Sådära.

Dagen började med samhäll. Vi kollade på en film av Michael Moore om 9/11 och bombningarna i Irak. Vi såg inte hela filmen, för det hann vi inte, vi såg lite i början, lite i mitten och lite i slutet. Hade gärna sett hela filmen. Moore får nog de flesta att tycka att USA och Bush är helt idiotiska.

Sen hade vi nutida konst. Även där kollade vi på film, eller ett pragram som Ludmilla säger. Det var bland det tråkigaste jag varit med om kan jag lova! För det första så satt man obekvämt och för det andra så var filmen usel! Det var en konstnär som målat en stor svart kvadrat på en vit duk. Målningen blev ju populär i alla fall, men så värst fin var den inte.

Sen hade vi naturkunskap. Janne gick igenom massor på tavlan och delade även med sig av gamla minnen. Idag var det hur han fick betyg i engelska och sång. Han är ju så jävla rolig, man bara skrattar åt honom. Han kan brista ut i värsta asgarvet ena sekunden och i nästa sekund se jätteseriös ut. Man kan inte göra annat än att skratta.

Sen var det lunch, rester ifrån påskbordet igår. Janssons och köttbullar blev det! Sen hade vi gehör. Det var tråkigt som vanligt. Vi gick igenom trasponering.. Fattade lite i alla fall, kunde inte skriva upp allt för Nicole snodde min penna!!

Sen hade vi ljudteknik. Vi skulle mixa vår låt. Och alla skulle prova. Jag ville absolut inte göra det. Jag vet inte varför, jag gillar inte att sitta vid datorn när folk kollar på, visst att det är okej med typ en eller två pers. Men inte en hel klass, känner mig så satans obekväm då. Jag gillar det inte. Så jag vägrade, Jonas blev rätt så sur. Men jag vill verkligen inte göra det.

Sen så blev det att en del åkte till stan. Jag åkte in till stan för att jag äntligen skulle få min glass av Nicole. Wooh! (har inte ätit den ännu, den ligger uppe i frysen). Sen så följde jag med Sofia när hon skulle hämta ett par skor som hon hade klackat om. Nice nice. Sen åkte jag hem och packade, gick till affären osv. Sen åkte jag till pappa.

Har spelat lite Rock Band med lillebror och läst lite i min bok. Har ungefär 30 sidor kvar, ska läsa ut den alldeles straxt. Såg på talang förut också, det var helt okej. Ingen sådär jätterolig som gjorde bort sig eller så. Sen blev det att kolla på Carina Berg när hon flyttade in hos Pernilla Wahlgren. Jag gillar Carina, hon är härlig!

Ne, nu är jag jättetrött så jag ska läsa ut min bok och sen sova. Nu äre lov minsann!!

Kommentera
Postat av: Eliyana

Sv: Jonas Brandt.

2009-04-04 @ 13:00:27
URL: http://eliyana.blogg.se/
Postat av: Nicole

Haha ja :P

2009-04-04 @ 16:00:18
URL: http://aelma.blogg.se/
Postat av: Nicole

ja det är helt ok ;)

2009-04-04 @ 18:05:50
URL: http://aelma.blogg.se/
Postat av: Nicole

Verkligen!

Låg och mådde illa jag vet inte hur länge. Läste klart det förut och jag kände verkligen att magen ville vända ut och in på sig !

2009-04-05 @ 12:35:01
URL: http://aelma.blogg.se/
Postat av: Nicole

Joo usch och fy jag höll på att spy

och rimma ;)

2009-04-05 @ 15:24:26
URL: http://aelma.blogg.se/
Postat av: Nicole

haha ja helt jäkla sjuk !

Den där karl har ju inte lite fantasi ^^

2009-04-05 @ 19:09:09
URL: http://aelma.blogg.se/
Postat av: Nicole

Ne det är ju sant.. Han är bara sjuk ^^

2009-04-05 @ 21:13:44
URL: http://aelma.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Msn?: (publiceras ej)

Har du blogg?:

What's on your mind?:

Trackback
RSS 2.0