Love me, love me, say that you love me.

Idag har jag jobbat igen. Men har tjänat runt 1.800kr på att jobba 4-5gånger. Idag var vi hos några som har en massa hundar, det luktade inte speciellt gott där inte. Låg torkad utkletad hundbajs lite överallt på golvet, förstår inte hur man kan ha det så. Jag skulle ju torka upp det om jag hade valpar som bajsade på golvet vafan. Men de hade i alla fall en valp kvar som hette Torsten, han var jättesöt och bet mig i händerna.

När vi var klara där efter drygt 2 timmar så åkte vi till ramaffären och sedan gick vi till flyttstädningen. Det var en lägenhet jättenära i den nybyggda lägenheterna här där jag bor. Så vi höll på där till 3, jag fick gå tidigare för jag blev klar med allt mitt och de andra kunde hinna klart sitt själva. Jag hade dock jätteont i huvudet när vi började städa där, skulle behövt dricka mycket mer vatten. Jag drack ett glas mjölk på morgonen och sen städade jag i värmen och hade ingen tanke på att dricka något. Men drack lite saft när mamma kom men det hjälpte inte speciellt mycket... Väl hemma så beställde jag, robin och rasmus pizza. MUMS!

Usch vad jag är trött och har ont i benen. Sökte au pair jobb förut, så nu är det gjort. Sökte i Kanada, Nederländerna och sen hittade jag ett på Cypern som jag också sökte. Bara å köra på. Det där på Nya Zeeland vet jag inte om jag ska söka, då måste jag fixa allt på engelska och greja, vi får se.... Och det var anställning efter 17 Juli medans de andra var i Augusti så...

Vi var nere vid strömmen förut och skulle fiska lite, men efter en stund gick vi hem igen.. Jag tycker om att fiska men vi får gå till ett annat ställe någon annan dag.

Jag ska tydligen med mamma till Dynudden imorn och städa i ett hus och sen kanske jag ska med henne till Göta på torsdag. Pust! Men pengar blir det ju så det är ju bra. Ska träffa Nicole på torsdag igen. Jag, Nicole och Torsdagar barra. Det blir nog skojj, eller nått? Vet inte vart eller vad vi ska göra men det är alltid trevligt med sällskap.

Nu ska jag kolla på So You Think You Can Dance och käka glass.. Yummie!


SAKNAR MINA VÄNNER!!! <3

Oh Kanadaaaaa.

Har jobbat idag. En flyttstädning i 7 timmar. I en värme (enligt deras termometer) på 27 grader, och det i skuggan!! Så man blev rätt svettig när man kämpade på i värmen. Jag var jätteduktig enligt mamma, jag fick ta hela övervåningen själv medans hon och robin gemensamt städade mellanvåningen. Sen så hade de en källare som var jättesnuskig och smutsig och bläää!!! USCH USCH!

Sen när jag kom hem diskade jag, duschade och gick å handlade åt mamma. Sen kollade jag på 90210, käkade och sen satte jag igång med att skriva CV och sen började jag skriva ett slags personligt brev. När man söker ett au pair jobb vill de ju att man är lite mer personlig och berättar lite mer än vad man brukar göra i ett "vanligt" personligt brev. Så det har jag gjort nu. Jag är nästan klar, måste finslipa lite imorn och sen be mamma snacka med Anna imorn bitti och kolla om hon kan vara en referens, det var mammas förslag. Har redan två. Ska ha Mia, en som jag känt i typ 9-10år och sen ska jag kanske också ha Åsa, så pappa du som läser min blogg, jag förvarnar redan nu ;).

Så jag ska fixa det imorn och sen är det bara att skicka iväg dem. Måste översätta också om jag väljer att skicka till Nya Zeeland. Kanada och Nederländerna ska jag troligtvis skicka till. Jag vill ju mest Kanada!!! JAG VILL!  Man kan ju alltid hoppas på det bästa.

Jag måste jobba imorn igen, bra att tjäna pengar så jag klagar inte speciellt mycket just nu. Imorn när jag är trött är väl en annan sak ;). Först ska mamma och jag till något ställe där de har en hundkennel och sen ska jag med på en flyttstädning till, bara för att jag var så duktig ;D.

Ne, nu ska jag spela lite tv-spel. Har x-boxet här i mitt rum för tillfället, superbra! Sen måste jag sova.

800 grader.

Det har inte hänt speciellt mycket på senaste tiden. Var med Nicole i torsdags, vi käkade pizza, pratade och kollade på film. Det fanns inte speciellt mycket att göra men jag tycker om Nicoles sällskap så det gjorde inte speciellt mycket.

I helgen har jag varit i Tjällmo och suttit på vår altan med datorn hela helgen. Igår kom min faster och hennes man och vi grillade och så. Mums mums! Det har ju varit så fruktansvärt varmt så jag håller på att dö. Och vädret kommer att hålla i sig ett tag. Hot hot hot.

Imorn är det flyttstädning som gäller och sen har jag nog inget mer den veckan... Beställde två "for dummies" böcker igår som jag hoppas kommer nu i veckan med. Annars så ska jag inte göra så mycket, ska kanske träffa Nicole igen för hon saknade mig redan tydligen, haha. Men ja, vi får se.

Hittade några au pair jobb som jag kanske ska söka. Har inget CV, personligt brev, referenser eller mina betyg på datorn så det måste fixas i första hand. Mamma får hjälpa mig med det där, sen så får vi se hur det blir.


Blame it on the boogie.

Michael Jackson är död! Det kom som en chock när jag fick höra det imorse. Jag vaknade av att jag hörde att Robins mobil ringde och att han sa "Va?! Är Michael Jackson död?!". Då satte jag mig direkt upp i sängen, tog min bärbara och kollade på expressens hemsida. Och där bekräftades det, Michael Jackson - King Of Pop är död.

Delar från en artikel på Expressen.se:

Michael Jackson, 50, var i sitt hem i Holmby Hils i Bel Air, Los Angeles, när han plötsligt kollapsade och drabbades av hjärtstillestånd vid lunchtid i går lokal tid. Han hittades av en av sina anställda - som genast ringde larmnumret 911. Larmet kom in 12.21 lokal tid.

När räddningspersonal kom fram till den gigantiska lyxvillan andades inte stjärnan och låg enligt CNN i djup koma. En läkare som befann sig hemma hos Michael Jackson hade då redan påbörjat hjärtlungräddning för att försöka återuppliva honom.
- När ambulanspersonalen anlände såg de att Jackson inte andades, säger Steve Ruda, talesman för Los Angeles brandkår, till nöjessajten E Online.
Återupplivningsförsöken fortsatte under den sex minuter långa transporten till Ronald Reagan UCLA Medical center i Los Angeles.
När ambulansen kom fram med den medvetslöse stjärnan rådde det kaos på sjukhuset. Flera fans skrek åt läkarna:
- Ni måste rädda honom! Ni måste rädda honom!
Men inte heller de läkarna lyckades rädda popstjärnans liv.
- Han dödförklarades på sjukhuset i Los Angeles klockan 14.26 på eftermiddagen lokal tid, säger Fred Corrall, ansvarig rättsläkare i Los Angeles, till CNN.


Han lämnar tre barn efter sig - sonen Prince Michael, 12, dottern Paris Katherine, 11 och sjuårige Prince Michael II.
Michael Jackson, som själv ville bli kallad King of Pop, blev 50 år gammal.
Sent i natt, svensk tid, startade polisen i Los Angeles en utredning kring popstjärnans död.
Flera av de mest kända mordutredarna vid LAPD:s rotel för rån och mord gick in i Jacksons hyrda jättevilla för en ingående undersökning. De hoppas kunna kartlägga hans sista timmar i livet och hitta en orsak till vad som orsakade hans hjärtstillestånd.


