Ensam.



* Finns inte så mycket att säga. Dagen har inte varit bra. Jag skulle inte ha gått till M imorse och "försökt" prata. Jag visste ju egentligen på ett ungefär hur det skulle gå, men jag hoppades ändå på att det skulle fungera och att det skulle komma något positivt ur det hela. Men jag vet ju nu att det inte är någon mening med att hoppas på saker å ting, för det blir ändå aldrig som man vill...

* Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka släppa ut den där gråten jag har haft i kroppen hela dagen. Jag vill släppa känslan som säger att jag inte har någon och att jag är ensam, men den vill inte släppa mig. Jag antar att den där stunden då jag kände mig lite mer positiv inte varade så länge. Tack världen för att du är så underbar mot mig och tack mig själv för att du är så jävla idiotisk som trodde att hon "ville" hjälpa dig.


Så äre.



* Skolan var okej idag. Nicole och jag "hade ingen lektion" på morgonen så det var slappt. + att jag "inte hade någon trumlektion" efter maten. Jag skulle faktiskt prata med Marie efter att jag ätit men hon var inte där och då hade tiden bara rusat iväg, jag lovar!

* Jag kom tyvärr in lite i min försvarsställning på svenskan när jag bara satt och var helt inne i mig själv och Marie bara dök upp vid min sida och sa någonting och tog mig på armen. Jag blev lite rädd faktiskt och hon tänkte då att det var bättre att låta mig va, så hon gick utan att säga det hon skulle.

* Och det var lite därför som jag skulle prata med Marie och säga förlåt för att det blev lite fel. Och när jag väl gick till henne och sa det så sa hon att det inte gjorde något och så pratade vi lite om hur jag skulle klara av svenska uppgifterna. Marie är bra och det var ett tag sen jag "pratade" med henne. Känner faktiskt nu efteråt att jag mår bättre av att prata med henne. Marie är bra, men hon är svår som person. Fick för övrigt VG på historia uppsatsen som Marie äntligen hade rättat. Men hon sa att diskussionen låg på MVG. Lite synd att jag då inte fick MVG, men jag är nöjd med ett VG.

* Som sagt, att träffa Marie idag och "prata" (även om vi inte pratade om det jag vill prata om) gjorde att det kändes som om att jag började tänka lite mer positivt. Det var ett tag sen jag tänkte lite mer positivt så jag fick en chock när jag väl kom underfund med vad fasen det var jag tänkte på egentligen. Och jag känner nu att jag måste berätta för Marie imorn om saker och ting så kanske jag kan lösa dom, med hjälp av henne. Men vi får se om jag kan ta mod till mig att söka upp henne imorn bitti.

* Köpte två pocketböcker idag. Män Som Hatar Kvinnor av Stieg Larsson och sen Flickan Som Inte Fick Finnas av Ethel G. Ericsson. Ser fram emot härlig läsning. Jag har börjat läsa lite i den sistnämnda. Jag hoppas att båda når upp till mina förväntningar.

* Nu är det dags att sova, det är en ny dag imorgon och då måste jag ta mod till mig att prata med Marie och få ur mig det mesta.

Puss.


Stuff



* Jag kommer nog att bli sjuk igen. Vaknade imorse med igentäppt näsa och huvudvärk. Det var inte länge sen som jag var förkyld och det gick över för lite mindre än två veckor sen. Jag vill inte bli sjuk igen! Hur lyckas jag?!

* Sandra var hos Lucas idag och hon skulle gå å handla så hon frågade om jag ville följa med. Det ville jag såklart. Jag orkade inte ligga i sängen längre så det var skönt med lite annat sällskap än bara tv:n, och jag fick ju lite frisk luft på köpet. Sandra är söt hon!

* Jag är inte pepp på nästa vecka. Jag vet inte varför... Jag gillar att vara i skolan och träffa alla men lektionerna känns mycket jobbiga just nu! + att jag har jävlans EVK på torsdag. Det var säkert Maries idé att ha en EVK med mig... Varför nu av alla tidpunkter? Dom kunde väl haft det i 2:an för det var tydligen saker under 2:a året som dom skulle ta upp, enligt Marie (men Marie har dåligt minne så man vet ju aldrig)... Suuuuuuuuug!

* Just nu är tv:n, sängen, datorn, böcker och iPoden mina bästa vänner. Orkar inte med något annat känner jag. Det är inte ofta jag får vara ifred och bara sitta och fundera på saker som inte alla har med å göra. I fredags så märkte jag ju att jag inte ens kan sitta i skolan ostört och bara va! Uuuusch vad jag ville slå "dom", eller vill ju smälla till dom nu med, men det ska jag ju inte göra... eller?......


Jag vill kunna glömma.


