Mycket att göra?




Känns som om att jag har massor att göra. Och det kan hända att det inte bara är en känsla utan att jag verkligen har massor att göra..

Fram till lovet har jag; religions "seminarie", svenska nationella tal, romanredovisning/bokrecension, rättskunskapsprov, fördjupningsarbete i samhällen, fördjupningsarbete i religionen, projektarbete, engelska c läxor och samhällsprov..

Jag tror inte att det är något mer, det förvånar mig inte om vi får några mer läxor. Tror att vi måste börja träna inför terminsprovet också, för vi har terminsprov efter lovet V.4...

Usch, jag är så opepp på skolan just nu. Men jag måste försöka i alla fall, då kan ju ingen säga att jag inte försökt..


Konsert ikväll också, inte pepp!


Jävla skit.



Det blir inte bättre än såhär. Det är bara vi 3 nu och det är ändå inte bättre...Och jag vet inte vad jag ska göra. Kvällen har ju inte varit så bra, men att förvänta sig att den skulle vara det är bara onödigt, det kommer inte att hända. Jag var rädd, arg och lite förödmjukad. Aldrig mer.

Jag vet inte hur jag mår längre. Jag var glad idag, glad över att komma till skolan och träffa sandra och nicole, det var min drivkraft för dagen. Och sen bara förstördes allt. Snart vet jag inte vad jag tar mig till. Det är i sånna här stunder jag vill prata med sandra eller nicole. Men sandra är nog hos lucas och nicole är nog hos jonny. Ingen av dom är inne på msn i alla fall och det här med att ringa och att prata har aldrig varit min grej.

Men Rebecca ska nu bara gå och lägga sig som vanligt och skjuta alla sina känslor längre och längre in tills hon inbillar sig själv att dom inte längre existerar.


Jag är....



Jag är
:
- skit dålig på att skriva nationellt prov. Jag har ingen aning om vad fan det var jag skrev. Räknar med IG eller minst G- om jag har tur.
- nervös inför imorn bara för att mamma ska träffa rektorn och M och prata.
- inte lika depp som vanligt, jag träffade ju sandra & nicole idag, dom gör mig glad (även fastän att dom snackar om Johnny Depp hela tiden!!!!).
- inte pepp på högstadieturnén tisdag, onsdag & torsdag nästa vecka.
- lite orolig över flytten, känns inte som om att vi kommer "hinna".
- sååååå otroligt pepp på att köpa ny kamera och åka till Egypten!!!!!
- sugen på att se någon av de två filmer jag fick låna av Sandra idag.. så det ska jag göra nu!



Ikea.

Jag bara älskar Ikeas reklamer!




 




 




 




 








Reklam.

Jag sitter och försöker få mig själv på bra humör genom att titta på reklamfilmer.




 







 



 


RSS 2.0