Popstjärnan uppges under perioder av sitt liv ha varit beroende av smärtstillande medel. Det är ännu oklart om han hade tagit några såna medicineri går.
- Anledningen till att vi går in i hans hem och gör en undersökning nu beror på att rättsläkaren inte vill skriva under dödsintyget innan en full utredning är gjord kring omständigheterna i samband med hans död, säger poliskommissarien Greg Strenk till KCAL 9.


Hot stuff.

Idag fick jag gå upp tio i 7. Var tvungen att käka en macka, fixa iordning mig och gå ut med Sixten innan jag gick ner till jobbet.

Idag städade vi i ett av de nybyggda husen här i Borensberg, ett stort gult hus med stora fönster som ligger lite uppe på en kulle. Jag trodde att det skulle vara jättefint inomhus, men det var det faktiskt inte. Där fick jag städa 3 toaletter , damma alla rum utom köket och sen moppa alla golv. Vi var rätt snabba Anna och jag. Sen åkte vi till Kristina och tog ut alla dammtrasor och disktrasor som hade tvättats och hängde upp dom på tork.

Sen åkte vi till nästa ställe ute i Fornåsa. Och där fick jag städa köket, damma alla rum och sedan dammsuga hela huset. Det hjälpte ju inte att det var förjävla varmt och att alla i den familjen var hemma och satt ute och slappade. Men vi blev klara rätt fort där också faktiskt. Och vi kom hem redan vid klockan 1. Awesome!

När jag kom hem så var Robin här och vi kollade lite på tv innan han gick ner till Ramaffären och målade fönster. Då satte jag igång och dammsög och moppade golven. Sen kände jag att jag även kunde ställa in all disk som torkat och sedan diska allt som fanns i diskhon. Usch vad jag kände mig duktig sen, och trött blev jag!

Vid 4 så tänkte jag att jag skulle vila lite bara för att jag var så jävlans trött. Jag var villig att offra TVÅ 90210 avsnitt för att vila istället, då kan du ju tänka dig hur trött jag var! Sov lite till och från och gick upp vid halv 7.

Nu har jag druckit kaffe, kanske inte det smartaste eftersom att man snart ska sova igen. Men jag ska kolla på So You Think You Can Dance sen 21.55. Jag gillart, eller jag älskar det kanske jag skulle säga. Jag tycker att det är skitcoolt och när det är någon som är bra kan jag sitta och prata för mig själva och säga "fy fan vad coolt!" och sitta och le och grejer :P. Haha, jag är helt inne i det!!

På tal om annat så är jag så sugen på dom där "for dummies" böckerna. Jag vill läsa något bra nu! Sex boken börjar bli lite tjatig. Jag kommer ju få studiebidraget på 1.050 och sen så ligger jag back med typ 70kr på kortet, så då har jag 980kr kvar. Sen måste jag betala t-shirten på 250kr, då har jag 730kr kvar. Det är rätt så lite pengar, och jag tänker att jag borde ju få pengar av pappa den här månaden eftersom att jag får studiebidraget. Men jag vet inte.... Om jag vill köpa två "for dummies" böcker så går det väl på ungefär 270kr och då har jag bara 460kr kvar liksom och det är inte mycket det.... Vilka problem vi boknarkomaner har va?! :P

Ne, nu måste jag duscha och sen äta något. Har bara ätit två mackor och ett äpple idag, börjar bli lite småhungrig sådär. Imorn ska jag troligtvis leka med Nicole, får väl se om hon hör av sig om när hon kan komma osv. Det är sånt som märks. Jag får dricka mycket kaffe imorn i sånna fall så att jag är pigg och glad när hon kommer, för jag är sååå trött om dagarna!

I'm a dummie.

Idag var planen att mamma, rasmus och någon/några av hans kompisar skulle bada vid marieberg eller i varamon. Men de flesta av hans kompisar låg och sov när han ringde imorse och det visade sig att ingen av dom kunde. Så planerna ändrades.
Mamma lovade igår att hon och jag skulle till biblioteket här under oss och jag såg att de var öppet så vi gick dit. Frågade efter de två sista Twilight böckerna (eclipse & breaking dawn) på engelska. De hade dom inte inne men han ställde mig i kö på Eclipse så de hör av sig när den kommer. AWESOME! Sen gjorde jag ett fynd. De hade böcker som man kunde köpa för 5kr st eller fylla en hel kasse med böcker för 20kr. Jag såg Sex för Dummies och jag kände att jag bara var tvungen att köpa den. När jag har sett folk köpa sådana böcker i filmer så har jag alltid blivit sugen på att ha en också. Och nu har jag det, dock är den på svenska men det gör detsamma. Så jag köpte den för 5kr, oh yeah.
Sen åkte mamma, jag och rasmus in till motala en sväng för att titta lite. Rasmus var lite depp över att ingen av hans kompisar kunde hänga med och bada. Men vi gick runt där en sväng och sen åkte vi hem.

Nästan direkt hemma så tittade jag efter "for dummies" böcker på Adlibris. Hittade flera flera stycken som jag skulle vilja ha. De kostar väl mellan 120 och 160kr styck. Hittade en som jag ville ha som kostade 217kr, men den handlade om engelsk grammatik så det var väl därför. Hittade 17st "for dummies" böcker som jag kände att jag verkligen ville ha.... men alla dom tillsammans går på 2.425kr. Dock har jag inga pengar just nu och jag kommer nog köpa några lite då och då när jag har pengar till det. Jag köper ju inte alla direkt för det skulle jag aldrig ha råd med!

Jag tror definitivt att böckerna är värda det priset. Man lär sig jäkligt mycket om det ämne som boken handlar om. De böcker jag vill ha handlar om: Musikteori, Matlagning, Europeisk Historia, Tala Inför Publik, Psykologi, Låtskrivning, Dikter, Religion, Massage, Shakespeare, Depression, Romantik, Meditation, Kroppsspråk, Engelsk Grammatik, Bartender och Livs Coaching. Det var alla och de är ju såklart på engelska. Det finns så många mer "for dummies" böcker att köpa som handlar om andra saker, många är ju om data program och sånt där men det finns en hel del annat också. Det där är ämnen som jag gärna skulle fördjupa mig i. Och nu när jag inte läser vidare så innehåller böckerna så pass mycket bra info som jag skulle lära mig mycket av, så när jag läst klart kommer det nog kännas som om att jag har en hel del grunder inom de olika ämnena bara genom att läsa boken.

Uj vad sugen jag är på att läsa dom och LÄRA mig en massa bra saker. SÅÅÅ SUGEN! Men är man pank så är man, jag får nöja mig med min Sex för Dummies så länge. Men den är nog snart också utläst.

Jobba imorn då, pust! Ska jobba från 8.00 till 15.00, men jag tror att det går rätt snabbt ändå. De e bara å köra på och helt plötsligt är man klar!

A little time for me and you.

Idag har jag läst ut New Moon. Läste halva boken igår och den andra halvan idag. Och den är ändå på 594 sidor OCH så är den på engelska, så jag trodde att det skulle ta lite längre tid. Men den var så jävla bra så jag bara läste och läste och läste. Tog altså drygt 2 dagar. AWESOME! Ska be mamma hänga med mig ner till biblioteket imorn och kolla om de har de två sista böckerna på engelska. Hoppas att hon hänger på, hon har ju ett lånekort och jag orkar inte fixa ett, jag ska ju bara låna två böcker!
Böcker är definitivt mina bästa vänner. Speciellt den här sommaren när allt och alla känns så långt borta... blä!

Hade värsta huvudvärken förut. Trodde att den aldrig skulle försvinna och jag letade febrilt efter huvudvärkstabletter. Jag hittade såklart inga först... men sen kollade jag för säkerhetsskull i en av mina lådor och hittade 3 ibumetin. YEEEY! Så nu är huvudvärken pust väck!
Har även haft ont i magen idag, varför vet jag inte..... Hoppas att den försvinner tills imorn så att jag slipper den veckan ut.