Jag mår inte bra och jag vet inte vad jag kan göra åt saken. Jag tänker jämt och ständigt på allting och det gör att min livsglädje minskar. Jag vet inte vad som kommer kunna hjälpa mig att gå vidare och försöka må bra. För vad jag än gör så kommer jag ju aldrig kunna glömma. Jag kommer alltid att minnas. Man glömmer ju inte saker som man har gått igenom och de saker som format en till den man är i dagsläget. Sådant glömmer man bara inte hur mycket man än vill och försöker. Minnena kommer alltid sitta som gjutna långt där inne, jag kan inte fly.
Jag vill bara lägga mig i sängen och sova och drömma bra drömmar och inte vakna än på länge. Jag vill bara sova och glömma allt jag gått/går igenom.


Ät gräs.

Har inte hänt så mkt just idag, men det hände ju lite saker igår och så men skit samma..

Idag har jag bara legat i sängen och kollat på Kung Fu Panda, låg och halvsov från typ halv 3 till 5. Det var kanske inte så bra för nu kommer jag inte somna förens mycket sent ikväll. Måste ju läsa i Samhällsboken och kanske göra Religionsuppgifterna senare. Det blir som det blir.

Skola imorn då, inte sådär jättepepp. Kommer ju inte bli roligt att sitta i aulan och lyssna på Göran Hägglund i en timma.. Han kan äta gräs!


S & N


Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade Sandra och Nicole i mitt liv.
Jag har svårt för att finna dom perfekta orden som beskriver hur mycket dom betyder för mig. För det känns som om att inga ord är speciella eller värdiga nog att beskriva hur fantastiska dom verkligen är. Dom är verkligen en av sakerna som gör mitt liv värt att leva. Dom ställer upp för mig och jag kan verkligen prata med dom om det mesta. Dom fyller mitt liv med glädje och att få se ett leende från någon av dom gör mig glad inombords. Jag mår så bra när jag är med dom för jag kan vara mig själv, jag kan visa det jag verkligen känner. Dom är verkligen helt underbara och jag kan inte göra annat än att älska dom med hela mitt hjärta.


?

Jag vet inte vad det är med mig. Känns som om att jag har mycket att tänka på. Har en miljon tankar och känslor som är överallt och ingenstans och jag kan inte kontrollera dom. Jag kan inte bara ta alla lyckliga och glada tankar och känslor och hålla dom kvar, dom bara försvinner. Och kvar lämnas allt det dåliga och jobbiga, för det är allt det negativa som dominerar.

Jag vill bara känna att jag kan vara glad utan att tänka på saker och ting. Jag vill känna allt som är bra och positivt, men det kan jag inte. Och jag vet inte vad jag ska göra.. Det känns bara som om att jag förstör för alla andra när jag känner och beter mig så som jag gör. Och jag kan inte säga vad som är felet när folk frågar, jag kan inte ens förklara för mina vänner vad som är fel.. Jag vill inte påverka, jag vill inte göra andra oroliga, jag vill inte vara såhär.

Jag vill bara bort där jag inte kan förstöra eller påverka någon annan människa. Jag vill inte känna att jag älskar någon eller bryr mig om någon, för jag vet att den personen tillslut kommer att försvinna eller lämna mig. Och jag vill inte att någon person ska älska mig eller bry sig om mig för jag kommer tillslut påverka den personen så mycket att den vill försvinna.

Jag vet inte vad jag ska göra, eller vad jag ska känna. Jag vill bara vara, jag vill vara osynlig.


Glass och One Tree Hill.


- Jag gjorde inte talet på svenskan imorse, hon sa att jag ska ha med mig ett tills på torsdag men det tänker jag inte ha. Jag har ingen bra orsak men jag vill verkligen inte göra det och hon kan faktiskt inte tvinga mig till att göra det heller. På trumlektionen så skrev han upp hur de olika delarna av trumsetet såg ut när man skrev det på notpapper. Och sen så ska jag välja en låt, skriva av trummorna i noter och klara av att spela den, är inte pepp.

- Sista lektionen var samhäll och vi var tvungna att läsa upp vad vi kommit fram till i vårat grupparbete. Jag ville inte läsa eftersom jag är förkyld och hade ont i halsen/hosta men det slutade med att jag överlag läste mest i alla fall. Sedan gick vi igenom de olika ideologierna och de sista 20 min av lektionen sms:ade jag med Nicole som satt 2 meter ifrån mig, det var roligt.

- Sen åkte jag in till stan, träffade Elina på bussen och hon hade piercat sig i läppen. Hon gjorde det redan på sin 18-årsdag, fasen vad hon måste ha längtat. Vi snackade piercingar och tatueringar å grejer, det var ett tag sen vi pratade med varandra irl. Sen vart det östensson för att köpa Ben & Jerry's glass, blev chocolate fudge brownie den här gången, och den var mycket god! Sen tänkte jag att jag skulle gå och titta lite inne i film/cd affären för jag hade tid över tills dess att det var dags att gå till bussen. Och där inne hittade jag 4 säsongen av One Tree Hill som jag har letat efter jättelänge och äntligen så hade dom den. Och jag var bara tvungen att köpa den. Kände mig lite onödig efteråt faktiskt för att jag hade handlat för över 300kr, om man räknar in glassen.

