The days go on and on.

Idag har det varit rätt lugnt. Vi åkte till Linköping en sväng och Rasmus och jag gick en runda i Ikano-Huset medans mamma handlade på Coop. Vi hittade dock ingenting. Jag ville köpa Mario & Sonic at the olympic games till Wii, men jag ångrade mig i sista sekunden så det blev inget med det.

När vi kom hem så tog vi det lugnt, kollade på tv och sen råkade jag somna i sängen och vaknade ett par timmar senare av att mamma ropade att vi skulle äta. Efter det kollade vi på Top Model och tog det lugnt.

Det är i princip det enda jag har gjort idag... Det har varit jäkligt tråkigt faktiskt. Jobbar INGENTING nästa vecka, blir så sur på det! Om man räknar med nästa vecka så är det 4 veckor, och på de fyra veckorna har jag jobbat 6 dagar. PÅ FYRA VECKOR! Visst, jag har varit barnvakt (med nästa vecka) 6 gånger men det är ju inte mitt "jobb" så det räknas ju inte. Blir så trött på det här..... Så hela veckan ledig i princip, förutom tis och ons från 15-18 då jag ska vara barnvakt. Men det är ju bara en bråkdel av dagen. AH!


Sms:ade med Sara igår, vi diskuterade Kristina lite och sådär. Och det känns väldigt skönt att vi tänker likadant! Jag gillar Sara grymt mycket, och när jag såg henne någon av de första dagarna som jag jobbade så visste jag att jag hade träffat henne förut. Det var när jag gick i 4-5:an kanske när jag var tillsammans med Jakob. Det var då jag träffade henne första gången för hon är hans "syster". Det var ett väldans tag sen men det är klart att man kommer ihåg.
Sara är så härlig och jag är stolt över henne eftersom hon är en så stark människa som har gått igenom så mycket. Jag sa till henne igår att hon känns lite som den där storasystern som jag aldrig fick. Det är otroligt skönt att veta att jag har någon annan tjej som bara är ett par år äldre än mig och som jag vet att jag kan lita på och prata med. När jag snackar med henne känns det som om att jag känt henne hur länge som helst... Det är min Sara det ;D.


Ne, nu ska jag antingen kolla på film eller ............. det blir nog till att kolla på film. Mina ögon är för trötta för att läsa.

Like a fish out of sea.

Idag åkte rasmus, jag och mamma in till Motala. Först blev det en runda på Inter Sport. Där inhandlade jag ett par nya skor. De kostade egentligen 800kr men eftersom att mamma är medlem så hade vi fått hem en rabattkupong så de kostade bara 390kr! Jag tyckte att jag gjorde ett bra fynd.
Sen vidare till Team Sportia för att kolla lite. Där köpte jag två t-shirtar och ett par gråa mjukisbyxor.
Sen kollade vi lite på Kappahl också men jag hittade inget där. Det var rätt mycket folk också så jag orkade inte riktigt.


Sen när vi var vid bilen sa jag att jag ville gå och kolla på fiskar. Det slutade med att jag ÄNTLIGEN köpte en fisk! Har snackat om det lite till och från och det var helt enkelt dags nu. Köpte en glasgrej som var rätt stor (inte lika stor som ett akvarium direkt men det var inte någon jätteliten skål heller) och med den fick man som småstenar (jag fick blåa) och sen två fejk växter, och det kostade typ 380kr. Sen köpte jag en jättefin röd kampfisk, det fanns en mörkblå också men tyckte att den röda var snäppet finare. Och så fick jag med en syreväxt, medel till vattnet tills sen när jag ska byta och så köpte jag mat.
Men han ska inte äta förens om 3 dagar sa hon, och efter det blir det ju varje dag. Och sen så ska man byta ut några koppar vatten några gånger i veckan sen.. Det hela gick på 480kr, men tycker att det är värt det. När den där fisken dör (de lever bara runt 1år) så kan jag ju skaffa en till för då har jag ju redan en skål att ha den i. Får se om jag kanske skaffar en hona i framtiden, för man kan tyvärr inte ha två hanar för då slåss dom och försöker döda varandra.... inte bra..

Men jag döpte min fisk till Hajmat! Jag tänker jämt på Hitta Nemo om det är en massa fiskar inblandade och namnet kommer därifrån så jag tyckte att det var bra :D.