Jag saknar Nicole.... Meeen som tur är får jag träffa henne på torsdag! AWESOME!!!!!
Jag saknar ju såklart mina andra vänner också... men frågan är hur många det är som saknar mig?.

Stay with me hun.

Idag har jag mest legat i sängen och läst i New Moon. As bra! Jag har verkligen fastnat nu alltså!! Får se till att låna de två sista böckerna på biblioteket eller nått. Skulle gärna köpa alla Twilight böckerna, men jag vill inte slösa bort sista studiebidraget. Jag måste ändå betala fakturan för min t-shirt på typ 250kr så...

Nicole frågade mig förut om vi kunde träffast något i veckan. Jag vill ju jättegärna träffa henne så vi bestämde att vi ska träffas på torsdag. Uhhh, då blir det troligtvis här i Borensberg. Får väl se vad vi hittar på. Kommer bli supertrevligt.

It's just the twilight.

Jag är bara sur.... Jag vet inte riktigt varför men ja. Jag har inte varit sur tidigare idag, men nu kom det. Jag har läst ut första Twilight boken och läst 30 sidor i nästa. Jag vill läsa mer men jag måste nog lägga mig nu, klockan är ju snart halv 2.. Boken lär ju vara utläst om 2-3 dagar ändå så... kan lika gärna dra ut på det liiiiite till.

Vad som händer imorgon vet jag inte. Och vad som händer resten av veckan vet jag inte riktigt... inte mer än att jag ska jobba på onsdag och att jag ska till pappa på fredag...

Blaaagh! Jag saknar mina vänner.... som alltid. vilket tjat!

Lonely, I'm so lonely.

Midsommar... jag tycker inte att det är något speciellt med just midsommar. Visst, man äter rätt god mat, jag bara älskar burkskinka och jag tycker om sill. Men jag har aldrig förstått mig på hela grejen med midsommar. Vad är det för mening att fira det?

Robin och Kina var här idag och åt och spelade kort osv. Det är alltid roligt när storebror kommer, bara för att han kan få en på bra humör. Men ändå så har dagen varit sådär... den kunde ju varit bättre, men den kunde också slutat sämre så..

Men ensam har jag känt mig... mycket ensam. Jag saknar mina vänner något fruktansvärt mycket just nu. Det är ju dom som kan få en att känna sig mindre ensam och som kan få en att bli glad. Jag har inte hört från någon av mina vänner idag....  kanske därav känslan jag har.

Nu ska jag läsa för att slippa tänka på annat.

Working 9 to 5.

Jag jobbade ju igår från 8.00 till 13.00. Jobbade med Anna som är "chef" nu när Kristina är på semester i 3 veckor. Det gick väl bra måste jag säga. I det första huset fick jag damma över & undervåningen, ta ut mattor och moppa alla golv. I det andra huset dammade jag över & undervåningen, städade 2 toaletter + handfat och ett badkar och moppade alla golv. Anna var imponerad av min städning då mamma tydligen sagt att hon inte trodde att det var "något för mig". Pfft, Anna "skällde ut" mamma lite snällt sådär :D haha. Och jag var också duktig som diskade så fort jag kom hem så att mamma slapp göra det.

Idag var jag med mamma till ett ställe i Linköping vid Ekängen och städade. Det var ett skitsnyggt hus!!! Jag blev så avundsjuk, jag skulle inte ha något emot att bo där inte. Där dammade jag, städade toaletterna och dammsög. Det tog inte så värst långt tid. Sen åkte vi till Coop och handlade inför midsommar.

Nu sitter jag här och är trött. Inte för att det var jobbigt att städa utan för att det är jobbigt att gå upp tidigt. Hungrig är jag också.. Får se om det är mamma eller jag som fixar med maten sen.

Nu ska jag nog fortsätta läsa i Twilight eller möjligen titta på filmen. Jag blir så sugen på att se filmen när jag läser boken, det är helt sjukt ;). Fan för Nicole :D!! Nedå, älskar min Nicole skruffen <3.

The show must go on.

Igår kände jag mig som en hemmafru. Jag tittade på tv, diskade, moppade golvet i vardagsrummet och så lagade jag mat. Men jag ville faktiskt laga mat, jag gillar att laga mat :). Så jag improviserade ihop en typ kycklinggryta som innehöll: kyckling(såklart), purjolök, svamp, vitlök, bambuskott och böngroddar. Och sen då en massa smaktillsatser såklart. Och till det blev det nudlar och krossade jordnötter. Det blev faktiskt jäkligt gott! Mamma sa till och med att hon var imponerad ;). OH YEAH!

Och idag har jag gjort lite mindre saker. Låg i sängen till typ klockan 1 och sen kollade jag på säsongsavslutningen av Gossip Girl och One Tree Hill. Sen låg jag och tittade i taket och försökte läsa lite i en bok. Sen kom mamma hem och berättade att jag var uppskriven att jobba imorn. Det hade jag ingen aning om?! Kristina (chefen :P) skulle maila mig och säga när jag skulle jobba och vart å så. Men hon är lite virrig av sig nu för tiden så hon har tydligen glömt att skicka något mail. KEWL! Det var bara tur att mamma träffade hon som jag ska jobba med imorn så att mamma fick reda på det. Så imornbitti klockan 8 ska jag "provjobba". Får väl se hur det går, bra hoppas jag...

Sen så gick jag och handlade åt mamma och sen slängde jag mig i soffan för att kolla på 90210. Sen fick jag ett sms av Nicole, hon skulle handla på ICA i Borensberg så hon tänkte att vi kunde ta å byta böcker. Jag sa självklart att det gick bra. Sen käkade jag och sen gick jag ner till ICA för att träffa min sötis Nicole. Hon köpte såklart godis :P. Vi bytte böcker, jag pekade ut vart jag bor, vi pratade lite och sen gick jag hem.

Nu sitter jag här och har lite smått ont i huvudet. Måste försöka somna lite tidigare ikväll... vilket betyder att jag inte ska somna mellan 01.00 och 03.00. Man måste ju vara pigg om man ska upp vid 07.00. Blaaagh!

Jag saknar klassen så så så så så mycket. Det känns fruktansvärt tomt. Men det är bara att fortsätta och ta sig igenom dagen. Bara å köra på och försöka göra sitt bästa.


You bleed just to know you're alive.

Har försökt hålla mig hela helgen från att få ett sammanbrott och börja gråta. Jag lyckades nästan...
Självklart så tjatades det om studenten och jobb osv. hos pappa. Inget ovanligt men, jag har precis tagit studenten, lämnat personer jag lärt känna i 3år och jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Jag har fått sommarlov och just nu så vill jag bara vara här och nu. Vad är det för idé att tjata om saker och ting då? Jag vill försöka klara av dagen så gott jag kan, på mitt sätt.

När jag kom hem till mamma så brast det. Jag hade packat upp, hälsat på Sixten och stod i köket. Då kläcker mamma ur sig "ingen skola imorn du! känns det inte konstigt?" Då sätter jag mina händer för öronen för jag vill inte prata om det, jag vill inte det. Och jag vill inte att någon annan ska göra det heller. För jag saknar klassen något så förbannat mycket och jag saknar skolan. Jag tar bort händerna för att hon slutat prata, då säger hon "hur känns det, visst känns det ensamt?" Då spricker det, jag bara skriker "kan du sluta!!" och känner hur tårarna kommer. Mamma blev så klart sur och gick från lägenheten. Jag satt på mitt rum och försökte lugna ner mig och tänka på annat...