- Åkte hem och sms:ade med Nicole medans jag slappade och sen blev det dags för One Tree Hill och Ben & Jerry's glass. One Tree Hill + Ben & Jerry's är en oemotståndlig kombination kan jag säga. Sen blev jag helt plötsligt jättetrött och tror att jag slumrade till i 20minuter. Ska nog lägga mig i sängen och bara mysa och kolla på One Tree Hill nu.

- Imorn blir det att åka till skolan vid 8 för att umgås och prata lite med Nicole när hon har rast mellan sin piano och sång lektion. Det blir trevligt, mår alltid bra av att umgås med henne, och Sandra med för den delen. Jag gillar dom massor!
Och så är det med det!


Ont.

- Jag sov inte så bra inatt för varje gång jag skulle lägga mig på min vänstra sida så fick jag jätteont i kinden under ögat så jag vaknade rätt så ofta och det var rätt obekvämt att bara kunna ligga på en sida. Jag gick upp efter ett tag och satte mig vid datorn. Sen fanns det inget roligt att göra + att jag hade huvudvärk så jag la mig i sängen och "kollade" på repriserna av de gamla idol avsnitten. Jag tror att jag slumrade till där en stund.

- På eftermiddagen gick jag och lillebror till kiosken och jag handlade jordnötter och glass. När vi kom tillbaka kollade vi på Good Luck Chuck, den var rätt så bra. Sen blev det att kolla på ett gammalt Gossip Girl avsnitt och sedan packa.

- Åkte till mamma och packade upp och duschade och så. Och nu sitter jag här. Är lite småtrött men ska kolla på Lords Of Dogtown idag igen, såg den igår och den var bra! Gillar man skateboard så är det en bra film + att Heath Ledger är med i den.

Dags att fixa en ny låtlista till iPoden.


Förlåt.

Förlåt för att jag är jag. För att jag är ledsen, tjurig, arg, ensam och tjatig. Förlåt för allting. Förlåt för att jag inte är perfekt och inte mår super bra dygnet runt. Förlåt för att jag inte har så lätt för att prata om saker och ting så att det känns ännu jobbigare.

Förlåt?


Böcker!

Mina böcker kom idag, jag köpte;

Moby Dick av Herman Melville, det är ju en klassiker om ett äventyr till sjöss och om kaptenen Ahab som vill fånga en val. De flesta i framförallt USA har läst den.

18 Best Stories av Edgar Allan Poe, han var ju "skräckens mästare" på sin tid och skrev mest korta läskiga berättelser och det är då dom 18 "bästa" i en bok.

Persuasion av Jane Austen, den är nog rätt känd i USA och handlar om en tjej som bröt sin förlovning med sin kille för att han inte var "värdig" henne och sen kommer han tillbaka efter några år och är rik osv. och då ångrar hon sig.

The Lost World av Arthur Conan Doyle, det var han som skrev om Sherlock Holmes men den här boken handlar om några som åker till Amazonerna eller nått och ska undersöka förhistoriska djur och sen så händer det något så dom blir fast där och stöter på dinosaurier å grejer.

The Road av Cormac McCarthy, som handlar om en far och en son som vandrar runt i ett förstört USA och ska till någon kust och det enda dom har är kläderna dom har på sig, en pistol att försvara sig med och en vagn med mat. Och dom vet inte vad som väntar vid kusten dom ska till.

What Dreams May Come av Richard Matheson, det var tydligen han som skrev I Am Legend, och den här boken handlar om en man som dör och kommer till himlen men han vill inte lämna sin fru på jorden och vill verkligen inte släppa henne trots att han är död. (den har tydligen blivit film med Robin Williams i en av rollerna.)

101 Great American Poems, det är ju då en smal liten bok med 101 dikter som är skrivna av kända personer.

Det var inte så jättedyrt faktskt så jag är nöjd, det kostade 347kr. Och alla böckerna är på engelska.


Det svåra valet är ju att välja en bok att börja med.... Hum?.



Dagen har förövrigt varit bajs så jag har inte varit så pepp med andra ord. Provade studentmössor idag så jag vet vilken storlek jag ska ha. Ska nog gå in och beställa när man får sidan av skolan. Jag hoppas att jag har pengar till det för mamma kommer nog inte betala och det tror jag inte att pappa heller kommer att göra.

Nu ska jag gå iväg och känna mig sämst, lillebror ska sova över på skolan inatt och mamma kanske skulle åka iväg så jag kommer känna mig ensam. Vi höres!


Sjuk.

Har inte hänt speciellt mycket i veckan. Fick VG på min historia uppsats men är fortfarande inte godkänd i kursen så måste göra något mer arbete för att få G.
På tal om annat så är jag förkyld, var hemma idag. Men ska nog till skolan imorn, om jag pallar.

Mår inte speciellt bra annars heller, men vem bryr sig. Enligt en person så blir alla andra i klassen påverkade (negativt) av att jag mår dåligt. Känns ju kul att veta!

Jag saknar Sandra och Nicole, dom kan få mig att känna mig betydelsefull. Men jag förstår verkligen inte vad dom ser i mig.. Varför dom umgås med mig.. Jag förstår det inte.

Vi hörs!


RSS 2.0