det är väl inte så förvånande.

Imorn gäller det! PARAMORE!! Awesoooooooooome! Såg att det är 4 förband, sånt är mindre skojj men två av dem är hyffsade ändå. Sen får vi se om det blir bil eller tåg, hoppas att det blir bil för sista tåget går typ 23.06 eller liknande och konserten slutar 23.30 och jag vill inte missa någonting!! Onödigt att betala drygt 500 för tåg, sen måste vi ta tunnelbana och så missar jag massor. Isånnafall är det totalt onödigt att vi åker överhuvudtaget. Så jag säger BIL!

Såg musikvideon för Brick By Boring Brick, awesome!: http://www.youtube.com/watch?v=A63VwWz1ij0


Ne, nu ska jag lyssna lite mer på BNE och sen ska jag sova.


Last christmas I gave you....

Har inte hänt så mycket.... Har läst ut både 1984 och Boktjuven. Boktjuven var absolut den bästa! Har bara en bok kvar av de som jag beställde och det är The Shining, jag har börjat läsa den men det går långsamt. Ska försöka ta mig tid och läsa den så att jag kommer in i boken. För förhoppningsvis så är den bra.

Jag var tvungen att hoppa in och jobba tor-fre förra veckan, men det gick bra och den här månaden har jag fått ihop typ 31 timmar, det är ungefär 2.400kr vilket inte är mycket alls... För den här veckan jobbar jag inget. Dessutom har jag en förjävlans mensvärk som inte är ur denna värld. FUCK!


I övrigt så vet jag vad jag ska önska mig i julklapp av pappa. Det heter ju önskelista, eller hur? Vilket betyder att man ska skriva det man ÖNSKAR sig, sen kanske man inte får det men ändå. Right? Man kan ju alltid önska.
Av mamma kommer jag i princip knappt få något, ingen kommer att få något som kostar med än ett par hundra skulle jag tro. Så jag har sagt att jag vill ha nya Harry Potter filmen, det är det enda ifrån mamma som jag vet att jag möjligen kommer få...

Jag har beställt syskonens julklappar och sen har jag hittat mammas. Vad jag ska ge pappa & Åsa vet jag inte riktigt än. Det kommer...

I övrigt så går New Moon på bio nu. Jag vill seeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Och nu är det bara en vecka till Paramore, awesome!

Ne, nu ska jag lägga mig i sängen och beklaga mig över att vi inte har någon vetekudde :(.


I feel it in my fingers.

Jadu... Jag skulle ha jobbat i måndags men vid halv 8 när jag i princip var klar och satt och väntade så fick jag ett sms som sa att jag inte skulle jobba.... GAH! I tisdags gjorde jag ingenting, var hemma och tittade på tv. Igår var jag barnvakt som vanligt, vi spelade spel och de kollade i en leksakstidning och sa vad de ville ha och sen gjorde jag och Oskar läxan såklart.

Idag har jag i alla fall jobbat, skulle inte ha jobbat egentligen. Meeen jag skulle också ha varit med mamma idag men imorse ringde chefen till mamma och sa att Anna var sjuk och jag var tvungen att ta Korskrog och sedan två ställen till fast med Kristina... Så jag släpptes av i Korskrog helt själv..... När jag började dammsuga kollade jag ut och då ser jag Tone!! Hon sa att hon skulle vara med mig så hon fick moppa och sen åkte vi till nästa ställe, där Kristina egentligen skulle varit med. Men det är roligt att jobba med Tone så det gör ingenting.
Sen fick jag en paus och sen skulle Kristina och jag putsa fönster. Eller, hon putsar och jag går innan och torkar och tar bort spröjsen. Fingrarna höll dock på att gå av, för det var inte direkt varmt ute! Men det blev skönare när vi kom in sen. Och så hann jag med att städa deras 2 badrum medans Kristina putsade klart.


Mamma och jag kom hem samtidigt så jag fick "äran" att gå och handla... När jag kom in satt jag vid tv:n en stund och sen ville Sixten gå ut. Och inte långt efter det så lagade jag mat. Sen råkade jag somna i sängen en stund och vaknade av att mamma ville att jag skulle gå och köpa cola... För hon har tydligen inga ben själv, hon har i princip ALDRIG några ben. Så jag tog en runda med Sixten och sen köpte jag cola. Sen dess har vi suttit framför tv:n.