Hon kom tillbaka sen och sa "du behöver väl inte vara arg på mig". Sa till henne att jag inte vill prata om det för att jag inte klarar av det. Sen börjar jag gråta igen. Hon säger att hon förstår att det är en jättestor omställning osv..

Jag vill inte höra mina föräldrar eller någon annan fråga hur det känns, om det känns tomt, hur ensamt det är, vad jag ska göra, vad jag borde göra osv. osv.  Jag klarar själv av att säga att jag saknar folk, men jag klarar inte av om någon frågar mig det.
Just nu vill jag bara vara. Jag vill vara mig, ta reda på vem jag är och fundera ut vad det är jag vill göra utan något tjat eller någon press ifrån någon.


Det skrämmer mig.

Det är viktigt att säga hur man känner. Så varsågoda:


Jag faller handlöst ner i ett svart hål.
Den trygga plattformen jag stått på i 3 år har försvunnit under mina fötter.
Personerna som gav mig stöd, trygghet och glädje är blott ett minne.
Var finns de nu?
Var är jag, vem är jag, vad händer nu?
Jag är utan vetskap och paniken och stressen gror inuti mitt bröst.
Kommer det svarta hålet att förvandlas till någonting ljusare?
För just nu ser jag ingenting och det skrämmer mig.
Jag faller handlöst mot det ovetande, mot någonting....
Jag vet inte vad eller vilka som väntar när jag når marken.



Tomt.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket.... Så säger jag nästan alltid, men det är bara för att det är sant ;).
Vaknade, slappade, kollade på film med lillebror ( vi såg i taket lyser stjärnorna, trodde att den skulle vara bättre men den var helt ok för att vara en svensk film), farmor&farfar kom och vi fikade i 2 timmar, gick till kiosken med lillebror och nu sitter jag här..Sms:ar lite med Nicole.. Har kollat på Sandras kort från studenten, fina var dom :P haha. Kul hade vi i alla fall.

Jag saknar alla lite redan nu. Fan vad det kommer kännas tomt nu när man inte har en skola ioch en klass att komma till och umgås med på vardagarna. Jag kommer faktiskt sakna alla i hela klassen, då menar jag bildarna också. För alla är ju bra på sitt sätt, även dom som man tycker mindre om... Känner dock att det var synd att jag började prata med både Linda och Ida så sent. De är ju bra kompisar med Sandra och Nicole och ändå har vi inte pratat speciellt mycket innan just de här sista dagarna. Kommer sakna dom båda två, speciellt Ida då vi haft så kul under studentveckan och studenten när vi träffats. Kommer aldrig glömma hennes uttryck när hon sa "PRATAR NI NORSK?!"  hahaha! HÄRLIGT!

Ne, nu ska jag väl sms:a vidare med Nicole. Jag och hon kommer att läsa sönder oss i sommar alltså, vi och våra böcker. När det gäller böcker så är vi likadana, vi är boknarkomaner! WOOH!

School is my drug.

Jag hade det hyffsat trevligt igår...
Jag mötte upp Frida vid Netto och sedan gick vi till Hannes på förfest. Det var många där redan och det pratades mycket. Sen kom Emilia och vi snackade en massa. Och sen droppade det in folk lite till och från. Emilia och jag gick till Östenssons efter ett tag för att köpa chips och påväg tillbaka så kom Simon och hans syster i en bil och körde om oss. De stannade lite längre fram och vi fick skjuts den sista biten tillbaka till Hannes. Och tillslut var hela klassen där förutom Johan och pluggisarna i bild.

Nicole skulle försöka sig på att cykla den smarta ungen. Hon fick cykla en liten bit uppför backen och när hon skulle gå av cykeln snubblade hon såklart och bara vippade åt sidan. Haha, det såg jätteroligt ut, men hon fick lite ont. Sen skulle hon istället hoppa på mig helatiden. Hon tog sats och sprang emot mig o hoppade upp och så fick jag ta emot henne. Hon gjorde det många gånger, Ida, Linda och Sandra testade också såklart :P hah. Sen sa jag åt Lucas att han skulle hoppa upp också så att jag kunde lyfta honom, bara för att visa hur stark jag är. Han trodde inte att jag skulle klara det först, men det är klart att jag gjorde det!

Sen efter lite mer prat och stojj så gick vi in till Brygget. Alla stojjade och pratade. Jag gick mest och snackade med Linda, hon är trevlig. Sen när vi närmade oss stan lite mer så var vi tvungna att snabba på lite. Vi ville ju hinna in innan klockan 10 så att vi skulle slippa betala inträde. Men det visade sig att Tim redan hade fixat det så vi slapp att betala. Nästan så fort vi kom in där så sa Nicole att hon ville spy och frågade om jag kunde köra ner mina fingrar i halsen på henne. Visst liksom, så jag gjorde det men det kom inget. Det var alltså inte meningen att hon skulle spy. Vi satt på brygget i kanske 10 minuter, men det var rätt dött och många ville dra till Harrys. Så vi gick dit istället. Första gången jag var där, visst det funkade men jag är inte mycket för sådana ställen. Men det var mycket bättre än Magget i alla fall!

Jag satt mest och snackade med Linda där inne. Alla andra var lite överallt och pratade och dansade och vad de nu gjorde. Och Lars var så jävla full alltså. Var tvungen att hålla i honom flera gånger när han var ute med oss och skulle ringa till Lucas. Uj uj. Han spillde en massa också och var totalt borta. Men han bjöd en massa personer på allt möjligt så de var ju glada över det. Sen träffade jag Cecilia också, hon var party hon!

Men sen så kom mamma och hämtade mig vid halv 1. Hon skulle ju jobba nästa dag så hon ville inte att det skulle bli allt för sent, och jag var trött så det var skönt att komma hem. Linda tyckte inte att jag skulle lämna henne ensam, men sen kom Rinta och Mikkola som kunde hålla henne sällskap när jag åkte hem. Så det blev bra med det! Jag somnade nästan direkt när jag kom hem, så trött var jag!


Idag har jag inte gjort någonting. Vaknade vid 9 av att mamma ringde och då var jag tvungen att fixa med en krönika som skulle skickas. Sen kollade jag lite i början på Confessions Of A Shopaholic, men jag blev snabbt trött igen så jag gick och lade mig i sängen och sov lite till, ända fram till typ halv 1. Då gick jag upp och kollade lite till på filmen och sen kollade jag lite på tv. Efter det var jag tvungen att gå ut med Sixten, som tur var så regnade det inte då.
Sen efter det så kom mamma hem och jag kollade klart på filmen, den var rätt bra men jag tycker bättre om böckerna tror jag. Men filmen funkade ju ändå, nu har man ju ett ansikte till karraktärerna i boken istället för de fantasier man hade om deras utseende innan. Sånt kan vara lite jobbigt när man läser en bok och föreställer sig personens utseende på ett sätt och sen när man ser filmen så passar det inte alls ihop. Men i det här fallet var det rätt okej, trodde dock att Luke skulle vara snyggare i filmen.

Ne... nu måste jag snart duscha för sen bär det av till Tjällmo... Kan fortfarande inte förstå att vi tagit studenten.. Det känns som en dröm och jag vill faktiskt vakna och återgå till skoldagar och lärare som tjatar. Nu vill jag inget hellre än just det... Vad fan händer nu?



Låten som Marie och Frank sjöng. De sjöng dock "School is my drug, is my medicine. Stay with me students, stay with me students, stay with me."   (och jag skulle faktiskt inte ha något emot att stanna kvar i skolan med dom.)


Sjung om studentens lyckliga dag.

Jaha ja. Nu har man tagit studenten då, och det är väl blandade känslor.
Dagen började med champagne frukost hos Rinta i ungefär en timma innan vi gick mot skolan. Usch vad ont jag fick i fötterna! Man ska inte köpa för små skor..... även fastän att man verkligen MÅSTE köpa ett par skor och det inte finns några andra i ens storlek.