Men när jag hade köpt min fisk så åkte vi till Kina. Han höll på att laga mat så vi åt lite där och sen åkte vi hem. Jag fixade med Hajmat's grejer och sen fick han simma ut i "mini akvariet". Dammade av i mitt rum och sen  ställde jag honom på sin plats brevid tv:n. Sen tog jag det lugnt och sen var det bara att dammsuga hela lägenheten. Blä! Bytte sängkläder när jag ändå höll på.


Kollade på finalen av kändisdjungeln förut också. Jag visste ju att KP skulle vinna men jag tyckte ändå att Jannike skulle vinna. Hon var den som utvecklats så mycket och hon var ju stentuff i alla utmaningar och försökte sitt bästa och fokuserade. Men båda var värdiga vinnare såklart... Efter det kollade jag på Royal Pains, det är jättebra!!



Ne, nu ska jag nog kolla på Hitta Nemo bara för att jag blev så sugen idag :D.

Just a stranger on a bus.

Det gick ändå rätt bra för mig idag. Hämtade upp Nicole <3 på morgonen och åkte till garaget. Jag plockade en hink med grejer jag skulle ha till första hemmastäden.. Sen fick jag vänta själv en stund innan jag skulle gå, men jag provade ett par byxor undertiden så tiden gick rätt snabbt.

När jag kom fram så upptäckte jag att jag glömt köksspray och dammvippa, yeeey! Var tvungen att gå tillbaka och hämta dem och sen kunde jag börja.. Det gick rätt bra ändå. Det är en 3 timmarsstäd så Kristina sa att om de 3 timmarna inte räcker till så får jag hålla på lite längre. Meeen, jag blev faktiskt klar redan efter 2 tim och 40min. Oh yeah! Och ändå så var jag noggrann. Vad kan jag säga? Jag ÄR bra!

Sen fick jag gå till garaget och lämna grejerna och sen gick jag hem en stund. Vid tio i 1 blev jag upphämtad av Markus och så skjutsades jag till Norrby. Det är fint där och det gick bra. När jag näääästan var färdig så kom dom som skulle ha stället över natten och frågade om det gick bra att de kom in, trots att de var över en timma tidiga. Det gjorde inte mig något så de grejade och lastade in medans jag gjorde klart. Och städen där tog drygt 1 timma. Mamma var då inte ens klar i Linköping så hon sa att antingen så väntar jag eller så börjar jag sakta gå hemåt och så plockar de upp mig.

Till en början gick jag sakta men det gick fortare och fortare. Så efter typ 25 minuter så var jag hemma, så jag var ju tvungen att ringa till mamma och säga att jag redan kommit fram.. Då var de i Ljungsbro och mamma skulle plocka upp mig när de kom hit för vi skulle åka till garaget och sen skulle vi ner till Dansäter. Så jag bytte om rätt snabbt och gick ut med Sixten.



Träffade Nicole <3 en snabbis igen, tycker att vi kunde stannat tiden och umgåtts ett tag istället för att säga hej och hejdå. Mamma och jag begav oss till garaget och lämnade nycklar och fixade med pärmar och sen gick vi och hämtade Felix. Sen blev det ner till Dansäter och där hämtade jag Oskar och mamma hämtade Lukas. Lille Felix blev ledsen när jag gick åt ett annat håll, han trodde att han skulle få åka hem till oss och vara med mig :P.

Oskar och jag hämtade Albert och sen var vi i lekparken en stund och de gjorde allt möjligt, åkte linbana, gungade, klättrade i träd. Väl hemma hade de idétorka och vi började på ett spel men Albert tjurade ihop så vi lade ner det. Sen ville Albert göra en sak, men det ville inte Oskar. Och det Oskar ville göra, ville inte Albert göra. Så det slutade med att vi satte oss framför tv:n och tjugo minuter senare kom Kristina hem...  Det gjorde vi på ca 2 timmar.



Idag blev det pizza och jag blev proppmätt! Sen blev det att slappa och kolla på idol.. Btw så tycker jag att Calle ska få sista kvalplatsen!!!
Sen så har jag satt undan pengar till pappa, betalat lite på mitt Wii och betalat mamma för studentkatalogen och Paramore biljetten. Så nu är alla utbetalningar klara... Förutom fakturan för mina nya böcker som kommer på måndag!