Rasmus är sjuk. Han är förkyld, feber och hostar, han kan knappt prata heller. Jag hoppas att han blir bättre snart. Får se om han är lite bättre imorgon. Om han inte är mycket bättre ska jag kolla med mamma om det är okej att han stannar i helgen, ifall att pappa inte vill att han ska komma och smitta dom. Vi får se.


Ne, nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på musik och läsa lite i 1984.. Har bara kommit ungefär halvvägs, den är lite seg och jag vill läsa ut den innan jag börjar på nästa bok ju!

I'm out of control, so let me go.

I don't like this... Get out of my head!


Jag saknar mina vänner och känner mig väldigt instängd. Idag var vi i alla fall i Motala hos Kina och blev bjudna på pizza. Kändes skönt att komma ifrån vår lägenhet ett par timmar och vara någon annan stans. Dock var inte Sixten med så det kändes som om att något saknades, MIN pusselbit.

Jag känner mig som sagt instängd. Har inte jobbat på 2 veckor, men jag var i alla fall barnvakt onsdag förra veckan och det var rätt härligt att träffa några, trots att det var två barn som är 5 & 8.... Imorn blir det jobb i typ 2 timmar på ett av mina hatställen i Linköping, barabababaaa I'm lovin' it...
Jag är bara trött helatiden och har inte speciellt stor lust till att göra någonting. Spelar lite Wii, kollar tv, läser lite om jag orkar....Jag har faktiskt inte läst speciellt mycket i veckan, försöker ta mig igenom 1984 av George Orwell. Den har precis blivit lite bättre så vi får väl se, har nästan läst halva.


Jag funderar på att göra en typ mindmap och få lite strukturering och sen börja skriva.. Vi får väl se hur det blir med det I guess. Det är något jag skulle vilja göra i alla fall.



Det jobbigaste just nu är väl att jag saknar mina vänner, klassen och skolan. Har inte tänkt mycket på det men det har visat sig i mina drömmar väldigt mycket den senaste tiden. Och jävla Marie har varit med många gånger och jag gillar det inte överhuvudtaget!! Hon har poppat upp ett par gånger när jag suttit och lyssnat på musik och funderat och jag vill bara att hon ska försvinna... Det är bara för jobbigt just nu! GAAH!



Ne, nu måste jag försöka sova.. Och jag hoppas att magvärken har gått över imorn.

Life is life.

Det var ett tag sen, mycket har hänt, mycket har inte hänt.
Jobbade på ett tag och nu i veckan som varit blev det inget jobb p.g.a magont och den här veckan blir det troligtvis ingenting heller för när chefen gjorde schemat visste hon inte om jag skulle vara frisk till den veckan :S..... För tydligen så måste man skicka ett sms och säga att man är frisk, bra att man får reda på saker i efterhand.....

Förra veckan såg jag Upp på bio, den var hyffsad... Trodde den skulle vara roligare. Den var sorglig, rolig, sorglig, rolig, sorglig, rolig.... du fattar poängen! Men tja, den var ändå bra på ett sätt.
Såg en massa trailers och vill se en massa filmer! Endel går på bio nu och andra har premiär snart och andra nästa år. De är: Fame (nu), Julie & Julia (nu), The ugly truth (nu), Flickan som lekte med elden (nu),  En Julsaga (6 nov), 2012 (13 nov), Funny People (13 nov), New Moon (20 nov), Luftslottet som sprängdes (27 nov), Avatar (18 dec), Alvin och Gänget 2 (25 dec), Old Dogs (25 dec), Planet 51 (15 jan), Vägen (22 jan), Precious (29 jan), Prinsessan och Grodan (15 feb), Brothers (26 feb), Alice i Underlandet (5 mar), Toy Story 3 (3 sep). Uj uj, det var många det.

Vi var faktiskt på bio idag och såg G-force och den var bra på sitt sätt, det var ju en disneyfilm. Efter det blev det Burger King och sen kollade vi in nya NetOnNet lagershopen, de hade maaaaaaaaaassa grejer!! Om man ändå hade rikligt med pengar så att man kunde shoppa loss där inne, ujuj...


Förövrig är jag inne i en läsperiod igen, älskar de perioderna. Läste Lord of the flies i tis-tor, läste Mörkrädd fre-lör och läste Betrayed lör-sön. Nu har jag börjat lite på 1984, får se om jag orkar ta mig igenom den.. Om inte så hoppar jag över till Boktjuven.. AWESOME!


Känns inte som om att jag pratat med någon vän på länge, känns lite ensamt men så är det...

RSS 2.0