Vi kom till skolan halv 8 och fotograferades och sen gick vi upp mot estet. Vi satte oss uppe vid musik och jag tog direkt av mig mina trånga skor! Sen fick vi reda på att vi skulle käka frukost inne vid bild så vi gick dit. Våra mentorer hade dukat och ställt fram frukt, mackor, pålägg, dricka osv. Så käkade vi lite frukost och skrev i varandras mössor. Det var riktigt kul, det var dock svårt att komma på saker att skriva i andras mössor.

Sen så satt vi och pratade ända tills det var dags att gå ner och ha avslutning och stipendieutdelning. Allting var tråkigt förutom en sak. Marie sjöng!!!! Haha, fy fasen vad coolt det var alltså! Hon och sen en lärare som heter Frank gick upp med en snubbe som jobbar med bor&fot eleverna och sjöng. De började prata så man trodde att de skulle hålla tal eller något för att de pratade lite i börja, men sen kom snubben upp med gitarren och så körde de. De hade ändrat texten lite så istället för "stay with me hun, stay with me hun, stay with me" så sjöng de såklart "stay with me students, stay with me students, stay with me". Det var så jävla roligt, man såg ju att Marie gillade det för hon gick in för det till 110% och bara sjöng järnet! Det var så otroligt jävla kul, det var så häftigt att det är svårt att beskriva med ord!!! WOOOW! Efteråt gick vi och kramade Sigrid, hon tackade för sin ros, hon tyckte det var gulligt av mig ;). Oh yeah!

Sen gick vi upp tillbaka till bild och satt och pratade en stund och sen delade Marie och Jonas ut betygen och så fick man en ros. Man var ju tvungen att krama dom också :P hah. Och när jag fick mitt betyg av Marie så vände jag mig mot Jonas. Så hör jag henne säga "vill du inte ge mig en kram?". Hah, självklart kramade jag henne då och så sa hon lycka till typ 3 gånger eller nått... Gulligt av dem att ge alla musikare varsin ros, synd bara att min gick halvt av när vi var på vagnen. Sigrid kom upp till bild också och jag frågade om hon skulle jobba kvar. Men hon är en av dom som måste sluta nu, för de har för många engelska lärare på skolan... Hörde något om att Marie kommer "dra" i höst eller något och så sa hon nått om att jobba lite här och var och att sitta i expeditionen... Jag fattade iiiingenting.

Sen var det dags att gå ner och vara redo att springa ut. Det vara bara att ta av sig skorna, kunde fasen inte gå i dom. Och sen var det dags. Wooh! Vi bara skrek och skrek, vi hade ju två megafoner så vi har ju hörts mycket hela dagen. Det var jäkligt coolt att springa ut eftersom att det var så jäääävla mycket folk! Mamma hittade mig och sen gick jag till pappa, åsa, robin, rasmus och nils som stod och väntade. Fick blommor och grejer. Sen hittade jag Sandra och så gick vi upp till Marie och Jonas och gav dem varsin blombukett (sandras mamma fick åka och "akut" handla dem eftersom att vi inte diskuterat att vi skulle köpa något till dem). De blev glada. Vi sa hej då till dem ännu en gång och sen gick vi ner bland allt folk igen.

Mamma fick ta mina skor så jag gick barfota från skolan in till stan. Alla gick och skrek när vi gick in till stan och sen var det bara att hoppa upp på vagnen och sätta på musiken och bara köra! De första varven var roliga, men det sista blev lite långtråkigt sådär. Men vi körde på ändå.
Sen åkte jag hem och slappade. Vi är inte mycket för "stundentfirande" hemma och så. Jag fick beställa pizza och nu är jag förjävlans trött! Skulle gärna vara hemma och sova. Men ska i alla fall till Hannes efter 6 någon gång. Tror inte att det blir speciellt sent för mig ikväll. Visst, sista kvällen med gänget men det ska ju vara roligt och man vill ju inte vara den som är trött jämt.

Ajja, nu måste jag greja lite.. ADIOS!

It's the final countdown.

Jag åkte inte till skolan vid 8 imorse utan jag åkte med tio över 9 som planerat. Kände att det ändå inte spelade någon roll när jag gjorde "det". Och med "det" menar jag "när jag skulle dela ut rosorna". Jag gjorde nämligen ett impulsköp igår när jag kom hem från Fridus. Kan ha varit för att jag såg Sigrid på bussen som jag kände att jag ville ge henne en ros. Hon var ju trots allt vår "mini" mentor när Marie var bortrest i början av 2:an. Sen så kände jag ju att Marie och Jonas också borde få en. Så jag gick raka vägen till Linda's Blommor och köpte 3 rosor.

Så imorse när jag kom till skolan tvingade jag med mig Lars och så gick vi upp till Sigrid. Hon var inte där men en annan lärare skulle lägga rosen på hennes skrivbord. Hon var dock osäker på om Sigrid skulle komma tillbaka dit efter 1:ornas och 2:ornas avslutning. Om inte så får hon väl den imorn, den kanske är lite smådöd då men ändå. Det är tanken som räknas.
Sen knackade vi på hos Marie. Hon var där och hon blev jätteglad. När hon kramade mig sa hon också "tack för gratulationen på min födelsedag" eller något liknande. Jag blev såklart glad över att hon nämde det men jag tänkte "vad har hänt med henne?" :P. Nu idag hade hon mjuknat lite kändes det som. Sen så frågade hon vilken sida bussen skulle åka ifrån och kollade med oss så att det var 10.30 den skulle gå. Lärarna har ingen koll alls :P.
Sen gick vi upp till estet. Jonas hade inte kommit än så Lars och jag satt och snackade, sen kom Fridus också. Och sen kom äntligen Jonas. Han blev också jätteglad för sin ros och sa tack flera gånger. Hah, det känns jäkligt bra att göra andra glada.
När jag tänker på det så är jag är jäkligt glad över att jag gav dom rosor. Usch vad jag känner mig snäll!

Sen gick vi till bussen och alla elever som väntade. När vi stod där kom Hannes tillslut, och han var fortfarande onykter. Haha, fy vad roligt jag hade åt honom. Han kunde inte ens stå still.
Sen åkte vi till Medevi Brunn. Vi esteter fick gå in allra först!! Men vi fick sätta och längst ner i hörnet såklart. Men, det var bara bra då vi fick mat först! Maten smakade nästan ingenting, det var något kött och stekt potatis av något slag. De kunde kanske kryddat maten lite mer. Och det var inte ens alla som fick någon mat, trots att det var folk som gick och serverade. DÅLIGT! Och efterrätten skulle vara någon pannacotta grej eller något. Sofies smakade youghurt och var rinnig och Hannas var stenhård. Lucas hade frågat vad det var i och de var mjölk, mjöl och jordgubbar. Hah, sämst!

Sen åkte vi tillbaka till skolan och då åkte Fridus och jag in till stan. Jag letade skor ett bra tag innan jag tog ett par som klämmer lite vid tårna. Jag var ju tvungen att ha ett par skor!! Fridus köpte också ett par, de var typ rosa. Jättesnygga på henne.
Sen åkte vi till McDonald's och jag tog lilla menyn med plusmeny så jag fick ett såntdär coolt grönt cola glas som är på reklamen! AWESOME! Sen så gick vi till stan, jag handlade nästa pocketbok i Shopaholic serien (har velat ha den jättelänge) och sen gick vi och satte oss vid bussterminalen och pratade och väntade.

Sen åkte jag hem och grattade storebror som fyller 21år idag. WOOOH! Sen så har jag grejat lite, funderat, läst i pocketboken, kollat på tv, testat studentkläderna och så. Och det får bli som det blir, några timmar får jag stå ut i de där kläderna alltså ;). Jag tar ju bara studenten en gång i mitt liv. Dock är det lite svårt för mig eftersom att jag tror att jag lider av en mild separationsångest. Jag har otroligt svårt för att släppa taget och för att säga "hej då" liksom. Jag hoppas att det går bra imorn... Usch, jag får ont i magen bara jag tänker på det!

