Stuff



* Jag kommer nog att bli sjuk igen. Vaknade imorse med igentäppt näsa och huvudvärk. Det var inte länge sen som jag var förkyld och det gick över för lite mindre än två veckor sen. Jag vill inte bli sjuk igen! Hur lyckas jag?!

* Sandra var hos Lucas idag och hon skulle gå å handla så hon frågade om jag ville följa med. Det ville jag såklart. Jag orkade inte ligga i sängen längre så det var skönt med lite annat sällskap än bara tv:n, och jag fick ju lite frisk luft på köpet. Sandra är söt hon!

* Jag är inte pepp på nästa vecka. Jag vet inte varför... Jag gillar att vara i skolan och träffa alla men lektionerna känns mycket jobbiga just nu! + att jag har jävlans EVK på torsdag. Det var säkert Maries idé att ha en EVK med mig... Varför nu av alla tidpunkter? Dom kunde väl haft det i 2:an för det var tydligen saker under 2:a året som dom skulle ta upp, enligt Marie (men Marie har dåligt minne så man vet ju aldrig)... Suuuuuuuuug!

* Just nu är tv:n, sängen, datorn, böcker och iPoden mina bästa vänner. Orkar inte med något annat känner jag. Det är inte ofta jag får vara ifred och bara sitta och fundera på saker som inte alla har med å göra. I fredags så märkte jag ju att jag inte ens kan sitta i skolan ostört och bara va! Uuuusch vad jag ville slå "dom", eller vill ju smälla till dom nu med, men det ska jag ju inte göra... eller?......


Kommentera
Postat av: julia

Vill du ha fler läsare till din blogg,



http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=juliadeb

2008-09-28 @ 20:35:55
URL: http://juliadeb.blogg.se/
Postat av: julia

Vill du ha fler läsare till din blogg,



http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=juliadeb

2008-09-28 @ 20:36:34
URL: http://juliadeb.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Msn?: (publiceras ej)

Har du blogg?:

What's on your mind?:

Trackback
RSS 2.0