Imorn ska vi till Motala en sväng och jag ska kanske ÄNTLIGEN köpa ett par nya skor, vi har en rabattkupong och jag hoppas att skorna känns bra och att det finns några kvar som passar! Sen har vi en massa andra rabattkuponger från Kappahl och Lindex så antar att vi tar en tripp dit. Har drygt 3.100kr kvar så något i kläd/sko-väg kan jag äntligen kosta på mig.


Ne, nu ska jag borsta mitt blöta hår och sen läsa... eller sova direkt kanske.. jag är ändå rätt trött....

So why can't you see?

Well well.. Ännu en vecka har snart gått och det har varit sådär. Kände mig lite krasslig redan hos pappa och i måndags så var jag självklart sjuk.. Förkyld och feber såklart. Det är flera på jobbet som varit sjuka och Robin & Rasmus har också det så det var min tur helt enkelt. Som tur var hade jag inget jobb inplanerat förens idag.

Två hemmastäd och en fönsterputs har Anna och jag varit på idag. På fönsterputsen fick jag torka runt om och det var äckelpäckelsmutsigt på utsidan och en massa spindlar, men det där fixade jag. Fick även testa att putsa lite. Så jag putsade 4 fönster, inget jag tyckte var speciellt roligt... Fönsterputs är helt enkelt inte min grej.. (Om det inte är Tjällmokyrka med Tone förstås :P...) Lägenheten hade 28 fönster!!! Varav 21 var dubbla (vilket innebär man måste öppna och putsa emellan). Trots alla jobbiga fönster osv. så höll vi schemat hela dagen och vi tjänade till och med in en och en halv timma på fönsterputsen!

Sen drog jag en sabb runda hemma och bytte om, käkade en macka och sen gick jag till Kristina och mötte upp Anna & så gick vi och hämtade Felix. Sen blev det bilen ner till Dansäter för att hämta Lucas och sen var jag barnvakt i 3 timmar. Tiden gick jäkligt snabbt, vi spelade bara en massa olika spel. Det var faktiskt riktigt roligt. Sen fixade jag iordning mat tills dess att Anna kom hem, blev perfekt timing! Sen skjutsade hon hem mig, fick 200kr!!! Kristina skulle gett mig runt 120kr. Jag gillar Anna mer :P hah.. Så jag har ändå haft en hyffsad dag..


Imorn blir däremot inte en lika rolig dag. Först själv på en hemmastäd i ca 3,5 timme sen vänta till 1 då jag får skjuts till Norrby och sen vara där och städa själv. Sen vänta på att mamma ska komma och hämta mig. Sen hem och byta om och lite sånt och sen vidare för att hämta Albert och Oskar och vara barnvakt tills runt 5, halv 6. Jiippieeee.... INTE! Vill ju ha en lugn och skön fredag... Nästa vecka har jag ingenting heller :S... Ska vara barnvakt tis och ons.. Men inget jobb.. Vafan?! Jag jobbar ju nästan inget känns det som På två veckor har jag jobbat 2 ggr och varit barnvakt 3. Vart är jobben?
Fick faktiskt mitt lönebesked, det är ju lön imorn.. runt 5.700kr får jag.. AAAWESOME!!



Nee, nu ska jag läsa lite och sen ska jag sova.. Måste ladda inför imorn.. Kommer känna mig rätt ensam när jag städar.. Blä!

Bury the castle.

Har varit ledig hela veckan.. Förutom idag då jag var barnvakt, det tar på krafterna faktiskt.. Men det är oftast roligt, undantagen är väl om det är så att jag jobbat innan och är superdupertrött.

Imorn ska vi till pappa, det ska bli skönt! Slappa lite, pappa ska väl lira Wii antar jag? :P Jag har faktiskt spelat Tony Hawk's Proving Ground rätt flitigt de senaste 2 dagarna. Ibland blir jag så arg så jag vill bara slå sönder kontrollerna, men när det går bra så sitter jag och ler för mig själv... Jag är allt bra konstig...