Jag borde sova eftersom att jag ska upp säkert 04.00 någon gång..... Hoppas bara att jag kan sova.... blä!


Life is a highway.

Det var roligt hos Fridus i Vadstena! Fick skjuts dit av Sandras moster och jag, Sandra och Lucas var där tio i fem. Sen kom Sofia vid tjugo över 5 och sen droppade det in folk mest helatiden kändes det som. Vi körde på där ett tag och det avslöjades ett och annat. Visst att jag har haft endel misstankar om de grejerna, men inte trodde jag att de var så. Det känns jättekonstigt när jag väl tänker efter. . . .
Sen var vi vid Magget runt tjugo i 12 och vi fick köa i en timma!! De stängde ju 2 också och det var absolut inte värt 100kr! Jag hatar verkligen sånna där grejer, man tappar bort folk, det är smockfullt och alla bara skriker. Neee, usch! Vi gick hemåt vid kvart över 2 och då stod Frida vid garderoben och väntade, hon sa att vi skulle gå i förväg.
Vi var hemma vid halv 3 någon gång och Sandra, Lucas och Lars lade sig och försökte sova.. Eller, Sandra och Lucas låg och gjorde "gud vet vad". Sen kom Frida vid 3 och hade med sig en massa folk, endel som hon inte kände själv. De spelade skithög musik och var på stackars Lars som försökte sova. Jag och Sofia gick upp och lade oss och somnade vid 4 någon gång.. Då kunde man fortfarande höra dem ända längst nerifrån, vi var två våningar upp..


Imorse vaknade jag först halv 7. Jag kände mig jättepigg och gick ner och drack lite vatten och så. Sen gick jag upp och lade mig igen. Myste lite med Fridus katt Maja. Sen somnade jag om och Sofia och jag gick upp vid lite efter 11. Vi fick korv med bröd av Fridus mamma. Det var jäkligt gott sådär på morgonen. Sen pratade vi massor och sen så åkte vi hem med kvart i 1 bussen.
På bussen träffade vi Emilia och när vi kom te stan så gick vi runt och tittade lite innan vi alla åkte åt varsitt håll. Väl hemma så grejade jag lite och pratade med storebror. Somnade efter ungefär halva avsnittet av 90210 och sov till 8. Skönt var det.. Nu ska jag käka och sen ska jag duscha och sova! Ska till skolan vid 8 imorn.. Har saker att göra ;).

You better get this party started!

Idag har jag inte gjort någonting. Suttit framför tv:n hela dagen ungefär. Var ensam hemma då Rasmus först var hos en kompis och sen åkte och kollade på Joe Labero. Och mamma åkte till sin särbo och var där heeeela eftermiddagen.

När hon kom hem så sa hon "och diskat har du inte gjort" mitt svar blev då "nee, jag har varit deppig, och brukar man göra saker när man är deppig?" Hon frågade då varför i fridens namn jag var deppig. Jag sa att det var för att det är skola imorn. Och då syndade hon min bluff och sa att jag ser fram emot att gå till skolan imorn. Och det gör jag faktiskt, jag ser verkligen fram emot det. Jag vill inte att det ska ta slut! Sen sa jag ju att jag var deppig just för att det snart är slut... Då förstod hon, och så sa jag att jag var deppig för att alla åker iväg och gör saker och så får jag sitta hemma ensam och glo.

Sen åkte hon och jag och röstade. Yeeey, sen handlade vi och jag testade en såndär som är på reklamen från felix. En såndär som ser ut som en pizza med fyllning på som man rullar ihop. Kommer inte ihåg vad det heter! :P Men god var den i alla fall, testade den med köttfärs på (finns en med kyckling också).

Sen så har jag suttit här ett tag nu och kollat lite. Måste handla mer dricka med mamma imorn. Mina pengar bara brinner upp! Jag måste ju även betala för min t-shirt, köpa studentskor och ha pengar till själva studentkvällen. Fuck fuck. Det löser sig förhoppningsvis! Det måste det göra såklart, annars dör jag!

Absolut sista lektionen med klassen imorn, någonsin! Får se hur många som kommer. Vi skulle tydligen ha ett viktigt klassråd efteråt också, och Marie kommer vara där, värsta chocken att hon kommer på vårat klassråd. Hon har dissat oss i flera flera veckors tid nu ju.
Hah, men jag är ju så otroligt snäll så jag skickade ett sms till henne förut och sa grattis på födelsedagen. Det är sånt människor som BRYR sig gör! Hon kommer säkert bli arg på mig för att jag gjorde det, skulle inte förstå varför dock. Jag är ju bara snäll, trots att hon typ ignorerar mig och är allmänt konstig! JAG ÄR EN BRA MÄNNISKA!.... eller?

Vadstena imorn då! Party party! Har dock haft rätt ont i magen idag, så jag hoppas att det gått över tills imorn!
Ne, nu måste jag ut med Sixtenbajs och sen måste jag duscha. Har trots allt sovmorgon imorn och behöver inte gå upp förens kvart i 9. AWESOME!


You're gonna go far kid.

Det var roligt hos Hannes. Sofia och jag var först och efter ca 30 minuter kom Ida och Nicole. Sen efter ytterligare 30-40 minuter dök Sofie, Ida och Idas kompis Sofia upp. Och senare så kom även Bob. Det var trevligt och det skrattades mycket. Alla var fina i sina tema-kläder! Och vi lyssnade på låtar som vi skulle vilja ha på studentvagnen och kom på lite idéer om vad vi ska göra på scenen när vi springer ut.

Det var som sagt trevligt och Ida J är så härlig! Jag skrattade så jag fick ont i magen!

Det var lite mindre roligt när jag kom hem och fick reda på att Rammakaren (där mamma jobbar, som har sin affär och sitt kontor mitt emot vår lägenhet) hade haft inbrott. Mamma skulle tydligen ner och hämta en tröja eller nått och såg då att rutan var krossad osv.. Läskigt! Och konstigt att säkert ingen sett något då det ligger rätt centralt med lägenheter "runtomkring".

Ne, nu ska jag ut med Sixten och sen ska jag slänga mig i sängen och glo på film. Awesome! Imorn ska jag rösta och sen ta det lugnt resten av dagen. Inget festande imorn inte, jag ska ladda inför måndag och torsdag nu!!


Awake by noon, drunk by four.

Vi kör lite ikväll igen då. Ska i alla fall till Hannes på förfest, men det blir att åka hem med sista bussen som går 22.20 eftersom att jag inte vill med till Hallen. Dels för att det är inträde och dels för att jag inte orkar klä ut mig. Men det blir ju nått i alla fall och jag får träffa klassen ännu en kväll, oslagbart!
Var i stan hos mammas särbo vid klockan 3 idag. Jag fick mig en sup och en cider, så det blev en tidig start för mig. Har ju fortfarande alkohol kvar i kroppen sen igår så det krävs nog inte lika mycket dricka idag för att jag ska bli full. Kände till och med av supen och cidern. Men jag ska ta det liiite lugnare idag.

Det blir som det blir ikväll. Ser i alla fall mest fram emot att träffa klassen ännu en kväll. Ne, nu måste jag greja lite och sen blir det 17.40 bussen till Motala. Kommer vara helt luspank snart, och jag har inte ens köpt skor till studenten. WTF! Here we go again!


The boys are back in town.

Jaaaadu. Förfesten hos Sofie var rolig. Det var bara Sofie och Ida ifrån bild och jag, Sandra, Lucas, Bob, Sofia, Hannes, Tim och Emilia från musik. Vart resten var har jag ingen aning om, de flesta kände väl inte för att komma eller nått..
Det var riktigt trevligt i alla fall, det dracks, röktes och spelades både gitarr och twister.