Glodde runt lite på Paramores hemsida förut och då lyssnade jag på Brick By Boring Brick. UUUUUUUUSCH vad bra den låten var!!! Älskar den och är osäker på om jag kommer tycka att någon av de andra låtarna på albumet toppar den alltså.


Ne, nu ska jag läsa klar ett kapitel i min bok och sen ska jag försöka sova.
Slänger in Paramore låten också.




She was looking kind of dumb.

I lördags var vi hos Nils och grillade och spelade kort. Det var riktigt trevligt och mamma stannade där så det blev "FF" för mig och rasmus. Det var skönt att slippa en massa tjat och vi göttade framför tv:n. Runt middag på söndagen kom mamma hem och hon hade med sig Burger King som Kina hade "sponstrat", MUMS! Resten av dagen var rätt slapp...

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, både mamma och jag var lediga så det blev mest en massa tv tittande... Lirade endel gitarr också. Sen så beställde jag faktiskt biljetter till Paramore den 30/11 i Stockholm!!! Det blir mamma och jag som drar, rasmus var osäker på om han ville med men sen kom vi underfund med att det var rätt onödigt att slänga ut pengar på en biljett till honom om han inte är pepp på att se bandet.
Vi får bara hoppas på att det inte är snö och skit, för mamma kan verkligen inte köra då.. Men det finns ju faktiskt tåg om det verkligen krisar. Men vi får väl hoppas på det bästa!!


Jag är ledig imorn med vad jag vet.. När jag såg schemat i fredags så hade inte jag någonting den här veckan. Men mamma hade pratat med Kristina idag och hon hade nämnt att jag hade ett ställe, så jag har NOLL koll! Ska i alla fall vara barnvakt på torsdag... Slapp vecka det här!


Sovmorgon here I come!


Do I really feel the way I feel?

Idol har börjat nu igen, och det är det programmet jag har suttit och kollat på om kvällarna med start i tisdags. Det är ju så bra, mestadels för att Bagge är så härlig! Man ser hur hans ögon lyser när han hör någon som sjunger bra :D han är härlig han! Hans fobi för när någon äter äpple är också rolig, det visades igår. Slänger in den videosnutten i slutet på mitt inlägg. Laila och Andreas bara sitter och asgarvar, älskar't!

I övrigt så har jag bara jobbat sedan jag skrev.. Var hos pappa förra helgen och tog med mig mitt Wii. Pappa blev väldigt förtjust i det och han spelade det i flera timmar sammanlagt, den tokstollen :). Men ja, Wii är grymt kul! Önskar bara att jag hade något mer "sport" spel som man kan tävla i liksom.

Nu i helgen ska vi till Nils och grilla, men i övrigt ska jag nog ta det lugnt. Mådde inte så bra imorse jag hade lite feber och sen så hade jag 3 hemmastäd att se fram emot. Men det fixade jag vettu! Men hoppas att jag inte blir sjuk bara... Nästa vecka såg det rätt lugnt ut för min del, vilket är rätt skönt ändå. Har nästan jobbat mån-fre i två veckor nu bara för att alla går och blir sjuka.. Så ja, lite ledighet skulle inte skada.

Ne, nu ska jag slänga in den där videon med Bagge och sen en annan med en kille som sjöng så grymt bra igår :)! Sen ska jag läsa eller spela på min underbart snygga gura!













Please don't leave.

Idag kom Tone och hämtade upp mig 07.15. Sen blev det en snabbis på östenssons, för Tone var tvungen att växla till sig parkeringspengar. Såg att pappas bil stod utanför affären så jag kollade efter honom och åsa och gick å hälsade. Sen åkte Tone och jag till Frälsningsarmén i Linköping och städade, det var ett tråkigt ställe att städa, men inte speciellt svårstädat.
Sen åkte vi till en tant på Storgatan som gjorde det klart att hon BARA vill ha Tone och ingen annan. Så tanten sa till mig att Tone skulle göra det hon brukar men jag skulle dammsuga och så skulle jag dammsuga hennes mattor noggrannt och sedan hänga ut några av dem. Hon hade rätt många mattor och det tog sin tid att få bort ludd och hår osv.
Efter det slutade jag, men Tone hade en kund kvar. Hon skjutsade hem mig och sen åkte hon och hjälpte Kristina innan hon skulle till sin sista kund för dagen. Tone är rolig att jobba med på tal om annat!