Sen begav vi oss mot stan, eller jag, Sandra, Bob och Lucas i alla fall. Vi sprang nästan hela vägen till bussen för att vi trodde att den skulle åka utan oss, men när vi väl satt på bussen så var vi tvungna att vänta i säkert 5 minuter innan den åkte. Busschauffören var jätterolig, när vi mötten en polisbil sa hon i högtalarna "akta er ungar, det är er dom är ute efter HA HA". Heh, så skön. Och Sandra satt och rapade hela vägen till stan!

Väl i stan så gick Bob och Lucas i förväg till brygget och Sandra och jag gick till busscentralen för att vänta på Frida som hade bestämt sig för att komma. Sen drog vi också till brygget. Och efter en stund kom de andra också dit, de skulle ju till Harrys egentligen men de sprang lite fram och tillbaka hela kvällen. Det var trevligt och det var mycket prat och skratt kan jag lova, Sofia alltså....vad full hon var! :P hahah. Alla var ju fulla egentligen mene, Sofia är jätterolig att se full.

Sen när jag skulle åka hem drog jag ut min påse ur Sandras väska. På något vis så hade hon ner sin cider på sin sida av bordet så det dränkte både hennes och mina ben. MUMS. Tror att hon blev lite småsur över att den spilldes ut och att hon trodde att det var mitt fel. Så när jag gick gav jag Frida 50kr som hon skulle ge till henne, om Sandra nu tyckte att det var mitt fel. Bäst att vara på den säkra sidan! Jag hade ju ändå inte spenderat en endaste krona på brygget då jag fick en shot av Emilia och så fick jag lite cider av Sofia och smakade både cider från Sandra och öl från Bob. hehe, jag bara gled med.

Sen kom jag hem vid 1 och somnade nästan direkt.. Känner inte av ett skit idag men jag orkar nog inte åka in till Hannes idag, så som det känns nu i alla fall. Vi får se hur det blir sen....

Fader Abraham.

Vaknade vid halv 7 idag. Så tänkte att jag lika gärna kunde ta halv 8 bussen till skolan, orka sitta hemma och glo och vänta på en buss. Väl i skolan så la jag mig i soffan och läste. 1:orna var där och Jolin och Hanne sjöng och spelade "Fader Abraham" i om och om igen. Det var roligt men efter 10-15 minuter så bad jag dom att byta låt.

Sen skulle vi ha nutida konst, trodde vi... För vi har inte haft någon avslutning i det än, men det visade sig att vi inte skulle ha det. Så hej hopp tidig morgon i skolan i onödan! Jag, Sofia och Emilia gick och kollade hur det skulle bli med nycklarna, för vi hade hört att man var tvungen att lämna in dom idag. Vi hänvisades till mediateket och mentorerna skulle ha skrivit upp sin klass på en tid då de skulle lämna in nycklarna och sedan meddelat sin klass. Hade våra mentorer gjort det..... nae! Så vi sa till de flesta att de måste lämna in nycklarna idag, bara för att vi är bättre än Marie och Jonas.

Sen fixade vi med vagnen och skrev klart namn och började med citaten. Det kommer nog bli bra. Det är skitsnyggt redan nu så attee.... AWESOME!

Sen gick vi på minnesstunden för killen som dog på våran skola. Jag började ju gråta lite såklart, det var jättesorgligt!
Sen väntade vi på att Jonas skulle komma så att ljudtekniken skulle börja. Men han var tvungen att sköta ljudet på någon uppspelning som 1:or och 2:or hade i cafeterian. Så Bob och jag satt uppe vid estet och slappade. Han spelade gitarr och sjöng och jag lyssnade och nynnade med :P.

Sen började lektionen och vi grejade lite och Jonas skulle bränna ut skivor med låtar på. Men vi ville ju också ha låtarna från filmkonserten och det skulle ta ett bra tag så vi sa att vi kunde få dem nästa vecka istället då. Och då skulle han spela in "cirkuslåten" så att vi kan ha den på vagnen. COOLT!

Ne, sen åkte jag hem och har varit och handlat lite cola som jag ska ha med mig och blanda med. Min käka Bacardi Razz har jag ju här hemma så. MUMS. Det blir förfest hos Sofie och sen drar endel till Harrys, men typ jag, Sandra, Bob och kanske Lucas drar till Brygget istället. Det blir billigare så. Och eftersom att sista bussen hem går 22.20 så ringde jag till min snälla pappa för att kolla om han kunde hämta mig senare. Han sa att Robin kunde få låna bilen och hämta mig. AWESOME! Så åker hem vid halv 1 istället, så får jag lite mer tid tillsammans med folket liksom.

Ne, nu måste jag käka något och fixa lite. Kvart i 6 åker jag till stan. ADIOS!


Plastic smile to match your style.

Blaaagh! Har haft så tråkigt idag. Förmiddagen spenderades framför tv:n, sen solade jag en stund, sen kollade jag på ännu mer tv, vilade, kollade 90210, läste, åt mat och nu sitter jag här... det var min dag det. Uj vad rolig den har varit, väldigt händelserik!

Pfft..

En vecka kvar nu då. Kan inte förstå hur snabbt tiden går, det är helt sjukt. Har inte mycket tid kvar med klassen nu, jag har inte heller många dagar på mig att "prata" med Marie (om jag nu ska göra det?). Usch, jag känner panik, ren panik och oro och jag vill inte!

Superduper trött!

Usch vad jag är trött. Sitter och skriver kilometerlånga grejer till Nicole, väldigt onödiga sådana också.. hah, oh yeah.

Skolan idag då. Först hade vi kör och det gick väl bra, vi var duktiga och så och jag fick sitta brevid sötNicole så jag var rätt nöjd :).
Sen hade vi Nutida Konst. Det var bara Sandra, Nicole och Frida innan mig. Och det tog Ludmilla ungefär 40 minuter att prata med de tre separat. Snacka om att inte vara för snabb.

Men, mitt samtal med henne gick bra. Hon sa att arbetet jag gjorde med tavelanalyserna var jättebra, trots att hon hade massa saker att påpeka och hade skrivit frågetecken. Men om någon säger att något man gjort är bra så tjatar man inte emot! Sen sa hon något om att hon hade sett en annan sida av mig nu och att jag inte är så "platt" och "enformig" som alla tror att jag är, utan jag är mer djup och jag måste gå mot strömmen lite mer, att jag måste våga vara mig själv. Hon sa att på moderna muséet så såg hon att jag  lyssnade och förstod och hon kunde se att jag hade lärt mig massor. Mene, jag lyssnade faktiskt inte så värst mycket.. Men jag har lärt mig mycket i den här kursen i alla fall, det hade hon rätt i. Hon sa även att jag är duktig på att skriva, att mina texter är bra och att man kan se att mina tankar ligger bakom osv. Och att jag är bra på trummor, det sa hon också. Haha, men hon är härlig! Och trots att jag inte ens redovisade sista uppgiften och trots att det inte var någon jämförelse med i mitt stora tavelanalysarbete (vilket var det viktigaste som man skulle haft med, tydligen), så får jag VG i kursen. HELT SJUKT!!! Hon sa själv "det hade du inte väntat dig va?". Och nej, det hade jag absolut inte. Jag trodde jag låg på IG-G någonstans, ALDRIG VG! Hon sa att jag skulle vara nöjd och stolt över det betyget. Och det är jag minsann!
Det blev mycket prat om det där hörre du..

Mene, sen hade vi avslutning i samhällen. Gjorde en liten utvärdering, åt kex, drack saft, diskuterade hur vi skulle göra nu under studentveckan (som jag faktikst inte vet om jag ska delta så mycket i.. det kostar ju pengar! och jag ska ju vara med själva dagen då vi tar studenten..) osv osv.. Vi kom fram till en massa saker å skit.

Sen gick vi upp till bild för att vi skulle skriva på lakanen som ska vara på vår vagn. Så coolt det blev! Man fick göra ett avtryck och sen skriva något brevid på ett av lakanen och på ett annat så skulle man skriva sitt namn. På det första så gjorde jag mitt handavtryck och skrev såklart "kärleken har ingen ålder". Mitt ordspråk :P hah. Och så skrev jag Rebeccus på det andra. AWESOME!

Sen blev det att åka in till stan med Fridus och Lars. Vi snackade lite om allt möjligt och sen så åkte vi hem.
Väl hemma så hade min snygga t-shirt kommit, haha. Snygg och snygg kanske den inte är, men jag gillar den. Ett "minne" är det i alla fall :D. Sen så hade jag inte mycket tid kvar innan jag skulle iväg och vara barnvakt.

Uj vad ungar suger musten ur en! Hon hade två, en går i ettan tror jag och den andra går på dagis. Den äldsta åkte iväg på fotbollsträning, så mestadels av tiden spenderades med den yngsta. Först så åt vi mat innan deras mamma åkte. Sen lekte vi med lasersvärd, han gungade, spelade "bowling" på tid (han hade en osynlig klocka så vi var tvungna att stressa oss igenom hela skiten), spelade fotboll, lekte med bilar, han klädde ut sig osv. Allt detta på 3 och ½ timma. PHU! Men det var rätt roligt. Jag var trött när jag kom hem från skolan, så nu är jag superduper trött!

Jag och deras mamma diskuterade även framtida jobb (mamma och robin jobbar där). Ska vara med först och kolla hur allt är, och det ska jag troligtvis göra på tisdagen veckan efter studenten.. Sen får vi väl se vad som händer...

Ne, nu måste jag ut med Sixten och sen ska jag lägga mig och läsa eller göra vad som helst. Imorn är det inga lektioner så det blir en hemma dag. Ska sola imorn med hade jag tänkt.. AWESOME!

The talk of the town.

Har verkligen fastnat för den här låten. Hollywood Whore av Papa Roach. Tycker att låten är så klockren och jag älskar videon!





Hollywood Whore.

Vi har inte haft speciellt många lektioner idag. Den enda vi hade var naturkunskap och vi hade inte ens hela den lektionen. Sååå onödigt det kändes, men jag känner att jag ändå vill passa på att vara i skolan nu när jag KAN. Låter knäppt, men det är sant.

Jag var förresten och lämnade en bok hos Marie. Jag knackade på och hon öppnade, sträckte fram boken och hon bara "åh ideas and issues". Jag bara "mm" och vände mig sedan om och pratade med Sofia, hon såg lite förvirrad ut och bara "jaha. tack.."  Sen så gick vi, hon sa ju ändå ingenting om att hon ville snacka med mig när jag väl var där så. Det var precis som jag anade. Jag förstår inte vad hon är så rädd för?

Efter skolan så åkte jag, Frida, Ted och Sandra till stan. De ville såklart fika, vilka fjollor va ;)? Men jag följde ju med, visst att jag kan tycka att det är töntigt att fika ibland. Det beror nog på att jag inte gör det speciellt ofta och så beror det på vem/vilka man gör det med.. Men vi hade trevligt och pratade om allt möjligt. Sen gick vi och kollade i lite skoaffärer å så..

Sen när jag åkte hem klev Marie såklart på bussen. Innan hon klev på så vinkade hon glatt till en av sina elever som redan satt på bussen. Sen när hon gick förbi mig var hon ju såklart tvungen att lägga handen på min arm och stannade upp ett tag, vad annars?? Visst, det gör inte mig någonting. Men varför säger hon ingenting till mig? Har sådan lust att fråga henne "är det inget du vill säga till mig eller prata med mig om?".. Uj vad jag vill göra det, men ja hon är fortfarande läskig trots allt.. Men jag vill göra det, det vill jag...


Ne, nu har jag faktiskt för första gången testat ett solarium. Har bara en sak att säga: Det var VARMT!. Haha, men ändå skönt.


Alla snackar om vad de vill ha i studentpresent. Mobiler, kameror osv... Vad jag vet så fick ingen av mina storebröder någon sådan? Men jag vill gärna bli den första personen som får en studentpresent :D. Så eftersom att jag vet att min pappa läser min blogg så kan jag ju bara påpeka att jag glatt tar emot en akustisk lite snyggare gitarr. Någon som denna ungefär http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=609107&artno=183170. Skulle dock hellre ha en stålsträngad än nylonsträngad. Mene, jag nöjer mig med vadsom :D haha. Om den nu är nylonsträngad är det bara att stränga om, kaatchoow ;).

Ne, nu blir det en dusch och sedan det nya Paris Hilton programmet på 3:an. AWESOME! Imorn ska jag vara "barnvakt"....

Bajs.

Sitter i skolan och har hur tråkigt som helst! Jag kom vid halv 10 för att Sofia skulle vara här och ha sång. Men så var inte fallet. Vi mötte Lisa en timma senare och hon sa att Sandra sade till henne att de inte ville ha sång för att vi inte skulle börja förens halv 1. Men, det hade inte Sandra berättat för Sofia. Så både hon och jag har suttit i skolan sen halv 10, heelt i onödan. Surt äre!

You shook me all night long.

Första lektionen idag var kör. Vi sjöng igenom de låtar vi troligtvis ska sjunga på "avslutningen". Det gick väl sådär, glömde bort stämman på typ två låtar. Men Kristina är så konstig så hon tror att allting låter rätt, man bara wtf?!

Sen åt vi mat och efter det hade vi ett litet klassråd, utan Marie såklart. Hon hade väl bättre saker för sig? Vi pratade om vad vi tyckte att de skulle tänka på tills nästa år när det kommer nya elever. T.ex. att de ska ha alla A kurser först, vi fick ju endel A kurser nu sista året och då hade vi ju inte möjligheten att välja dens B kurs ifall att vi hade velat läsa den. Så lite sånt pratade vi om.
Sen skulle vi ha gehör, men det var bara för de som hade rester kvar att göra. Sofia och jag är ju så bra, så vi hade ju inga rester. Sen fick vi reda på att vi inte skulle ha någon samhäll. Så vi slutade då runt kvart i 2.

Sofia och jag begav oss då in till stan. Hon skulle först till frisören och kolla med någon grej till sitt hår och sen så gick vi till motor cafét (eftersom att hennes syster jobbar där, hon också för den delen). Idag hade de fått tillstånd till att sälja alkoholhaltiga drycker. Sofia och jag tänkte först köpa en cider, men det slutade med en cola och chokladboll åt mig och glass åt henne.
Vi satt där ett tag och pratade om skolan. T.ex. första dagen med klassen, resan till brevik, vad som händer efter studenten, vad jag vill göra, vad hon kommer göra osv osv... Mycket prat blev det minsann, vår klass har varit med om många roliga saker.

Sen gick vi till bussen. Och vi såg två nunnor! Hah, Sofia sa först "jag tror jag såg en nunna där... eller nej, det kanske inte var en nunna..?...". Men visst var det en nunna vid busscentralen. Två till och med, och de hade en bil! Jag har då aldrig sett en nunna sådär i verkligheten, och jag har absolut inte sett en nunna köra bil :D. Men nu har jag, hah.

Sen åkte jag hem, kollade 90210, laddade ner lite ny musik osv.. Nu måste jag snart sova. Vi börjar tydligen inte förens halv 1 imorn. Men jag åker in till halv 10 eftersom att Sofia är där då... Det kanske blir donken till lunch, vem vet?

RSS 2.0