Väl hemma duschade jag, åt en macka och spelade lite Wii. Sen kom mamma och då klippte vi Sixtens klor och nu har jag precis försökt att packa ner mitt Wii i sin kartong. Jag var tvungen att fixa och dona då jag skulle försöka få ner spelen och båda kontrollerna i kartongen också. Men jag lyckades tillslut :). Så nu ska jag alldeles straxt packa ner Wii kartongen, min dator och lite kläder i en väska. För om typish två timmar åker jag och rasmus till pappa. Då ska jag visa honom min läckra gitarr och mitt coola Wii.

Imorn är det marknad, awesome! Får se om man kanske kan fynda någon film eller liknande. Ska ta ut lite av mina sista pengar så att jag kan köpa mig något i alla fall.

ADIOS!


If I could find a way.

Fönsterputsningen i Tjällmo igår gick rätt bra. Tone hann putsa fyra halva fönster innan jag och Kristina kom med stegen, sen fick hon putsa den andra halvan på de fönstrena medans jag höll i stegen. Och då kom pappa förbi med min söt Mozart som blev så glad av att se mig, mysvovven! Sen gick han hem igen och vi fortsatte.

Sen gjorde vi som så att jag höll i stegen medans Tone klättrade upp för att putsa den övre delen av fönstret medans jag stog på det stora fönsterbrädet och putsade den nedre delen. Team Work!! Vi funderade över hur mycket en gravsten skulle kosta, om man skulle ha staket, om man fick bestämma precis vad som skulle stå.. och så funderade vi på om vi ville att det skulle stå något coolt innan namnet som t.ex. Riddare Rebecca osv. För det måste ju vara något respektfullt och häftigt som står så att ingen får för sig att kissa på en gravsten eller liknande :P. Så funderade vi på vad det då skulle stå osv osv. Vi hade det riktigt trevligt.

Sen kom Kristina och vi åkte hem och då berättar hon att jag måste med till Norrby och Göta nästkommande dag. Jippie, ännu en ledig dag åt helv.. men men.. När jag kom hem så bytte jag om, käkade, gick ut med Sixten och sen gick jag och hämtade Kristinas ungar. Det gick bra att vara barnvakt så det var inga bekymmer, tyckte dock att tiden gick rätt sakta. Kristina kom inte hem förens tjugo över 6 så...




Idag åkte vi till Norrby halv 8. Där torkade jag ur kylskåpet, plockade ur diskmaskinen, kollade badrummet och sen fick jag stressdammsuga.
Sen direkt vidare till Göta, där vi var tvungna att kolla vad Robin gjort och inte gjort och sedan göra om endel grejer. Jag fick dammsuga medans Kristina gick och kollade så att inget fattades, kollade badrummen och så. Det var kanske 6 rum skulle jag tro, varav två hade heltäckningsmatta... yippie! jag ääälskar heltäckningsmattor! Speciellt när de är mörka och det är en massa vitt ludd och färgflisor på som är jättelätta att få ur mattan! YEEY!
Sen så var jag ju tvungen att åka och hjälpa mamma med sina två hemmastäd också. Men först stannade vi på affären och Anna var där. Så jag lekte med hennes unge Felix medans hon lastade in en massa i sin bil. Och sen släppte Kristina av mig hos mamma.

Det gick segt och jag ville bara hem! Jag hade sagt till mamma tidigare att jag INTE tänkte och INTE ville följa med henne, för hon var uppskriven själv och de kunderna är inte svåra. Men mamma pratade ju såklart med Kristina igår och bad henne att hon ska sms:a mig och säga att jag måste jobba med mamma. Så hon gjorde ju det och jag vill ju inte säga nej till chefen, vilket mamma visste. Så dåligt gjort tycker jag!!

Men vi blev klara vid halv 1 sen..

Så har jobbat 9 timmar trots att jag skulle jobbat 0. När man är inställd på att vara ledig så blir man så mycket tröttare när man helt plötsligt måste hoppa in och jobba... konstigt det där.

Imorn är jag ledig i alla fall.. ne, nu ska jag läsa och sen sova. Hoppas att jag inte drömmer om skolan eller Marie inatt igen, HATART!

RSS 2.0